Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 15.9.2009 8:20:27
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Bravo arneja . V četrtek pa držimo pesti . Arnejči zdaj pa še samo gas in dolge luči!!!!!!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 15.9.2009 9:01:47
|
|
|
|
pika74
|
mmmmnjami - hvala za čokoladno tortico
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 15.9.2009 9:04:50
|
|
|
|
BarbiG
|
Dobro jutro. Aqua za začetek postopka. Zdaj pa gas do konca oz. do . Bit, tole je čist možno da je vgnezditvena. Pričakujem, da ti bom čez dva tedna lohk čestitala. Biba, že kakšen nosečniški znak? Razen tega, da vidim, da ti gre na sladko. Bebiii, super za stopko, zdaj pa finiš do .
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 15.9.2009 9:09:27
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: bilka Dobro jutro punce, imam eno uprašanje če mi boste znale odgovorit.. kdaj se dela test za nosečnost po prenosu zamrznjenčkov v naravnem postopku, ali ker je naravno gledaš tisti dan ko bi mogel dobiti menstro ali kako, pri postopkih je bilo mal drugače?? hvala za pomoč in lp Naša Lana70, je delala prvi test 7 dan po ET in je bil že velik plus- naravni postopek, samo to ni isto pri vsaki, ker vsaka ima drugačen hormon, priporočam ti 14 dni po ET-takrat je najbolj zanesljivo
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 15.9.2009 9:16:43
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica Ja, Pika, sem našla in prebrala, ker tudi mene zanima, saj je moja zgodba precej podobna tvoji, le da sem šla jaz 5x v LJ, pa zdaj premišljujem, da bi 6tič šla drugam, ne vem pa, kako je pri Rešu s koncesijskimi postopki... Ojla citrončica, jaz sem tudi vedno študirala o tem, da bi malo zamenjala kliniko... in mogoče šla k Rešu za spremembo... Pa sem na koncu ostala v Lj na vseh 6-ih koncesijskih postopkih in nato zamenjala. Za Reša ne vem, kako je s koncesijskimi... vem, da se je včasih govorilo, da pri njemu običajno najprej en postopek plačaš, potem pa ti da drugega na koncesijo (seveda, če prej še nisi porabil vseh 6-ih na koncesijo). Mogoče pa punce tukaj kaj več vejo o tem... Me pa zanima, kolk stane samoplačniški ICSI na GK Lj. A kdo mogoče ve?
< Sporočilo je popravil pika74 -- 15.9.2009 9:17:08 >
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 15.9.2009 9:21:41
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* IZVIRNO SPOROČILO: arneja Dobro jutro . Sem vesela kot strela: dva folikla ste še od nekod se pojavila, tako da imam trenutno čisto petko (pa še enega manjšega zadaj ). Moj je bil pa tečen, da saj vem, koliko jih je, jaz sem pa ves čas težila, da se mogoče še kakšen pojavi in evo ti jih kar dveh . Se mi sploh ne da v službo, bi kar sanjarila doma . Danes stopka, punkcija v četrtek. Torej si lahko naprej mantram: Nosečka sem in tri zamrznjenčke imam . Ti si kar ponavljaj pozitivno mantro, me pa bomo navijale in držale pestke Arneja - tud jaz močno stiskam pestke zate ..... .......
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 15.9.2009 9:38:20
|
|
|
|
sapi
|
Pozdravček punce moje po dolgem času. Vidim, da vas je že veliko v akciji. Za vse močno, močno držim pesti in vam želim en veliiiikkkkk plusek. Tiste, ki ga niste dočakale pa veeellliiikko objemčkov in volje, da greste naprej. Pa pozdravček novim borkam. Jaz sem počasi prišla k sebi, prejšnji teden pa sem doživela veliko naravno presenečenje - plusek na testu. Kaj naj rečem veliko veselje in pričakovanj ter malo strahu, ki ga uspešno odganjam stran. Lep dan vam želim
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 15.9.2009 9:39:53
|
|
|
|
pika74
|
sapi iskrene čestitke
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 15.9.2009 10:08:24
|
|
|
|
Naska
|
hejla živijo vsem skupaj! me ni bilo gor, sem šla malo na morje v glavnem jutri posvet pri profesorju in načeloma grem tudi po material za špikanje. potem pa čakam na pa čakam na koledarček, ker se mi zdi, da je v tem času bilo veliko novega, pa da se malo updateam
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 15.9.2009 10:16:34
|
|
|
|
BarbiG
|
Sapi, tebe pa res že dolgo časa ni blo tuki gor. KAj naj rečem. Čestitaaaaaaaaaaaaaam. Tole sta si pa res zaslužila. Zdaj pa ti pošiljam za srečo, želim ti mirno .
