|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
14.9.2009 14:59:13   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: bilka
moja ploščica sploh ni bila pozitivna nevem zakaj, folikel pa je začel razpadat ma glede na estradiol so se tako odločili, upam da prav..

Ne zanesi se na ploščiceuser posted image , te so itak via......
Folikel, pa ti je začel razpadat, ker je bila ovulacija, pusti ti Dr. oni ga tudi kdaj pa kdaj zase*****user posted image vidijo nekaj kar sploh ni ali pa obratno....
Videli so da je za transfer, ker če nebi, bi sigurno prekinili, tako da kar pogumnouser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu bilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
14.9.2009 15:01:11   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

fargi ma novičko...danes klicala in je prijazna teta na uni strani rekla, da bomo kr začel...v petek grem tja...

Uaaaaauuu, danes samo lepe novičke, pa to je treba se zapituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Fargi supercauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa si le dočakalauser posted image
Kateri postopek imaš?

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
14.9.2009 15:23:52   
S*
Bebii, bravo, dobro si to zrihtala user posted image  user posted image  user posted image

Aqui moja draga, pa je le prišla. Pejd danes zgodaj spat, da te jutri zgodnja ura ne ubije. Če pa boš mela probleme s špikami, pa kar mene pokliči, sem že pravi narkoman ekspert user posted image   user posted image   user posted image .

Bibabond
lepo da si mislila name med F1, sej mogoče mi je koristilo, da me je moj dragi pustil samo z iglo, smo že skoraj na ti user posted image   user posted image   user posted image

arneja držim pesti, da bo jutri polno foliklčkov.

Fargi je pa v niskem štartu user posted image user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
14.9.2009 15:26:22   
S*
zup2 samo zate pa
user posted image  

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
14.9.2009 15:28:48   
Serendipity

fargi ma novičko...danes klicala in je prijazna teta na uni strani rekla, da bomo kr začel...v petek grem tja...

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! TOU MI DELAJ! Fargica moja  - YOU GO GIRL! TOKRAT JE TO TO!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
14.9.2009 15:40:38   
kimsy
user posted image  user posted image  user posted image  go FARGI go!!!! Držim pesti!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
14.9.2009 16:00:09   
Fargesia
user posted image user posted image user posted image kr jokala bi od veselja, strahu...ena me je spraševala kater postopek imam..IVF...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
14.9.2009 16:06:46   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

v ponedeljek 21.09 - ETuser posted image

Jeeee super user posted image  user posted image  user posted image

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
14.9.2009 16:14:35   
sonček33
fargi ja tole je pa ekspres ekšn...zuper duper truper...še jest skor jokam od vesela

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
14.9.2009 16:15:58   
Reby
arnejči - vidim, da lepo napreduješ user posted image . Sicer nimam časa vse prebrat :) Želim ti vse naj naj in srečno.
bibek - priden kot vedno user posted image
zup - pa ne no spet user posted image . Drži se punca user posted image  Mogoče bi pa res poskusila malo zamenjati, kaj pa veš... Pa mogoče laparo sploh ne bi bila slaba ideja.
loremi - naj ti tale tvoja bučka da vsaj malo miru...
fargi - super za začetek, jeeee user posted image

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
14.9.2009 16:18:40   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

fargi ja tole je pa ekspres ekšn...zuper duper truper...še jest skor jokam od vesela

no, zdej sem pa res zajokcala...me kr mal trema grabi...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
14.9.2009 16:20:33   
sonček33
fargi ma kakšna trema ... to so že mal hormoniuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
14.9.2009 17:04:45   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

fargi ma kakšna trema ... to so že mal hormoniuser posted image

že kr v naprej, a ne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
14.9.2009 17:11:09   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77
Pri nas pa je danes prišla M!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Jutri zjutraj potrkam Atu na vrata!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TO MI DELAJuser posted image user posted image user posted image končno...mislim nate, bejbi! ti si naslednja, da vešuser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
14.9.2009 18:20:50   
lana70
oooo, superca, Fargi in Aquica, super duper, koooončnooo, sedaj pa do konca user posted image user posted image user posted image user posted image , držim pesti!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
14.9.2009 18:37:34   
zarja1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image superrrrrrrrrrrrr!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
14.9.2009 19:13:40   
Pija76
Vidim, da je polno akcije že tukaj!

