|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
13.9.2009 9:11:29   
arneja
Pika, hvala. Saj je trojka res tudi pravljična številka, tako, da, če bodo vsi trije polni, bom zadovoljna user posted image . Sta bila pa na levi strani velika že 16, na desni pa tisti samcat le 10. Endometrij pa že 9, kar se meni zdi veliko.

Biba, vidiš, mi pa z endometrijem nimamo problemov, nas pa celice za.ebavajo.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
13.9.2009 9:15:30   
bit
Jutro punce,

pika..čestitke.... in super da te na punkciji ni bolelo , ter da sedaj greješ dve pikiciuser posted image user posted image user posted image user posted image

Bebii tudi tebi user posted image user posted image vidiš da se premika...

arneja....ne bit žalostna...meni je zadnjič Reš reku da imam samo en folikel ..pa so se potem namnožili..in sem pridelala 10 celic.

no mene je končno nehala glava bolet..4 dni je bilo dovolj...sem imela tako migreno da se mi je prav mešalo.

Zanima me ali je imela še katere tako reakcijo..na zdravila Estrofem... ali je bili skupek okoliščin.. drug dan po ETZju sem dobila napad migrene...ja in valda  nisem upala nič vzetuser posted image user posted image user posted image Danes sem pa dobro.

no vsem user posted image user posted image user posted image za uspehe...pri gretju in pri kokoškahuser posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
13.9.2009 9:16:10   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: S*

O aquca dobro jutro na obalo. Sem ti že včeraj poslala ZS, no že letim pisat podrobnosti user posted image

Nobenega ZS nisem dobila včeraj od tebe... user posted image  Čudno!

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
13.9.2009 9:17:44   
bit
aqua77

poslala sem ti ZS

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
13.9.2009 9:18:14   
aqua77
bit, končno da ti je popustila migrena! Jaz sem tudi nagnjena k migrenam, zato te čisto razumem... Hvala bogu, da ti je popustila!!!

Kdaj bo pri vas dan D?

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
13.9.2009 9:19:14   
bit
22 delam test..takrat ko ima Biba UZ...še 10 dni

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
13.9.2009 9:19:38   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: bit

aqua77

poslala sem ti ZS

Vem, sem prebrala oba! user posted image user posted image user posted image  In tudi odgovorila... user posted image

Hvala!

P.P.Njegoš

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
13.9.2009 9:20:10   
aqua77

Držimo pestke na rokah in nogah!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
13.9.2009 9:23:40   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

aqua77

poslala sem ti ZS

Vem, sem prebrala oba! user posted image user posted image user posted image  In tudi odgovorila... user posted image

Hvala!

veš to pa zato da ne boš rekla da ne dobivaš ZS..user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
13.9.2009 9:24:03   
S*

O aquca dobro jutro na obalo. Sem ti že včeraj poslala ZS, no že letim pisat podrobnosti user posted image

Kaj je zdaj to, a si dobila tega, ki sem ti ga danes poslala??

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
13.9.2009 9:25:05   
bit

Držimo pestke na rokah in nogah!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala.....

tudi tebi želim da vama uspeuser posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
13.9.2009 9:27:23   
S*
bit tudi jaz močno stiskam pestke zate. Naj ti teh 10 dni hitro mine, pa glej da nam nalimaš eno lepo slikico z velikim pluskom user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
13.9.2009 9:29:07   
bit

bit tudi jaz močno stiskam pestke zate. Naj ti teh 10 dni hitro mine, pa glej da nam nalimaš eno lepo slikico z velikim pluskom user posted image  user posted image  user posted image

S...hvala tudi tebi....čestitke ob prvih narkomanskih dnevih...ni tko težko kot zgleda...user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
13.9.2009 9:32:54   
aqua77

Kaj je zdaj to, a si dobila tega, ki sem ti ga danes poslala??

Nič user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
13.9.2009 9:33:44   
Rakica_80
Jutrooooouser posted image
Sem klicala pravkar v LJ, da mi povejo včerajšnji vrednost hormona, sem pozabila včeraj klicat in je zrastel iz 36 na 61user posted image počasi, ampak rasteuser posted image
Aqua, praviš, da jemlješ Superfact- od tega ti tudi zamujauser posted image
Uživajteuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
13.9.2009 9:35:49   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Jutrooooouser posted image
Sem klicala pravkar v LJ, da mi povejo včerajšnji vrednost hormona, sem pozabila včeraj klicat in je zrastel iz 36 na 61user posted image počasi, ampak rasteuser posted image
Aqua, praviš, da jemlješ Superfact- od tega ti tudi zamujauser posted image
Uživajteuser posted image

Super Bebiii!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Počasi se daleč pride!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, verjetno bo res S-fact. Sem nekako upala, da bi bilo mogoče kaj drugega, pa očito nisem te sreče.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 13.9.2009 9:46:24 >

