|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
13.9.2009 12:54:59   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

IZVIRNO SPOROČILO: dysan

Ojla pupike...

aqua - ja kje se ta user posted image spotika, zdaj bi že bil čas, da pokuka na plan, jaz sm tud na s-factu in mi je na moje veliko presenečenje prišla pravočasno, celo en dan prezgodaj, saj ne vem je to dobro ali slabouser posted image

jaz sm pa tak prehlajena,da je groza, grem si čajčka pripravit,pa mal pod dekico, da se pregrejem, da me to čimprej projde...
Lepo nedeljo vsem skupaj...
papa

Ciaouser posted image
Odvisno od posameznice kako reagira na zdravila, tu ni dobro ali slabouser posted image

Ti kr čajčka pit in počivat, danes je prav dan za lenarituser posted image
pa pa

dysan, ma to je super, je tvoja M veliko bolj ubogljiva kot moja... user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
13.9.2009 14:39:19   
lana70

Jutrooooouser posted image
Sem klicala pravkar v LJ, da mi povejo včerajšnji vrednost hormona, sem pozabila včeraj klicat in je zrastel iz 36 na 61user posted image počasi, ampak rasteuser posted image

ooooooo, user posted image  super duper, viš, pa gre..itaaak

Fargesia, superca, sedaj pa zmagi naproti user posted image user posted image user posted image , držim pesti punca!!! Še sedaj te imam pred očmi, ko si sedela tam v čakalnici pred UZ, ko so ti postopek prekinili....

.....in prišla je Živa....

Neposredna povezava do sporočila: 1677
13.9.2009 14:53:17   
citrončica
Ja, Pika, sem našla in prebrala, ker tudi mene zanima, saj je moja zgodba precej podobna tvoji, le da sem šla jaz 5x v LJ, pa zdaj premišljujem, da bi 6tič šla drugam, ne vem pa, kako je pri Rešu s koncesijskimi postopki...

močno, močno držim pesti zate!!

user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Hvala ledenka.
Naj povem, da je bilo tokrat vse drugače:
  • ICSI (kljub temu, da so plavalčki odlični)... prej 6x IVF
  • samo 9 dni jemanja merionala ( zadnji dan le eno ampulo, sicer po dve)... prej vedno gonal in to v povprečju po 11-12 dni
  • zadnji ciklus se je končal na 23. dan (običajno vedno 28-29 dni trajajoč)
  • suprefact začela na 1. dan ciklusa (običajno na 22. dan predhodnega ciklusa
  • prej LJ, zdaj Reš
  • naredili bodo hatching al kaj je že
  • ET bo na 3.dan, prej vedno na 5. dan
  • prej pred punkcijo vedno ketonal... zdaj nič (po njegovo je to bolje za celice)
  • zdaj jemljem poleg utrogestana še estrofem

Skratka, bomo videli, če bodo spremembe prinesle zmagovito kombinacijo.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
13.9.2009 15:08:45   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Jutrooooouser posted image
Sem klicala pravkar v LJ, da mi povejo včerajšnji vrednost hormona, sem pozabila včeraj klicat in je zrastel iz 36 na 61user posted image počasi, ampak rasteuser posted image

ooooooo, user posted image  super duper, viš, pa gre..itaaak

Ja ja, vglavnem se dvigauser posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
13.9.2009 17:23:54   
metuljci
punce jaz sem malo zaskrbljena. kot veste smo prekinili postopek zaradi grožnje hiperce in danes sem dobila menstruacijo. na 18. dan ciklusa.user posted image  user posted image  zakaj tako hitro????

in jutri mam kontrolni uz user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1680
13.9.2009 17:27:20   
sonček33
Pika držim pesti.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
13.9.2009 18:47:25   
Rakica_80
Metuljci, to pa nebi vedelauser posted image boš videla jutri na UZ. Možno, da se ti je vse skupaj pomešalo, zaradi hormonov, ki si jih jemala in naenkrat vse pustilauser posted image nevem res...
Držim pesti, da je vse OKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
13.9.2009 19:04:48   
nellika
BEBIII  - hvala za obrazložitev user posted image  in čestitke, ter da se ti bodo kmalu uresničile sanje - user posted image !

skuštrana suzi - hvala!

dysan - res je boljše da včasih ne poveš vsega, kot dobiš neprimerne komentarje.
ne vem kateri postopek imam, ker mi niso nič povedli (še), a mogoče to piše na napotnici?

Upam da kmalu pride user posted image , ter da se bo počasi začelo odvijat naprej!

vsem, ki pa ste, ter tistim ki še boste v postopku pa veliko sreče, ter da bi vse kmalu zagledale tisti težko pričakovani plusek!

