Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 9:29:56
|
|
|
|
zup2
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 ZupikaSekonda . Saj bo, boš videla.... Sta kaj razmišljala o MB? O Mb nisva razmišljala, ker se mi zdi, da eno leto moja psiha ne bi prenesla čakanja! Resno razmišljam o GK, pa da bi šla še na laparoskopijo, samo da preverijo kakšno je stanje pri meni, ker po lanskem SS in vnetju maternice so tudi postopki vedno slabši. Lp.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 10:19:40
|
|
|
|
Rakica_80
|
Jutroooo Bilka....jeeeeees, sem vedela, da ti bo uspelo FUL SEM VESELA ZA VAS naj ti mine hitro čas do petka lahko bi se dobile kaj na kavici, če boš imela kaj časa, ti bom poslala ZS Zup2, počakaj še malo, lahko da imaš nosečniški hormon še nizek, ne obupaj Punce moje drage, danes sem dobila STOPKO v ponedeljek 21.09 - ET Kar šokirala sem se, sem mislila, da bom morala še en teden gor hodit Lepo se imejte pa pa
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 10:31:35
|
|
|
|
cukica
|
Bilka in BEBIII iskrene čestitke sem vesela za vaju,...upam,da bom šla po vajini poti,...jaz mam jutri uz+kri in upam,da bo že kaj bomo videli kaj bo,...me špika za znoret in upam,da bo vsaj kaj zrastlo,....nič uživejte in navijam za vaju,poročam jutri kaj bo,....BEBIII tud ti si fajn in upam,da ostaneve v stiku,...
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 11:03:28
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Punce moje drage, danes sem dobila STOPKO v ponedeljek 21.09 - ET Kar šokirala sem se, sem mislila, da bom morala še en teden gor hodit Lepo se imejte pa pa po mojem je zmanjkalo sendvičev in so rekli, ja nč, dejmo stopko, .... bejba moja, to bo zmagovit zamrznjenček...sm ti rekla, najprej piknik, pol pa bebica.... navijam zate in držim pesti na rokah in na nogah!!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 11:10:15
|
|
|
|
Anonimen
|
zup, žal mi je. Če še nisi imela laparo, bi jaz vsekakor šla na operacijo. Morda imaš kakšno pregrado ali kaj podobnega? Jaz bi šla najprej na operacijo, potem pa bi se odločila ali nadaljevati pri Rešu ali na GK. bebiii, bravo za stopko!! Vidiš, pa si jo dočakala!!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 11:13:02
|
|
|
|
sonček33
|
zup...žal mi je bebi jupi za stopko...zdej pa počivat do etja in se pripravt za sprejem čmrljev
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 11:26:28
|
|
|
|
zup2
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi zup, žal mi je. Če še nisi imela laparo, bi jaz vsekakor šla na operacijo. Morda imaš kakšno pregrado ali kaj podobnega? Jaz bi šla najprej na operacijo, potem pa bi se odločila ali nadaljevati pri Rešu ali na GK. Suzi hvala za nasvet. Me pa zanima, če kar sama pokličem in se naročim za laparoskopijo, potem grem pa do svoje G po napotnico? Hvala.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 11:47:23
|
|
|
|
Rakica_80
|
Cukica....seveda da bo vse ok, če se je vse steklo pri meni odlično , bo tudi tebi upam , da se vidimo v ponedeljek v LJ Lana70...kaj ti to mene malo.....cingu lingu jah žal sendvičev je zmankalo, boste si mogle kr iz doma sendviče nosit hvala ti, za pozitivno energijo in za vse, res si dobra prijateljica Suzi in Sonček..hvala
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 12:10:32
|
|
|
|
Rakica_80
|
Bilka...imaš ZS
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 12:14:29
|
|
|
|
vrtnica.m
|
Dysan: oprosti za pozen odgovor . Ja to je moj prvi postopek. Na srečo sem jaz vredu, sva pa zaradi mojega v tem. Je zelo, zelo slab. Tako da imam malo upanja, da če je z mano vse vredu, da bo mogoče v prvo gratalo (sem drugače zelo optimistične človek). Drugače pa se trudima že več kot 3 leta in je za mano že laparoskopija (in tukaj so videli da sem "vredu"). Me pa je res kar strah sedaj ta ker jo pričakujem sedaj to sredo (16.9.), drugače pa imam UZ 23.9. in upam da je takrat več ne bom imela. Lep ponedeljkov pozdrav vsem želim in kljub temu da ni sončka zunaj, bodite vesele . mojca
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 12:19:38
|
|
|
|
loremi
|
