Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 13.9.2009 12:54:59
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: dysan Ojla pupike... aqua - ja kje se ta spotika, zdaj bi že bil čas, da pokuka na plan, jaz sm tud na s-factu in mi je na moje veliko presenečenje prišla pravočasno, celo en dan prezgodaj, saj ne vem je to dobro ali slabo jaz sm pa tak prehlajena,da je groza, grem si čajčka pripravit,pa mal pod dekico, da se pregrejem, da me to čimprej projde... Lepo nedeljo vsem skupaj... papa Ciao Odvisno od posameznice kako reagira na zdravila, tu ni dobro ali slabo Ti kr čajčka pit in počivat, danes je prav dan za lenarit pa pa dysan, ma to je super, je tvoja M veliko bolj ubogljiva kot moja...
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 13.9.2009 14:39:19
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Jutrooooo Sem klicala pravkar v LJ, da mi povejo včerajšnji vrednost hormona, sem pozabila včeraj klicat in je zrastel iz 36 na 61 počasi, ampak raste ooooooo, super duper, viš, pa gre..itaaak Fargesia, superca, sedaj pa zmagi naproti , držim pesti punca!!! Še sedaj te imam pred očmi, ko si sedela tam v čakalnici pred UZ, ko so ti postopek prekinili....
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 13.9.2009 14:53:17
|
|
|
|
citrončica
|
Ja, Pika, sem našla in prebrala, ker tudi mene zanima, saj je moja zgodba precej podobna tvoji, le da sem šla jaz 5x v LJ, pa zdaj premišljujem, da bi 6tič šla drugam, ne vem pa, kako je pri Rešu s koncesijskimi postopki... močno, močno držim pesti zate!! IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Hvala ledenka. Naj povem, da je bilo tokrat vse drugače: - ICSI (kljub temu, da so plavalčki odlični)... prej 6x IVF
- samo 9 dni jemanja merionala ( zadnji dan le eno ampulo, sicer po dve)... prej vedno gonal in to v povprečju po 11-12 dni
- zadnji ciklus se je končal na 23. dan (običajno vedno 28-29 dni trajajoč)
- suprefact začela na 1. dan ciklusa (običajno na 22. dan predhodnega ciklusa
- prej LJ, zdaj Reš
- naredili bodo hatching al kaj je že
- ET bo na 3.dan, prej vedno na 5. dan
- prej pred punkcijo vedno ketonal... zdaj nič (po njegovo je to bolje za celice)
- zdaj jemljem poleg utrogestana še estrofem
Skratka, bomo videli, če bodo spremembe prinesle zmagovito kombinacijo.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 13.9.2009 15:08:45
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Jutrooooo Sem klicala pravkar v LJ, da mi povejo včerajšnji vrednost hormona, sem pozabila včeraj klicat in je zrastel iz 36 na 61 počasi, ampak raste ooooooo, super duper, viš, pa gre..itaaak Ja ja, vglavnem se dviga
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 13.9.2009 17:23:54
|
|
|
|
metuljci
|
punce jaz sem malo zaskrbljena. kot veste smo prekinili postopek zaradi grožnje hiperce in danes sem dobila menstruacijo. na 18. dan ciklusa. zakaj tako hitro???? in jutri mam kontrolni uz
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 13.9.2009 17:27:20
|
|
|
|
sonček33
|
Pika držim pesti.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 13.9.2009 18:47:25
|
|
|
|
Rakica_80
|
Metuljci, to pa nebi vedela boš videla jutri na UZ. Možno, da se ti je vse skupaj pomešalo, zaradi hormonov, ki si jih jemala in naenkrat vse pustila nevem res... Držim pesti, da je vse OK
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 13.9.2009 19:04:48
|
|
|
|
nellika
|
BEBIII - hvala za obrazložitev in čestitke, ter da se ti bodo kmalu uresničile sanje - ! skuštrana suzi - hvala! dysan - res je boljše da včasih ne poveš vsega, kot dobiš neprimerne komentarje. ne vem kateri postopek imam, ker mi niso nič povedli (še), a mogoče to piše na napotnici? Upam da kmalu pride , ter da se bo počasi začelo odvijat naprej! vsem, ki pa ste, ter tistim ki še boste v postopku pa veliko sreče, ter da bi vse kmalu zagledale tisti težko pričakovani plusek! Zanima pa me še nekaj in sicer na podlagi česa se odločijo če ti bodo vstavili ali ?
