|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
11.8.2009 14:52:43   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Težko, ker imam zgornja vrata odprta, da pride hlad iz stopnišča notri...če bi bila na drugem koncu, sem lahko le v spalnici ali kopalnici...Mia ima pa itak radarje na pecljih in takoj, ko spodaj vrata zaškripajo, že sprašuje kdo gre...spodaj pa nimamo navade zaklepat, ker pol bi nas morila s tem, da zakaj se zaklepamo...
Sej dokler je v službi je ok...ker se nam potem "obveznosti" glih fajn križajo...pa moja mama ji je zadnjič (ko se ji je tašča potožla, da ne pridemo nič k njim in da ona nič ne vidi otrok) rekla, da je pač mi nočemo motit, ker je po službi vedno utrujena in od takrat jo imamo stalno na vratih...kar tudi ni problem...samo če bi hodila ob primernih urah in če se nebi poslavljala kot, da gre na Titanik...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 776
11.8.2009 14:52:46   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

aja kokica,če se do poroke ful zredim, boš ti krivauser posted image user posted image , ker si dala recept za tisto pecivo, ker se ga tako na hitro naredi,da ga stalno pečem z  vsemi možnimi dodatki, kar medtem,ko se kosilo kuha...no in seveda ga pol celo popoldne jem user posted image user posted image user posted image user posted image ...saj bi ga izbrisala,da nimam več recepta, ampak kaj, ko ga znam že na pametuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hahahaha....prevzamem krivdo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 777
11.8.2009 14:53:48   
Piruri

Pocka...

http://www.nextdirectory.eu/page.asp?b=X44&p=784&o=1
...tiste rdeče in modre...pod majčko od oslička...
te so podobne tistim,ki sem mu jih prejšnjo rundo naročila, če so enake, pol so super, za primerjavo pa ti lahko samo povem,da je Blaž št. 3-6 že krepko prerasel, tako,da vzemi 6-9. Mene tu edino moti,ker lahko fališ material in debelino oblačil, je pa dobro,ker, če so predebele stvari,je zima pred nami in jim bodo prej ali slej sigurno prišle v poštevuser posted image

Super, jih bom naročila 9-12, tako da bodo dlje držale user posted image  user posted image
ne pretiravat, izmeri prej, imaš spodaj tisto tabelo za velikosti, ker znajo biti hlače res velike...no drugače jih bo pa drugo leto nosil user posted image ...Blažu so 6-9 še malenkost prevelike, zato sklepam,da bi mu bile 9-12 gor do vratu

Mi že zdaj nosimo 74-80...in če bo šlo z njegovo težo tako naprej mu bodo glih na zimo prav user posted image ...sej Mii sem tudi hlače tako delala, da smo jih prvo leto vihali, drugo leto pa so ji bile glih prav...

www.by-ab.si

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 778
11.8.2009 14:56:22   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7
ja, itak user posted image  sej veš, v torti so bla tudi jajca, a sta mele kaj težav?
ne user posted image
joj, še recept mi moraš enkrat napisat, da jaz to torto nardim, ker je bila fuuuuuuuuuulllllllllllllll dobra user posted image user posted image . Ker ne vem kje naj Dali* iščem,da ji rečem, da mi pošlje na mail ta receptuser posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 779
11.8.2009 14:56:23   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Punce, sem razmišljala za piknik - kaj pa VODO? Ena bi lahko vodo prinesla, ne? Verjetno bo povpraševanje po njej tudi veliko. Ne vem, razmišljam... 

ja, Pupa je zadolžena za vodo, pa še Persidi sem misla vodo naročit, ker me mlekarice rabimo veliko vode user posted image
user posted image user posted image user posted image

