Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:05:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 se strinjam...samo sedaj je malo lažje, ker je več teh supermarketov, pa baje je "najboljši sosed" najbolj osveščen an tem področju. ja pa najdražji tudi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:05:18
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 se strinjam...samo sedaj je malo lažje, ker je več teh supermarketov, pa baje je "najboljši sosed" najbolj osveščen an tem področju. Pa DM tudi. Sam cene so nabite fuuul! Se splača it v Italijo, kjer je pa ta hrana dost ceneje. Kaj sem vam kdaj povedala, da ko je bila Nika stara nekaj dni, so ji delali en test in smo misli, da ima neko presnovno bolezen? Je takrat rekla zdravnica, da bodo čez par dni ponovili, sam naj nič ne razmišljam o tem. Skratka, po ponovitvi se je izkazalo, da je nima. HB!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:08:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 se strinjam...samo sedaj je malo lažje, ker je več teh supermarketov, pa baje je "najboljši sosed" najbolj osveščen an tem področju. Pa DM tudi. Sam cene so nabite fuuul! Se splača it v Italijo, kjer je pa ta hrana dost ceneje. Kaj sem vam kdaj povedala, da ko je bila Nika stara nekaj dni, so ji delali en test in smo misli, da ima neko presnovno bolezen? Je takrat rekla zdravnica, da bodo čez par dni ponovili, sam naj nič ne razmišljam o tem. Skratka, po ponovitvi se je izkazalo, da je nima. HB! ne, nisi...samo, da je nima...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:11:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ne, nisi...samo, da je nima... to je važno ja!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:12:11
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy GLUTEN: http://www.paparica.si/prehrana_gluten.html hvala ti!! samo...ne štekam.. če maš pač za dobit to celiakijo, jo boš pač dubu.. ne glede na to al začneš jest hrano z glutenom prej al kasneje... al se motim? NE! Lahko jo dobi tudi v srednji šoli. Imam dve prijateljici, ki sta jo obe dobili okoli 30.leta. samo takim je včasih kr težko z prehrano; jaz tudi poznam osebo, ki jo ima, se je pač navadila; samo je rekla, da je včasih prav smotano se strinjam...samo sedaj je malo lažje, ker je več teh supermarketov, pa baje je "najboljši sosed" najbolj osveščen an tem področju. ja, to menda drži za najboljšega soseda; samo recimo ko so na kakih zabavah in piknikih pa je tam kakšno pecivo (bela moka) pa kruh pa take malenkosti, ki jih ne smejo zna bit kr smotano; mi smo bli enkrat na eni poslovilni zabavi in je bila ta punca z nami, ji je blo kr malo težko ko pol od tistega ni smela;
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:16:37
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ja, to menda drži za najboljšega soseda; samo recimo ko so na kakih zabavah in piknikih pa je tam kakšno pecivo (bela moka) pa kruh pa take malenkosti, ki jih ne smejo zna bit kr smotano; mi smo bli enkrat na eni poslovilni zabavi in je bila ta punca z nami, ji je blo kr malo težko ko pol od tistega ni smela; Ponavadi si za sebe kar sami prinesejo. Ali pa enkrat sem za eno kupila kruh v Haubiju (tista pekarna pri nas), imajo tudi kruh brez glutena. Sej če veš, pa povabiš, pa poskrbiš po svojih močeh.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:16:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy GLUTEN: http://www.paparica.si/prehrana_gluten.html hvala ti!! samo...ne štekam.. če maš pač za dobit to celiakijo, jo boš pač dubu.. ne glede na to al začneš jest hrano z glutenom prej al kasneje... al se motim? NE! Lahko jo dobi tudi v srednji šoli. Imam dve prijateljici, ki sta jo obe dobili okoli 30.leta. samo takim je včasih kr težko z prehrano; jaz tudi poznam osebo, ki jo ima, se je pač navadila; samo je rekla, da je včasih prav smotano se strinjam...samo sedaj je malo lažje, ker je več teh supermarketov, pa baje je "najboljši sosed" najbolj osveščen an tem področju. ja, to menda drži za najboljšega soseda; samo recimo ko so na kakih zabavah in piknikih pa je tam kakšno pecivo (bela moka) pa kruh pa take malenkosti, ki jih ne smejo zna bit kr smotano; mi smo bli enkrat na eni poslovilni zabavi in je bila ta punca z nami, ji je blo kr malo težko ko pol od tistega ni smela; po moje je težko pri otrocih, ko jim ne smeš dati peciva pa keksov, ki jih ostali otroci jedo,..starejši pa se mi ne smilijo tak...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:18:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 po moje je težko pri otrocih, ko jim ne smeš dati peciva pa keksov, ki jih ostali otroci jedo,..starejši pa se mi ne smilijo tak... ja, itak najhuje je pri otrocih. Dopovej mu ti zdaj zakaj ne sme..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:20:36
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Punce... js sm pa danes dobila poziv!!! Kaj greš v vojsko? to smo že zdavnaj rešli
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:20:55
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 po moje je težko pri otrocih, ko jim ne smeš dati peciva pa keksov, ki jih ostali otroci jedo,..starejši pa se mi ne smilijo tak... ja, itak najhuje je pri otrocih. Dopovej mu ti zdaj zakaj ne sme.. Jaz sem vidla v vrtcu (ko sem delala) veliko otrok s kakšno alergijo. Pa jim niti ni bilo tako hudo. Po moje je lažje otroku, ki ima alergijo od začetka in itak odrašča s tem, da neke hrane ne sme. Predstavljajte si sebe zdaj (bože ne daj!), da nekaj ne bi smele na enkrat jest. To je ziher huje. No in otrok, ki ni smel jest npr. čokolade, mi je to sam povedal in rekel, da za njega je pa nekaj druga.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:21:01
