|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
25.8.2009 16:50:28   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

helimaša,si dobila mail?

jaaaa.....ful hvala.....res je luškana slikica......to je blo takrat slikano ko je Maša zginla.....ma sm se ful ustrašla.....ni nben nč reku da gre kam.....sej tvoja Taja je pa tko umirjen otročiček......luškana
ja, moj je šel s Tajo dol k vodi, pa pravi, da je kar naenkrat sama prišetkala tja, pol sta se pa lepo igrali v vodiuser posted image ...no, še dobro,da sta bila doluser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
25.8.2009 16:59:20   
Najaa
pocka, ugani kaj jem. user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
25.8.2009 17:00:17   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

dej čaki, pridem doluser posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
25.8.2009 17:04:10   
Najaa

ti bom do jutri dala na stran en kos. user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
25.8.2009 17:09:54   
tasa_m

Jaz sem se pa odločla, da bom zamenjala flaške. Do zdaj smo imeli MAM, ampak se je tista guma spodaj očitno zrabla, ker so začele puščat. user posted image V glavnem, doma imam še nekaj Aventovih flašk in sem ji pravkar dala iz te in je lepo jedla. Edino cucelj je premajhen, saj je št. 1 in se je revca ful matrala, ko je jedla. user posted image Katero št. pa je treba imet zdaj? Tud sanja se mi ne. 2-ko ali že 3-ko?

ok, našla vsem še 2-ko in 4-ko.user posted image

Midve imava sicer za čaj NUK flaško in sem ji glih zadnjič kupila št.2

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
25.8.2009 17:12:11   
pocka

ti bom do jutri dala na stran en kos. user posted image

user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
25.8.2009 17:24:00   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Jaz sem se pa odločla, da bom zamenjala flaške. Do zdaj smo imeli MAM, ampak se je tista guma spodaj očitno zrabla, ker so začele puščat. user posted image V glavnem, doma imam še nekaj Aventovih flašk in sem ji pravkar dala iz te in je lepo jedla. Edino cucelj je premajhen, saj je št. 1 in se je revca ful matrala, ko je jedla. user posted image Katero št. pa je treba imet zdaj? Tud sanja se mi ne. 2-ko ali že 3-ko?

ok, našla vsem še 2-ko in 4-ko.user posted image

Midve imava sicer za čaj NUK flaško in sem ji glih zadnjič kupila št.2

Aha, hvala. Te flaške so tak različne. Pri MAM je imela do zdaj 1-ko, ker pri 2-ki prehitro ven teče. Pri Aventu pa reva komaj kaj privleče ven. Bom probala pol z 2-ko.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
25.8.2009 18:00:59   
trinity22

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Tasa_m pa t si povedala P, da vidve že kar nekaj časa jesta gosto hrano al je bolš, da se o tem molči, kaj pa dojita se še, mleka še imaš dosti?, Meni se zdi, da ga zadnje dni kar ni in ni user posted image
jaz sem sprva mislila molčat, pol pa me je tak iznenada vprašala,da sem kr rekla da dodajama. Ko me je vprašala kaj pa je že vse poskusila pa sem rekla : vse, pol me je vpr. če tudi že meso in ko sem rekla da ne, je rekla da lahko začnema tu z tem. Midve se še polno dojiva, mogoče sva en obrok dojenja ukinle oz. zavlekle ker ko se zbudi dobi kašico(dop.) pa juhico oz.zelenjavo (pop.), pa se pol čez kakšno urco al pa 2 podojiva.
Mleka pa imam res še kr dost. Če je ne dojim na 3 ure  imam vse trdo kot kamen user posted image in samo čakam, kdaj bo dajala znake lakote. Včeraj ponoči sem jo kr v spanju vzela iz posteljce ven in jo pristavila,ker nisem mogla več spat ne na hrbtu,ne na boku. Vse me je bolelo..koda bi imela kamne na sebi namesto dojk user posted image

Hvala za odgovor, saj ti ji že kar nekaj časa dodajaš GH, pa če imaš mleka zadosti, zakaj si se potem odločila že dodajat, a je Lija bolj slab jedecuser posted image No ker jez sem kar vztrajala samo pri dojenju, zdaj počasi pri 5, 5 mescev bova pa začele z gosto hrano, ker se mi zdi, da ji ni več dosti , ma Tiana ima že nekaj čez 7 kg, pa ji verjetno že tudi manjka hraneuser posted image
Sicer sem upala, da mi boo uspelo še čez dopust jo samo dojit, da ne nosim dodatne krame zraven, ma bomo vidli, mogoče bo tam tudi več mleka ker bom bolj počivala in dobro jedlauser posted image

