Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 18:14:39
|
|
|
|
mama_milchy
|
Sadje Na začetku svojega dojenčka hranimo s kuhanimi kašicami iz sadja, kot npr. iz jabolka in hruške, ali s surovimi kašicami iz banan in papaje. Po prvih nekaj tednih lahko svojega otroka začnemo navajati na druge surove pretlačene ali spasirane vrste sadja, kot npr. melone, breskve in slive – sadeži so slastni, če so le zreli.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 18:15:01
|
|
|
|
mama_milchy
|
Prva sadna kašica (za 2 porciji) Sestavine 2 srednje veliki jabolki ali 2 zreli hruški, olupljeni in očiščeni 2 žlici vode ali čistega, nesladkanega jabolčnega soka Priprava Jabolka ali hruške narežemo na majhne, enako velike koščke in jih stresemo v ponev z debelim dnom, skupaj z vodo. Pokrijemo s pokrovko in kuhamo na nizki temperaturi do mehkega (približno 6 do 8 minut za jabolka, 4 minute za hruško). Sadje ukašimo v gladek pire in postrezimo mlačnega.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 18:17:56
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 evo ga... kot bi bil zadrogiran aja, to je blo po koncu šova, ko se je že obleku, pa smo mu ble očitno všeč, ker on bi se še kar pogovarjal hahaha... tvoja slika je hujša
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 18:20:14
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy GLUTEN: http://www.paparica.si/prehrana_gluten.html hvala ti!! samo...ne štekam.. če maš pač za dobit to celiakijo, jo boš pač dubu.. ne glede na to al začneš jest hrano z glutenom prej al kasneje... al se motim?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 18:47:26
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Sadje Na začetku svojega dojenčka hranimo s kuhanimi kašicami iz sadja, kot npr. iz jabolka in hruške, ali s surovimi kašicami iz banan in papaje. Po prvih nekaj tednih lahko svojega otroka začnemo navajati na druge surove pretlačene ali spasirane vrste sadja, kot npr. melone, breskve in slive – sadeži so slastni, če so le zreli. oj cimra. a vi ste že tudi na GH?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 19:09:29
|
|
|
|
trezika
|
čer Samo na hitro vas pozdravim... ne vem kaj je blo danes v zraku... Maruša je bla namreč neverjetna tečka zdaj na večer pa je prišla malo k sebi Greva zdaj v Banovce (beri: v bano ) Pol pa mam še cel kup cot za pospravit tako da vam kr rečem NOČKO
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 20:24:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 evo ga... kot bi bil zadrogiran aja, to je blo po koncu šova, ko se je že obleku, pa smo mu ble očitno všeč, ker on bi se še kar pogovarjal jejzešna kaki pa te je??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 20:28:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Sadje Na začetku svojega dojenčka hranimo s kuhanimi kašicami iz sadja, kot npr. iz jabolka in hruške, ali s surovimi kašicami iz banan in papaje. Po prvih nekaj tednih lahko svojega otroka začnemo navajati na druge surove pretlačene ali spasirane vrste sadja, kot npr. melone, breskve in slive – sadeži so slastni, če so le zreli. jaz L. nisem nikdar kuhala sadja. Banane pa ji itak ne devam, ker jo zapira,čerpav ji gre strastno v rit.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 20:39:44
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Sadje Na začetku svojega dojenčka hranimo s kuhanimi kašicami iz sadja, kot npr. iz jabolka in hruške, ali s surovimi kašicami iz banan in papaje. Po prvih nekaj tednih lahko svojega otroka začnemo navajati na druge surove pretlačene ali spasirane vrste sadja, kot npr. melone, breskve in slive – sadeži so slastni, če so le zreli. oj cimra. a vi ste že tudi na GH? niti ne, ker vse pljuva iz ust in niti jo ne mučim; edino je bla navdušena nad banano, ma kaj ko pol revca ni kakala 3 dni kaj pa vi? ste že na GH?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 20:55:01
|
|
|
|
Najaa
|
Držte pesti, da sem ugotovila, zakaj je vsak večer bil jok pred spanjem!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 20:58:57
