Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 14:59:13
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: bilka moja ploščica sploh ni bila pozitivna nevem zakaj, folikel pa je začel razpadat ma glede na estradiol so se tako odločili, upam da prav.. Ne zanesi se na ploščice , te so itak via...... Folikel, pa ti je začel razpadat, ker je bila ovulacija, pusti ti Dr. oni ga tudi kdaj pa kdaj zase***** vidijo nekaj kar sploh ni ali pa obratno.... Videli so da je za transfer, ker če nebi, bi sigurno prekinili, tako da kar pogumno
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 15:01:11
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia fargi ma novičko...danes klicala in je prijazna teta na uni strani rekla, da bomo kr začel...v petek grem tja... Uaaaaauuu, danes samo lepe novičke, pa to je treba se zapit Fargi superca pa si le dočakala Kateri postopek imaš?
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 15:23:52
|
|
|
|
S*
|
Bebii, bravo, dobro si to zrihtala Aqui moja draga, pa je le prišla. Pejd danes zgodaj spat, da te jutri zgodnja ura ne ubije. Če pa boš mela probleme s špikami, pa kar mene pokliči, sem že pravi narkoman ekspert . Bibabond lepo da si mislila name med F1, sej mogoče mi je koristilo, da me je moj dragi pustil samo z iglo, smo že skoraj na ti arneja držim pesti, da bo jutri polno foliklčkov. Fargi je pa v niskem štartu
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 15:26:22
|
|
|
|
S*
|
zup2 samo zate pa
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 15:28:48
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia fargi ma novičko...danes klicala in je prijazna teta na uni strani rekla, da bomo kr začel...v petek grem tja... Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! TOU MI DELAJ! Fargica moja - YOU GO GIRL! TOKRAT JE TO TO!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 15:40:38
|
|
|
|
kimsy
|
go FARGI go!!!! Držim pesti!!!!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 16:00:09
|
|
|
|
Fargesia
|
kr jokala bi od veselja, strahu...ena me je spraševala kater postopek imam..IVF...
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 16:06:46
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII v ponedeljek 21.09 - ET Jeeee super
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 16:14:35
|
|
|
|
sonček33
|
fargi ja tole je pa ekspres ekšn...zuper duper truper...še jest skor jokam od vesela
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 16:15:58
|
|
|
|
Reby
|
arnejči - vidim, da lepo napreduješ . Sicer nimam časa vse prebrat :) Želim ti vse naj naj in srečno. bibek - priden kot vedno zup - pa ne no spet . Drži se punca Mogoče bi pa res poskusila malo zamenjati, kaj pa veš... Pa mogoče laparo sploh ne bi bila slaba ideja. loremi - naj ti tale tvoja bučka da vsaj malo miru... fargi - super za začetek, jeeee
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 16:18:40
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 fargi ja tole je pa ekspres ekšn...zuper duper truper...še jest skor jokam od vesela no, zdej sem pa res zajokcala...me kr mal trema grabi...
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 16:20:33
|
|
|
|
sonček33
|
fargi ma kakšna trema ... to so že mal hormoni
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 17:04:45
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 fargi ma kakšna trema ... to so že mal hormoni že kr v naprej, a ne?
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 17:11:09
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Pri nas pa je danes prišla M!!!!! Jutri zjutraj potrkam Atu na vrata!!!! TO MI DELAJ končno...mislim nate, bejbi! ti si naslednja, da veš
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 18:20:50
|
|
|
|
lana70
|
oooo, superca, Fargi in Aquica, super duper, koooončnooo, sedaj pa do konca , držim pesti!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 18:37:34
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia fargi ma novičko...danes klicala in je prijazna teta na uni strani rekla, da bomo kr začel...v petek grem tja... superrrrrrrrrrrrr!!!!!!!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 19:13:40
|
|
|
|
Pija76
|
Vidim, da je polno akcije že tukaj! Punce srečno do konca! Navijam za vsako od vas. Nisem veliko brala, vidim, da je Arnejča v akciji, pa da je sendvičev zmanjkal v LJ ( Bebi), Zup zate tud sonce posije, Fargi skoč hitr v ta krog....pa še pa še.... Novinke dobrodošle, stare soborke lepo pozdravljene, Gigi tebi pa thx da sem najdla sem
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 19:14:19
|
|
|
|
mismis
|
Dober dan, kot kaže, bo mene tale izpit stal socialnega življenja. Aqua, super za tečko BEBIII, neh stopka je, super Fargesia, sedaj se bo pa začelo. Pika, lepo jih grej, pa držim pestke, da bo še kaj za v skrinjo. Sonček, kako je Lovro, je že zdrav? zup, ti smolko ti, zdaj bi bil pa že čas, da tudi tebi uspe nč, grem kavo spiti in se učiti. Se mi zdi, da bolj kot se učim, da čedalje manj znam, snovi pa še toliko za predelati.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 19:33:31
|
|
|
|
Pija76
|
Mismis si s5 pridna? Dobro naštudiraj!!! Držim pesti
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 19:41:11
|
|
|
|
sonček33
|
Ne morem verjet, Pija!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kako si mi?
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 19:57:10
|
|
|
|
bit
|
Čer čačke, smo premagali poljake.... jupi... no zdej grem pa še prebrat kaj ste naklofale
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 20:18:36
|
|
|
|
lana70
|
oooooo Pija!!! A si nabavla tistega luštnega svojemu ....sem ga potem enkrat vidla, madonca je cartast¨!!!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 20:21:49
|
|
|
|
bit
|
Biba.... kaj je to zdej stabo.....te daje nosečniška nespečnost.... Kako si...glede ata...bo sedaj bolje....še 22.09 potem imaš pa mir za nekaj časa pred njim bilka.....čestitke ...in bučno navijam za petek...da jih lepo sprejemš zup2 ....žal mi je zate fulll .... mogoče bi bilo res dobro da se pogovoriš z osebnim ginekologom..in ji predlagaš laparo arneja....pozitivno...nič slabo mislit ..kaj bo..če bebiii ......čestitke...pa je...vidiš ..naj bo ponedeljek tvoj najlepši dan ...toplo ga sprejmi loremi...tvoja glava ti pa skozi nagaja....upam da se glavobol ni razvil aqua77..... lepo se imej jutri pri atu.....pa da nam ne pozabiš napisat dogodivščine z Atejem.. Fargesia....čestitke tudi tebi... kok je danes dobrih novic... lep je ta ponedeljek ni kaj.....danes preživela prvi dan službe po enem tednu....kr šlo no ..za ponedelljek.... sedaj mam pa eno vprašanje.....danes je 6 dan po ETZju..... ko sem šla opoldne na wc...zagledam roza izcedek....panika...sem rekla no pa je konec....januarja,,grem smučat pol pa v nove boje.... ... no na ni šlo naprej....tečke ni....a je možno da je to bila vgnezditvena krvavitev...ampak 6 dan po ETZ ? znakov pa itak nobenih...pa na znake tko vem da ni za računat kaj ve pravite.... pa ne me tolažit.....
< Sporočilo je popravil bit -- 14.9.2009 20:22:57 >
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 20:25:48
|
|
|
|
tinkamiška
|
joj punce, vsakič se mi nasmeji, ko preberem, da je kateri ratalo, pa pika greje dva, pa bebiii bo tudi kmalu, pa enim dobro kaže držite se punce, pa držim pesti za vse! tinka
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 20:25:51
|
|
|
|
zarja1
|
Bit možno je vse (ene punce so orng krvavele pa so - no večina teh je to poletje ratalo mamice), ti samo lepo mirno počakaj še kak teden, pol pa na krvnega. Držim pesti za .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?