Punce srečno do konca! Navijam za vsako od vas. Nisem veliko brala, vidim, da je Arnejča v akciji, pa da je sendvičev zmanjkal v LJ ( Bebi), Zup zate tud sonce posije, Fargi skoč hitr v ta krog....pa še pa še....

Novinke dobrodošle, stare soborke lepo pozdravljene, Gigi tebi pa thx da sem najdla sem user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
14.9.2009 19:14:19   
mismis
Dober dan, kot kaže, bo mene tale izpit stal socialnega življenja.

Aqua, super za tečko

BEBIII, neh stopka je, super

Fargesia, sedaj se bo pa začelo.

Pika, lepo jih grej, pa držim pestke, da bo še kaj za v skrinjo.

Sonček, kako je Lovro, je že zdrav?

zup, ti smolko ti, zdaj bi bil pa že čas, da tudi tebi uspe user posted image

nč, grem kavo spiti in se učiti. Se mi zdi, da bolj kot se učim, da čedalje manj znam, snovi pa še toliko za predelati. user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
14.9.2009 19:33:31   
Pija76
Mismis si s5 pridna? Dobro naštudiraj!!! Držim pesti

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
14.9.2009 19:41:11   
sonček33
Ne morem verjet, Pija!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kako si mi?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
14.9.2009 19:57:10   
bit
Čer čačke,

smo premagali poljake.... jupi...user posted image

no zdej grem pa še prebrat kaj ste naklofaleuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
14.9.2009 20:18:36   
lana70
oooooo Pija!!! A si nabavla tistega luštnega user posted image  svojemu user posted image ....sem ga potem enkrat vidla, madonca je cartast¨!!!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
14.9.2009 20:21:49   
bit
Biba.... kaj je to zdej stabo.....te daje nosečniška nespečnost....user posted image Kako si...glede ata...bo sedaj bolje....še 22.09 potem imaš pa mir za nekaj časa pred njimuser posted image user posted image

bilka.....čestitke ...in bučno navijam za petek...da jih lepo sprejemšuser posted image user posted image

zup2 ....žal mi je zate fullluser posted image user posted image ....user posted image user posted image mogoče bi bilo res dobro da se pogovoriš z osebnim ginekologom..in ji predlagaš laparo

arneja....pozitivno...nič slabo mislit ..kaj bo..če

bebiii ......čestitke...pa je...vidiš  ..naj bo ponedeljek tvoj najlepši dan ...toplo ga sprejmiuser posted image

loremi...tvoja glava ti pa skozi nagaja....upam da se glavobol ni razvil

aqua77.....user posted image user posted image user posted image user posted image lepo se imej jutri pri atu.....pa da nam ne pozabiš napisat dogodivščine z Atejem..user posted image

Fargesia....čestitke tudi tebi...user posted image user posted image

kok je danes dobrih novic...

lep je ta ponedeljek ni kaj.....danes preživela prvi dan službe po enem tednu....kr šlo no ..za ponedelljek....user posted image

sedaj mam pa eno vprašanje.....danes je 6 dan po ETZju.....  ko sem šla opoldne na wc...zagledam roza izcedek....panika...sem rekla no pa je konec....januarja,,grem smučat pol pa v nove boje....user posted image ... no na ni šlo naprej....tečke ni....a je možno da je to bila vgnezditvena krvavitev...ampak 6 dan po ETZuser posted image user posted image user posted image ? znakov pa itak nobenih...pa na znake tko vem da ni za računat

kaj ve pravite.... pa ne me tolažit.....

< Sporočilo je popravil bit -- 14.9.2009 20:22:57 >

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
14.9.2009 20:25:48   
tinkamiška
joj punce, vsakič se mi nasmeji, ko preberem, da je kateri ratalo, pa pika greje dva, pa bebiii bo tudi kmalu, pa enim dobro kaže user posted image user posted image user posted image

držite se punce, pa držim pesti za vse!

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
14.9.2009 20:25:51   
zarja1
Bit možno je vse (ene punce so orng krvavele pa so user posted image - no večina teh je to poletje ratalo mamice), ti samo lepo mirno počakaj še kak teden, pol pa na krvnega. Držim pesti za user posted image user posted image .

Horny Teddy

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?