|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
14.9.2009 1:03:51   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Pa avtosedež sem že dobila...fajni je...samo še bo treba počakati, da ga bomo lahko začeli uporabljati, ker 9 kg, bomo imeli pitaj boga kdaj..enkrat pozimi...???

lucky you user posted image ker našemu manjka le še ene 300 gramov do 9 kg in je v lupinici kot ena sardelica, za v sedež je pa še premalo stabilen.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
14.9.2009 1:03:58   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Moram sam še to napisat (preden mrknem do večera user posted image ), kok mi je Nika smešna, ko pri vsaki igrački najde tisti listek, na katerem piše kako se pere in to. user posted image Prav res, in pol ga obdeluje do onemoglosti. user posted image user posted image user posted image

naša najljubša igračauser posted image user posted image user posted image user posted image

naš tudi rad študira, na koliko mora mama prati njegove igračke user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
14.9.2009 1:04:06   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Pa avtosedež sem že dobila...fajni je...samo še bo treba počakati, da ga bomo lahko začeli uporabljati, ker 9 kg, bomo imeli pitaj boga kdaj..enkrat pozimi...???

Saj tako priporočajo, da so čim dalj časa v lupinici. Pač dokler jim ni premajhna. Ker je bolj varno za vratno hrbtenico v primeru trka.

V bistvu je bolj pomembno, da je otrok dovolj velik za v nasl. sedež. 9 kil ima lahko že pri 6m (tudi taki, so ja user posted image ).

jaz enega takega poznam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
14.9.2009 1:04:12   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Prvi dan brez možeka je recimo da minil; še 13 jih je ostalo user posted image sej bom preživela sploh če bom skoz v tako dobri družbi kot danes user posted image

zdaj grem otrokom večerjo dat pa skopat in dat spat pol pa pridem na čvek user posted image

user posted image user posted image user posted image prav fleten dan je bil, krasna družba ste, punce!

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
14.9.2009 1:04:15   
felix7

Slive: jaz sem danes dala tako da jo je cucala, pa ji je šlo, je bla kr fajn zrela in sladka. Samo; a slive zapirajo - odpirajo? Al nič od tega?

suhe odpirajo, za sveže pa ne vem...

Neposredna povezava do sporočila: 4655
14.9.2009 1:04:19   
felix7

No, naj povem, da je imela Nika zdej velike težave z uspavanjem. Sem rabla 2 uri skoraj, da sem ugotovila, da ji je vroče. user posted image
Pa danes sem neka taka... smotana, sama sebi grem na jetra. user posted image

to pa ni res; prav dobre volje si bla

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4656
14.9.2009 1:05:19   
felix7
o pišuka, kok je ura user posted image Najaa, če te slučajno jutri moj mož pokliče, se ne čudi user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
14.9.2009 6:59:06   
mama_milchy
Dobro jutro,

mi pa gremo v vrtec po skoraj dveh mesecih; jupiiiiiii user posted image user posted image user posted image ;

izvolite user posted image za lažji začetek dneva;

nič, šibam otroke zrihtah, jaz sem že

lep dan vam želim

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
14.9.2009 7:40:40   
tasa_m

Dobro jutro.

Felix dobrodošla z dopusta..je bilo kratko ampak sladko a ne? user posted image
mama_m .. naj Ž. uživa v vrtcu user posted image

kako ste ostale?
Jaz nebom pravla kako sem..lahko sam rečem, prehitro sem se hvalila, da spi,če gre bolj pozno spat,tak da verjetno veste kako je na stvari user posted image
user posted image

Nič grem k zajtrku..Lija pa tudi-ona ima Frutolino.

Neposredna povezava do sporočila: 4659
14.9.2009 9:18:07   
Steffi

... in katerega ste nabaviliuser posted image , tudi jaz ga iščem in izbiram. Upam da ne bom porabila toliko časa kot za voziček, ker me bosta moja dva moška potem nekam poslala user posted image .

