Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.9.2009 22:34:20
|
|
|
|
leo**tia
|
oj unce..naša tia je bolana...z noska ji teče in kiha,in okice solzijo.po moje je veter kri.mislim da bo jutri ok.ker ona ni bolana dlje kot 2dni...sem ji kupila nek čajček s vitaminom C...pa je fajn oblečena zunaj-ima žabice,hlače,dolg bodi.gor dolgo majco in kapico..ker vedno ima mrzle rokice...spi pa tud tako le da nima kape in majce ..........persida-naša tud papa fruhtzverge,no zdaj že 1teden ne..jaz ji dajem od breskve in banane.jagodo nisem še dala...-a bi lahko??pa povejte mi:imamo doma mleko 3.2..škoda mi je stran metat adaptirano za razne linote.potem pa še nazadnje ne poje..kako naj razredčim?najaje ima gres od milupe ki se dela s vodo,in je tako sladek da nisem mogla verjet..okusen ..jutri pa naredim pire pa piščančka na omaki pa ji malo omakce polijem čez krompir...meseka noče..se davi s belim mesom..bedre še ne sme papati??kuhane??tisto je bolj mehko..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.9.2009 22:41:19
|
|
|
|
Najaa
|
Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.9.2009 22:42:09
|
|
|
|
leo**tia
|
danes pa je tia poskusila juhco iz stročjega fižola in smetane..sem ji malo kruhka not dala in zmešala s krompirčkom..za 2žličke je poskusila.pol pa jok ker bi še..pa ne sme...sem ji samo dala lušte ..uboščika ....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.9.2009 23:07:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.9.2009 7:12:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pri nas to ne bi bil noben problem....je zelo rad pri tašči! In...Sta šla v A? Ma saj ni problem, da ne gre k moji mami..problem je ,da ne vem kak bi midva brez nje vzdržala celi dan Šla sva v A. in jo imela zraven. Bila full pridna, nosla sem jo pač v kengurujčku pa je šlo ven. Vsake toliko je cvilila ampak ni bilo panike. NAju je poz. presenetila, glede na to da je bila zadnjič tečka od tečk.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.9.2009 7:13:15
|
|
|
|
tasa_m
|
leo**tia za Tijo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.9.2009 7:15:46
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutro. Mi smo spali še kr..no, zbudili smo se ponoči 2-krat (23.30 in 3.50) pa pol ob 6h auf. Tat,da že od 6.15 sediva v dnevni in druga drugo pregovarjava da bi še malo spali. Pa se L. nekak ne da Zdaj je na tleh (puzzlih) pa si majco gloda , jaz pa vas sam mal prečekiram Nič, greva se malo guncat,mogoče pa bo le zaspala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.9.2009 7:22:44
|
|
|
|
tasa_m
|
Aja pa za dobro jutro sem vam pozabla kafe pripravit..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.9.2009 8:27:14
|
|
|
|
PERSIDA
|
Jutro.Noč še kar znosna samo maladva nista več za akcijo.Imata uro v glavi na pol sedem te ,pa konec.Bom šla atija s pojstle ven vrčt te ,pa grem jaz dalje.Ja ,pa si je svizec zavil čokoldo .Bom rajši kar sanjala o spanju .Lepo soboto.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.9.2009 8:35:38
|
|
|
|
ada2
|
persida jaz se ti pridružujem v sanjah o spanju neki nahod se me loteva, verjetno sem se od adama nalezla, pa adam je ful slabo spal ponoči, ker je imel poln nos, sva vsake 2 uri spirala... še dobro, da miha ni nič motilo, on je spal od 8 zvečer do pol 7 zjutraj jaz bom pa danes bučke mihu skuhala (pa po vseh reglcih bi jih ati tudi moral dobiti ), mogoče mu bodo bučke bolj všeč kot krompir. ponoči pa mu jaz oblečem pidžamo v celem, pa v vrečo brez rokavov ga dam.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.9.2009 10:14:18
|
|
|
|
Najaa
|
Dobro jutro. Mi pa smo danes spali do 9.15. Ponoči se je pa enkrat zbudila. Sam je pa včeri zvečer težko zaspala in se ful zbujala. Ne vem, kaj ji je včasih zvečer. Zjutraj je deževalo pri nas. Imam kar nekaj dela po bajti, potem pa veeeeeen na svež zrak.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.9.2009 10:22:36
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Prečudovit dan, zato grem na piknik Drugače sem pa hotela le napisat, da imam res srečo, ker nimam pojma kak zgleda tečen otrok Po moje bi me panika zagrabila, če bi bila kdaj tečna.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.9.2009 10:30:02
|
|
|
|
Najaa
|
Moram sam še to napisat (preden mrknem do večera ), kok mi je Nika smešna, ko pri vsaki igrački najde tisti listek, na katerem piše kako se pere in to. Prav res, in pol ga obdeluje do onemoglosti. Lolita, ne hvali dneva pred večerom pravijo. Jaz se ful nerada hvalim, kako Nika spi, ker se lahko hitro vse spremeni... (pa še rima se ) Grem...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.9.2009 11:01:52
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Moram sam še to napisat (preden mrknem do večera ), kok mi je Nika smešna, ko pri vsaki igrački najde tisti listek, na katerem piše kako se pere in to. Prav res, in pol ga obdeluje do onemoglosti. Lolita, ne hvali dneva pred večerom pravijo. Jaz se ful nerada hvalim, kako Nika spi, ker se lahko hitro vse spremeni... (pa še rima se ) Grem... naša najljubša igrača trkam na les, da sde ne spremeni, čeprav tile zobi, ki rastejo, lahk to naredijo Potem bom pa glavna tule, kak imam tečko
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.9.2009 11:22:22
