|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
14.9.2009 16:44:01   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

naša miška je pa še vedno ful boga, sam spančka, čeprav sva vročino uspele mal zbit na 37, 5 pa je še zmeri ful bogička ... ni pa voda in kri nič pokazala, tako da gre za virozo, ki jo mora odležatuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
14.9.2009 16:45:06   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Vprašanje: Ene ste napisale, da delate malim na maslu hrano, a je to mišljeno na navadnem???user posted image user posted image user posted image

putr je putr user posted image user posted image user posted image

ka je več različnih? jaz dam pač takega ko ga imamo doma... samo sm mu dala samo ene 2krat do zdaj... ker to ubistvu samo redi..ma pri Taju nima veze k je bolj šlank user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
14.9.2009 16:46:05   
NoBady

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

[b]Slive, kako jih vi nardite vašim malčkom?

GH: no, mi smo naredili korak naprej in poskusili kuhano rdečo peso in gospodični to gre v rit user posted image

Slive sem na začetku kuhala v kompotu in jih nato spasirala.

user posted image  za rdečo peso.

slive jaz tudi skuham v kompot in zmiksam....

rdeče pese pa še nisem probala...dobra ideja se nism spomnila da mu lahko dam...

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
14.9.2009 16:46:19   
NoBady

IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*ej nism mela cajta niti za prdit, kaj šele za rr... zdej je več al manj vse za mano (poroka- uspešno, rojstni dan- uspešno, izpit- uspešnouser posted image user posted image )... zdej bom spet neki časa fraj če gre use po srečiuser posted image

Čestitke za vse troje user posted image

user posted image user posted image user posted image tudi z moje strani

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
14.9.2009 16:46:33   
NoBady

IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

lp..povejte mi a vaši malčki sedijo..naša sama sedi,ko se skoraj prevrne se ustraši in tako vzravna.danes sem jo dala v hojico...nisem je takoj vzdignila,je mala segala do tal in sem ju malo not pustila da sem lahko vsaj kosilo naredila..noče bit na tleh,ne v stolčeku,ne v stajici,v vozekuuser posted image ...v hojici pa jew šla prvo nazaj in to tako hitrouser posted image ...pol pa je še začela naprej..mi jo bomo uporabljali..ker sem sama nimam pomoči ko kuham,nihče mi je ne more pazit...vem da ni dobro.mali je tud s 6mesec bil v hojici,7 prvi koraki,s 8shodil.pa nič po prstih...sam mala ne bo tako0 veliko not..pa naša se mi v stajici za ročaje dviguje na noge..ni mal prezgodaj?????????user posted image

Brin še ne sedi. Je sicer že precej močen in se iz polsedečega položaja sam dvigne v sedeč položaj, a je še nestabilen.

Za hojco se pa jaz ne bi odločila. Iz znanih razlogov: ker slabo vplivajo na otrokov motorični razvoj in ker so nevarnen - veliko otrok se v njih poškoduje.

se strinjam z nino

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
14.9.2009 16:48:05   
NoBady
punce prosim a kera pozna kakšen športni voziček z napihljivimi in vrtljivimi kolesi? iščem iščem pa ni... al je eno al pa drugo...oboje skupi bi mela...user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
14.9.2009 16:48:53   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

lp..povejte mi a vaši malčki sedijo..naša sama sedi,ko se skoraj prevrne se ustraši in tako vzravna.danes sem jo dala v hojico...nisem je takoj vzdignila,je mala segala do tal in sem ju malo not pustila da sem lahko vsaj kosilo naredila..noče bit na tleh,ne v stolčeku,ne v stajici,v vozekuuser posted image ...v hojici pa jew šla prvo nazaj in to tako hitrouser posted image ...pol pa je še začela naprej..mi jo bomo uporabljali..ker sem sama nimam pomoči ko kuham,nihče mi je ne more pazit...vem da ni dobro.mali je tud s 6mesec bil v hojici,7 prvi koraki,s 8shodil.pa nič po prstih...sam mala ne bo tako0 veliko not..pa naša se mi v stajici za ročaje dviguje na noge..ni mal prezgodaj?????????user posted image

Brin še ne sedi. Je sicer že precej močen in se iz polsedečega položaja sam dvigne v sedeč položaj, a je še nestabilen.

