Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 6:33:59
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 7:06:41
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro, aha, Reby še kr dežura . Gigi, nej že nehajo nagajat zobki nooo ! Lep dan želim vsem!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 7:23:50
|
|
|
|
biba007
|
Jutrčka, pupike moje. Loremi, Rebi dežura, ker računa na jutri. Itak Žižetka, a hočeš res vse tegobe not prinest še pred postopkom? Matr, to pa je determinejšn Nič, se hecam, naj ta hudo čimprej mine.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 7:25:26
|
|
|
|
biba007
|
Arnejček, mislim nate...in ti brezupno pošiljam zs. Ma upam, da bodo na RR tole čimprej zrihtal...no, razen, če že so, in imaš ti zdajle en milijon mojih zsjev
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 7:27:52
|
|
|
|
biba007
|
A, pa da ne pozabim, še včerajšnja bukvarniška hrestomatija (v domnevi, da bo mogoče še kateri prišla prav kot predispozicija za peglanje kavča): Minette Walters: The devil's feather Ian Rankin: Razgaljeni Jack James Patterson: The midnight Carlos Ruiz Zafón: Senca vetra Henning Mankell: Na napačni sledi Sophie Kinsella: Shopaholic and Baby Javier Sierra: Skrivnostna večerja Christopher Paolini: Eragon Shirley Conran: Divjakinje Lanček70, Teka za papirnatim zmajem pa Bibon ni našel...
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 7:59:21
|
|
|
|
metuljci
|
biba hvala za spisek knjig mogoče nam bo še prav prišel zdej bi rabli še kakšen dober spisek filmov
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 8:03:40
|
|
|
|
BarbiG
|
Dobro jutro. Biba rale seznam si bom pa zapomnila, ker novembra bom jaz takole izležavala. Reby, a si ti dons doma? Če sprejmeš obisk popoldan, ti potrkam malo na vrata, ker dons si lohk nekak neki časa vzamem.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 8:08:37
|
|
|
|
mausikaa
|
kakšen pa je ta novi zakon? nisem nič zasledila...
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 8:08:51
|
|
|
|
palcica_
|
Reby, a ti si bla v samoplačniškem postopku s klomifenom al z inekcijami? Jaz sem sedaj v postopku s klomifenom in baje da sem dobro odreagirala. Upam, da bo kasneje tudi dober rezultat :)
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 8:56:57
|
|
|
|
arneja
|
Ej, Reby, a ti znaš kaj ubogat ?
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 8:59:59
|
|
|
|
arneja
|
Bibek, sem šla zdajle praznit predalček. Mogoče je bil preveč zaseden, da bi dobila tvoje sporočilce. Poskusi znova .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 9:04:27
|
|
|
|
arneja
|
Na Hrvaškem so prepovedali zamrzovanje zarodkov kot v Italiji, ne? Ma, kar k nam naj pridejo, ne bo tukaj nobenih čakalnih vrst več . Zarja, kdaj ti šibaš po bebe?
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 9:06:26
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Bibek, sem šla zdajle praznit predalček. Mogoče je bil preveč zaseden, da bi dobila tvoje sporočilce. Poskusi znova . Glej-ga-no, a tega hudiča je treba tud praznit!?! Evo, grem pošiljat još jednom ...
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 9:07:43
|
|
|
|
arneja
|
No, vsaj upam, da je bilo to krivo. Jaz sem eno sporočilce lahko poslala.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 9:11:36
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Bibek, sem šla zdajle praznit predalček. Mogoče je bil preveč zaseden, da bi dobila tvoje sporočilce. Poskusi znova . Nope , ni šlo. Kaj pa če bi mi ti kar poslala današnji detajlni izvještaj, a?
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 9:15:45
|
|
|
|
arneja
|
Bom, enkrat zvečer. Veš, da me trema daje . Ata je edin človek, ki se ga bojim . Pojdi na moj profil pogledat, kakšno razpoloženje sem si izbrala .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 9:16:58
|
|
|
|
arneja
|
N74, a ti si dobila moje sporočilo? Biba, grem tebi nekaj na ZS napisat, da vidim, če ti pošlje.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 9:26:21
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Bom, enkrat zvečer. Veš, da me trema daje . Ata je edin človek, ki se ga bojim . Pojdi na moj profil pogledat, kakšno razpoloženje sem si izbrala . Ti, a veš, da imam jaz tud pred njim en takle rešpektek . Simptomi so: mal sitno mi je it, ampak vseeno komaj čakam, da bo, potem imam pa post festum občutek, da pol stvari nisem povedala niti pet posto artikulirano. Hecno, ane? Ampak pomoje je to samo zato, ker je večino časa pomalem skoz mal siten. Tko kot Gargamel iz Smrkcov, s svojim permanentim mini nevihtnim oblačkom
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 9:28:21
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Bom, enkrat zvečer. Veš, da me trema daje . Ata je edin človek, ki se ga bojim . Pojdi na moj profil pogledat, kakšno razpoloženje sem si izbrala . Ok, šla poklikat, ne vidim nič. Hm, a moraš najprej dodati prijatelja? I wonder.... Grem probat
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 9:37:20
|
|
|
|
miska73
|
Bibek in Arnječi... ma sta luštne, pa tak rešpekt pred atatom... kr verjet ne morš. Bibek glej de pol poročaš kere knjigice so se obnesle.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 9:50:53
|
|
|
|
arneja
|
Miška, kakšnega bušija imaš pa že ti ? Kako to čas leti, ne moreš verjeti. Biba, imaš prav, verjetno se ata bojimo, ker je ves čas po malem (velikem ) tečen. Me prav zanima, kakšno izjavo leta bo danes spet spustil . Pa upam, da Gonal imajo, drugače bom very sad .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 9:56:15
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Bibek lej kaj sem glih dobila po mailu... Reklamo za eno vročo slovensko knjigo. http://www.felix.si/knjigarna/knjiga/1001866/Srecen__ker_sem_moski__ZK_/Damjan_Murko_in_Marjanca_Scheicher Ti ti podganca, kolk si hudobna. Ti, pa res, glejnoglej. Ampak tole bo pa čist preveč škodno za deco... evo, sprejemam executive decision: do nadaljnjega ništa od naših estradnikov, lepa slovenska beseda gor al' dol. Tudi od Kmetije nič, nada, zero, niente! Ok, Jonasa morda ohranim na probejšnu
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 10:13:23
|
|
|
|
gigi1
|
Helou Bibek morda rabiš novo verzijo Explorerja. Meni se je isto dogajalo dokler nisem nove verzije naložila. Palčica za dobre vmesne rezultate. Podganca packa Arnejči a že navijamo Reby kako si? Še en dan pa dihamo Pupe hvala za empatijo. Bom nehala jamrat . Lep dan vsem
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 10:27:38
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Podganca packa Hihi, tako se zmerja, ja Si je zaslužila, bad-bad češplja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?