Zanima pa me še nekaj in sicer na podlagi česa se odločijo če ti bodo vstavili user posted image  user posted image ali user posted image  ?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
13.9.2009 19:10:49   
Anonimen
nellika, meni ni nič pisalo na napotnici, kakšen postopek bom imela. Pa kolikor vem, tudi če imaš napisano, ti lahko potem sestra spremeni.user posted image  Meni je dr. Drobnič rekel, da bo dolgi postopek, sestra mi je določila kratkega - mild postopek. Kar se tiče pa tega ali ti vstavijo user posted image  ali user posted image  user posted image , je pa meni dr. D rekel, da je glede na starost ženske. Čeprav sem potem na punkciji in ET-ju govorila s puncami in so bile dve, ki so bile približno mojih let (cca. 25 let) in so obema vstavili dva zarodka že v prvem postopku. Tako, da pravila ni, razen če imaš npr. željo po enemu, potem ti dajo enega.

(odgovor članu nellika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1684
13.9.2009 19:41:06   
nellika
skuštrana suzi - hvala za odgovor,
torej moram počakat na user posted image  pa bom zvedla več user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
13.9.2009 22:54:29   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Pika, hvala. Saj je trojka res tudi pravljična številka, tako, da, če bodo vsi trije polni, bom zadovoljna user posted image . Sta bila pa na levi strani velika že 16, na desni pa tisti samcat le 10. Endometrij pa že 9, kar se meni zdi veliko.

Biba, vidiš, mi pa z endometrijem nimamo problemov, nas pa celice za.ebavajo.

...o superca miška user posted image user posted image user posted image ...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
13.9.2009 22:57:15   
gloria
Bebii ne boš že šla drugo leto po zamrzjenčka ker bo ta zmagovalen...no mogoče 2011user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
13.9.2009 22:58:10   
gloria
Ponedeljek, 14.09.
BEBIII - UZ + odvzem krvi

navijamo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
14.9.2009 7:12:23   
biba007
Dobro jutro...a sem spet prvauser posted image ?
user posted image  

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
14.9.2009 7:17:07   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Ponedeljek, 14.09.
BEBIII - UZ + odvzem krvi

navijamo user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi user posted image   user posted image   user posted image

Ja pa hvala za kavico, je pašala user posted image . Sedaj pa veselo na delo.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
14.9.2009 7:30:57   
biba007
Arnejček, tri je res pravljično, ni dvoma. Ampak s petimi enotami? A nisi prišla do treh tudi z manj? Pa s Klomifenom ti je tudi ratalo? Veš kaj, mogoče je pa 3 max za tvoj tvoj telešček....ti jih kar fajn zgloncaj, saj veš, ProntoClassic, pa bo...A, da ne pozabim, je pa tvoj endometrij BAJENuser posted image ...bi lahko tole midva malo potaušali...bi bilo povprečje naravnost IMENITNOuser posted image

Loremi, bejbika, a ti v zelje skačem, a? Kako kaj bučka danes? Vreme se spet nekaj menja....

Iiiii, Pika pa že grejeuser posted image . A potlej sta se z atom odločila za hatching? A pa da je naš ata tko fest? Mogoče pa samo takrat ni, ko sem jaz zraven? Grem tole še mal kontemplirat....

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
14.9.2009 7:33:19   
biba007
S* je pa tudi že auf...super si zrihtala s špiko. Sem včeraj med F1 mislila nate...pri nas ima mešanje tudi dragi čez, pa sem mu omenila, da bi bilo čisto preveč štresno, če ga ne bi bilo zraven. No, pa je rekel, saj ne bi bilo panike, bi se pa zjutraj do ata zategnila... Viš, so naši frajerji pratični...

Bit, estrofen je pa tako-tako. Seveda, tudi glavoboli gredo zraven. No, moja malenkost se je na primer čisto oluščila..kot kače med levitvijo (saj se levijo, a? Kakšen poznavalec blizu?)...jaja, je ata tudi rekel, da česa takšnega še ni videl...mora biti Bibon vedno nekaj special... No, samo da si boljš...

BEBIII, naj hormonček zraste, pa foliklčki tudiuser posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
14.9.2009 8:13:43   
bilka
BEBII javi kako je šlo, pri nas po začetnem šoku se je učeraj vse dobro izteklo, ne moreš vetrjet sem bila tako obupana, da sem hotela vse pustit in sem si pol rekla ma grem še v nedeljo pa kar bo pa bo in ovulacija je prišla sedaj pa čakam na transfer mojih zamrznjenčkov, kli bo v petek..

