Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 16:44:01
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 naša miška je pa še vedno ful boga, sam spančka, čeprav sva vročino uspele mal zbit na 37, 5 pa je še zmeri ful bogička ... ni pa voda in kri nič pokazala, tako da gre za virozo, ki jo mora odležat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 16:45:06
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Vprašanje: Ene ste napisale, da delate malim na maslu hrano, a je to mišljeno na navadnem??? putr je putr ka je več različnih? jaz dam pač takega ko ga imamo doma... samo sm mu dala samo ene 2krat do zdaj... ker to ubistvu samo redi..ma pri Taju nima veze k je bolj šlank
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 16:46:05
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy [b]Slive, kako jih vi nardite vašim malčkom? GH: no, mi smo naredili korak naprej in poskusili kuhano rdečo peso in gospodični to gre v rit Slive sem na začetku kuhala v kompotu in jih nato spasirala. za rdečo peso. slive jaz tudi skuham v kompot in zmiksam.... rdeče pese pa še nisem probala...dobra ideja se nism spomnila da mu lahko dam...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 16:46:19
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*ej nism mela cajta niti za prdit, kaj šele za rr... zdej je več al manj vse za mano (poroka- uspešno, rojstni dan- uspešno, izpit- uspešno )... zdej bom spet neki časa fraj če gre use po sreči Čestitke za vse troje tudi z moje strani
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 16:46:33
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia lp..povejte mi a vaši malčki sedijo..naša sama sedi,ko se skoraj prevrne se ustraši in tako vzravna.danes sem jo dala v hojico...nisem je takoj vzdignila,je mala segala do tal in sem ju malo not pustila da sem lahko vsaj kosilo naredila..noče bit na tleh,ne v stolčeku,ne v stajici,v vozeku ...v hojici pa jew šla prvo nazaj in to tako hitro ...pol pa je še začela naprej..mi jo bomo uporabljali..ker sem sama nimam pomoči ko kuham,nihče mi je ne more pazit...vem da ni dobro.mali je tud s 6mesec bil v hojici,7 prvi koraki,s 8shodil.pa nič po prstih...sam mala ne bo tako0 veliko not..pa naša se mi v stajici za ročaje dviguje na noge..ni mal prezgodaj????????? Brin še ne sedi. Je sicer že precej močen in se iz polsedečega položaja sam dvigne v sedeč položaj, a je še nestabilen. Za hojco se pa jaz ne bi odločila. Iz znanih razlogov: ker slabo vplivajo na otrokov motorični razvoj in ker so nevarnen - veliko otrok se v njih poškoduje. se strinjam z nino
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 16:48:05
|
|
|
|
NoBady
|
punce prosim a kera pozna kakšen športni voziček z napihljivimi in vrtljivimi kolesi? iščem iščem pa ni... al je eno al pa drugo...oboje skupi bi mela...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 16:48:53
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia lp..povejte mi a vaši malčki sedijo..naša sama sedi,ko se skoraj prevrne se ustraši in tako vzravna.danes sem jo dala v hojico...nisem je takoj vzdignila,je mala segala do tal in sem ju malo not pustila da sem lahko vsaj kosilo naredila..noče bit na tleh,ne v stolčeku,ne v stajici,v vozeku ...v hojici pa jew šla prvo nazaj in to tako hitro ...pol pa je še začela naprej..mi jo bomo uporabljali..ker sem sama nimam pomoči ko kuham,nihče mi je ne more pazit...vem da ni dobro.mali je tud s 6mesec bil v hojici,7 prvi koraki,s 8shodil.pa nič po prstih...sam mala ne bo tako0 veliko not..pa naša se mi v stajici za ročaje dviguje na noge..ni mal prezgodaj????????? Brin še ne sedi. Je sicer že precej močen in se iz polsedečega položaja sam dvigne v sedeč položaj, a je še nestabilen. Za hojco se pa jaz ne bi odločila. Iz znanih razlogov: ker slabo vplivajo na otrokov motorični razvoj in ker so nevarnen - veliko otrok se v njih poškoduje. se strinjam z nino mi je ne bomo imeli
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 16:51:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady punce prosim a kera pozna kakšen športni voziček z napihljivimi in vrtljivimi kolesi? iščem iščem pa ni... al je eno al pa drugo...oboje skupi bi mela... JANE če se ne motim.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 16:53:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Hvala vam punce...midve z Lio pa noriva joj joj se sprašujem kdaj bom kej bolj pametna pa se tolažim da imam malo bebico doma ...poslušava joj Don Juan... Pr nas se pa stanje glede GH izboljšuje ampak že trkam... midve vsak dan poslušava Čuke, sem si potegnila kr vse njihove albume dol in veselo pleševa in pojeva. In zanimivo, Lija poje na Čuke, če ji pojem kaj otroškega pa me samo gleda. Očitno bo ČUK fenica
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 17:01:14
|
|
|
|
mama_milchy
|
Ojla, evo nas s potepanja; no čeprav je deževalo ma smo bli pod streho; Žiga je ves srečen in pravi, da gre jutri spet v vrtec; zdaj je priden in se igra z Leo na veliki postelji; GH: danes smo dali kuhan korenček in je šel dobro v promet tako da Lea zdaj je jabolko, banano, hruško, krompir, rdečo peso in korenček; sadni obrok smo lepo uvedli; sem prav vesela
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 17:03:16
|
|
|
|
mama_milchy
|
Kako je Tiana? Persida, je boljše kaj? Glavobol je popusti? voziček: mislim, da JANE
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 17:22:18
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m midve vsak dan poslušava Čuke, sem si potegnila kr vse njihove albume dol in veselo pleševa in pojeva. In zanimivo, Lija poje na Čuke, če ji pojem kaj otroškega pa me samo gleda. Očitno bo ČUK fenica bodoča sova torej