P.P.Njegoš

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
13.9.2009 9:38:25   
bit
bebii čestitke....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   zdej pa bo šlo.... in boš kmalu prevzela varstvo za tvoja user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1667
13.9.2009 10:04:34   
Anonimen
Jutro. user posted image

nellika, ja, itak, da lahko pokličeš. user posted image  Pa veliko sreče v postopku, pa ne sekiraj se zaradi tašče. user posted image

bebiii, super, da se je začel premikat!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Kar pridno pij pivo, da bo folikel hitro rastel. user posted image

s*, jaz tud vedno gledam stran, ko me pikajo, ampak to mi pa sploh ni problem. Igla je itak ful tanka, tako, da ne skrbi. Enostavno počasi zapiči, boš videla, da kar sama spolzi skozi kožo.user posted image

pika.. oo, kar 10 celic!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  So delali ICSI? To je pa res super rezultat!!! user posted image user posted image user posted image  Držim pesti, da vama je ata Reš vstavil dobitno kombinacijo..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1668
13.9.2009 10:08:09   
aqua77
S* zdaj pa sem ga dobila!!! Hvala!!!

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
13.9.2009 11:44:54   
Fargesia
Pika74, stiskam pesti da me že zdej ornk členki bolijo!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...pa še moja novica...KONČNO SEM DOČAKALA POŠTO!!! sicer je prišla že v sredo, pa sem bila v šoli v naravi in nisem klicala...jutri pa kličem!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
13.9.2009 11:48:17   
ledenka
pika user posted image user posted image user posted image super rezultat! držim pesti, da se lepo vgnezdita, pa da ostane še kaj pingotov user posted image user posted image user posted image

arnejči, naj bo tokrat 3 tvoje magično število user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 13.9.2009 11:49:06 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
13.9.2009 12:04:50   
Rakica_80
Fargi, super za poštouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se je začelouser posted image
Arneja, naj se ti vse tri lepo razvijejo v blastocidouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bit, jaz imam user posted image user posted image  zamrznjenčka v dveh slamčicah- vsak zase, grela bom samo enegauser posted image user posted image  drugega bom grela drugo letouser posted image
Aqua, jaz mislim, da boš dobila v torekuser posted image moj 6 čutuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
13.9.2009 12:13:37   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

pika user posted image user posted image user posted image super rezultat! držim pesti, da se lepo vgnezdita, pa da ostane še kaj pingotov user posted image user posted image user posted image

arnejči, naj bo tokrat 3 tvoje magično število user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
13.9.2009 12:25:30   
dysan
Ojla pupike...

nellika - dobrodošla... ne se sekirat zaradi tašče, saj velikokrat česa ne odobravajo in imajo takšne in drugačne komentare, nepotrebna vprašanja je seveda buljše preprečit, saj ne rabi vedet vsega...
glede tvojega vprašanja- ko jo dobiš, al pa če si jo že-jutri pokliči in ti bo lepo razložila kako naprej... a maš dolg ali kratek postopek???

lana - a po 37 že oni krijejo,no vsaj nekaj... drži se, mene bi bilo kr mal strah te preiskave...

BEBIII - no vidiš, super, da se premika, veš tisto ,,počasi se deleč pride,, in ti boš tak prišla do lepega pluseka ,čez 9m pa do čudovitega bebija... držimo pesti...user posted image

S* - pozdravljena draga moja, žal,žal nismo na istem naslovu, da bi se videle, jaz sm na GKLJ, škoda, bi te blo lepo spoznat.. user posted image user posted image za prvo špiko, dobrodošla v klub, pa vso stečo ti želim...user posted image

pika - user posted image user posted image za tak izkupiček, naj bodo te zmagovalne in ostanejo pri tebi do konca...

aqua - ja kje se ta user posted image spotika, zdaj bi že bil čas, da pokuka na plan, jaz sm tud na s-factu in mi je na moje veliko presenečenje prišla pravočasno, celo en dan prezgodaj, saj ne vem je to dobro ali slabouser posted image

bit - jaz mam tudi napade migrene to je sila neprijetna stvar sploh takrat ko nesmeš nič vzet, no bvala bogu da te je popustilo in naj se več ne vrne tako kmalu, ne...user posted image

Fargi - user posted image user posted image za pošto, hitro kliči, pa naj user posted image čimprej pride,da lahk začneš s špikami...

jaz sm pa tak prehlajena,da je groza, grem si čajčka pripravit,pa mal pod dekico, da se pregrejem, da me to čimprej projde...
Lepo nedeljo vsem skupaj...
papa

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
13.9.2009 12:36:24   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: dysan

Ojla pupike...

aqua - ja kje se ta user posted image spotika, zdaj bi že bil čas, da pokuka na plan, jaz sm tud na s-factu in mi je na moje veliko presenečenje prišla pravočasno, celo en dan prezgodaj, saj ne vem je to dobro ali slabouser posted image

jaz sm pa tak prehlajena,da je groza, grem si čajčka pripravit,pa mal pod dekico, da se pregrejem, da me to čimprej projde...
Lepo nedeljo vsem skupaj...
papa

Ciaouser posted image
Odvisno od posameznice kako reagira na zdravila, tu ni dobro ali slabouser posted image

Ti kr čajčka pit in počivat, danes je prav dan za lenarituser posted image
pa pa

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?