Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:34:29
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa dobre sta. ma jaz ne bom pametovala... če sem ji včeraj hruško dala, ki ful napenja... ehh.. Leon je hruško že od samega začetka... ''surovo'', nič perkuhano... pač malo prdi ma kaj.. enkrat se bo mogu navadit ja itak, sam tak pravim... sej je tak ni hotla jest... ona že ve zakaj... aja kaj pa breskvo si mu že dala... nope.. ker je baje alergena
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:35:33
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Lačna sem, ko berem te vaše recepte. Jaz pa na dieti... Js grem pa zdej kitajsko papico jest.. je moj ljubi prinesu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:35:39
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady madona čvekate da sloh ne dohajam... neki sm brala....kaj je s tem glutenom? js sm tut dala Taju korenčkov sok pa keks notr naribala... ej za kak piknik se to mente? to je tist k smo vse na kupu s in ??? ...pridem zvečer okol na kako debato, zdej grem v CE ...morm nov telefn nabavit seeya, bye ja, 23., v nedeljo mamo marčevski piknik v okolici Ljubljane. Detajli so na FBju. Maš da prideš!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:36:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Lačna sem, ko berem te vaše recepte. Jaz pa na dieti... Js grem pa zdej kitajsko papico jest.. je moj ljubi prinesu No kam bežiš?? Kakšen poziv??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:36:08
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa dobre sta. ma jaz ne bom pametovala... če sem ji včeraj hruško dala, ki ful napenja... ehh.. Leon je hruško že od samega začetka... ''surovo'', nič perkuhano... pač malo prdi ma kaj.. enkrat se bo mogu navadit ja itak, sam tak pravim... sej je tak ni hotla jest... ona že ve zakaj... aja kaj pa breskvo si mu že dala... nope.. ker je baje alergena taj je pa že jedu ... domačo in frutek kašico...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:36:25
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Punce... js sm pa danes dobila poziv!!! poziv?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:36:40
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady madona čvekate da sloh ne dohajam... neki sm brala....kaj je s tem glutenom? js sm tut dala Taju korenčkov sok pa keks notr naribala... ej za kak piknik se to mente? to je tist k smo vse na kupu s in ??? ...pridem zvečer okol na kako debato, zdej grem v CE ...morm nov telefn nabavit seeya, bye ja, 23., v nedeljo mamo marčevski piknik v okolici Ljubljane. Detajli so na FBju. Maš da prideš! felix, sem te hotla vprašat, če bi naredile nekakšen zemljevid za tiste, ki sem jim sanja ne, kje je to.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:38:23
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Punce... js sm pa danes dobila poziv!!! poziv? no kakšen poziv? za v vojsko
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:39:19
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady madona čvekate da sloh ne dohajam... neki sm brala....kaj je s tem glutenom? js sm tut dala Taju korenčkov sok pa keks notr naribala... ej za kak piknik se to mente? to je tist k smo vse na kupu s in ??? ...pridem zvečer okol na kako debato, zdej grem v CE ...morm nov telefn nabavit seeya, bye ja, 23., v nedeljo mamo marčevski piknik v okolici Ljubljane. Detajli so na FBju. Maš da prideš! felix, sem te hotla vprašat, če bi naredile nekakšen zemljevid za tiste, ki sem jim sanja ne, kje je to. ja to bi bilo, super, ker če ne se bomo mi zih zgubili in bomo do večera iskali lokacij
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:40:43
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady madona čvekate da sloh ne dohajam... neki sm brala....kaj je s tem glutenom? js sm tut dala Taju korenčkov sok pa keks notr naribala... ej za kak piknik se to mente? to je tist k smo vse na kupu s in ??? ...pridem zvečer okol na kako debato, zdej grem v CE ...morm nov telefn nabavit seeya, bye ja, 23., v nedeljo mamo marčevski piknik v okolici Ljubljane. Detajli so na FBju. Maš da prideš! felix, sem te hotla vprašat, če bi naredile nekakšen zemljevid za tiste, ki sem jim sanja ne, kje je to. ja, mam namen podrobno opisat, ampak bo na FBju, jest sem vseeno mal previdna, al pa paranoična, kakor želite , pa ne bi lokacije tle pisala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:40:54
|
|
|
|
Najaa
