|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
11.8.2009 14:28:22   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

piruri - joj tale tvoja tašča je prav za odstrel user posted image , dobra si,da ne popi****, vi si res raje kako parcelo najdite,da boste lahko v miru živeli
se popolnoma strinjam.
Jaz bi verjetno že pop**** in jo poslala nekam..user posted image

Ma, sej je vse ok...samo, če si preveč prijazen z njo začne postopoma bolj in bolj izkoriščat...sej zato hodi sem, ko mojega ni, ker ve, da ji ne bom preveč sikala...moj jo že kar pri vratih na "trdo" prime in ji zdrdra pravila še preden uspe rečt dober dan user posted image  user posted image ...

Sam da si ženska ne da dopovedat...

Kaj pa če bi se ti zaklepala, ko si sama? In če trka se narediš, da si na drugi strani stanovanja... user posted image Ne vem, jaz bi že našla način, da jo čim manj vidim.

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 751
11.8.2009 14:28:44   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Veselja je konec...vratila se tašča user posted image ...in mi že dva dni rompa (ob najbolj nesprejemljivih urah)...ko je treba dat otroke spat...in danes...ma kake finte...sva se z Mio zmenili, da se bova igrali in pride ona, predtem je stala spodaj pred hišo in poslušala, ker se je Mia neki repenčla, pa jo pol na finto vrže, da ima ona doma ene kartončke za njo in da ji jih bo drugič prinesla....valda, otrok take stvari razume in bo rekel OK????...no, in pol je bilo spet cel kup komedij, ker je hotla naša tam, k njim...pa moja tašča še malo na struno tragedije zaigra in valda, da sem lahko uspavala Nea sem rekla ja, ker čene bi se še Mia tukaj drla...jezi me, ker tej naši predragi starši ne upoštevajo, da ima naša punca dieto in jo pol filajo s stvarmi, ki jih ne sme...user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Samo to pa bi moral tvoj dragi z njimi razčistiti...tak mi urejamo..no, sedaj po toliko letih ji pa že sama tudi vse povem in ker je zelo liberalna ni problema...pa kaj se gre? Jaz bi popizdila! user posted image user posted image user posted image user posted image

Piruri, dobre živce maš... moja tašča je pa zadnjič Juretu kruhovo skorjico dajala user posted image  user posted image  Halo... ni še niti probal GH, a ona njemu s skorjico. In normalno, Jure vse, kar prime, nese v usta. In potem se je režala in govorila, lej kako je lačen, pa kako mu je všeč. Jest jo gledam in ji rečem, pa ne sme on še tega jest, pa se bo kak košček odtrgal in mu bo šel v sapnik user posted image user posted image  in mu seveda skorjico vzamem. Pa mu odtrga novo... in jaz mu jo spet vzamem. In to je ponovila trikrat, jaz pa tudi. Ma, ko da bi me mela za neumno. Pol je pa k sreči prišel mož in ko je videl, da mu turi skorjico, pogleda mene, k sem bla itak že čist na koncu z živci, pa me vpraša, a Jure lahko to je, in valda rečem, da ne, pol je pa on čist popi...

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 752
11.8.2009 14:28:53   
felix7

bravo za mami user posted image user posted image user posted image Sem se že pomirila.

Pa nagrada je samo za prvouvrščenega? Ostali nič ne dobijo?

nič user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 753
11.8.2009 14:29:01   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

felix: pa saj to se vedni najdejo goljufi-ne vem kaj je že bilo tudi eno tekmovanje, ko so potem zadnji dan preskočli celo vrsto in "pošteno" zmagali. banda!

ja, to je bilo tisto od radia Center, ko bi moji kolegi morali zmagati, ko so pošteno igrali. Pa so zmagali eni, ki jim je en heker naštimal en program za skrivanje IPja.

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 754
11.8.2009 14:30:31   
pocka

Pocka...

http://www.nextdirectory.eu/page.asp?b=X44&p=784&o=1
...tiste rdeče in modre...pod majčko od oslička...
te so podobne tistim,ki sem mu jih prejšnjo rundo naročila, če so enake, pol so super, za primerjavo pa ti lahko samo povem,da je Blaž št. 3-6 že krepko prerasel, tako,da vzemi 6-9. Mene tu edino moti,ker lahko fališ material in debelino oblačil, je pa dobro,ker, če so predebele stvari,je zima pred nami in jim bodo prej ali slej sigurno prišle v poštevuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 755
11.8.2009 14:31:02   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Punce, sem razmišljala za piknik - kaj pa VODO? Ena bi lahko vodo prinesla, ne? Verjetno bo povpraševanje po njej tudi veliko. Ne vem, razmišljam... 

