|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
11.8.2009 15:23:34   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

IZVIRNO SPOROČILO: felix7
ja, itak user posted image  sej veš, v torti so bla tudi jajca, a sta mele kaj težav?
to pa tudi mene zanima, baje,da tako v tortah in drugih stvareh lahko, da bi si kar celo jajce spekle, pa ne...do kdaj pa ne smemo,a ve katera???

po mojem je itak odvisno od vsake posebej. probaj. jaz jih jem, pa ni težav

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 801
11.8.2009 15:23:36   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

*Majale* kaj pa z tabo zadnje čase? Nekam si tiha?user posted image

sm vesela, da ti manjkamuser posted image ma imam ful stvari.. do poroke sta še 2 tedna in pol, v torek imam izpit, nekaj cajta mi pa tudi dete vzame.. eno ''malenkost''user posted image user posted image

ti pa si faca, da ob vsem tem še študiraš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 802
11.8.2009 15:23:41   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Kar se pa glasovanja tiče... ostanem brez besed-nič več ni pošteno...user posted image
js še vedno glasujem, čeprav mislim, da smo zgubile ''bitko''... ma nima veze.. za nas je Jure zmagovalec.. tudi če je naguser posted image (nekdo se je nekaj ob to spotikaluser posted image )

še dobro, da ni na hrbet obrnjen user posted image user posted image user posted image  bi mi že socialna trkala na vrata user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 803
11.8.2009 15:24:36   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Blaž je pa danes dobil pošto iz vrtca in smo zavrnjeni, imam pa še vedno upanje,ker smo 1. na čakalni list.

kiri vrtec ti je pa odgovoru?? js nism nič dobilauser posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 804
11.8.2009 15:24:44   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

halo, kokica! mi smo Ok, samo mali lump se zadnje 4 dni zbuja skoraj na vsako uro!! mama koma. pa bo že, sumim zobke, čeprav še nič ne zatipam...  kako valentin- a mu je še kaj "slabo", he he.

keksi brez glutena: a se dobijo kakšni v DM ali muller? v interšparu sem zadnjič skor doktorirala, - vsi otroški keksi so imeli dodan cuker? dala bi jih zraven k sadnim kašicam, da mu malo zgostim...

mi smo okej...spi ponoči..bolje kot prejšnje tedne...je skoraj vse rad...le graha ne...

za kekse pa ne vi vedla....

na gluten v keksih sploh nism pomisnlauser posted image meni so v bolnici rekli, da mu delajo kašico s keksi in pol sm js to začela kar doma delat.. nism pa niti pomisnla na ta glutenuser posted image
a zna bit kej full narobe?? kaj je sploh s tem glutenom? lahko sm izpadla mona alpa karkoli samo ... res ne vem...user posted image

če te kej tolaži... jaz tudi nimam pojma o tem glutenu user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 805
11.8.2009 15:25:20   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Nika pa spi na trebuščku. Se je madam sama obrnila. No in odkar se sama v spanju obrne na bušija, ful bolj dolgo spi (čez dan).

a ne to itak skozi dela??user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 806
11.8.2009 15:25:45   
Najaa

Meni pa je se je danes začela Lija full z nogami dvigovat user posted image . Že ko leži, se "postavi" na noge ter rit gor pa se smeji. Da ne govorim da sem jo v vozičku danes morala zapasat, ker se je dvigovala. Pa je v ležečem položaju.
Opica mala, se še obrne ne, tu pa se mi nekaj dviguje.

Nika to dela, ko je jezna. user posted image Pa v vozičku se tudi že tak dviguje.
joj ko se spomnem, kake boje sva včasih s Tijo mele, ko ni hotla v voziček in je to delala...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 807
11.8.2009 15:26:52   
*MaJaLe*

sm vesela, da ti manjkamuser posted image ma imam ful stvari.. do poroke sta še 2 tedna in pol, v torek imam izpit, nekaj cajta mi pa tudi dete vzame.. eno ''malenkost''user posted image user posted image

ti pa si faca, da ob vsem tem še študiraš user posted image user posted image user posted image
popravek: NAJ BI!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 808
11.8.2009 15:27:25   
Najaa

Nika pa spi na trebuščku. Se je madam sama obrnila. No in odkar se sama v spanju obrne na bušija, ful bolj dolgo spi (čez dan).

a ne to itak skozi dela??user posted image user posted image

da veliko spi...
ja no, zadnje čase je nekaj štrajkala.