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
14.9.2009 9:22:05   
Steffi
Najprej pa vsekakor dobro jutro, čeprav o lepem jutru ni ne duha ne sluh. kAJ bomo počeli če bo cel dan slabo vreme user posted image . Res ne spomnim kdaj je bilo nazadnje, da nisva s Tajem udarila jutranjega sprehoda... ga bo treba zaposli s čim drugim.

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
14.9.2009 9:41:50   
PERSIDA
Dobro jutro.Noč je bila kar fajna samo kaj ko moraš vstat .Sem se ,pa s takim glavobolom zbudila ,da je za znoret.Grem se zdaj zdrogirat ,če hočem dan kolko tolko preživet.Natelovadli smo se sedaj,pa bavca spita jaz ,pa tudi grem v diagonalo.Držite pesti ,da traja vsaj eno uro.
čebelica- drugače ni problem za drink samo danes ne ,ker smo se z neko staro škatlo pripeljali v mb ,ker imam svojga na popravilu,je treba bremze porihtat.Pridem ,pa še verjetno enkrat ta teden v mb.

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
14.9.2009 10:02:51   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

Najprej pa vsekakor dobro jutro, čeprav o lepem jutru ni ne duha ne sluh. kAJ bomo počeli če bo cel dan slabo vreme user posted image . Res ne spomnim kdaj je bilo nazadnje, da nisva s Tajem udarila jutranjega sprehoda... ga bo treba zaposli s čim drugim.
Midve sva šle hitro ven in sva šli po kruh in po čistila, ker pride jutri babi da popazi Lijo, da lahko jaz sanovanje spucam, ker imamo kot v svinjaku user posted image .
Zdaj pa se je tak vlilo da joj.
Pa cel teden misli bit tako vreme, pol se bo men odpelalo..če bo taka tečka.

PERSIDA pridi kaj na okoli, ti stalno praviš, da je L. pridna. Pridi, ti jo mal posodim, pol boš prosla za najmanj 3 ure spanca, ne samo eno user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
14.9.2009 10:38:30   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Dobro jutro.Noč je bila kar fajna samo kaj ko moraš vstat .Sem se ,pa s takim glavobolom zbudila ,da je za znoret.Grem se zdaj zdrogirat ,če hočem dan kolko tolko preživet.Natelovadli smo se sedaj,pa bavca spita jaz ,pa tudi grem v diagonalo.Držite pesti ,da traja vsaj eno uro.
čebelica- drugače ni problem za drink samo danes ne ,ker smo se z neko staro škatlo pripeljali v mb ,ker imam svojga na popravilu,je treba bremze porihtat.Pridem ,pa še verjetno enkrat ta teden v mb.

boga user posted image jaz sem se s takim glavobolom zbudila v soboto. pa se še niti zdrogirat nisem mogla zaradi dojenja user posted image mi je pa potem spanec pomagal. tak da držim pesti da bosta tvoja dva spala, da si malo odpočiješ

glede pijače - pa ti kar povej ko vam bo pasalo....

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
14.9.2009 10:42:23   
MalaČebelica
dobro jutro še ostalim.

a da bo cel teden tako vreme user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

midve boma po moje zdaj malo odkengurujčkali do pekarne.

smo  danes spet jedli jabolčka pa ni več blo fajn user posted image user posted image user posted image no boma zdaj počakali do cepljenja pa pol še malo da se rotavirus iz drekca spuca pa boma probali še s čem drugim....

aja, pa včeraj je takoooo drekec smrdel. prav po nekih gnilih jabolkah. fuj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
14.9.2009 11:16:12   
Lolita23
Živjo!!!