|
|
|
|
mama_milchy
|
Dan, kako ste? kaj počnete? pri naši hiši: možek rihta elektriko, žigec zunaj se igra, Lea spi, mami pa pospravlja - kaj pa drugega; vreme je fajn, ne toplo, ne mrzlo, ravno pravo za kaj delat kosilo: se tudi že kuha; juhica, ocvrti sardoni in krompirjeva solata, palačinke za desert lep vikend
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.9.2009 11:58:57
|
|
|
|
|
Dan, no da vam pokažem svoji dve princeski...včeraj ko se je Laura vrnila iz šole v naravi...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.9.2009 17:26:37
|
|
|
|
mediuhec
|
pozdravljene punce! jutri veselo pokamo v toplice, smo le dočakali naš dopust. drugače pa sporočam, da ja naš mali dobil ZOBEK!!! torej je le bil razlog za pogosto zbujenje, jok ponoči. GH pridno je, danes se je malo bunil- prvič sem mu dala testenine. uživajte!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.9.2009 20:54:01
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dober večer ve se kar lepo cartajte jaz ,pa imam minute za sebe.Moj se je zavlekel pred tv jaz ,pa še malo dnevne novice preberem. Najaa - hvala za poslano,obleka mi je ful všeč nič kičasta ,pa lepa. mediuhec - čestitam za zob ,pri nas ,pa upam ,da tudi hitro pridejo. Pri nas ,pa pestro gospodič Anže je v fazi nošenja in ogledovanja hiše kot ,da jo prvič vidi.Sedaj ko glavico drži trdno hoče bit samo po konci.Sem seveda srečna za mojga bavca ,da gre za Tomažem samo boge moje roke.Ma to še preguram pol bo upam lažje.Tomaž ,pa se večino časa igra sam tako ,da z njim je res iz dneva v dan lažje.Komaj čakam ,da še anže dobi moč v rokice ,da se bo postavljal na nje pol ,pa adijo živci ne vem kje ga bom iskala.Je težki živec . Aha ,pa po novem nam tudi špinača tekne. mi.Še vedno ,pa nočeta imeti v hrani kakih večjih koščkov .Bom še počakala kakšen mesec pol ,pa jima bom mogla začet malo na grobo dajat.Kako ste ve pri tem?Al že pretlačite samo preko vilice?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.9.2009 20:57:47
|
|
|
|
Najaa
|
PERSIDA, a sta tvoja dva karakterno kaj različna?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.9.2009 21:15:32
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa - edino kar imata skupnega je smeh (sta ga fasala po mami)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.9.2009 21:35:11
|
|
|
|
Nina00
|
Dober večer! Danes je bil super dan. Vse je šlo po načrtu, imeli smo se lepo, dobro smo jedli,... In sedaj je veliki fantin v postelji, mali pa se crklja pri očiju. Tako imam jaz svojih 15 minut za RR
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.9.2009 21:38:14
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: NajaaMoram povedat, da je Nika dop. zmazala cca 40ml rižolina. Najbolj mi je pa všeč to, da ko je vidla žlico, je odprla usta. Torej ve, kakšen je namen žlice. Da gre v usta. Zdržala je 1,5 ure in pol je dobila flaško. Poleg tega je danes doživela svoj prvi padec s kavča na tla. Padla je na trebušček, ko sem pritekla h njej (sam v kuhinjo sem po nekaj skočla in takrat je bla še čist zadekana), me je malo začudeno gledala in se nasmejala. That's my girl! Še dobro, da je bilo vse ok
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.9.2009 21:41:54
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Punce, dajte mi povedat kako imate svoje zdaj oblečeno za spanje,ko je že bolj mrzlo. Jaz imam L. v body-u z dolgimi rokavi preko pa kratko spodnjo majico (dobila jih je za krst z sp.hlačkami pa ji tega nisem oblačla razen na morju) pa spodnji del pidžame. Pa pokrita je z odejo ampak, ko jo ponoči vzamem k sebi, da se podojiva je vsa mrzla. Pa saj bolj je nea morem oblečt, niti pozimi je ne mislim bolj, razen preko bo imela še zg.del pidžame. Brin je v enodelni pidžami z dolgimi rokavi in hlačnicami brez stopal. Pokrit je pa s kapno. Ko se ponoči zbudi za dojenje, je prav lepo topel.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.9.2009 21:46:35
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Punce, dajte mi povedat kako imate svoje zdaj oblečeno za spanje,ko je že bolj mrzlo. Jaz imam L. v body-u z dolgimi rokavi preko pa kratko spodnjo majico (dobila jih je za krst z sp.hlačkami pa ji tega nisem oblačla razen na morju) pa spodnji del pidžame. Pa pokrita je z odejo ampak, ko jo ponoči vzamem k sebi, da se podojiva je vsa mrzla. Pa saj bolj je nea morem oblečt, niti pozimi je ne mislim bolj, razen preko bo imela še zg.del pidžame. Maruša ma oblečeno pižamo z dolgimi rokavi, pa v spalni vreči je (brez rokavov).... pokrivam je še ne.... mam pa občutek da bodo problemi, ko jo bo treba začet pokrivat...namreč noče bit pokrita Starejši je vedno od jeseni do pomladi spal v spalni vreči brez rokavov in ga nikoli nismo dodatno pokrivali. Če je bilo zelo mrzlo, smo mu pod pidžamo oblekli še bodi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.9.2009 21:53:21
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dne 29.9. ob 17.30 na prvem programu rtv slo, bo dokumentarni film za dlan veliki nedonosencki...poglejte si ga _____________________________ Sem kopirala od drugod upam ,da se spomnim ,da malo čase obudim Daj spomni nas še kak dan pred tem. Jaz imam zadnje čase spomin kot sito
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?