Za hojco se pa jaz ne bi odločila. Iz znanih razlogov: ker slabo vplivajo na otrokov motorični razvoj in ker so nevarnen - veliko otrok se v njih poškoduje.

se strinjam z nino

mi je ne bomo imeliuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
14.9.2009 16:51:42   
tasa_m

punce prosim a kera pozna kakšen športni voziček z napihljivimi in vrtljivimi kolesi? iščem iščem pa ni... al je eno al pa drugo...oboje skupi bi mela...user posted image
JANE če se ne motim.

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
14.9.2009 16:53:30   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Hvala vam punce...midve z Lio pa noriva joj joj se sprašujem kdaj bom kej bolj pametna pa se tolažim da imam malo bebico domauser posted image user posted image user posted image user posted image ...poslušava joj Don Juan...user posted image user posted image user posted image

Pr nas se pa stanje glede GH izboljšujeuser posted image user posted image user posted image user posted image ampak že trkam...
midve vsak dan poslušava Čuke, sem si potegnila kr vse njihove albume dol in veselo pleševa in pojeva. In zanimivo, Lija poje na Čuke, če ji pojem kaj otroškega pa me samo gleda. Očitno bo ČUK fenica user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
14.9.2009 17:01:14   
mama_milchy
Ojla,
evo nas s potepanja; no čeprav je deževalo ma smo bli pod streho;
Žiga je ves srečen in pravi, da gre jutri spet v vrtec; zdaj je priden in se igra z Leo na veliki postelji;

GH: danes smo dali kuhan korenček in je šel dobro v promet user posted image tako da Lea zdaj je jabolko, banano, hruško, krompir, rdečo peso in korenček; sadni obrok smo lepo uvedli; sem prav vesela user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
14.9.2009 17:03:16   
mama_milchy
Kako je Tiana?

Persida, je boljše kaj? Glavobol je popusti?

voziček: mislim, da JANE

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
14.9.2009 17:22:18   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

midve vsak dan poslušava Čuke, sem si potegnila kr vse njihove albume dol in veselo pleševa in pojeva. In zanimivo, Lija poje na Čuke, če ji pojem kaj otroškega pa me samo gleda. Očitno bo ČUK fenica user posted image user posted image

bodoča sova torej user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
14.9.2009 17:52:33   
trinity22

Ojla,
evo nas s potepanja; no čeprav je deževalo ma smo bli pod streho;
Žiga je ves srečen in pravi, da gre jutri spet v vrtec; zdaj je priden in se igra z Leo na veliki postelji;

GH: danes smo dali kuhan korenček in je šel dobro v promet user posted image tako da Lea zdaj je jabolko, banano, hruško, krompir, rdečo peso in korenček; sadni obrok smo lepo uvedli; sem prav vesela user posted image

super za gh, mi že tudi veselo papcamo, Tiana rdečo peso zelo rada jeuser posted image user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4713
14.9.2009 17:54:37   
trinity22

Kako je Tiana?

Persida, je boljše kaj? Glavobol je popusti?

voziček: mislim, da JANE

mama_m hvala za vprašanje ... Tiana je tako, tako, vročina je malo padla ampak jo vse skupaj zelo zdeluje tako da samo spi, če pa je že pokonci, kar je zelo malo časa, pa skoz jamra, prav boga jeuser posted image  Jutri dama še enkrat urin, pa da vidimo, kaj in kako ...

