|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
14.9.2009 9:29:56   
zup2

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

ZupikaSekondauser posted image . Saj bo, boš videla.... Sta kaj razmišljala o MB? 

O Mb nisva razmišljala, ker se mi zdi, da eno leto moja psiha ne bi prenesla čakanja!

Resno razmišljam o GK, pa da bi šla še na laparoskopijo, samo da preverijo kakšno je stanje pri meni, ker po lanskem SS in vnetju maternice so tudi postopki vedno slabši.

Lp.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
14.9.2009 10:19:40   
Rakica_80
Jutroooouser posted image

Bilka....jeeeeees, sem vedela, da ti bo uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
FUL SEM VESELA ZA VASuser posted image user posted image user posted image naj ti mine hitro čas do petkauser posted image
lahko bi se dobile kaj na kavici, če boš imela kaj časa, ti bom poslala ZSuser posted image

Zup2, počakaj še malo, lahko da imaš nosečniški hormon še nizek, ne obupaj
user posted image user posted image user posted image

Punce moje drage, danes sem dobila STOPKOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
v ponedeljek 21.09 - ETuser posted image
Kar šokirala sem se, sem mislila, da bom morala še en teden gor hodituser posted image user posted image
Lepo se imejte
pa pauser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
14.9.2009 10:31:35   
cukica
Bilka in BEBIII iskrene čestitke sem vesela za vaju,...upam,da bom šla po vajini poti,...jaz mam jutri uz+kri in upam,da bo že kaj bomo videli kaj bo,...me špika za znoret in upam,da bo vsaj kaj zrastlo,....nič uživejte in navijam za vaju,poročam jutri kaj bo,....BEBIII tud ti si fajn in upam,da ostaneve v stiku,...

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
14.9.2009 11:03:28   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Punce moje drage, danes sem dobila STOPKOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
v ponedeljek 21.09 - ETuser posted image
Kar šokirala sem se, sem mislila, da bom morala še en teden gor hodituser posted image user posted image
Lepo se imejte
pa pauser posted image

po mojem je zmanjkalo sendvičev in so rekli, ja nč, dejmo stopko, ....user posted image user posted image user posted image  bejba moja, to bo zmagovit zamrznjenček...sm ti rekla, najprej piknik, pol pa bebica....user posted image user posted image user posted image user posted image  navijam zate in držim pesti na rokah in na nogah!!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
14.9.2009 11:10:15   
Anonimen
zup, žal mi je. user posted image user posted image user posted image  Če še nisi imela laparo, bi jaz vsekakor šla na operacijo. Morda imaš kakšno pregrado ali kaj podobnega? Jaz bi šla najprej na operacijo, potem pa bi se odločila ali nadaljevati pri Rešu ali na GK.

bebiii, bravo za stopko!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Vidiš, pa si jo dočakala!!user posted image  

(odgovor članu lana70)
  Neposredna povezava do sporočila: 1705
14.9.2009 11:13:02   
sonček33
zup...žal mi je

bebi jupi za stopko...zdej pa počivat do etja in se pripravt za sprejem čmrljev

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
14.9.2009 11:26:28   
zup2

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

zup, žal mi je. user posted image user posted image user posted image  Če še nisi imela laparo, bi jaz vsekakor šla na operacijo. Morda imaš kakšno pregrado ali kaj podobnega? Jaz bi šla najprej na operacijo, potem pa bi se odločila ali nadaljevati pri Rešu ali na GK.

Suzi hvala za nasvet. Me pa zanima, če kar sama pokličem in se naročim za laparoskopijo, potem grem pa do svoje G po napotnico?

Hvala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
14.9.2009 11:47:23   
Rakica_80
Cukica....seveda da bo vse ok, če se je vse steklo pri meni odličnouser posted image , bo tudi tebiuser posted image upam , da se vidimo v ponedeljek v LJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lana70...kaj ti to mene malo.....cingu linguuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jah žal sendvičev je zmankalo, boste si mogle kr iz doma sendviče nosituser posted image user posted image user posted image
hvala ti, za pozitivno energijo in za vse, res si dobra prijateljicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Suzi in Sonček..hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
14.9.2009 12:10:32   
Rakica_80
Bilka...imaš ZS

Neposredna povezava do sporočila: 1709
14.9.2009 12:14:29   
vrtnica.m
Dysan: oprosti za pozen odgovor user posted image . Ja to je moj prvi postopek. Na srečo sem jaz vredu, sva pa zaradi mojega v tem. Je zelo, zelo slab. Tako da imam malo upanja, da če je z mano vse vredu, da bo mogoče v prvo gratalo (sem drugače zelo optimistične človek). Drugače pa se trudima že več kot 3 leta in je za mano že laparoskopija (in tukaj so videli da sem "vredu").
Me pa je res kar strah sedaj ta user posted image  ker jo pričakujem sedaj to sredo (16.9.), drugače pa imam UZ 23.9. in upam da je takrat več ne bom imela.

Lep ponedeljkov pozdrav vsem želim in kljub temu da ni sončka zunaj, bodite vesele user posted image .

mojca

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
14.9.2009 12:19:38   
loremi
Daaan!