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 po moje je težko pri otrocih, ko jim ne smeš dati peciva pa keksov, ki jih ostali otroci jedo,..starejši pa se mi ne smilijo tak... ja, itak najhuje je pri otrocih. Dopovej mu ti zdaj zakaj ne sme.. ja, to pa res; sam pol recimo se mora tudi družina temu prilagodit, da recimo mama al tata ne kuhajo dvojnih obrokov; pa tudi ko grejo recimo kam ven jest; velika malenkost je to
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:21:40
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy GLUTEN: http://www.paparica.si/prehrana_gluten.html hvala ti!! samo...ne štekam.. če maš pač za dobit to celiakijo, jo boš pač dubu.. ne glede na to al začneš jest hrano z glutenom prej al kasneje... al se motim? NE! Lahko jo dobi tudi v srednji šoli. no pol... v čem je fora da čakaš do 5., 6. al 7. mesca? (koker kdo) mislim... kaj ni isto??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:21:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Punce... js sm pa danes dobila poziv!!! Kaj greš v vojsko? to smo že zdavnaj rešli torej te bo Ricky šlatal?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:22:36
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
Najaa kaj je zdej s to tvojo znanstveno ugotovitvijo?? a nisi rekla, da je Nika že zaspala?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:23:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Najaa kaj je zdej s to tvojo znanstveno ugotovitvijo?? a nisi rekla, da je Nika že zaspala? po moje bo še jutri testirala, pa potem povedela...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:23:50
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Punce... js sm pa danes dobila poziv!!! Kaj greš v vojsko? to smo že zdavnaj rešli torej te bo Ricky šlatal? hahaha ne...js bom njega hecam se..za Rickyja ne vem, ker je cela dekliščina presenečenje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:25:02
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Najaa kaj je zdej s to tvojo znanstveno ugotovitvijo?? a nisi rekla, da je Nika že zaspala? po moje bo še jutri testirala, pa potem povedela... te pa Fredi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:25:24
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy GLUTEN: http://www.paparica.si/prehrana_gluten.html hvala ti!! samo...ne štekam.. če maš pač za dobit to celiakijo, jo boš pač dubu.. ne glede na to al začneš jest hrano z glutenom prej al kasneje... al se motim? NE! Lahko jo dobi tudi v srednji šoli. no pol... v čem je fora da čakaš do 5., 6. al 7. mesca? (koker kdo) mislim... kaj ni isto?? Ker pšenica lahko izzove alergijo takoj. Lahko pa nosiš v sebi in se razvije kasneje. Ne vem, jaz ne bi reskirala. Saj pa bo še celo življenje imel čas jest piškote.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:25:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Punce... js sm pa danes dobila poziv!!! Kaj greš v vojsko? to smo že zdavnaj rešli torej te bo Ricky šlatal? hahaha ne...js bom njega hecam se..za Rickyja ne vem, ker je cela dekliščina presenečenje kaj tvoj dragi pa ima na isti dan fantovščino? On bo pa imel slači punco?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:26:28
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Najaa kaj je zdej s to tvojo znanstveno ugotovitvijo?? a nisi rekla, da je Nika že zaspala? Ja... a naj povem? No, ugotovila sem, da se je hotla leže hranit. Kaki bizgec sem bla! Jaz sem jo pa sede hranla in ji očitno bolj paše leže. Da pol sam zadremucka v sanje.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:27:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ker pšenica lahko izzove alergijo takoj. Lahko pa nosiš v sebi in se razvije kasneje. Ne vem, jaz ne bi reskirala. Saj pa bo še celo življenje imel čas jest piškote. Kekse se reče...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:27:49
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ker pšenica lahko izzove alergijo takoj. Lahko pa nosiš v sebi in se razvije kasneje. Ne vem, jaz ne bi reskirala. Saj pa bo še celo življenje imel čas jest piškote. Kekse se reče... Biškot... po primorsko.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:28:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Najaa kaj je zdej s to tvojo znanstveno ugotovitvijo?? a nisi rekla, da je Nika že zaspala? Ja... a naj povem? No, ugotovila sem, da se je hotla leže hranit. Kaki bizgec sem bla! Jaz sem jo pa sede hranla in ji očitno bolj paše leže. Da pol sam zadremucka v sanje. JAAAAAAAA! To midva že skoz prakticirava...tudi čez dan....tudi v vozičku....vedno....ful pomaga...res!!!! Se samo obrne na bok in zaspi...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:28:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ker pšenica lahko izzove alergijo takoj. Lahko pa nosiš v sebi in se razvije kasneje. Ne vem, jaz ne bi reskirala. Saj pa bo še celo življenje imel čas jest piškote. Kekse se reče... Biškot... po primorsko. Res?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 22:29:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz sem vidla v vrtcu (ko sem delala) veliko otrok s kakšno alergijo. Pa jim niti ni bilo tako hudo. Po moje je lažje otroku, ki ima alergijo od začetka in itak odrašča s tem, da neke hrane ne sme. Predstavljajte si sebe zdaj (bože ne daj!), da nekaj ne bi smele na enkrat jest. To je ziher huje. No in otrok, ki ni smel jest npr. čokolade, mi je to sam povedal in rekel, da za njega je pa nekaj druga. ja, tak kot sem bila jaz boga, ko sem bila in sem imela NS Ubijala bi za košček torte pa beli kruh
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?