Feliša a mi poveš prosim, če ti ješ jajca? Men se tak sline cedijo, pa jih ne upam, ker pravijo da napenjajo user posted image

jaz sem si jih že spekla tako na oko in celo zmazala, pa ni bilo neke reakcije, ni nič kaj več prdala ali pa kakala, tak da ne vem ... pa jaz odkar je dopolnila 4 mesec kar bolj ali manj vse jem, tudi pašteto si kdaj pa kdaj privoščim, pa ni nekih težav ... edino morskih sadećžev še nisem jedla... ribe ja, školke in rakce pa ne, ostalo pa bolj ali manj vseuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 780
11.8.2009 14:58:15   
tasa_m

aja kokica,če se do poroke ful zredim, boš ti krivauser posted image user posted image , ker si dala recept za tisto pecivo, ker se ga tako na hitro naredi,da ga stalno pečem z  vsemi možnimi dodatki, kar medtem,ko se kosilo kuha...no in seveda ga pol celo popoldne jem user posted image user posted image user posted image user posted image ...saj bi ga izbrisala,da nimam več recepta, ampak kaj, ko ga znam že na pametuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image
ja to pecivo je res ful dobro.
Zato pa si jaz skute ne kupim, ker pol bom ga šla delat in ga žrla, kolk se bo dala in kolk bo ostalo.user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 781
11.8.2009 14:58:17   
Piruri

ja, itak user posted image  sej veš, v torti so bla tudi jajca, a sta mele kaj težav?
ne user posted image
joj, še recept mi moraš enkrat napisat, da jaz to torto nardim, ker je bila fuuuuuuuuuulllllllllllllll dobra user posted image user posted image . Ker ne vem kje naj Dali* iščem,da ji rečem, da mi pošlje na mail ta receptuser posted image

DOUBLE CHOCOLATE GATEAU   Biskvit:   225 g masla 225 g sladkorja 4 jajca 175 g moke 55 g kakava 1 pecilni prašek   Zmešaj maslo in sladkor, posamično dodajaj jajca in dobro zmešaj. Zmešaj moko, kakav in pecilni prašek ter vse skupaj z metlico zamešaj v kremo iz sladkorja…   Bela krema:   250 ml sladke smetane 150 g bele čokolade (ali malo več)   Segrej smetano (da skoraj zavre pazi ne sme zavreti!!! Ker se drugače skisa), zmelji čokolado in oboje zmešaj, da se čokolada stopi. V hladilniku pusti stat čez noč. Bela krema je nadev torte…   Frosting:   350g jedilne čokolade 115 g masla 85 ml sladke smetane   Nad paro segrej maslo in čokolado ter dodaj smetano vse skupaj lepo zmešaj da je čista masa. Prelij čez ohlajeno torto in daj v hladilnik.   Pečico segrej na 180 stopinj in peci 45-50 minut! (pokrij s folijo po 30 minutah)

OMAMINA TORTA   20 dag – zmletih orehov, lešnikov, mandljev… 15 dag – sladkorja 5 dag – drobtinic pokapaj z rumom, dodaj naribano limonino lupinico 6 jajc – rumenjake penasto stepeš s sladkorjem in dodaš vanilij sladkor, narediš trd sneg.   vse skupaj zelo počasi zmešaš!!! (počasi dodajaš sneg!!!)   Pečeš cca 45 minut na 180 stopinj.
Nadev: marmelada in sadje po izbiri
Preliv: kar sladka smetana

Kaj to je kira od teh dveh?