|
Eh kak me jezi ta fb! Take lepe slikce so od včeri, pa jih ne morem dat gor! Ful dolgo melje in melje in ko zmelje... začne mlet od začetka!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:41:37
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ja, mam namen podrobno opisat, ampak bo na FBju, jest sem vseeno mal previdna, al pa paranoična, kakor želite , pa ne bi lokacije tle pisala Ja, to se čist strinjam. Sej tiste, ki pridemo, smo vse tud na fb. A ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:42:31
|
|
|
|
Najaa
|
Nikol več ne bom likala sred dneva! Sem tako savno nardila, da je Nika spet čist zakuhala in je bla cela živčna! Zdej je pa nagec in se ji ful dogaja.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:42:36
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ja, mam namen podrobno opisat, ampak bo na FBju, jest sem vseeno mal previdna, al pa paranoična, kakor želite , pa ne bi lokacije tle pisala Ja, to se čist strinjam. Sej tiste, ki pridemo, smo vse tud na fb. A ne? mislim, da. Samo še Nino čakam, da pride z dopusta
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:47:16
|
|
|
|
trinity22
|
hotla sem prej še neki tašče pokomentirat pa sem mogla it prej s psom na sprehod Piruri tvoja tašča je res no amapk mislim, da se prej ali slej zalomi, če živiš blizu skupaj ... sej se bi verjetno z lastnimi starši tudi, le da njim se bol upamo povedat svoje mnenje in kar jim gre zato sva pa midva hvalabogu pred 3 leti spakirala in šla na svoje, še sreča, da sva imela tako možnost Čeprav pri nas je bilo obratno, takrat je imela tašča malega otroka (cca. 1 leto) in sem bila jaz ( brez otrok in brez izkušenj) full pametna in to ... še sreča, da me ni kar iz hiše vrgla, kar bi me tudi lahko , ker šele zdaj vidim kolk mi živc dvigne, če meni kdo pamet soli, kaj je dobro in kaj ne za Tiano No tolk, drugače pa se mi zdaj full razumemo, ko živimo vsak zase in si pridemo samo na obiske ko nam je
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:50:53
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Punce... js sm pa danes dobila poziv!!! poziv? vam skopiram...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:51:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa felix, sem te hotla vprašat, če bi naredile nekakšen zemljevid za tiste, ki sem jim sanja ne, kje je to. pametna odločitev, ker mi pojma nimamo. sicer imamo navigacijo v avtu ampak če ni naslova, ni ničesar.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:52:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 ja to bi bilo, super, ker če ne se bomo mi zih zgubili in bomo do večera iskali lokacij bomo imeli vsak na svojem koncu piknik
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:52:54
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
samo malo...(sm pustila ime in priimek gor )
< Sporočilo je popravil *MaJaLe* -- 11.8.2009 15:54:05 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:58:07
|
|
|
|
tasa_m
|
*Majale* in kaj si se odločila? Se boš udeležila?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 16:00:32
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m *Majale* kaj pa z tabo zadnje čase? Nekam si tiha? sm vesela, da ti manjkam ma imam ful stvari.. do poroke sta še 2 tedna in pol, v torek imam izpit, nekaj cajta mi pa tudi dete vzame.. eno ''malenkost'' a je kaj treme?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 16:01:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m *Majale* kaj pa z tabo zadnje čase? Nekam si tiha? sm vesela, da ti manjkam ma imam ful stvari.. do poroke sta še 2 tedna in pol, v torek imam izpit, nekaj cajta mi pa tudi dete vzame.. eno ''malenkost'' a je kaj treme? vprašaj jo v petek, dan pred poroko
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 16:02:28
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: pocka Blaž je pa danes dobil pošto iz vrtca in smo zavrnjeni, imam pa še vedno upanje,ker smo 1. na čakalni list. kiri vrtec ti je pa odgovoru?? js nism nič dobila izolski
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 16:09:26
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
Evo ta moj poziv (sm mogla še nahranit wotroka... se opravičnjavam ) hahaha
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 16:10:56
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m *Majale* in kaj si se odločila? Se boš udeležila? baje, da se morem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......