dysan
|
Ojla pupike... nellika - dobrodošla... ne se sekirat zaradi tašče, saj velikokrat česa ne odobravajo in imajo takšne in drugačne komentare, nepotrebna vprašanja je seveda buljše preprečit, saj ne rabi vedet vsega... glede tvojega vprašanja- ko jo dobiš, al pa če si jo že-jutri pokliči in ti bo lepo razložila kako naprej... a maš dolg ali kratek postopek??? lana - a po 37 že oni krijejo,no vsaj nekaj... drži se, mene bi bilo kr mal strah te preiskave... BEBIII - no vidiš, super, da se premika, veš tisto ,,počasi se deleč pride,, in ti boš tak prišla do lepega pluseka ,čez 9m pa do čudovitega bebija... držimo pesti... S* - pozdravljena draga moja, žal,žal nismo na istem naslovu, da bi se videle, jaz sm na GKLJ, škoda, bi te blo lepo spoznat.. za prvo špiko, dobrodošla v klub, pa vso stečo ti želim... pika - za tak izkupiček, naj bodo te zmagovalne in ostanejo pri tebi do konca... aqua - ja kje se ta spotika, zdaj bi že bil čas, da pokuka na plan, jaz sm tud na s-factu in mi je na moje veliko presenečenje prišla pravočasno, celo en dan prezgodaj, saj ne vem je to dobro ali slabo bit - jaz mam tudi napade migrene to je sila neprijetna stvar sploh takrat ko nesmeš nič vzet, no bvala bogu da te je popustilo in naj se več ne vrne tako kmalu, ne... Fargi - za pošto, hitro kliči, pa naj čimprej pride,da lahk začneš s špikami... jaz sm pa tak prehlajena,da je groza, grem si čajčka pripravit,pa mal pod dekico, da se pregrejem, da me to čimprej projde... Lepo nedeljo vsem skupaj... papa