Daaan! IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Loremi, bejbika, a ti v zelje skačem, a? Kako kaj bučka danes? Vreme se spet nekaj menja.... Ni panike spljoh , sem šla pogledat tko kot vsakič, aha ok kofi je že tle, uf, drgač pa pa jst šibam "kuhat" . Moja bučka, o ja a veš da me je dans spet začela hecat . bo treba hit vsej lekadol vzet, da ne bo ona spet ušla po svoje ... hvala Zup Bebiii, a da je bla stopka . Zdej pa čez en teden po in senvič , bojo mel zalogo . Moje M pa še kar ni, eh. No sej, če je ne misli do dopusta bit, je tud takrat ni treba. Pa lep dan želim vsem!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 12:25:28
|
|
|
|
cukica
|
Bebiii kok ti je zrastel folikel,....test je bil pol pozitiven,...no vidiš!!!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 13:04:47
|
|
|
|
veronci
|
Punce živjo! Eno vprašanje za vas. Sem v prvem postopku IVF in ravno včeraj sem imela ET. Danes zjutraj pa sem že opazila majhen rdeč, sluzast izcedek. A to pomeni, da se je že kaj odluščilo al spet v prazno paničarim? Ma ktera izkušnje s tem? Hvala za odgovore in srečno vsem!!! lp
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 13:13:28
|
|
|
|
Anonimen
|
zup, ja, lahko. Jaz sem se tud prej naročila, šele potem šla po napotnico. Če te na GK vprašajo če že imaš napotnico, reči, da ste z G že zmenjene in da jo moraš samo še dvignit. Itak je čakalna doba cca. 2-3 mesece.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 13:14:27
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Lana70...kaj ti to mene malo.....cingu lingu jah žal sendvičev je zmankalo, boste si mogle kr iz doma sendviče nosit hvala ti, za pozitivno energijo in za vse, res si dobra prijateljica
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 13:27:23
|
|
|
|
Rakica_80
|
Cukica, meni je folikel zrastel na 18 in test je bil po Stopki pozitiven Jaz sem imela že pozitiven test 7 dan cikla sej veš kako so zanesljivi testki
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 13:29:51
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: veronci Punce živjo! Eno vprašanje za vas. Sem v prvem postopku IVF in ravno včeraj sem imela ET. Danes zjutraj pa sem že opazila majhen rdeč, sluzast izcedek. A to pomeni, da se je že kaj odluščilo al spet v prazno paničarim? Ma ktera izkušnje s tem? Hvala za odgovore in srečno vsem!!! lp Veronci....žal nimam izkušenj s tem, misli pa, da ta krvavitev ni zaradi tega, ker se je odluščilo, če praviš, da si imela včeraj ET, sigurna pa sem, da imaš ugnezditveno Srečno
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 13:43:35
|
|
|
|
veronci
|
Hvala za odgovor in upam da imaš prav. Tebi tudi vso srečo in pogumno v boj!! upam da čimprej vse zagledamo ta magični plusek. lp
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 14:24:51
|
|
|
|
bilka
|
Bebii super pa se je začelo bova skupaj v porodnišnici pa z vozički po Kopru, ooko bile ane??? moja ploščica sploh ni bila pozitivna nevem zakaj, folikel pa je začel razpadat ma glede na estradiol so se tako odločili, upam da prav.. Cukica hvala tudi tebi pa želim ti da se nama kmalu pridružiž..
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 14:25:42
|
|
|
|
aqua77
|
Bebiii čestitke za stopko!!!! Pri nas pa je danes prišla M!!!!! Jutri zjutraj potrkam Atu na vrata!!!!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 14:28:18
|
|
|
|
bilka
|
Veronci, pozdravljena in srečno za plusek.. kar se tiče krvi morda je ugnezditvene, čeprav morda mal prehitro, bol verjetno je da je med et prišlo do poka kašne kapilarice v vaginalnem predelu, boš vidla sama mal spremljaj, ma mislim da bo vse ok, sam brez panike in skrbi, ti moćno držim pestke in srečno!!!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 14:42:47
|
|
|
|
Anonimen
|
aqua, končno!!!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 14:44:22
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi aqua, končno!!! JAAAAA!!!!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 14:52:41
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: bilka Bebii super pa se je začelo bova skupaj v porodnišnici pa z vozički po Kopru, ooko bile ane??? Iz tvojih ust v naš trebuh Aqua, supeeeeer, kaj sem ti rekla Juhuuu, sedaj pa kr hodi trkat na vrata
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 14:53:53
|
|
|
|
Fargesia
|
fargi ma novičko...danes klicala in je prijazna teta na uni strani rekla, da bomo kr začel...v petek grem tja...
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?