|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
27.8.2009 7:49:31   
Anonimen
Jutro.

miška, še tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

sunprinces, pri Rešu si samoplačniško takoj na vrsti. Na prvem pregledu bo partner po vsej verjetnosti še enkrat dal seme, Reš ga pregleda in potem se zmenite kako naprej. V postopek lahko štartaš že čez par dni ali pa čez en mesec (odvisno kateri dan ciklusa boš).  Jaz ti lahko samo toliko povem, ker nisem pri Rešu, tako, da naj me punce popravijo, če sem kaj narobe napisala.

mismis
, pri meni lahko tudi popraviš - ne bo več IVF, ampak kar ICSI (na napotnici je sicer 1/2 IVF, in 1/2 ICSI, ampak predvidevam, da bo samo ICSI)

reby, kje si? Še spiš ali že dihaš? user posted image

diana, tista zaporedna številka itak nima veze. Ti se z Drobničem zmeniš za napotnico, potem pa pokliči in vprašaj, kdaj lahko prideš. Ponavadi je to že takoj z naslednjo M.

(odgovor članu loremi)
  Neposredna povezava do sporočila: 776
27.8.2009 7:50:17   
BarbiG
Ja, Loremi, hvala za kofe. Bi blo kr mal čudn, če dans ne bi blo nobenga kofeta. user posted image

Mismis, tale seznamček sem pa že prav pogrešala. user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 777
27.8.2009 7:50:20   
biba007
Loremi, tenkju...sta se z Rebiko super skoordinirali, pridni. A potem praviš, da je tvoja intuicija zmagala in je Rebika že v akciji? Dobri sta, obeuser posted image In navijam, saj vešuser posted image

Sunprincess, cene so kar tam tam, prideš pa na vrsto super hitro, takoj ko je glede na tvoj cikel to mogoče....kako je pa z androloškimi, pa ne vem.....

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 778
27.8.2009 7:56:48   
biba007
Sunprincess, a, vidim, da ti je že Suzika odpisala. Je kar zadelauser posted image Suzi, ampak kako pa to, da so napisali pola-pola? A naj bi bli tko boljši rezultati? Bibon ne razumeuser posted image

BarbiG, jaja, pri nas se pa izležavamouser posted image user posted image ....trenutno z Jamesom Pattersonom. A ti že kaj odštevaš?

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 779
27.8.2009 7:58:07   
loremi
Diana79, dobrodošla in user posted image za postopek in odklop!
Ko boš dobila napotnico (no al pa če jo že maš), ob prvem dnevu naslednje Muser posted image pokliči in te bodo naročili na postopek.

Sunprincess, dobrodošla in naj vama poskus v potopku prinese srečo user posted image ! Za dr.Reša in cene ne vem, ti bodo druge verjetno vedle več povedat.
Glede samega postopka, stimulacije pa si malo lahko prebereš tudi tukaj.

Miška, upam, da boš kmalu spet doma!!

Palcica, naj danes čimmanj boli in naj bodo folikli polni!

IZVIRNO SPOROČILO: biba007
Ker ima Kruce zdajle najbrž pomembnejše delo, podganca je pa že v Lj, evo:

http://govori.se/domaci-traci/damjan-murko-najbolj-socni-odlomki-iz-knjige/

A se dam našeškat, a, Žižekuser posted image ?

Ja mislm škoda no da ni klnjige izdal že pred poletjem, bi blo to krasno poletno branje, no pa drugo leto user posted image user posted image user posted image user posted image .

P.s.:
IZVIRNO SPOROČILO: biba007
Loremi, tenkju...sta se z Rebiko super skoordinirali, pridni. A potem praviš, da je tvoja intuicija zmagala in je Rebika že v akciji? Dobri sta, obeuser posted image In navijam, saj vešuser posted image

Ja ja, sam dans sem že pozna za kafe, je bla če čvekarija zjutri na šihtu, pa sem kasnej uletela sem gor.
O ja intuicija dela svoje, sam da nism zdele ful falila, in ja navijaaaaamooooooo user posted image , ti pa pridno izležavaj, drugo leto bomo pa zate user posted image !

< Sporočilo je popravil loremi -- 27.8.2009 8:02:39 >

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 780
27.8.2009 8:05:32   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Ja mislm škoda no da ni klnjige izdal že pred poletjem, bi blo to krasno poletno branje, no pa drugo leto user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ah, bejž-no-bejž, nič čakat na poletje....saj pridejo postopki, pa bo še prav prišlauser posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 781
27.8.2009 8:14:29   
loremi
Jaaaa to pa tud res, zima je še dolga in dnevi so kratki, me bomo pa izležavale, ma tolk fajna knjiga, 2x zapored jo prebereš user posted image user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 782
27.8.2009 8:46:37   
miklarom
poročilo od REBY

OB 5.30 URI ZJUTRAJ JI JE ODTEKLA  VODA, POPADKI SO SE ZAENKRAT UMIRILI OSTAJA PA V PORODNIŠNICI, TAKOJ KO BO KAJ NOVEGA JAVI
JE PA V PORODNIŠNICI CELJE