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 17:52:33
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Ojla, evo nas s potepanja; no čeprav je deževalo ma smo bli pod streho; Žiga je ves srečen in pravi, da gre jutri spet v vrtec; zdaj je priden in se igra z Leo na veliki postelji; GH: danes smo dali kuhan korenček in je šel dobro v promet tako da Lea zdaj je jabolko, banano, hruško, krompir, rdečo peso in korenček; sadni obrok smo lepo uvedli; sem prav vesela super za gh, mi že tudi veselo papcamo, Tiana rdečo peso zelo rada je
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 17:54:37
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Kako je Tiana? Persida, je boljše kaj? Glavobol je popusti? voziček: mislim, da JANE mama_m hvala za vprašanje ... Tiana je tako, tako, vročina je malo padla ampak jo vse skupaj zelo zdeluje tako da samo spi, če pa je že pokonci, kar je zelo malo časa, pa skoz jamra, prav boga je Jutri dama še enkrat urin, pa da vidimo, kaj in kako ...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 17:56:39
|
|
|
|
trinity22
|
Ko bo imela katera čas, naj prosim zamenja slikco za na seznam, eno tako počitniško bom dala, malo spomina na poletje zdaj ko je zuni že skoraj zima
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 18:03:36
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Vprašanje: Ene ste napisale, da delate malim na maslu hrano, a je to mišljeno na navadnem??? putr je putr ka je več različnih? jaz dam pač takega ko ga imamo doma... samo sm mu dala samo ene 2krat do zdaj... ker to ubistvu samo redi..ma pri Taju nima veze k je bolj šlank verjeten ne, sam mi ni bilo najbolj jasen, kako to da ga lahk dojenčkom daješ, ker sem to prvič slišala, pa me je zanimalo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 18:04:33
|
|
|
|
bambika
|
Pozdravljene! Vidim, da vaši pridno jejo GH, prav tako naša Lara rada je vse kar ji mamai skuha, se ji pa zato pozna na kg. Mi imamo dva zobeka, ki sta po dolgih neprespanih nočeh pokukala ven. Mi imamo Voziček od Haucka Jaguar Traxx 4 in sem z njim zelo zadovoljna, ker tudi mi za naš teren rabimo napihljiva in vrtljiva kolesa.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 18:08:01
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 naša miška je pa še vedno ful boga, sam spančka, čeprav sva vročino uspele mal zbit na 37, 5 pa je še zmeri ful bogička ... ni pa voda in kri nič pokazala, tako da gre za virozo, ki jo mora odležat Tiana čimprej se pozdravi
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 18:14:21
|
|
|
|
Steffi
|
Ste se že pogovarjale o avtosedežih in večina vas jih je že nabavila - katere pa ?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 18:25:56
|
|
|
|
Steffi
|
Danes prav katastrofa od vremena. S Tajem sva uspela iti do trgovine in na mini sprehod; je kar huda sprememba od prejšnjega tedna, ko je bilo idealno vreme, ne preveroče, sončno in rahel veter. Taj je od utrujenosti zaspal kar na igralni površini, ni navajen biti cel dan doma in kar ni mogel zaspati. Naše dete zgleda da je dobilo že 3-ji zob, sicer sem nekaj zatipala, ampak kaj dosti si nisem upala, ker odkar ima dva zobka je kar nevaren . Danes se je tudi postavil na noge v posteljici . Sedaj ga bo treba še bolj mirkat.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 18:49:23
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Danes prav katastrofa od vremena. S Tajem sva uspela iti do trgovine in na mini sprehod; je kar huda sprememba od prejšnjega tedna, ko je bilo idealno vreme, ne preveroče, sončno in rahel veter. Taj je od utrujenosti zaspal kar na igralni površini, ni navajen biti cel dan doma in kar ni mogel zaspati. Naše dete zgleda da je dobilo že 3-ji zob, sicer sem nekaj zatipala, ampak kaj dosti si nisem upala, ker odkar ima dva zobka je kar nevaren . Danes se je tudi postavil na noge v posteljici . Sedaj ga bo treba še bolj mirkat. Če bo tak nadeljeval bo hodil z sedmimi meseci
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 18:55:56
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Danes prav katastrofa od vremena. S Tajem sva uspela iti do trgovine in na mini sprehod; je kar huda sprememba od prejšnjega tedna, ko je bilo idealno vreme, ne preveroče, sončno in rahel veter. Taj je od utrujenosti zaspal kar na igralni površini, ni navajen biti cel dan doma in kar ni mogel zaspati. Naše dete zgleda da je dobilo že 3-ji zob, sicer sem nekaj zatipala, ampak kaj dosti si nisem upala, ker odkar ima dva zobka je kar nevaren . Danes se je tudi postavil na noge v posteljici . Sedaj ga bo treba še bolj mirkat. še malo pa boš tekala za njim
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 19:46:15
|
|
|
|
mama_milchy
|
iiiiiiii, čvek z možem prek FB ta je zanimiva
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 19:48:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa avtosedež sem že dobila...fajni je...samo še bo treba počakati, da ga bomo lahko začeli uporabljati, ker 9 kg, bomo imeli pitaj boga kdaj..enkrat pozimi...??? ... in katerega ste nabavili , tudi jaz ga iščem in izbiram. Upam da ne bom porabila toliko časa kot za voziček, ker me bosta moja dva moška potem nekam poslala . Kiddy Comfort Pro
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 19:48:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*ej nism mela cajta niti za prdit, kaj šele za rr... zdej je več al manj vse za mano (poroka- uspešno, rojstni dan- uspešno, izpit- uspešno )... zdej bom spet neki časa fraj če gre use po sreči Čestitke za vse troje Se podpišem!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?