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 15.9.2009 10:20:33
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: sapi Jaz sem počasi prišla k sebi, prejšnji teden pa sem doživela veliko naravno presenečenje - plusek na testu. Kaj naj rečem veliko veselje in pričakovanj ter malo strahu, ki ga uspešno odganjam stran. Lep dan vam želim ma halo, to pa je reeees veliko naravno presenečenje , čestitke in srečno do konca!!!! Držim pesti!!!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 15.9.2009 10:28:44
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: sapi Jaz sem počasi prišla k sebi, prejšnji teden pa sem doživela veliko naravno presenečenje - plusek na testu. Kaj naj rečem veliko veselje in pričakovanj ter malo strahu, ki ga uspešno odganjam stran. Lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 15.9.2009 10:42:26
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: sapi Pozdravček punce moje po dolgem času. Vidim, da vas je že veliko v akciji. Za vse močno, močno držim pesti in vam želim en veliiiikkkkk plusek. Tiste, ki ga niste dočakale pa veeellliiikko objemčkov in volje, da greste naprej. Pa pozdravček novim borkam. Jaz sem počasi prišla k sebi, prejšnji teden pa sem doživela veliko naravno presenečenje - plusek na testu. Kaj naj rečem veliko veselje in pričakovanj ter malo strahu, ki ga uspešno odganjam stran. Lep dan vam želim O SAPI ČESTITKE- si zaslužiš velike črke Naj gre vse po reglcih .Držim pesti močno
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 15.9.2009 10:44:58
|
|
|
|
pikovit
|
Aqua vidim da si zaštartala .Zdej pa bo.Boš videla.Mali bo dobil družbo .Držim pesti in mislim nate.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 15.9.2009 10:46:55
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Dobro jutro . Sem vesela kot strela: dva folikla ste še od nekod se pojavila, tako da imam trenutno čisto petko (pa še enega manjšega zadaj ). Moj je bil pa tečen, da saj vem, koliko jih je, jaz sem pa ves čas težila, da se mogoče še kakšen pojavi in evo ti jih kar dveh . Se mi sploh ne da v službo, bi kar sanjarila doma . Danes stopka, punkcija v četrtek. Torej si lahko naprej mantram: Nosečka sem in tri zamrznjenčke imam . Arnejči slab začetek,dober konec .Naj bo ali
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 15.9.2009 10:49:30
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Vidim, da je polno akcije že tukaj! Punce srečno do konca! Navijam za vsako od vas. Nisem veliko brala, vidim, da je Arnejča v akciji, pa da je sendvičev zmanjkal v LJ ( Bebi), Zup zate tud sonce posije, Fargi skoč hitr v ta krog....pa še pa še.... Novinke dobrodošle, stare soborke lepo pozdravljene, Gigi tebi pa thx da sem najdla sem O Pija dobrodošla
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 15.9.2009 10:51:25
|
|
|
|
pikovit
|
Pika74 samo zate
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 15.9.2009 10:57:18
|
|
|
|
pika74
|
Ooo pikovitek . Kako si? Hvala za lepe želje
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 15.9.2009 11:06:26
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Ooo pikovitek . Kako si? Hvala za lepe želje Pri nas je vse kot je bilo.NIČ .Pa ti kako preživljaš dneve?
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 15.9.2009 11:15:03
|
|
|
|
pika74
|
Glih dons mam mal črne misli. V soboto je bil ET (prej v sredo punkcija)... in glih zdej mi je napihnjenost uplahnila. Zdej pa študiram... če je to mogoče znak, da se nč več ne dogaja... in potem podim te misli stran. Drgač se mi žee vleeečeee.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 15.9.2009 11:15:33
|
|
|
|
metuljci
|
ma tukaj se pa dogaja samo tako naprej bom navijala za vse vas, jaz mam zdaj 2 meseca pavze
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 15.9.2009 11:44:19
|
|
|
|
sapi
|
Hvala vam vsem za živalsko kraljestvo in lepe želje. Saj bi čisto vsaki kaj lepega napisala pa je toliko za brat, čeprav priznam sem vsake toliko časa pokukala k vam, da sem vsaj bistvo ujela ... pika74 držim pesti pa slabe misli stran ... saj vem je težko občutim na sebi ... BarbiG hvala, kako pa si ti ... lana70 koliko imaš še do konca ... bibabond tudi tebi čestitke, a srčka si že videla ... pikovit saj bo šlo po reglcih kako pa drugače ... jaz pa še vedno mislim nate in močno up.. Zdaj pa grem moram v službi še kaj naredit ne samo po netu čvekat ...
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 15.9.2009 12:45:24
|
|
|
|
kimsy
|
sapi - a veš, da sem se full velikokrat spomnila nate... Sm pa tok vesela zate! BRAVO punca! A vidiš, da je vse mogoče! Grde misli pa kar vstran, zdaj te čaka samo lepo...
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 15.9.2009 13:09:06
|
|
|
|
gigi1
|
Ojla pupe Sapiiiiiii, pa glih dans sem mislila nate . Čestitaaaaaam . Arnejči super za 5ko . Kar tako naprej. Pika74 navijam Zup2 žal mi je Pija helou Mišmišu lupčka. Pikovitek dragi kako si mi ti? Fargi jupiiii . Končno. Aquica bravo za M. Kako je kaj s špikanjem? Srečno draga Zarči saj veš Lana bejba kako si mi ti? Buši raste? Se vidimo kmalu Lupčke vsem neomenjenim in naj bo september uspešen
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 15.9.2009 13:17:24
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Bravo arneja . V četrtek pa držimo pesti . Arnejči zdaj pa še samo gas in dolge luči!!!!!! zarči, ta fraza mi je nekam znana arnejči, tud jaz pika , sapi-jupiii moram it sonček gigi mismis lp vsem
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?