trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 Tasa_m pa t si povedala P, da vidve že kar nekaj časa jesta gosto hrano al je bolš, da se o tem molči, kaj pa dojita se še, mleka še imaš dosti?, Meni se zdi, da ga zadnje dni kar ni in ni jaz sem sprva mislila molčat, pol pa me je tak iznenada vprašala,da sem kr rekla da dodajama. Ko me je vprašala kaj pa je že vse poskusila pa sem rekla : vse, pol me je vpr. če tudi že meso in ko sem rekla da ne, je rekla da lahko začnema tu z tem. Midve se še polno dojiva, mogoče sva en obrok dojenja ukinle oz. zavlekle ker ko se zbudi dobi kašico(dop.) pa juhico oz.zelenjavo (pop.), pa se pol čez kakšno urco al pa 2 podojiva. Mleka pa imam res še kr dost. Če je ne dojim na 3 ure imam vse trdo kot kamen in samo čakam, kdaj bo dajala znake lakote. Včeraj ponoči sem jo kr v spanju vzela iz posteljce ven in jo pristavila,ker nisem mogla več spat ne na hrbtu,ne na boku. Vse me je bolelo..koda bi imela kamne na sebi namesto dojk Hvala za odgovor, saj ti ji že kar nekaj časa dodajaš GH, pa če imaš mleka zadosti, zakaj si se potem odločila že dodajat, a je Lija bolj slab jedec No ker jez sem kar vztrajala samo pri dojenju, zdaj počasi pri 5, 5 mescev bova pa začele z gosto hrano, ker se mi zdi, da ji ni več dosti , ma Tiana ima že nekaj čez 7 kg, pa ji verjetno že tudi manjka hrane Sicer sem upala, da mi boo uspelo še čez dopust jo samo dojit, da ne nosim dodatne krame zraven, ma bomo vidli, mogoče bo tam tudi več mleka ker bom bolj počivala in dobro jedla Sem ji pa sedaj, ko je odspala 1, 5h dala korenček in krompirček, je tak mazala da je blo veselje, pa še podojila sem jo in zdaj je prav zadovoljna tu na kavču, prej dopoldan je bil pa skoz jok, pa ne vem a je bila reva res lačna, al samo tako utrujena, ker je spal samo 2 x po 15 minut
|