pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Veselja je konec...vratila se tašča ...in mi že dva dni rompa (ob najbolj nesprejemljivih urah)...ko je treba dat otroke spat...in danes...ma kake finte...sva se z Mio zmenili, da se bova igrali in pride ona, predtem je stala spodaj pred hišo in poslušala, ker se je Mia neki repenčla, pa jo pol na finto vrže, da ima ona doma ene kartončke za njo in da ji jih bo drugič prinesla....valda, otrok take stvari razume in bo rekel OK????...no, in pol je bilo spet cel kup komedij, ker je hotla naša tam, k njim...pa moja tašča še malo na struno tragedije zaigra in valda, da sem lahko uspavala Nea sem rekla ja, ker čene bi se še Mia tukaj drla...jezi me, ker tej naši predragi starši ne upoštevajo, da ima naša punca dieto in jo pol filajo s stvarmi, ki jih ne sme... ... Samo to pa bi moral tvoj dragi z njimi razčistiti...tak mi urejamo..no, sedaj po toliko letih ji pa že sama tudi vse povem in ker je zelo liberalna ni problema...pa kaj se gre? Jaz bi popizdila! Piruri, dobre živce maš... moja tašča je pa zadnjič Juretu kruhovo skorjico dajala Halo... ni še niti probal GH, a ona njemu s skorjico. In normalno, Jure vse, kar prime, nese v usta. In potem se je režala in govorila, lej kako je lačen, pa kako mu je všeč. Jest jo gledam in ji rečem, pa ne sme on še tega jest, pa se bo kak košček odtrgal in mu bo šel v sapnik in mu seveda skorjico vzamem. Pa mu odtrga novo... in jaz mu jo spet vzamem. In to je ponovila trikrat, jaz pa tudi. Ma, ko da bi me mela za neumno. Pol je pa k sreči prišel mož in ko je videl, da mu turi skorjico, pogleda mene, k sem bla itak že čist na koncu z živci, pa me vpraša, a Jure lahko to je, in valda rečem, da ne, pol je pa on čist popi... mamma mia, dobra si, jaz nebi tako dolgo zdržala , ampak ne vem zakaj VSI to delajo, pol pa,če kaj rečeš, pa je takoj, ja kako pa smo mi lahko tri otroke gor spravli, pa jjim nič ne manjka,aaaaaaaa