Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:23:34
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ja, itak sej veš, v torti so bla tudi jajca, a sta mele kaj težav? to pa tudi mene zanima, baje,da tako v tortah in drugih stvareh lahko, da bi si kar celo jajce spekle, pa ne...do kdaj pa ne smemo,a ve katera??? po mojem je itak odvisno od vsake posebej. probaj. jaz jih jem, pa ni težav
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:23:36
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m *Majale* kaj pa z tabo zadnje čase? Nekam si tiha? sm vesela, da ti manjkam ma imam ful stvari.. do poroke sta še 2 tedna in pol, v torek imam izpit, nekaj cajta mi pa tudi dete vzame.. eno ''malenkost'' ti pa si faca, da ob vsem tem še študiraš
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:23:41
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: spps Kar se pa glasovanja tiče... ostanem brez besed-nič več ni pošteno... js še vedno glasujem, čeprav mislim, da smo zgubile ''bitko''... ma nima veze.. za nas je Jure zmagovalec.. tudi če je nag (nekdo se je nekaj ob to spotikal ) še dobro, da ni na hrbet obrnjen bi mi že socialna trkala na vrata
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:24:36
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka Blaž je pa danes dobil pošto iz vrtca in smo zavrnjeni, imam pa še vedno upanje,ker smo 1. na čakalni list. kiri vrtec ti je pa odgovoru?? js nism nič dobila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:24:44
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec halo, kokica! mi smo Ok, samo mali lump se zadnje 4 dni zbuja skoraj na vsako uro!! mama koma. pa bo že, sumim zobke, čeprav še nič ne zatipam... kako valentin- a mu je še kaj "slabo", he he. keksi brez glutena: a se dobijo kakšni v DM ali muller? v interšparu sem zadnjič skor doktorirala, - vsi otroški keksi so imeli dodan cuker? dala bi jih zraven k sadnim kašicam, da mu malo zgostim... mi smo okej...spi ponoči..bolje kot prejšnje tedne...je skoraj vse rad...le graha ne... za kekse pa ne vi vedla.... na gluten v keksih sploh nism pomisnla meni so v bolnici rekli, da mu delajo kašico s keksi in pol sm js to začela kar doma delat.. nism pa niti pomisnla na ta gluten a zna bit kej full narobe?? kaj je sploh s tem glutenom? lahko sm izpadla mona alpa karkoli samo ... res ne vem... če te kej tolaži... jaz tudi nimam pojma o tem glutenu
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:25:20
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nika pa spi na trebuščku. Se je madam sama obrnila. No in odkar se sama v spanju obrne na bušija, ful bolj dolgo spi (čez dan). a ne to itak skozi dela??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:25:45
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Meni pa je se je danes začela Lija full z nogami dvigovat . Že ko leži, se "postavi" na noge ter rit gor pa se smeji. Da ne govorim da sem jo v vozičku danes morala zapasat, ker se je dvigovala. Pa je v ležečem položaju. Opica mala, se še obrne ne, tu pa se mi nekaj dviguje. Nika to dela, ko je jezna. Pa v vozičku se tudi že tak dviguje. joj ko se spomnem, kake boje sva včasih s Tijo mele, ko ni hotla v voziček in je to delala...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:26:52
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m *Majale* kaj pa z tabo zadnje čase? Nekam si tiha? sm vesela, da ti manjkam ma imam ful stvari.. do poroke sta še 2 tedna in pol, v torek imam izpit, nekaj cajta mi pa tudi dete vzame.. eno ''malenkost'' ti pa si faca, da ob vsem tem še študiraš popravek: NAJ BI!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:27:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nika pa spi na trebuščku. Se je madam sama obrnila. No in odkar se sama v spanju obrne na bušija, ful bolj dolgo spi (čez dan). a ne to itak skozi dela?? da veliko spi... ja no, zadnje čase je nekaj štrajkala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:27:26
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec halo, kokica! mi smo Ok, samo mali lump se zadnje 4 dni zbuja skoraj na vsako uro!! mama koma. pa bo že, sumim zobke, čeprav še nič ne zatipam... kako valentin- a mu je še kaj "slabo", he he. keksi brez glutena: a se dobijo kakšni v DM ali muller? v interšparu sem zadnjič skor doktorirala, - vsi otroški keksi so imeli dodan cuker? dala bi jih zraven k sadnim kašicam, da mu malo zgostim... mi smo okej...spi ponoči..bolje kot prejšnje tedne...je skoraj vse rad...le graha ne... za kekse pa ne vi vedla.... na gluten v keksih sploh nism pomisnla meni so v bolnici rekli, da mu delajo kašico s keksi in pol sm js to začela kar doma delat.. nism pa niti pomisnla na ta gluten a zna bit kej full narobe?? kaj je sploh s tem glutenom? lahko sm izpadla mona alpa karkoli samo ... res ne vem... če te kej tolaži... jaz tudi nimam pojma o tem glutenu ne boš verjela, ma... ME tolaži
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:27:42
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: spps Kar se pa glasovanja tiče... ostanem brez besed-nič več ni pošteno... js še vedno glasujem, čeprav mislim, da smo zgubile ''bitko''... ma nima veze.. za nas je Jure zmagovalec.. tudi če je nag (nekdo se je nekaj ob to spotikal ) še dobro, da ni na hrbet obrnjen bi mi že socialna trkala na vrata hahaha... pol bi ziher zmagal!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:28:04