A ni že Pupa zadolžena za to?...čene jo lahko mi prinesemi iz izvira...

www.by-ab.si

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 756
11.8.2009 14:31:32   
tasa_m

Midve pa sva danes jedli kašico iz sliv,jabolka in breskev. Je tak usta odpirala, da sem bila prav presenečena. To sva jedli 5.min. nazaj, a zdaj si tak roke v usta tišči, da je koca že vsa mokra od sline user posted image user posted image
Ta moj otrok je non-stop lačen user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ...čaka na drugi pogrinjek user posted image
očitno ja user posted image mislim, da čaka na tisti tapravi mlečni obrok. Sam bo še mal čakala..mama ima pauzo user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 757
11.8.2009 14:31:34   
tasa_m

piruri - joj tale tvoja tašča je prav za odstrel user posted image , dobra si,da ne popi****, vi si res raje kako parcelo najdite,da boste lahko v miru živeli
se popolnoma strinjam.
Jaz bi verjetno že pop**** in jo poslala nekam..user posted image

Ma, sej je vse ok...samo, če si preveč prijazen z njo začne postopoma bolj in bolj izkoriščat...sej zato hodi sem, ko mojega ni, ker ve, da ji ne bom preveč sikala...moj jo že kar pri vratih na "trdo" prime in ji zdrdra pravila še preden uspe rečt dober dan user posted image  user posted image ...
uh, taka je T. sestra. user posted image kak bi ji lahko kaj povedala, pa se moram zadržat. T. oče pa jo tud na trdo prime in je OK, ko pa sta z T. mamo sami pa se tak obnaša, da bi jo jaz najraje prižgala, pa čeprav je tolk starejša da bi mi lahko mama bila.

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 758
11.8.2009 14:32:09   
Steffi
Ojla.

po dolgem času malo na netu in koliko napisanega user posted image user posted image . Imeli smo obiske prejšnji teden in smo uživali malo na plaži, malo na sprehodih, kofetkih.

Vidim, da sta se pridružile dve novi mamici, ki imata otročke rojene na isti dan kot naš pobalinček. Dobrodošle in če sem prav videla ena celo prekmurka user posted image , torej nisem več edinauser posted image .

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 759
11.8.2009 14:32:09   
pocka

nobady welcome back!user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image se podpišem, vam se je pa na polno dogajalouser posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 760
11.8.2009 14:32:43   
felix7

Punce, sem razmišljala za piknik - kaj pa VODO? Ena bi lahko vodo prinesla, ne? Verjetno bo povpraševanje po njej tudi veliko. Ne vem, razmišljam... 

ja, Pupa je zadolžena za vodo, pa še Persidi sem misla vodo naročit, ker me mlekarice rabimo veliko vode user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 761
11.8.2009 14:33:07   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

bravo za mami user posted image user posted image user posted image Sem se že pomirila.

Pa nagrada je samo za prvouvrščenega? Ostali nič ne dobijo?

nič user posted image
Feliša ne skrbi. Jure je za nas itak zmagovalec. user posted image

Men pa tista slika, ki jo narišejo itak ni bila všeč user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 762
11.8.2009 14:33:42   
pocka

Midve pa sva danes jedli kašico iz sliv,jabolka in breskev. Je tak usta odpirala, da sem bila prav presenečena. To sva jedli 5.min. nazaj, a zdaj si tak roke v usta tišči, da je koca že vsa mokra od sline user posted image user posted image

ona bi raje šnicluser posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 763
11.8.2009 14:34:58   
tasa_m

ja, Pupa je zadolžena za vodo, pa še Persidi sem misla vodo naročit, ker me mlekarice rabimo veliko vode user posted image
user posted image user posted image user posted image

Feliša a mi poveš prosim, če ti ješ jajca? Men se tak sline cedijo, pa jih ne upam, ker pravijo da napenjajo user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 764
11.8.2009 14:36:18   
tasa_m

ona bi raje šnicluser posted image user posted image user posted image

saj ga mama poje, pa pol ona dobi user posted image user posted image

nič, konec pauze, dretje je tu.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 765
11.8.2009 14:37:05   
pocka