Evo spet malo slabše vreme, mi je pa zato, od sedme že ratalo stanovanje popucat, v trgovino it in celo malo počivat, zdej pa nas čaka kuharijauser posted image user posted image

tamala bo jedla, bučke pa pa korenčka z piščančkom, pa malo goveje juhe zraven.Midva pa piščanjčje zrezke v gobovi omaki z pirejemuser posted image

Vprašanje: Ene ste napisale, da delate malim na maslu hrano, a je to mišljeno na navadnem???user posted image user posted image user posted image

avtosedež
mi ga že imamo, v akciji kupljeno, kot vse ostalouser posted image user posted image user posted image Nam fali 1,5 kg.Od kolegice sin je bil že s petimi meseci v njem pač velik fantuser posted image user posted image

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4666
14.9.2009 12:01:19   
Nina00
Dober dan!

Danes sva pa z Brinom malo potegnila. Sva spala do 9h user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchymi pa gremo v vrtec po skoraj dveh mesecih; jupiiiiiii user posted image user posted image user posted image ;

user posted image  Lep prvi jesenski vrtčevski dan!

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Upam, da si že malo bolj naspana in brez glavobola user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Midve sva šle hitro ven in sva šli po kruh in po čistila, ker pride jutri babi da popazi Lijo, da lahko jaz sanovanje spucam, ker imamo kot v svinjaku user posted image .

A ni hecno, ko si, ko imaš enkrat dojenčka, vesel, da imaš čas za pucat user posted image  Pred prvim otrokom si nikoli ne bi tega mislila. user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!

Evo spet malo slabše vreme, mi je pa zato, od sedme že ratalo stanovanje popucat, v trgovino it in celo malo počivat, zdej pa nas čaka kuharijauser posted image user posted image

tamala bo jedla, bučke pa pa korenčka z piščančkom, pa malo goveje juhe zraven.Midva pa piščanjčje zrezke v gobovi omaki z pirejemuser posted image

Vprašanje: Ene ste napisale, da delate malim na maslu hrano, a je to mišljeno na navadnem???user posted image user posted image user posted image

Ti pa si pridna user posted image
Jaz sem prvemu za maščobo dodajala olivno olje. Sedaj pa se še pripravljamo na prve žličke GH - tam čez 2 tedna, ko bo imel 6 mesecev user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4667
14.9.2009 12:10:28   
spps
alo!

kaj počnete? jaz pospravljam na obroke, zadnje dni spimo bolj švoh...user posted image user posted image user posted image ,morala bi si mal poštimat papirologijo v omari, ker nimam nič več urejeno-prava zbrka, sam ne vem,če se mi dauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
14.9.2009 12:13:46   
Nina00

Včeraj je praznoval Timon, zato VSE NAJBOLJŠE ZA 7 MESECEV TIMON OD YANIE! user posted image user posted image user posted image

Danes pa  VSE NAJBOLJŠE ZA 6 MESECEV TIANA OD TRINITY IN TIA OD LEO**TIA! user posted image user posted image user posted image

VSE NAJBOLJŠE z enodnevno zamudo!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
14.9.2009 12:17:00   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: spps

alo!

kaj počnete? jaz pospravljam na obroke, zadnje dni spimo bolj švoh...user posted image user posted image user posted image ,morala bi si mal poštimat papirologijo v omari, ker nimam nič več urejeno-prava zbrka, sam ne vem,če se mi dauser posted image user posted image