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 783
27.8.2009 8:52:16   
loremi
Bravo, Reby drži se, bomo dihaleeeeeee s tabo, naj bo čimmanj boleče in naj čimhitreje mine, da bi kmalu stisnila v naročje svojega sončka!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 784
27.8.2009 9:03:58   
Anonimen
reby, končno akcija!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

biba, pri nama je bilo tako, da so se v prvem postopku IVF od 7 celic oplodile samo 2 , kljub dobremu spermiogramu.. Tako, da so predvidevali, da imam jaz malo trše ovoje na celici in so predlagali ICSI. No, ker ni prišlo do ET-ja so šli papirji itak še enkrat na konzilij in so rekli pol-pol, kar mi je dr. D napisal tudi na napotnico. Mi je pa povedal, da je seveda vse odvisno od števila celic, od spermiograma.. Tako, da jaz predvidevam, da bo kar ICSI oz. bom celo malo "zatežila".

(odgovor članu loremi)
  Neposredna povezava do sporočila: 785
27.8.2009 9:29:15   
miklarom
podganca  in mala dva škrateka se počutijo dobro, dobila je že drugo injekcijo, zdaj dobi še dve, edino kar pravi je , da ponoči ni spaola. Pusti vas vse lepo pozdraviti

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 786
27.8.2009 9:42:34   
gigi1
Reby dihaaaaaam že od zjutaj. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Podganca mislim na vas user posted image

Bibek daj se prosim našeškat user posted image  user posted image  user posted image

Sunprincess, če je problem v spermiogramu bo sigurno ICSI. Sam postopek je cca 1000 EUR. Zdravila so pa od cca 300 EUR naprej. Odvisno od tega kaj vama bo dr. Reš povedal. Potek je kar težko opisati, ker obstajata 2 postopka. Kratek in dolg. Vse je pa tudi odvisno od tvoje reakcije na stimulacijo.
Pri kratkem postopku se začneš špikati 2 dan ciklusa z gonadotropini (gonal, Menopur, Merional... zdravila, ki spodbujajo jačnike, da proizvedejo večje število jajčnih celic). Cca 6-8 dni (vmes hodiš na UZ, da spremlja kako rastejo folikli). Ko folikli dosežejo pravo velikost ti da stop injekcijo, ki preprečuje pokanje foliklov. 48 ur po stop injekciji je punkcija. 2 -5 dni po punkciji je ET (embrio transfer). Odvisno od tega, koliko celic boš imela.
Dolg postopek - začneš s terapijo 22 dan ciklusa. Verjetno ti bo dal Suprefact sprej (ta upliva na Hipofizo in uničuje tvoje lastne hormone, da pripravi teren za stimulacijo z gonadotropini), ki ga boš uporabljala cca 7-9 dni (lahko tudi več, če bo M kaj zamujala). Ko dobiš M se kmalu začneš špikati z gonadotropini. Od tukaj naprej je vse isto kot v kratkem postopku.
Srečno user posted image user posted image user posted image

Diana dobrodošla nazaj. Smo te pogrešale user posted image .

Lep dan vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 787
27.8.2009 10:46:07   
sunprincess
Punce hvala za vse odgovore....res ste mi pomagale, ker trenutno mi še ni najbolj jasno kam se nej sploh obrnem user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 788
27.8.2009 11:21:45   
Rakica_80
Reby, dihaaaaam s tabooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Diana, dobrodošla spet med nami, želim ti vso srečo v postopkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lep dan vsem, jaz spet šibam na Kozjanskouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
V ponedeljek pridem nazaj in upam, da mi do takrat user posted image pritečeuser posted image
Pa pauser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu sunprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 789
27.8.2009 11:31:43   
sonček33
Ojla pupe!

Mislim na vas. Navijam sto na uro.

Diana ... pri Dr. D. si v najboljših rokah...dobesedno..a ne mismis?

Reby diham, diham s tabo... zdej bo šlo pa zares ...

A se Pija kaj javi?

POdganca milsim nate ful ful

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 790
27.8.2009 11:37:29   
metuljci
danes sem dobila menstruacijo in jutri mam UZ po dvotedenskem špikanju s Dipherelinom.  tak mi je neprijetno it tja in se "koračit" z menstruacijo da user posted image no ampak kar se mora se pač mora, čeprav mi ni glih jasno zakaj UZ med menstro. Torej kot sem zgoraj brala, bom tudi jaz kmalu začela z gonalom? 

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 791
27.8.2009 11:47:46   
loremi
Metuljci, to tud meni ni nič prijetno ja, samo sej dr. so verjetno navajeni, že vejo, da je v postopkih po dvet tednih špikanja velka verjetnost, da mamo takrat že M, sam prijetno pa vseen ni.
Če je sluznica že dovolj stanjšana, boš verjetno že kr jutri dobila gonal, kdaj ga pa začneš jemat, ti bodo pa povedali.