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
14.9.2009 8:39:42   
Anonimen
Lepo prosim za pomoč (pod naslovom, kaj se zgodi, če ne poslušaš navodil zdravnika)!

Delala sem test First sign, ker CB sploh ni trgu trenutno in je pokazal rahlo črtico, ampak dobro vidno.

Sem 10 dni po ET, 13 dni po punkciji in 15 dni po stopki. Baje je lahko lažno pozitiven?

Tako sem bila šokirana, da sem za dobro jutro razbila avto... Cela zmeda sem - je to + ali ni????

Hvala za pomoč!!!!!!!!!!!!!! user posted image

(odgovor članu bilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1694
14.9.2009 8:39:44   
zup2
Dobro jutro dekleta!

Evo, pri nas zopet ne bo ničuser posted image . Včeraj sem delala test pa ni pokazal niti najmanjšega upanja za kakšno drugo črtico.
Zdaj sem pa res že čisto fertik in ne vem več kako naprej. To je bil že 5. postopek pa še kar ne rata.

Razmišljam, da bi malo zamenjala kliniko in se preselila na GK, čeprav mi je naš ata fenomenalen. Mojega dragega sem že naročila na spermiogram, zdaj pa ne vem kako tam poteka naprej. Ali moram iti z njim in se potem dogovorim s sestrami h kateremu zdravniku želiva?user posted image Ali bo potrebno opraviti še kakšne preizkave ali bodo papirji od Reša dovolj?

Hvala vam za kakeršen koli info.

Lep dan in pa seveda močno stiskam pesti za trepetalke, da ne greste po mojih stopinjah.

(odgovor članu bilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
14.9.2009 9:03:59   
arneja
Dobro jutro user posted image .

Jaz sem danes že bolj pozitivna. Zdaj upam, da kakšen foliklček še jutri pogleda izza ovinka user posted image .

Zup, res mi je žal. Če meni tokrat tudi ne uspe, se bom spokala do psihiatra, ker vem, da sama nisem več sposobna predelati še enega neuspeha.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
14.9.2009 9:13:23   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Lepo prosim za pomoč (pod naslovom, kaj se zgodi, če ne poslušaš navodil zdravnika)!

Delala sem test First sign, ker CB sploh ni trgu trenutno in je pokazal rahlo črtico, ampak dobro vidno.

Sem 10 dni po ET, 13 dni po punkciji in 15 dni po stopki. Baje je lahko lažno pozitiven?

Tako sem bila šokirana, da sem za dobro jutro razbila avto... Cela zmeda sem - je to + ali ni????

Hvala za pomoč!!!!!!!!!!!!!! user posted image

Sorči za avto - in SUPER!!!! za user posted image . Z zaznesljivostjo testa nosečnosti je pa takole: po raziskavah naj bi bil 9. dan po transferju že zanesljiv...edina nevarnost je FALSE NEGATIVE, kar si pa ti gladko preskočila, draga frišnauser posted image . Supercauser posted image , bravo in še enkrat bravo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
14.9.2009 9:18:43   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Dobro jutro user posted image .

Jaz sem danes že bolj pozitivna. Zdaj upam, da kakšen foliklček še jutri pogleda izza ovinka user posted image .
Če meni tokrat tudi ne uspe, se bom spokala do psihiatra, ker vem, da sama nisem več sposobna predelati še enega neuspeha.

Lubek moj, nehaj trapat.....saj veš, da skodi foliklčkom. Pridno se špikaj, pojej kakšno čokoladno tortico, z lubijem se imejta rada, pa redno glej Poirota. Saj veš, vse za ekstra endorfinčke. Držim pesti, da se do jutri prikotali še kakšen foliklček...ampak tudi če se ne, ne pozabi, itak rabiš samo enega. In ta bo tokrat tapravi. Stoprocentuser posted image .

A jutri imaš pa spet randi z atom? Enega lupča zate in enega za atauser posted image .

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
14.9.2009 9:23:32   
Anonimen
Saj ne morem verjeti!!!!!!!!! Mislim, da se mi lahko zmeša! Bom čez 2 dni še enkrat naredila....Držite pesti, da se kaj ne pomeša... Kar tresem se....

Reškota bom kar kušnla, če tole drži!!!

Hvala, Biba!

(odgovor članu biba007)
  Neposredna povezava do sporočila: 1699
14.9.2009 9:24:31   
biba007
ZupikaSekondauser posted image . Saj bo, boš videla.... Sta kaj razmišljala o MB? 

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?