Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.9.2009 21:53:24
|
|
|
|
tasa_m
|
Nič, grem pod tuš pa spat. Od jutri naprej, sem tudi jaz samohranilka ker je moj konec z dopustom. Lahko noč punce, se tipkamo jutri.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.9.2009 21:53:25
|
|
|
|
mama_milchy
|
Slive: jaz sem danes dala tako da jo je cucala, pa ji je šlo, je bla kr fajn zrela in sladka. Samo; a slive zapirajo - odpirajo? Al nič od tega?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.9.2009 21:55:38
|
|
|
|
MalaČebelica
|
nekaj je zašteklao - pa še enkrat: Najaa a si ti dala enkrat neko spletno stran z otroškimi pesmicami? a je bla partis.si? sem to posikala pa tam nič ne najdem... al sem spet kaj zbluzila
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.9.2009 21:56:01
|
|
|
|
MalaČebelica
|
eh nisem posikala, ampak poiskala
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.9.2009 21:58:40
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Slive: jaz sem danes dala tako da jo je cucala, pa ji je šlo, je bla kr fajn zrela in sladka. Samo; a slive zapirajo - odpirajo? Al nič od tega? A ni da odpirajo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.9.2009 21:58:43
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica nekaj je zašteklao - pa še enkrat: Najaa a si ti dala enkrat neko spletno stran z otroškimi pesmicami? a je bla partis.si? sem to posikala pa tam nič ne najdem... al sem spet kaj zbluzila Ja, jaz sem dala. Kako ne najdeš? Mi imamo veliko od tam.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.9.2009 21:58:52
|
|
|
|
MalaČebelica
|
jaz ne morem več. sem se poslovila že pred pol ure pa še kar tu sedim. zdaj pa res lahko noč
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.9.2009 21:59:43
|
|
|
|
Najaa
|
No, naj povem, da je imela Nika zdej velike težave z uspavanjem. Sem rabla 2 uri skoraj, da sem ugotovila, da ji je vroče. Pa danes sem neka taka... smotana, sama sebi grem na jetra.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.9.2009 22:04:34
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Slive: jaz sem danes dala tako da jo je cucala, pa ji je šlo, je bla kr fajn zrela in sladka. Samo; a slive zapirajo - odpirajo? Al nič od tega? A ni da odpirajo? meni se tudi zdi da odpirajo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.9.2009 22:05:35
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica nekaj je zašteklao - pa še enkrat: Najaa a si ti dala enkrat neko spletno stran z otroškimi pesmicami? a je bla partis.si? sem to posikala pa tam nič ne najdem... al sem spet kaj zbluzila Ja, jaz sem dala. Kako ne najdeš? Mi imamo veliko od tam. bom še malo pogledala. pa če se mi zdi da je polno vsega gor od nekih filmov do vsega. pa teh pesmic pa nisem našla... mogoče je krivo to, da že spim za računalnikom
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.9.2009 22:06:44
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Slive: jaz sem danes dala tako da jo je cucala, pa ji je šlo, je bla kr fajn zrela in sladka. Samo; a slive zapirajo - odpirajo? Al nič od tega? A ni da odpirajo? meni se tudi zdi da odpirajo Ja, seveda odpirajo. Sej če smo zaprti je dobro jest suhe slive.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.9.2009 22:07:02
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No, naj povem, da je imela Nika zdej velike težave z uspavanjem. Sem rabla 2 uri skoraj, da sem ugotovila, da ji je vroče. Pa danes sem neka taka... smotana, sama sebi grem na jetra. No, no. saj se zgodi. včasih pač ne moreš na prvi pogled ugotovit vsega. jutri je novi dan pa bo ziher bolje....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.9.2009 22:07:27
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica nekaj je zašteklao - pa še enkrat: Najaa a si ti dala enkrat neko spletno stran z otroškimi pesmicami? a je bla partis.si? sem to posikala pa tam nič ne najdem... al sem spet kaj zbluzila Ja, jaz sem dala. Kako ne najdeš? Mi imamo veliko od tam. bom še malo pogledala. pa če se mi zdi da je polno vsega gor od nekih filmov do vsega. pa teh pesmic pa nisem našla... mogoče je krivo to, da že spim za računalnikom Tam maš razdeljeno po kategorijah in greš mislim da na otroške zadeve. Al pa v iskalnik vpišeš.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.9.2009 22:07:44