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m *Majale* kaj pa z tabo zadnje čase? Nekam si tiha? sm vesela, da ti manjkam ma imam ful stvari.. do poroke sta še 2 tedna in pol, v torek imam izpit, nekaj cajta mi pa tudi dete vzame.. eno ''malenkost'' kaj je Leon že tolko samostojen, da ostalo malenkost poskrbi sam zase? ma več al manj.. sej danes mi je on skuhal kosilo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:28:26
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec halo, kokica! mi smo Ok, samo mali lump se zadnje 4 dni zbuja skoraj na vsako uro!! mama koma. pa bo že, sumim zobke, čeprav še nič ne zatipam... kako valentin- a mu je še kaj "slabo", he he. keksi brez glutena: a se dobijo kakšni v DM ali muller? v interšparu sem zadnjič skor doktorirala, - vsi otroški keksi so imeli dodan cuker? dala bi jih zraven k sadnim kašicam, da mu malo zgostim... mi smo okej...spi ponoči..bolje kot prejšnje tedne...je skoraj vse rad...le graha ne... za kekse pa ne vi vedla.... na gluten v keksih sploh nism pomisnla meni so v bolnici rekli, da mu delajo kašico s keksi in pol sm js to začela kar doma delat.. nism pa niti pomisnla na ta gluten a zna bit kej full narobe?? kaj je sploh s tem glutenom? lahko sm izpadla mona alpa karkoli samo ... res ne vem... če te kej tolaži... jaz tudi nimam pojma o tem glutenu ne boš verjela, ma... ME tolaži dobre sta. ma jaz ne bom pametovala... če sem ji včeraj hruško dala, ki ful napenja...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:29:58
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa dobre sta. ma jaz ne bom pametovala... če sem ji včeraj hruško dala, ki ful napenja... ehh.. Leon je hruško že od samega začetka... ''surovo'', nič perkuhano... pač malo prdi ma kaj.. enkrat se bo mogu navadit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:30:21
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
Punce... js sm pa danes dobila poziv!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:31:11
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa dobre sta. ma jaz ne bom pametovala... če sem ji včeraj hruško dala, ki ful napenja... ehh.. Leon je hruško že od samega začetka... ''surovo'', nič perkuhano... pač malo prdi ma kaj.. enkrat se bo mogu navadit ja itak, sam tak pravim... sej je tak ni hotla jest... ona že ve zakaj... aja kaj pa breskvo si mu že dala...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:31:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa dobre sta. ma jaz ne bom pametovala... če sem ji včeraj hruško dala, ki ful napenja... ehh.. Leon je hruško že od samega začetka... ''surovo'', nič perkuhano... pač malo prdi ma kaj.. enkrat se bo mogu navadit jaz Liji nisem nikdar nič prekuhavala, razen zelenjave.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:31:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Punce... js sm pa danes dobila poziv!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:32:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa aja kaj pa breskvo si mu že dala... lija full breskvo je
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:32:49
|
|
|
|
Najaa
|
Punce, kaj so vaši tud tak radi nagi?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:33:30
|
|
|
|
felix7
|
PIŠKOTNA TORTA Nadev: zmešaj 1 maslo s 15 dag sladkorja in 4 rumenjaki, 20 dag stopljene jedilne čokolade (jo stopite v posodi z malo mleka, obvezno jo je treba shladit, da se maslo ne sesiri), 1 stepena smetana, rum, sneg. V posodi, kjer je bila stopljena čokolada, segrej mleko, namoči albert kekse, polagaj jih v pekač in vsako plast namaži. Jaz jih polagam v ta visok pekač od pečice. Dam 5 plasti piškotov in 3 plasti nadeva. Za tak pekač sicer naredim dvojno maso za nadev, ker je torta bistveno boljša, če je več mase. No, pa veselo packanje
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:33:43
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa dobre sta. ma jaz ne bom pametovala... če sem ji včeraj hruško dala, ki ful napenja... ehh.. Leon je hruško že od samega začetka... ''surovo'', nič perkuhano... pač malo prdi ma kaj.. enkrat se bo mogu navadit jaz Liji nisem nikdar nič prekuhavala, razen zelenjave. Jaz pri Tiji tud ne... in Niki tud ne bom, sem se odločla. Sam zelenjavo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:34:25
|
|
|
|
Najaa
|
Lačna sem, ko berem te vaše recepte. Jaz pa na dieti...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:34:27
|
|
|
|
NoBady
|
madona čvekate da sloh ne dohajam... neki sm brala....kaj je s tem glutenom? js sm tut dala Taju korenčkov sok pa keks notr naribala... ej za kak piknik se to mente? to je tist k smo vse na kupu s in ??? ...pridem zvečer okol na kako debato, zdej grem v CE ...morm nov telefn nabavit seeya, bye
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.8.2009 15:34:28
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce, kaj so vaši tud tak radi nagi? itak, najrajši je nudistek
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 6 lepih imen za fantke z le tremi črkamiKratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Zadnje s foruma
za mamiceveveričicaali kdaj tako zgubite živce z otroki da bi ga lahko udarileda včasih (
51%)
vedno (
2%)
nikoli (
13%)
pogosto (
4%)
se obvladam (
25%)
nevem kaj bi naredila (
5%)
Število vseh glasov: 556Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!