Veselja je konec...vratila se tašča user posted image ...in mi že dva dni rompa (ob najbolj nesprejemljivih urah)...ko je treba dat otroke spat...in danes...ma kake finte...sva se z Mio zmenili, da se bova igrali in pride ona, predtem je stala spodaj pred hišo in poslušala, ker se je Mia neki repenčla, pa jo pol na finto vrže, da ima ona doma ene kartončke za njo in da ji jih bo drugič prinesla....valda, otrok take stvari razume in bo rekel OK????...no, in pol je bilo spet cel kup komedij, ker je hotla naša tam, k njim...pa moja tašča še malo na struno tragedije zaigra in valda, da sem lahko uspavala Nea sem rekla ja, ker čene bi se še Mia tukaj drla...jezi me, ker tej naši predragi starši ne upoštevajo, da ima naša punca dieto in jo pol filajo s stvarmi, ki jih ne sme...user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Samo to pa bi moral tvoj dragi z njimi razčistiti...tak mi urejamo..no, sedaj po toliko letih ji pa že sama tudi vse povem in ker je zelo liberalna ni problema...pa kaj se gre? Jaz bi popizdila! user posted image user posted image user posted image user posted image

Piruri, dobre živce maš... moja tašča je pa zadnjič Juretu kruhovo skorjico dajala user posted image  user posted image  Halo... ni še niti probal GH, a ona njemu s skorjico. In normalno, Jure vse, kar prime, nese v usta. In potem se je režala in govorila, lej kako je lačen, pa kako mu je všeč. Jest jo gledam in ji rečem, pa ne sme on še tega jest, pa se bo kak košček odtrgal in mu bo šel v sapnik user posted image user posted image  in mu seveda skorjico vzamem. Pa mu odtrga novo... in jaz mu jo spet vzamem. In to je ponovila trikrat, jaz pa tudi. Ma, ko da bi me mela za neumno. Pol je pa k sreči prišel mož in ko je videl, da mu turi skorjico, pogleda mene, k sem bla itak že čist na koncu z živci, pa me vpraša, a Jure lahko to je, in valda rečem, da ne, pol je pa on čist popi...
mamma mia, dobra si, jaz nebi tako dolgo zdržalauser posted image , ampak ne vem zakaj VSI to delajo, pol pa,če kaj rečeš, pa je takoj, ja kako pa smo mi lahko tri otroke gor spravli, pa jjim nič ne manjka,aaaaaaaauser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 766
11.8.2009 14:37:31   
felix7

No, nekaj interesentov torej imamo za piknik 23.8. Zaenkrat potrjeni:

trezika
(pivo) 2+1

Najaa
(sok in plastični kozarci) 2+2

cvetka.marjetka
(mufini) 2+2

felix7
(nektarine) 2+1

Cebeica Maja
(domače vino) 2+2

Piruri
(čokoladna potica) 2+2

Persida
(voda) 1+2

Pupa7
(voda) 2+1

trinity22
(lubenica + nožuser posted image + pivo) 2+1+user posted image
MamaM 2+2

helimaša
(munchmellow) 2+2

pocka
(pecivo) 2+2

tasa_m (pivo) 2+1
yania
(sok) 2+2

steffi
(pivo) 2+1

dana (rogljički) 2+2
Lolita23 (slano pecivo) 2+1

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 767
11.8.2009 14:38:48   
felix7

Feliša a mi poveš prosim, če ti ješ jajca? Men se tak sline cedijo, pa jih ne upam, ker pravijo da napenjajo user posted image

ja, itak user posted image  sej veš, v torti so bla tudi jajca, a sta mele kaj težav?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 768
11.8.2009 14:40:22   
pocka

ja, itak user posted image  sej veš, v torti so bla tudi jajca, a sta mele kaj težav?
to pa tudi mene zanima, baje,da tako v tortah in drugih stvareh lahko, da bi si kar celo jajce spekle, pa ne...do kdaj pa ne smemo,a ve katera???

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 769
11.8.2009 14:42:38   
Piruri

Sam da si ženska ne da dopovedat...