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Slive: jaz sem danes dala tako da jo je cucala, pa ji je šlo, je bla kr fajn zrela in sladka. Samo; a slive zapirajo - odpirajo? Al nič od tega? A ni da odpirajo? meni se tudi zdi da odpirajo Ja, seveda odpirajo. Sej če smo zaprti je dobro jest suhe slive. samo če ni neka finta da jih moreš namakat pa ne vem kaj. drugače ni nekega odpiralnega efekta
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.9.2009 22:09:21
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No, naj povem, da je imela Nika zdej velike težave z uspavanjem. Sem rabla 2 uri skoraj, da sem ugotovila, da ji je vroče. Pa danes sem neka taka... smotana, sama sebi grem na jetra. to pa ni res; prav dobre volje si bla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.9.2009 22:10:02
|
|
|
|
MalaČebelica
|
eh zaj pa res resnično zares grem. adijo
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.9.2009 22:11:57
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No, naj povem, da je imela Nika zdej velike težave z uspavanjem. Sem rabla 2 uri skoraj, da sem ugotovila, da ji je vroče. Pa danes sem neka taka... smotana, sama sebi grem na jetra. to pa ni res; prav dobre volje si bla Ja prej ja, zdej sem pa smotana.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.9.2009 22:12:36
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica eh zaj pa res resnično zares grem. adijo A si ziher? Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 1:02:01
|
|
|
|
felix7
|
evo nas z "vikend dopusta". Jure je užival in zdaj resno ugotavljam, da mu morski zrak ustreza. In družba njegovih primorskih prijateljčkov tudi , Najaa, MamaM in Majale so itak krasne punce, upam, da vas kmalu spet vidimo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 1:02:09
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady kolk obrkov GH zdej pojejo vaši ? Taj je zdej dobival za kosilo je pojedel veliko ampak je potem čez pol ure urco pojedel še 210ml mleka... zdej sm pa rekla da mu bom začela dpoldan devat en sadni obrok za kosilo pa zelenjava...pa piščančka še ni dobil ga bo zdej ... kdaj se GH najejo tolk da zdržij ne vem 2-3ure? kolk količine mre sploh bit? al kko to gre..sej ne vem... Jure je en sadni obrok dnevno, to je cca 150 ml kašice in potem spije še približno 100-150 ml kompota v naslednjih dveh urah.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 1:02:18
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA maškolin, klemenka a se bosta pridružle klepetu ? ma Persida, ti še kar vabiš te špijune, da se nam pridružijo?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 1:02:21
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Punce, dajte mi povedat kako imate svoje zdaj oblečeno za spanje,ko je že bolj mrzlo. Jaz imam L. v body-u z dolgimi rokavi preko pa kratko spodnjo majico (dobila jih je za krst z sp.hlačkami pa ji tega nisem oblačla razen na morju) pa spodnji del pidžame. Pa pokrita je z odejo ampak, ko jo ponoči vzamem k sebi, da se podojiva je vsa mrzla. Pa saj bolj je nea morem oblečt, niti pozimi je ne mislim bolj, razen preko bo imela še zg.del pidžame. dolg rokav in žabice, pokrit je pa s kovtrčkom (če ga ne zbrca ). Sem ugotovila, da če mu je pa prevroče, pa že posrkbi, da odstrani kovtr
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 1:02:27
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady mi imamo pa drugo nedeljo krst... glede tega še eno uprašanje...kaj rabijo pokrivalo pri krstu? rabi Taj kapico al ne? pojma nimam.... za punčke je to bl enostavn k so v belem...fanta pa ne morš v bel oblečt..tak da Taj bo lepo v rjavem pa belo srajčko bo imel...sej to je uredu ane? ne rabi kapice, zakaj pa bi jo rabil? Edino če bo cerkev že tako hladna. Naš malček je bil kar v karirasti modro beli srajčki in belih hlačkah. Prav športno oblečen je bil. Nismo nič komplicirali, toliko cunjic ima, da mu nisem šla za krst nič ekstra kupovat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 1:02:33
|
|
|
|
felix7
|
sorry, neki sem zafrknila...
< Sporočilo je popravil felix7 -- 14.9.2009 1:03:08 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 1:03:36
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dne 29.9. ob 17.30 na prvem programu rtv slo, bo dokumentarni film za dlan veliki nedonosencki...poglejte si ga _____________________________ Sem kopirala od drugod upam ,da se spomnim ,da malo čase obudim sem si dala v opomnik
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?