Enako. Pospravljam na obroke. Moja bodoča delovna soba je pa trenutno "rumplkamra". Notri so vse stvari, ki še nimajo stalnega mesta, kar pomeni, da papirjev sploh še ne morem urejat user posted image  Pa bo treba.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
14.9.2009 12:27:30   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22
hvala vsem za čestitkeuser posted image  rabimo pa še pikepoke ..... ponoči nam je Tiana nekaj zakuhala in je imela vročino 38,2 pa sva samo ohlajala nič sveček nisem dala no in pol ji je do pol osmih še narasla na 39,2 in smo šibali v dežurno, vmes se je še tak jokala, ker sem jo razkurila z onim termometrom za v rito, da se je dvakrat pobruhala .... mah skratka kr grozno.... v dežurni pa jo pregleda pa reče, da je grlo sicer malo pordelo, ušesk pa ni mogel pogledat, ker nima takega malega nastavka in ne vidi v ušesekuser posted image user posted image  rekel je da gre najverjetnje za eno virozo  in mi je samo paracetamol svečke predpisal in opazovanje, jutri pa k svoji P, če ne bo boljše. Ma upam da bo, sedaj samo spi, prej sem jo v spanju podojila, pa svečko sem ji dala in ona samo pančka, čist je boga. Vmes se je enkrat malo zbudila me pogledala, se nasmehnila in že zaspančakla nazaj, taka bogica je, upam da to čimprej mine ....pa ravno na svoje pol tortice, pa k tašči smo bli povabljeni na kosilo, ker je imela RD, zdaj pa je šel samo moj in bo zame prinesel kosilo s sabo...

Nič grem čekirat mojo žabico, lepo nedeljo vsemuser posted image

user posted image user posted image user posted image
Kako je Tiana danes?

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
14.9.2009 12:32:28   
Nina00

Dober večer!

A danes bom pa jaz monologe imela? No, samo malo bom še tukaj, ker potem nama grem po pizzi pa bova en film skupaj pogledala.

Moram pa vam povedati, da ima moj pikec razlog, da je danes taki tečko...in sicer prej ob cca 17h, ko sem ga previjala, sem mu dala prst v usteca in občutila ostro na spodnji dlesni....ja, zobek prihajaaaaa! Počasi...mogoče bo jutri že viden. user posted image user posted image user posted image Vse mu je oproščeno za danes, sonček moj veliki! user posted image

Čestitke za zobek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
14.9.2009 12:37:09   
helimaša
hej!

mal cajta......sm vas mal na hitr počekirala......
glede GH.....jst kr vse po malem probavam......vidm da je Zoja pravi požeruh.....ko imamo kosilo gre kr z odprtimi usti za mojo žlicouser posted image ......pr Maši sm bla bolj stroga z GH......zdej pa kr probam pa vidm.....zaenkra vse dobr prenaša......itak ma še več ali manj AM tko da je Gh v malih količinah......
spanje je pr nas zadnje cajte pravi podvig......če spimo tri ure v kosu je to že pravi čudež......sploh ne vem kaj se ji dogaja.....ma kr na vsako urco se zbuja.....ma noro......prej 5 mescev spanje celo noč......zdej pa tema.....ma sm čist uničena......pa še čez dan mi skor nč ne spi......dobr da je šla Maša v vrtec da se lahko vsaj za 5 inut vsedemuser posted image ......
glede avtosedeža je pa tko......Zoja gre v Mašin avtosedež.......Maša pa dobi novega.....mamo pa Tobija in sm ful zadovolna......
zdej pa kuham.....pride še možek na kosilo.......jutr pa navijam za sejem......se že od nedelje odpravljamo......tko da upam da nama jutr zneseuser posted image user posted image
grem še meso spečt pa se pol kej tipkamo

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
14.9.2009 13:11:30   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

dober večer. mi smo danes uspešno preživeli krst. user posted image imeli smo samo dva manjša izpada s Klarine strani - en med krstom, en pa malo pozneje na kosilu. drugače pa je bila pridkana user posted image

Čestitke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4674
14.9.2009 13:17:07   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m
Smo pa danes v Rutarju kupili 3 okvirje za fotografije (po 5. kom fot.) in sem zdaj naročala preko spleta. Ljubi Bog, kak je to težko. Izbrat 15 fotografij user posted image ko pa so vse lepe. Sva se odločila, da jih bova na mesec al pa dva menjavala user posted image . ker okvirjev več nivama kam za spravt, ko je že res vse na steni user posted image user posted image

Jaz imam tudi probleme z izborom fotografij. Jih hočem dat razvit za v album pa ne morem naredit dovolj majhnega izbora fotk user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?