Kaj pa če bi se ti zaklepala, ko si sama? In če trka se narediš, da si na drugi strani stanovanja... user posted image Ne vem, jaz bi že našla način, da jo čim manj vidim.

Težko, ker imam zgornja vrata odprta, da pride hlad iz stopnišča notri...če bi bila na drugem koncu, sem lahko le v spalnici ali kopalnici...Mia ima pa itak radarje na pecljih in takoj, ko spodaj vrata zaškripajo, že sprašuje kdo gre...spodaj pa nimamo navade zaklepat, ker pol bi nas morila s tem, da zakaj se zaklepamo...
Sej dokler je v službi je ok...ker se nam potem "obveznosti" glih fajn križajo...pa moja mama ji je zadnjič (ko se ji je tašča potožla, da ne pridemo nič k njim in da ona nič ne vidi otrok) rekla, da je pač mi nočemo motit, ker je po službi vedno utrujena in od takrat jo imamo stalno na vratih...kar tudi ni problem...samo če bi hodila ob primernih urah in če se nebi poslavljala kot, da gre na Titanik...

Halo... ni še niti probal GH, a ona njemu s skorjico. In normalno, Jure vse, kar prime, nese v usta. In potem se je režala in govorila, lej kako je lačen, pa kako mu je všeč. Jest jo gledam in ji rečem, pa ne sme on še tega jest, pa se bo kak košček odtrgal in mu bo šel v sapnik user posted image user posted image  in mu seveda skorjico vzamem. Pa mu odtrga novo... in jaz mu jo spet vzamem. In to je ponovila trikrat, jaz pa tudi. Ma, ko da bi me mela za neumno. Pol je pa k sreči prišel mož in ko je videl, da mu turi skorjico, pogleda mene, k sem bla itak že čist na koncu z živci, pa me vpraša, a Jure lahko to je, in valda rečem, da ne, pol je pa on čist popi...

user posted image user posted image user posted image user posted image ...glede na to potem so tudi igrače za lakoto, ker jih daje v usta?...
No glih glede tega mi je tašča danes razlagala, kako se od njihovih kolegov drži vseh "pravil" glede uvajanja GH in da ko so zadnjič mali (7 mesecev) dajali lizat pršut, da je mamica popipippp...MA NORMALNO!!!...sej bi jaz tudi...

www.by-ab.si

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 770
11.8.2009 14:43:01   
pocka
aja kokica,če se do poroke ful zredim, boš ti krivauser posted image user posted image , ker si dala recept za tisto pecivo, ker se ga tako na hitro naredi,da ga stalno pečem z  vsemi možnimi dodatki, kar medtem,ko se kosilo kuha...no in seveda ga pol celo popoldne jem user posted image user posted image user posted image user posted image ...saj bi ga izbrisala,da nimam več recepta, ampak kaj, ko ga znam že na pametuser posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 771
11.8.2009 14:46:23   
Piruri

Pocka...

te so podobne tistim,ki sem mu jih prejšnjo rundo naročila, če so enake, pol so super, za primerjavo pa ti lahko samo povem,da je Blaž št. 3-6 že krepko prerasel, tako,da vzemi 6-9. Mene tu edino moti,ker lahko fališ material in debelino oblačil, je pa dobro,ker, če so predebele stvari,je zima pred nami in jim bodo prej ali slej sigurno prišle v poštevuser posted image

Super, jih bom naročila 9-12, tako da bodo dlje držale user posted image  user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 772
11.8.2009 14:47:39   
Najaa

aha, te pa tak vredi,čuj. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 773
11.8.2009 14:48:54   
Najaa

a zato je Nika imela včeraj take rafale. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 774
11.8.2009 14:50:20   
pocka

Pocka...

Super, jih bom naročila 9-12, tako da bodo dlje držale user posted image  user posted image
ne pretiravat, izmeri prej, imaš spodaj tisto tabelo za velikosti, ker znajo biti hlače res velike...no drugače jih bo pa drugo leto nosil user posted image ...Blažu so 6-9 še malenkost prevelike, zato sklepam,da bi mu bile 9-12 gor do vratu

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

šampon in ostalo
piule

ali kupujete lsno kozmetiko pri frizerju?

da (8%)

ne (83%)

šampone (4%)

lake,utrjevalce (2%)

balzame (1%)

maske (2%)

Število vseh glasov: 439

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!