www.by-ab.si

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 782
11.8.2009 15:01:24   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

jaz sem si jih že spekla tako na oko in celo zmazala, pa ni bilo neke reakcije, ni nič kaj več prdala ali pa kakala, tak da ne vem ... pa jaz odkar je dopolnila 4 mesec kar bolj ali manj vse jem, tudi pašteto si kdaj pa kdaj privoščim, pa ni nekih težav ... edino morskih sadećžev še nisem jedla... ribe ja, školke in rakce pa ne, ostalo pa bolj ali manj vseuser posted image
pašteto pa jaz jem že od začetka? A se nebi smelo? user posted image No, tud če ni priporočljivo, jaz sem jo jedla in ni bilo težav. Bom pa jutri za zajtrk imela jajca. No, jutri ne..greva jutri zjutraj v laboratorij dat kri in vodo.user posted image Jo, že slišim kak se bo drla, ko ji bodo kri vzeli user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 783
11.8.2009 15:03:10   
tasa_m
a je katera o teh biskvitna torta?? user posted image
Piruri hvala..ta OMAMINA torta pa mi je kr sline pricedila na usta :9user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 784
11.8.2009 15:04:42   
felix7

ne user posted image

DOUBLE CHOCOLATE GATEAU   Biskvit:   225 g masla 225 g sladkorja 4 jajca 175 g moke 55 g kakava 1 pecilni prašek   Zmešaj maslo in sladkor, posamično dodajaj jajca in dobro zmešaj. Zmešaj moko, kakav in pecilni prašek ter vse skupaj z metlico zamešaj v kremo iz sladkorja…   Bela krema:   250 ml sladke smetane 150 g bele čokolade (ali malo več)   Segrej smetano (da skoraj zavre pazi ne sme zavreti!!! Ker se drugače skisa), zmelji čokolado in oboje zmešaj, da se čokolada stopi. V hladilniku pusti stat čez noč. Bela krema je nadev torte…   Frosting:   350g jedilne čokolade 115 g masla 85 ml sladke smetane   Nad paro segrej maslo in čokolado ter dodaj smetano vse skupaj lepo zmešaj da je čista masa. Prelij čez ohlajeno torto in daj v hladilnik.   Pečico segrej na 180 stopinj in peci 45-50 minut! (pokrij s folijo po 30 minutah)

OMAMINA TORTA   20 dag – zmletih orehov, lešnikov, mandljev… 15 dag – sladkorja 5 dag – drobtinic pokapaj z rumom, dodaj naribano limonino lupinico 6 jajc – rumenjake penasto stepeš s sladkorjem in dodaš vanilij sladkor, narediš trd sneg.   vse skupaj zelo počasi zmešaš!!! (počasi dodajaš sneg!!!)   Pečeš cca 45 minut na 180 stopinj.

ne user posted image  se pa dobro sliši user posted image

no, grem po recept, da ga še enkrat natipkam user posted image  Dali pa njena "knjiga receptov" so pa očitno nekam poniknili... sem si pa zapisala tudi Pupin recept za "Marušine oblačke", če katera rabi.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 785
11.8.2009 15:09:41   
pocka

ne user posted image

NEEEHAAAJTEEEEE, jaz se moram vampa znebiti in imam čas še točno EN MESEC!!!user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 786
11.8.2009 15:11:33   
tasa_m
ne user posted image  se pa dobro sliši user posted image

no, grem po recept, da ga še enkrat natipkam user posted image  Dali pa njena "knjiga receptov" so pa očitno nekam poniknili... sem si pa zapisala tudi Pupin recept za "Marušine oblačke", če katera rabi.
jaz ga že imam. Sem jih tudi že nardila, ko sem bila še user posted image .

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 787
11.8.2009 15:11:53   
tasa_m
NEEEHAAAJTEEEEE, jaz se moram vampa znebiti in imam čas še točno EN MESEC!!!user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 788
11.8.2009 15:12:11   
pocka
par receptov imam pa tudi jaz shranjenih, če katera rabi, bi pa morala pogledat katereuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 789
11.8.2009 15:12:36   
Piruri

Sej bo...itak ti lahko obleko razširijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 790
11.8.2009 15:15:49   
Najaa
Kaj vprašam Dali, če ima še tiste recepte?