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 13.9.2009 19:10:49
|
|
|
|
Anonimen
|
nellika, meni ni nič pisalo na napotnici, kakšen postopek bom imela. Pa kolikor vem, tudi če imaš napisano, ti lahko potem sestra spremeni. Meni je dr. Drobnič rekel, da bo dolgi postopek, sestra mi je določila kratkega - mild postopek. Kar se tiče pa tega ali ti vstavijo ali , je pa meni dr. D rekel, da je glede na starost ženske. Čeprav sem potem na punkciji in ET-ju govorila s puncami in so bile dve, ki so bile približno mojih let (cca. 25 let) in so obema vstavili dva zarodka že v prvem postopku. Tako, da pravila ni, razen če imaš npr. željo po enemu, potem ti dajo enega.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 13.9.2009 19:41:06
|
|
|
|
nellika
|
skuštrana suzi - hvala za odgovor, torej moram počakat na pa bom zvedla več !
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 13.9.2009 22:54:29
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Pika, hvala. Saj je trojka res tudi pravljična številka, tako, da, če bodo vsi trije polni, bom zadovoljna . Sta bila pa na levi strani velika že 16, na desni pa tisti samcat le 10. Endometrij pa že 9, kar se meni zdi veliko. Biba, vidiš, mi pa z endometrijem nimamo problemov, nas pa celice za.ebavajo. ...o superca miška ...
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 13.9.2009 22:57:15
|
|
|
|
gloria
|
Bebii ne boš že šla drugo leto po zamrzjenčka ker bo ta zmagovalen...no mogoče 2011
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 13.9.2009 22:58:10
|
|
|
|
gloria
|
Ponedeljek, 14.09. BEBIII - UZ + odvzem krvi navijamo
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 7:12:23
|
|
|
|
biba007
|
Dobro jutro...a sem spet prva ?
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 7:17:07
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Ponedeljek, 14.09. BEBIII - UZ + odvzem krvi navijamo Jaz tudi Ja pa hvala za kavico, je pašala . Sedaj pa veselo na delo.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 7:30:57
|
|
|
|
biba007
|
Arnejček, tri je res pravljično, ni dvoma. Ampak s petimi enotami? A nisi prišla do treh tudi z manj? Pa s Klomifenom ti je tudi ratalo? Veš kaj, mogoče je pa 3 max za tvoj tvoj telešček....ti jih kar fajn zgloncaj, saj veš, ProntoClassic, pa bo...A, da ne pozabim, je pa tvoj endometrij BAJEN ...bi lahko tole midva malo potaušali...bi bilo povprečje naravnost IMENITNO Loremi, bejbika, a ti v zelje skačem, a? Kako kaj bučka danes? Vreme se spet nekaj menja.... Iiiii, Pika pa že greje . A potlej sta se z atom odločila za hatching? A pa da je naš ata tko fest? Mogoče pa samo takrat ni, ko sem jaz zraven? Grem tole še mal kontemplirat....
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 7:33:19
|
|
|
|
biba007
|
S* je pa tudi že auf...super si zrihtala s špiko. Sem včeraj med F1 mislila nate...pri nas ima mešanje tudi dragi čez, pa sem mu omenila, da bi bilo čisto preveč štresno, če ga ne bi bilo zraven. No, pa je rekel, saj ne bi bilo panike, bi se pa zjutraj do ata zategnila... Viš, so naši frajerji pratični... Bit, estrofen je pa tako-tako. Seveda, tudi glavoboli gredo zraven. No, moja malenkost se je na primer čisto oluščila..kot kače med levitvijo (saj se levijo, a? Kakšen poznavalec blizu?)...jaja, je ata tudi rekel, da česa takšnega še ni videl...mora biti Bibon vedno nekaj special... No, samo da si boljš... BEBIII, naj hormonček zraste, pa foliklčki tudi
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 8:13:43
|
|
|
|
bilka
|
BEBII javi kako je šlo, pri nas po začetnem šoku se je učeraj vse dobro izteklo, ne moreš vetrjet sem bila tako obupana, da sem hotela vse pustit in sem si pol rekla ma grem še v nedeljo pa kar bo pa bo in ovulacija je prišla sedaj pa čakam na transfer mojih zamrznjenčkov, kli bo v petek..