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 792
27.8.2009 11:53:28   
miklarom
Aja, Reby pravi, da se je vse skupaj malo umirilo user posted image , tako da lahko malo prišparamo sapo,Odteklo ji je pribl. 3 dcl vode, popadki pa so se malo umirili. Malo kasneje ima spet CTG.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 793
27.8.2009 12:06:56   
gigi1
Mikla hvala user posted image . Kdaj imaš ti morfo?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 794
27.8.2009 13:24:35   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: diana79

živijo punce!da se  malo javim!pripravljam se za postopek!nasvet imam 4.9. pri DR.DROBNIČU!dobila sem tudi evidenčno št:581!a mogoče katera ve kakšen številka je zdaj v postopku?samo da vem kolikšna je čakalna doba!zdaj bom redno z vami in želim vsem veliko sreča v postopku!jaz sem si vzela res čaš,in odklopila od vsega!to mmi zelo koristilo!no pa vsem lakho noč!

Ooo diana, welkom back user posted image ,

pa kaj to jaz berem, ma halo, Reby, a je akcija??? Končnoooooo

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 795
27.8.2009 13:32:48   
BarbiG
Mikla, hvala za sprotno obveščanje, da glih ne pregorim od dihanja. user posted image  

Gigi, kako si? A zob še zmeraj nagaja? Upam, da ne, da je že bolje. user posted image

Lana, in kako si kaj ti? Sedaj se počasi že približuješ drugemu tromesečju. Je počutje boljše? Kdaj imaš nuhalno - če boš šla?user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 796
27.8.2009 13:36:24   
vrtnica.m
pozdravljena,

mene si pozabila

1. IVF dr. Bokal

lep pozdrav.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 797
27.8.2009 14:56:18   
gasilka
Pozdravljene !

Tko dobila sem novo napotnico za 2. postopek ICSI in evidenčno št 598  user posted image
Moj mora še enkrat na spermiogram, ker so se mi v prvem postopku oplodili le 2 celici od 12.-h, da bo dr. Zorn videl če se da še kaj spremenit v postopku.
Tko sedaj čakam naslednjo user posted image da pokličem v lj in se naročim za postopek .
To se pravi tam okrog 5.-10. oktobra bom začela--OKTOBER BO NAŠ!!!!!!!!!!!!user posted image

Reby vso srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 798
27.8.2009 15:41:57   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Lana, in kako si kaj ti? Sedaj se počasi že približuješ drugemu tromesečju. Je počutje boljše? Kdaj imaš nuhalno - če boš šla?user posted image

Ojla, HB so slabosti nehale, sem kot rožica, to je bilo pa res kriza user posted image , pa podnevi, pa ponoči...ma halo....grem ja, in na nihalno in na amnio......nuhalno grem kar samoplačniško..ne vem, me je kar primilo, pa sem se naročila...in ti? V nove boje a, a že ta  mesec?

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 799
27.8.2009 16:50:57   
mismis

AKTUALNO  

Četrtek, 27.08.
gasilka - posvet
palcica_ - punkcija

Petek, 28.08.
metuljci - UZ

Torek, 01.09.
tinkamiška - sestra Milica

Sreda, 02.09.
bit - UZ

Četrtek, 04.09.
Diana79 - posvet

Sreda, 09.09.
vrtnica.m - sestra Milica

OBJEMČKI 

user posted image       user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

matejka78 greje user posted image  test 02.09.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    

• Aqua77 (1. IVF, PO, dr. Reš. začetek 07.09.)
  • September1 (1. ICSI, MB, dr. Kovač, razgovor 13.08.)
  • db (1.IVF/ICSI)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
  • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Bit (dr. Reš, PO, avgusta zamrznjenčki)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • palcica_ (2. IVF, PO, dr. Merlo)
  • tinkamiška (IVF, GK LJ)
  • matejka78 (IVF, Graz)
  • metuljci (ICSI, MB, dr. Reljič)
  • vrtnica.m (1.ICSI, GK LJ, dr. Bokal)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Pika74 (7. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, zamrznjenčki)

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš, posvet 11.08.) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, posvet 4.9.)
  • womanpolice (4. ICSI, GK LJ)
  • cukica (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Tanja_Jes (2. IVF)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • BarbiG (5. ICSI, GK LJ, dr. D)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • mismis (4. IVF, GK LJ, dr. D)
  • Sunia (IVF, MB)
  • zup2, (4. ICSI, dr. Reš, PO)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Gigi1 (dr. Reš, PO)
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • gasilka (2. ICSI, GK LJ, dr. Zorn, posvet 27.8.)
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35    % 
april                      11                               2+1                       27,3 %

maj                       12                               5                            41,6 %
junij                    14                               5                         35,7 %  
julij                         4                               1                             25    %  

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048
NAŠE IVF NOSEČKE: http://www.ringaraja.net/forum/Nose%C4%8Dke_po_IVF%2FICSI/m_3812399/tm.htm 

user posted image NOVE NOSEČKE AVGUSTuser posted image   

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?