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 791
11.8.2009 15:19:07   
*MaJaLe*

*Majale* kaj pa z tabo zadnje čase? Nekam si tiha?user posted image

sm vesela, da ti manjkamuser posted image ma imam ful stvari.. do poroke sta še 2 tedna in pol, v torek imam izpit, nekaj cajta mi pa tudi dete vzame.. eno ''malenkost''user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 792
11.8.2009 15:19:33   
Piruri

Mislim, da bodo vse proti user posted image  user posted image  user posted image  

www.by-ab.si

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 793
11.8.2009 15:20:26   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Kar se pa glasovanja tiče... ostanem brez besed-nič več ni pošteno...user posted image
js še vedno glasujem, čeprav mislim, da smo zgubile ''bitko''... ma nima veze.. za nas je Jure zmagovalec.. tudi če je naguser posted image (nekdo se je nekaj ob to spotikaluser posted image )

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 794
11.8.2009 15:20:32   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

*Majale* kaj pa z tabo zadnje čase? Nekam si tiha?user posted image

sm vesela, da ti manjkamuser posted image ma imam ful stvari.. do poroke sta še 2 tedna in pol, v torek imam izpit, nekaj cajta mi pa tudi dete vzame.. eno ''malenkost''user posted image user posted image

kaj je Leon že tolko samostojen, da ostalo malenkost poskrbi sam zase? user posted image user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 795
11.8.2009 15:20:35   
tasa_m

Mislim, da bodo vse proti user posted image  user posted image  user posted image  
user posted image   user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 796
11.8.2009 15:21:12   
Najaa

ji bom rekla.

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 797
11.8.2009 15:22:57   
*MaJaLe*

Težko, ker imam zgornja vrata odprta, da pride hlad iz stopnišča notri...če bi bila na drugem koncu, sem lahko le v spalnici ali kopalnici...Mia ima pa itak radarje na pecljih in takoj, ko spodaj vrata zaškripajo, že sprašuje kdo gre...spodaj pa nimamo navade zaklepat, ker pol bi nas morila s tem, da zakaj se zaklepamo...
Sej dokler je v službi je ok...ker se nam potem "obveznosti" glih fajn križajo...pa moja mama ji je zadnjič (ko se ji je tašča potožla, da ne pridemo nič k njim in da ona nič ne vidi otrok) rekla, da je pač mi nočemo motit, ker je po službi vedno utrujena in od takrat jo imamo stalno na vratih...kar tudi ni problem...samo če bi hodila ob primernih urah in če se nebi poslavljala kot, da gre na Titanik...

hahahahauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 798
11.8.2009 15:23:08   
tasa_m
Meni pa je se je danes začela Lija full z nogami dvigovat user posted image . Že ko leži, se "postavi" na noge ter rit gor pa se smeji. Da ne govorim da sem jo v vozičku danes morala zapasat, ker se je dvigovala. Pa je v ležečem položaju.
Opica mala, se še obrne ne, tu pa se mi nekaj dviguje.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 799
11.8.2009 15:23:31   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

halo, kokica! mi smo Ok, samo mali lump se zadnje 4 dni zbuja skoraj na vsako uro!! mama koma. pa bo že, sumim zobke, čeprav še nič ne zatipam...  kako valentin- a mu je še kaj "slabo", he he.

keksi brez glutena: a se dobijo kakšni v DM ali muller? v interšparu sem zadnjič skor doktorirala, - vsi otroški keksi so imeli dodan cuker? dala bi jih zraven k sadnim kašicam, da mu malo zgostim...

mi smo okej...spi ponoči..bolje kot prejšnje tedne...je skoraj vse rad...le graha ne...

za kekse pa ne vi vedla....

na gluten v keksih sploh nism pomisnlauser posted image meni so v bolnici rekli, da mu delajo kašico s keksi in pol sm js to začela kar doma delat.. nism pa niti pomisnla na ta glutenuser posted image
a zna bit kej full narobe?? kaj je sploh s tem glutenom? lahko sm izpadla mona alpa karkoli samo ... res ne vem...user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......