loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1Loremi zobek se malo oglaša, je pa znosno. Komaj čakam, da začnem s terapijo. Kako tvoja bučka? Upam, da M kmalu pride. Jooooj samo da je znosno no , o bože mili tkolk more to hudo bolet . Pa upam, da zdravljenje čimlažje prestaneš . Moja bučka je pa, trkam, zaenkrat kr pridna, no sej zdej je za nazaj not prnesla, upam da za naprej tud. Mi to ni prav nič všeč, da me tko zeza . je lušn, ko te ne boli, vsej funkcioniraš lahko. M pa, ja zdej sem že 6 tedno po A, pa je še kr ni, niti nobenih znakov, nič, da bi pršla . Ne vem. Planirala bi za konec septembra dopust, da kam odfrčim z aviončijem, ampak če je še kr ne bo, tud ne morem, če se do M ne smem kopat . Eh ja. bom šla pa noge namakat v Savo. Zdej grem pa probat še kej nardit (me itak, jasno a ne, spet lenoritis grabi ), sem dobila neki dodatnga za nardit v službi, eh ja, ko se ne morjo prej pozanimat, no pa tko to je. Sem pa dan speeet gledala, kako se že pozna na dolžini dneva in na temperaturah . Meni je poletje kr fajn prekratko. Aha še to .... Reby, a boš ti kr do septembra še redno kuhala kavico . Pozdravček vsem!
< Sporočilo je popravil loremi -- 26.8.2009 10:19:31 >
|