Sem ji pa sedaj, ko je odspala 1, 5h dala korenček in krompirček, je tak mazala da je blo veselje, pa še podojila sem jo in zdaj je prav zadovoljna tu na kavču, prej dopoldan je bil pa skoz jok, pa ne vem a je bila reva res lačna, al samo tako utrujena, ker je spal samo 2 x po 15 minutuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
25.8.2009 19:18:41   
tasa_m

Aha, hvala. Te flaške so tak različne. Pri MAM je imela do zdaj 1-ko, ker pri 2-ki prehitro ven teče. Pri Aventu pa reva komaj kaj privleče ven. Bom probala pol z 2-ko.
probaj z 2. in z majhno luknjo. Midve imava 2 in luknjo št. S pa je OK. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
25.8.2009 19:22:32   
tasa_m
Hvala za odgovor, saj ti ji že kar nekaj časa dodajaš GH, pa če imaš mleka zadosti, zakaj si se potem odločila že dodajat, a je Lija bolj slab jedecuser posted image No ker jez sem kar vztrajala samo pri dojenju, zdaj počasi pri 5, 5 mescev bova pa začele z gosto hrano, ker se mi zdi, da ji ni več dosti , ma Tiana ima že nekaj čez 7 kg, pa ji verjetno že tudi manjka hraneuser posted image
Sicer sem upala, da mi boo uspelo še čez dopust jo samo dojit, da ne nosim dodatne krame zraven, ma bomo vidli, mogoče bo tam tudi več mleka ker bom bolj počivala in dobro jedlauser posted image

Sem ji pa sedaj, ko je odspala 1, 5h dala korenček in krompirček, je tak mazala da je blo veselje, pa še podojila sem jo in zdaj je prav zadovoljna tu na kavču, prej dopoldan je bil pa skoz jok, pa ne vem a je bila reva res lačna, al samo tako utrujena, ker je spal samo 2 x po 15 minutuser posted image
MIdve sva začeli z GH pri 4,5 mesecih. Na začetku samo sokec, pol pa sem začela še z kašicami.
Priznam,probala pa sem bolj iz firbca če bo al ne bo. In je tak usta odpirala, da ji pol itak ne morem več vstran vzet user posted image . Tak da sva zdaj pri GH in dojenju. Sicer pa ima Lija "komaj" 6400g in to pri 6.mesecih. Je že čas,da dobi kak gramček več gor user posted image user posted image Sicer mi je včeraj rekla, da glede gramov res nima nekaj dost ampak me naj ne skrbi ker je prava bajsika..da ima zaloge (in mi je pokazala njene bedrceuser posted image ).

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
25.8.2009 19:51:35   
trinity22

MIdve sva začeli z GH pri 4,5 mesecih. Na začetku samo sokec, pol pa sem začela še z kašicami.
Priznam,probala pa sem bolj iz firbca če bo al ne bo. In je tak usta odpirala, da ji pol itak ne morem več vstran vzet user posted image . Tak da sva zdaj pri GH in dojenju. Sicer pa ima Lija "komaj" 6400g in to pri 6.mesecih. Je že čas,da dobi kak gramček več gor user posted image user posted image Sicer mi je včeraj rekla, da glede gramov res nima nekaj dost ampak me naj ne skrbi ker je prava bajsika..da ima zaloge (in mi je pokazala njene bedrceuser posted image ).

tasa hvala, kar se pa gramov tiče pa itaq se ni za sekirat glavno da je otrok zdrav in zadovoljenuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
25.8.2009 19:57:21   
tasa_m
tasa hvala, kar se pa gramov tiče pa itaq se ni za sekirat glavno da je otrok zdrav in zadovoljenuser posted image
jaz tud tk pravim.
Tamala že panča?