Neposredna povezava do sporočila: 4714
14.9.2009 17:56:39   
trinity22
Ko bo imela katera čas, naj prosim zamenja slikco za na seznam, eno tako počitniško bom dala, malo spomina na poletje zdaj ko je zuni že skoraj zimauser posted image user posted image user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4715
14.9.2009 18:03:36   
Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Vprašanje: Ene ste napisale, da delate malim na maslu hrano, a je to mišljeno na navadnem???user posted image user posted image user posted image

putr je putr user posted image user posted image user posted image

ka je več različnih? jaz dam pač takega ko ga imamo doma... samo sm mu dala samo ene 2krat do zdaj... ker to ubistvu samo redi..ma pri Taju nima veze k je bolj šlank user posted image

verjeten ne, sam mi ni bilo najbolj jasen, kako to da  ga lahk dojenčkom daješ, ker sem to prvič slišala, pa me je zanimalouser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
14.9.2009 18:04:33   
bambika
Pozdravljene!
Vidim, da vašiuser posted image pridno jejo GH, prav tako naša Lara rada je vse kar ji mamai skuha, se ji pa zato pozna na kg.user posted image  Mi imamo dva zobeka, ki sta po dolgih neprespanih nočeh pokukala ven. Mi imamo Voziček od Haucka Jaguar Traxx 4 in sem z njim zelo zadovoljna, ker tudi mi za naš teren rabimo napihljiva in vrtljiva kolesa.

Neposredna povezava do sporočila: 4717
14.9.2009 18:08:01   
Steffi

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

naša miška je pa še vedno ful boga, sam spančka, čeprav sva vročino uspele mal zbit na 37, 5 pa je še zmeri ful bogička ... ni pa voda in kri nič pokazala, tako da gre za virozo, ki jo mora odležatuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Tiana čimprej se pozdravi

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
14.9.2009 18:14:21   
Steffi
Ste se že pogovarjale o avtosedežih in večina vas jih je že nabavila - katere pa ?

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
14.9.2009 18:25:56   
Steffi
Danes prav katastrofa od vremena. S Tajem sva uspela iti do trgovine in na mini sprehod; je kar huda sprememba od prejšnjega tedna, ko je bilo idealno vreme, ne preveroče, sončno in rahel veter.

Taj je od utrujenosti zaspal kar na igralni površini, ni navajen biti cel dan doma in kar ni mogel zaspati. Naše dete zgleda da je dobilo že 3-ji zob, sicer sem nekaj zatipala, ampak kaj dosti si nisem upala, ker odkar ima dva zobka je kar nevaren user posted image user posted image .

Danes se je tudi postavil na noge v posteljici user posted image user posted image user posted image . Sedaj ga bo treba še bolj mirkat.

Paulo Coelho

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
14.9.2009 18:49:23   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

Danes prav katastrofa od vremena. S Tajem sva uspela iti do trgovine in na mini sprehod; je kar huda sprememba od prejšnjega tedna, ko je bilo idealno vreme, ne preveroče, sončno in rahel veter.

Taj je od utrujenosti zaspal kar na igralni površini, ni navajen biti cel dan doma in kar ni mogel zaspati. Naše dete zgleda da je dobilo že 3-ji zob, sicer sem nekaj zatipala, ampak kaj dosti si nisem upala, ker odkar ima dva zobka je kar nevaren user posted image user posted image .

Danes se je tudi postavil na noge v posteljici user posted image user posted image user posted image . Sedaj ga bo treba še bolj mirkat.

Če bo tak nadeljeval bo hodil z sedmimi meseciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
14.9.2009 18:55:56   
mama_milchy

še malo pa boš tekala za njim user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
14.9.2009 19:46:15   
mama_milchy
iiiiiiii, čvek z možem prek FB user posted image ta je zanimiva user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4723
14.9.2009 19:48:12   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Pa avtosedež sem že dobila...fajni je...samo še bo treba počakati, da ga bomo lahko začeli uporabljati, ker 9 kg, bomo imeli pitaj boga kdaj..enkrat pozimi...???

... in katerega ste nabaviliuser posted image , tudi jaz ga iščem in izbiram. Upam da ne bom porabila toliko časa kot za voziček, ker me bosta moja dva moška potem nekam poslala user posted image .

Kiddy Comfort Pro user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
14.9.2009 19:48:14   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*ej nism mela cajta niti za prdit, kaj šele za rr... zdej je več al manj vse za mano (poroka- uspešno, rojstni dan- uspešno, izpit- uspešnouser posted image user posted image )... zdej bom spet neki časa fraj če gre use po srečiuser posted image

Čestitke za vse troje user posted image

Se podpišem! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?