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Držte pesti, da sem ugotovila, zakaj je vsak večer bil jok pred spanjem!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 21:00:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Držte pesti, da sem ugotovila, zakaj je vsak večer bil jok pred spanjem! držim.. upam,da nam poveš tvoje ugotovitve..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 21:03:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Držte pesti, da sem ugotovila, zakaj je vsak večer bil jok pred spanjem! držim.. upam,da nam poveš tvoje ugotovitve.. Bom povedala. Ko bom ziher, da je blo to. mamaM, kaj ti ni jasno, da tako čukasto gledaš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 21:04:59
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Držte pesti, da sem ugotovila, zakaj je vsak večer bil jok pred spanjem! držim.. upam,da nam poveš tvoje ugotovitve.. Bom povedala. Ko bom ziher, da je blo to. mamaM, kaj ti ni jasno, da tako čukasto gledaš? zaradi joka vrzok-me zanima držimo pestke
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 21:05:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Bom povedala. Ko bom ziher, da je blo to. mamaM, kaj ti ni jasno, da tako čukasto gledaš? zmenjeno pol pa se grem jaz vmes potuširat in napast hladilnik, te pa pridem nazaj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 21:07:51
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Bom povedala. Ko bom ziher, da je blo to. mamaM, kaj ti ni jasno, da tako čukasto gledaš? zmenjeno pol pa se grem jaz vmes potuširat in napast hladilnik, te pa pridem nazaj Zmenjeno. Jaz mam mal drug vrstni red - napad na hladilnik, čvek in tuširanje. mamaM, vsak večer zadnje čase je jokala pred spanjem. In to tako histerično. Ne od lakote, ne vem od česa. Imela je svoje žute minute. No, danes pa ni. Upam, da tako ostane...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 21:13:52
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Držte pesti, da sem ugotovila, zakaj je vsak večer bil jok pred spanjem! držim.. upam,da nam poveš tvoje ugotovitve.. Bom povedala. Ko bom ziher, da je blo to. mamaM, kaj ti ni jasno, da tako čukasto gledaš? zaradi joka vrzok-me zanima držimo pestke mene tudi zanima
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 21:19:58
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Bom povedala. Ko bom ziher, da je blo to. mamaM, kaj ti ni jasno, da tako čukasto gledaš? zmenjeno pol pa se grem jaz vmes potuširat in napast hladilnik, te pa pridem nazaj Zmenjeno. Jaz mam mal drug vrstni red - napad na hladilnik, čvek in tuširanje. mamaM, vsak večer zadnje čase je jokala pred spanjem. In to tako histerično. Ne od lakote, ne vem od česa. Imela je svoje žute minute. No, danes pa ni. Upam, da tako ostane... in vrzok za te žute minute? grem Leo nahranit in dat spat pa Žigca stuširat in pridem nazaj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 21:22:11
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy in vrzok za te žute minute? grem Leo nahranit in dat spat pa Žigca stuširat in pridem nazaj Ja bom povedala, ko bom ziher. Čaki še malo. No, Nika pa že spi. Danes se je spet kopala. Kakšna kokica mala je v tem šlaufu! Čisto flegma je v njemu in uživa, ko si jo midva podajava sem in tja.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 21:28:59
|
|
|
|
tasa_m
|
kje pa je naša KOKICAAAAA ??? Na FB je nisem našla, tu pa je tud ni. Hmmm
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 21:29:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy in vrzok za te žute minute? grem Leo nahranit in dat spat pa Žigca stuširat in pridem nazaj Ja bom povedala, ko bom ziher. Čaki še malo. No, Nika pa že spi. Danes se je spet kopala. Kakšna kokica mala je v tem šlaufu! Čisto flegma je v njemu in uživa, ko si jo midva podajava sem in tja. super za Niko!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 21:30:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kje pa je naša KOKICAAAAA ??? Na FB je nisem našla, tu pa je tud ni. Hmmm Tuuuuuuuuuuuu sem!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 21:35:26
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Držte pesti, da sem ugotovila, zakaj je vsak večer bil jok pred spanjem! bom držala pesti, ti pa nam čimprej poročaj tvoje ugotovitve, mogoče bodo tudi nam prav prišle
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?