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 809
11.8.2009 15:27:26   
*MaJaLe*

halo, kokica! mi smo Ok, samo mali lump se zadnje 4 dni zbuja skoraj na vsako uro!! mama koma. pa bo že, sumim zobke, čeprav še nič ne zatipam...  kako valentin- a mu je še kaj "slabo", he he.

keksi brez glutena: a se dobijo kakšni v DM ali muller? v interšparu sem zadnjič skor doktorirala, - vsi otroški keksi so imeli dodan cuker? dala bi jih zraven k sadnim kašicam, da mu malo zgostim...

mi smo okej...spi ponoči..bolje kot prejšnje tedne...je skoraj vse rad...le graha ne...

na gluten v keksih sploh nism pomisnlauser posted image meni so v bolnici rekli, da mu delajo kašico s keksi in pol sm js to začela kar doma delat.. nism pa niti pomisnla na ta glutenuser posted image
a zna bit kej full narobe?? kaj je sploh s tem glutenom? lahko sm izpadla mona alpa karkoli samo ... res ne vem...user posted image

če te kej tolaži... jaz tudi nimam pojma o tem glutenu user posted image user posted image
ne boš verjela, ma... ME tolažiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 810
11.8.2009 15:27:42   
*MaJaLe*

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Kar se pa glasovanja tiče... ostanem brez besed-nič več ni pošteno...user posted image
js še vedno glasujem, čeprav mislim, da smo zgubile ''bitko''... ma nima veze.. za nas je Jure zmagovalec.. tudi če je naguser posted image (nekdo se je nekaj ob to spotikaluser posted image )

še dobro, da ni na hrbet obrnjen user posted image user posted image user posted image  bi mi že socialna trkala na vrata user posted image
hahaha... pol bi ziher zmagal!!user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 811
11.8.2009 15:28:04   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

kaj je Leon že tolko samostojen, da ostalo malenkost poskrbi sam zase? user posted image user posted image
ma več al manj.. sej danes mi je on skuhal kosilouser posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 812
11.8.2009 15:28:26   
Najaa

ne boš verjela, ma... ME tolažiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image dobre sta.

ma jaz ne bom pametovala... user posted image če sem ji včeraj hruško dala, ki ful napenja...user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 813
11.8.2009 15:29:58   
*MaJaLe*

ma jaz ne bom pametovala... user posted image če sem ji včeraj hruško dala, ki ful napenja...user posted image

ehh.. Leon je hruško že od samega začetka... ''surovo'', nič perkuhano... pač malo prdi ma kaj.. enkrat se bo mogu navadituser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 814
11.8.2009 15:30:21   
*MaJaLe*
Punce... js sm pa danes dobila poziv!!!

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 815
11.8.2009 15:31:11   
Najaa

ehh.. Leon je hruško že od samega začetka... ''surovo'', nič perkuhano... pač malo prdi ma kaj.. enkrat se bo mogu navadituser posted image

ja itak, sam tak pravim... sej je tak ni hotla jest... ona že ve zakaj...user posted image

aja kaj pa breskvo si mu že dala...

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 816
11.8.2009 15:31:29   
tasa_m

jaz Liji nisem nikdar nič prekuhavala, razen zelenjave.

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 817
11.8.2009 15:31:47   
tasa_m

Punce... js sm pa danes dobila poziv!!!
user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 818
11.8.2009 15:32:28   
tasa_m

aja kaj pa breskvo si mu že dala...

lija full breskvo je user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 819
11.8.2009 15:32:49   
Najaa
Punce, kaj so vaši user posted image tud tak radi nagi? user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 820
11.8.2009 15:33:30   
felix7
PIŠKOTNA TORTA

Nadev: zmešaj 1 maslo s 15 dag sladkorja in 4 rumenjaki, 20 dag stopljene jedilne čokolade (jo stopite v posodi z malo mleka, obvezno jo je treba shladit, da se maslo ne sesiri), 1 stepena smetana, rum, sneg.
V posodi, kjer je bila stopljena čokolada, segrej mleko, namoči albert kekse, polagaj jih v pekač in vsako plast namaži.

Jaz jih polagam v ta visok pekač od pečice. Dam 5 plasti piškotov in 3 plasti nadeva. Za tak pekač sicer naredim dvojno maso za nadev, ker je torta bistveno boljša, če je več mase. No, pa veselo packanje user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 821
11.8.2009 15:33:43   
Najaa

jaz Liji nisem nikdar nič prekuhavala, razen zelenjave.

Jaz pri Tiji tud ne... in Niki tud ne bom, sem se odločla. Sam zelenjavo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 822
11.8.2009 15:34:25   
Najaa
Lačna sem, ko berem te vaše recepte. Jaz pa na dieti... user posted image

user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 823
11.8.2009 15:34:27   
NoBady
madona čvekate da sloh ne dohajam... neki sm brala....kaj je s tem glutenom? js sm tut dala Taju korenčkov sok pa keks notr naribala...

ej za kak piknik se to mente?user posted image to je tist k smo vse na kupu s user posted image in user posted image ???

...pridem zvečer okol na kako debato, zdej grem v CE ...morm nov telefn nabavituser posted image

seeya, bye

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 824
11.8.2009 15:34:28   
felix7

Punce, kaj so vaši user posted image tud tak radi nagi? user posted image

itak, najrajši je nudistek user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

za mamice
veveričica

ali kdaj tako zgubite živce z otroki da bi ga lahko udarile

da včasih (51%)

vedno (2%)

nikoli (13%)

pogosto (4%)

se obvladam (25%)

nevem kaj bi naredila (5%)

Število vseh glasov: 556

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!