Neposredna povezava do sporočila: 2812
25.8.2009 20:25:35   
trinity22

jaz tud tk pravim.
Tamala že panča?

ne tečka je danes zaspala je zdaj za 5 minu pol pa v tak jok ... zdaj pa kravce pase čez moje noge pa TV gledauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
25.8.2009 20:26:54   
tasa_m

jaz tud tk pravim.
Tamala že panča?

ne tečka je danes zaspala je zdaj za 5 minu pol pa v tak jok ... zdaj pa kravce pase čez moje noge pa TV gledauser posted image
user posted image user posted image
no, vsaj ona je našla kaj pametnega po TV..meni ni nič pametnega user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2814
25.8.2009 20:45:59   
trinity22

jaz tud tk pravim.
Tamala že panča?

no, vsaj ona je našla kaj pametnega po TV..meni ni nič pametnega user posted image

na HBO je Hudičevka v Pradi, tak lahek film, jaz sem ga gledala že en 3x pa ga še dan, ker ni treba nič mislit zravenuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
25.8.2009 20:49:23   
tasa_m
na HBO je Hudičevka v Pradi, tak lahek film, jaz sem ga gledala že en 3x pa ga še dan, ker ni treba nič mislit zravenuser posted image
nimava HBO user posted image imava nek drug program, na katerem so tud stalno filmi, samo danes nič pametnega.

Bom šla kar hitro spat danes..enkrat za spremembo. Saj mi nebo nič škodlouser posted image , samo počakam še kolegico da me pokliče in se zmeniva za jutri kdaj se dobiva user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2816
25.8.2009 20:51:01   
trinity22

jaz tud tk pravim.
Tamala že panča?

tasa si obupala ali si najdla kaj pametnega po TVuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2817
25.8.2009 20:52:54   
trinity22

nimava HBO user posted image imava nek drug program, na katerem so tud stalno filmi, samo danes nič pametnega.

Bom šla kar hitro spat danes..enkrat za spremembo. Saj mi nebo nič škodlouser posted image , samo počakam še kolegico da me pokliče in se zmeniva za jutri kdaj se dobiva user posted image

aha ... sej jaz bom tudi šla počasi pod tuš pa spat, ker sem danes ponoči ful slabo spala, kr neki sem hodla sem in tja pa sanjala pa jojuser posted image  pa morn it mal mleka pridelat, če ne bo moj otrok lačenuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
25.8.2009 20:54:33   
tasa_m

aha ... sej jaz bom tudi šla počasi pod tuš pa spat, ker sem danes ponoči ful slabo spala, kr neki sem hodla sem in tja pa sanjala pa jojuser posted image  pa morn it mal mleka pridelat, če ne bo moj otrok lačenuser posted image
jaz sem bila pod tušom takoj ko je zaspala.
Ja le glej, da nebosta ki ponoči začeli na žlico jest user posted image (malo heca).

Neposredna povezava do sporočila: 2819
25.8.2009 20:56:04   
trinity22
nič nobene ni, pa še jaz grem ............

lahko nočko

Neposredna povezava do sporočila: 2820
25.8.2009 20:57:54   
trinity22

jaz sem bila pod tušom takoj ko je zaspala.
Ja le glej, da nebosta ki ponoči začeli na žlico jest user posted image (malo heca).

ja Tiana je zaspala 5 minut nazaj user posted image  zdaj pa šibam pod tuš, pa še mal film pogledam, pol pa spatuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
25.8.2009 20:59:43   
tasa_m

nič nobene ni, pa še jaz grem ............

lahko nočko
NOČKO, in upam,da pridelaš čim več mlekca user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2822
25.8.2009 22:05:56   
Najaa
Ste že vse šle...?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
25.8.2009 22:13:09   
Steffi

IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV JURE OD FELIX7 IN MATTEO OD LEJCE! user posted image user posted image user posted image

SE PRIDRUŽUJEM

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vse naj naj

user posted image user posted image user posted image

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
25.8.2009 22:20:14   
PERSIDA
Dober večer.
Mami danes imela malo čistilne akcije ,pa olepšat sem se šla.Bavca je ,pa babi imela preko ,pa so lepo sodelovali ,da ni bilo potrebne pomočiuser posted image  ,skopana v novih pidžamah spita od osmih mami je še malo tračkala na msnju zdaj ,pa grem počasi v krtovo deželo.
Danes sta probala bučke,krompir ,meso in je bilo mljaskuser posted image .Celo Anže ni imel nič proti ,očitno mu je mamina kuhinja začela dišat.Celo jabolko z marelico je dol spravo.Bravo moji otroci tak se je.Zdaj se veselim s časoma bom pa prosla naj nehata ,ker me bosta zajedlauser posted image .

Voziček - jaz ,pa mojega ne bi menjalauser posted image ,čeprav v avto spravimo samo vozičekuser posted image .Mi ,pa quinnyi niso všeč tele za enega babya.Bolj mi je všeč vse kar se na štiri postaviuser posted image .
Nič babike moje noč bo spet prehitro minila zato se poslavljam lahko noč.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.