IZVIRNO SPOROČILO: biba007
Loremi, bejbika, a ti v zelje skačem, a? Kako kaj bučka danes? Vreme se spet nekaj menja....

Ni panike spljoh user posted image , sem šla pogledat tko kot vsakič, aha ok kofi je že tle, uf, drgač pa pa jst šibam "kuhat" user posted image .
Moja bučka, o ja a veš da me je dans spet začela hecat user posted image . bo treba hit vsej lekadol vzet, da ne bo ona spet ušla po svoje ... hvala

Zup user posted image user posted image

Bebiii, a da je bla stopka user posted image . Zdej pa čez en teden po user posted image in senvič user posted image , bojo mel zalogo user posted image .

Moje M pa še kar ni, eh.
No sej, če je ne misli do dopusta bit, je tud takrat ni treba.

Pa lep dan želim vsem!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
14.9.2009 12:25:28   
cukica
Bebiii kok ti je zrastel folikel,....test je bil pol pozitiven,...no vidiš!!!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
14.9.2009 13:04:47   
veronci
Punce živjo!

Eno vprašanje za vas. Sem v prvem postopku IVF in ravno včeraj sem imela ET. Danes zjutraj pa sem že opazila majhen rdeč, sluzast izcedek. A to pomeni, da se je že kaj odluščilo al spet v prazno paničarim?  Ma ktera izkušnje s tem? Hvala za odgovore in srečno vsem!!!   lp

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
14.9.2009 13:13:28   
Anonimen
zup, ja, lahko. Jaz sem se tud prej naročila, šele potem šla po napotnico. Če te na GK vprašajo če že imaš napotnico, reči, da ste z G že zmenjene in da jo moraš samo še dvignit. Itak je čakalna doba cca. 2-3 mesece.

(odgovor članu veronci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1714
14.9.2009 13:14:27   
lana70
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Lana70...kaj ti to mene malo.....cingu linguuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jah žal sendvičev je zmankalo, boste si mogle kr iz doma sendviče nosituser posted image user posted image user posted image
hvala ti, za pozitivno energijo in za vse, res si dobra prijateljicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

Neposredna povezava do sporočila: 1715
14.9.2009 13:27:23   
Rakica_80
Cukica, meni je folikel zrastel na 18 in test je bil po Stopki pozitivenuser posted image
Jaz sem imela že pozitiven test 7 dan ciklauser posted image user posted image user posted image sej veš kako so zanesljivi testkiuser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
14.9.2009 13:29:51   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: veronci

Punce živjo!

Eno vprašanje za vas. Sem v prvem postopku IVF in ravno včeraj sem imela ET. Danes zjutraj pa sem že opazila majhen rdeč, sluzast izcedek. A to pomeni, da se je že kaj odluščilo al spet v prazno paničarim?  Ma ktera izkušnje s tem? Hvala za odgovore in srečno vsem!!!   lp

Veronci....žal nimam izkušenj s tem, misli pa, da ta krvavitev ni zaradi tega, ker se je odluščilo, če praviš, da si imela včeraj ET, sigurna pa sem, da imaš ugnezditvenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Srečnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veronci)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
14.9.2009 13:43:35   
veronci
Hvala za odgovor in upam da imaš prav. Tebi tudi vso srečo in pogumno v boj!!  user posted image user posted image user posted image user posted image   upam da čimprej vse zagledamo ta magični plusek.   user posted image user posted image user posted image   lp

Neposredna povezava do sporočila: 1718
14.9.2009 14:24:51   
bilka
Bebii super pa se je začelo bova skupaj v porodnišnici pa z vozički po Kopru, ooko bile ane???user posted image
moja ploščica sploh ni bila pozitivna nevem zakaj, folikel pa je začel razpadat ma glede na estradiol so se tako odločili, upam da prav..

Cukica hvala tudi tebi pa želim ti da se nama kmalu pridružiž..user posted image

(odgovor članu veronci)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
14.9.2009 14:25:42   
aqua77
Bebiii čestitke za stopko!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas pa je danes prišla M!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Jutri zjutraj potrkam Atu na vrata!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu veronci)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
14.9.2009 14:28:18   
bilka
Veronci, pozdravljena in srečno za plusek..

kar se tiče krvi morda je ugnezditvene, čeprav morda mal prehitro, bol verjetno je da je med et prišlo do poka kašne kapilarice v vaginalnem predelu, boš vidla sama mal spremljaj, ma mislim da bo vse ok, sam brez panike in skrbi, ti moćno držim pestke in srečno!!!user posted image

(odgovor članu bilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
14.9.2009 14:42:47   
Anonimen
aqua, končno!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1722
14.9.2009 14:44:22   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

aqua, končno!!! user posted image user posted image user posted image

JAAAAA!!!! user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
14.9.2009 14:52:41   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: bilka

Bebii super pa se je začelo bova skupaj v porodnišnici pa z vozički po Kopru, ooko bile ane???user posted image

Iz tvojih ust v naš trebuhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aqua, supeeeeer, kaj sem ti reklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Juhuuu, sedaj pa kr hodi trkat na vratauser posted image user posted image

(odgovor članu bilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
14.9.2009 14:53:53   
Fargesia
fargi ma novičko...danes klicala in je prijazna teta na uni strani rekla, da bomo kr začel...v petek grem tja...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?