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 8:39:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Lepo prosim za pomoč (pod naslovom, kaj se zgodi, če ne poslušaš navodil zdravnika)! Delala sem test First sign, ker CB sploh ni trgu trenutno in je pokazal rahlo črtico, ampak dobro vidno. Sem 10 dni po ET, 13 dni po punkciji in 15 dni po stopki. Baje je lahko lažno pozitiven? Tako sem bila šokirana, da sem za dobro jutro razbila avto... Cela zmeda sem - je to + ali ni???? Hvala za pomoč!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 8:39:44
|
|
|
|
zup2
|
Dobro jutro dekleta! Evo, pri nas zopet ne bo nič . Včeraj sem delala test pa ni pokazal niti najmanjšega upanja za kakšno drugo črtico. Zdaj sem pa res že čisto fertik in ne vem več kako naprej. To je bil že 5. postopek pa še kar ne rata. Razmišljam, da bi malo zamenjala kliniko in se preselila na GK, čeprav mi je naš ata fenomenalen. Mojega dragega sem že naročila na spermiogram, zdaj pa ne vem kako tam poteka naprej. Ali moram iti z njim in se potem dogovorim s sestrami h kateremu zdravniku želiva? Ali bo potrebno opraviti še kakšne preizkave ali bodo papirji od Reša dovolj? Hvala vam za kakeršen koli info. Lep dan in pa seveda močno stiskam pesti za trepetalke, da ne greste po mojih stopinjah.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 9:03:59
|
|
|
|
arneja
|
Dobro jutro . Jaz sem danes že bolj pozitivna. Zdaj upam, da kakšen foliklček še jutri pogleda izza ovinka . Zup, res mi je žal. Če meni tokrat tudi ne uspe, se bom spokala do psihiatra, ker vem, da sama nisem več sposobna predelati še enega neuspeha.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 9:13:23
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Lepo prosim za pomoč (pod naslovom, kaj se zgodi, če ne poslušaš navodil zdravnika)! Delala sem test First sign, ker CB sploh ni trgu trenutno in je pokazal rahlo črtico, ampak dobro vidno. Sem 10 dni po ET, 13 dni po punkciji in 15 dni po stopki. Baje je lahko lažno pozitiven? Tako sem bila šokirana, da sem za dobro jutro razbila avto... Cela zmeda sem - je to + ali ni???? Hvala za pomoč!!!!!!!!!!!!!! Sorči za avto - in SUPER!!!! za . Z zaznesljivostjo testa nosečnosti je pa takole: po raziskavah naj bi bil 9. dan po transferju že zanesljiv...edina nevarnost je FALSE NEGATIVE, kar si pa ti gladko preskočila, draga frišna . Superca , bravo in še enkrat bravo.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 9:18:43
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Dobro jutro . Jaz sem danes že bolj pozitivna. Zdaj upam, da kakšen foliklček še jutri pogleda izza ovinka . Če meni tokrat tudi ne uspe, se bom spokala do psihiatra, ker vem, da sama nisem več sposobna predelati še enega neuspeha. Lubek moj, nehaj trapat.....saj veš, da skodi foliklčkom. Pridno se špikaj, pojej kakšno čokoladno tortico, z lubijem se imejta rada, pa redno glej Poirota. Saj veš, vse za ekstra endorfinčke. Držim pesti, da se do jutri prikotali še kakšen foliklček...ampak tudi če se ne, ne pozabi, itak rabiš samo enega. In ta bo tokrat tapravi. Stoprocent . A jutri imaš pa spet randi z atom? Enega lupča zate in enega za ata .
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 9:23:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj ne morem verjeti!!!!!!!!! Mislim, da se mi lahko zmeša! Bom čez 2 dni še enkrat naredila....Držite pesti, da se kaj ne pomeša... Kar tresem se.... Reškota bom kar kušnla, če tole drži!!! Hvala, Biba!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 14.9.2009 9:24:31
|
|
|
|
biba007
|
ZupikaSekonda . Saj bo, boš videla.... Sta kaj razmišljala o MB?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?