Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 10:34:47
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Podganca packa Hihi, tako se zmerja, ja Si je zaslužila, bad-bad češplja
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 10:51:50
|
|
|
|
mismis
|
ahoj, jaz sem doma, a ste me kaj pogrešale? no jaz vas vsekakor malo sem, še dobro, da me je Reby obveščala o veh pomembnih dogodkih. Lepo se imejte, zdaj pa šibam na kavo Reby in Hedi Žižek, kaj je to zdaj eno sranje s tem zobkom, upam da bo vse ok, potem ko boš že dala tele silne ojrote za njegovo popravilo
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 11:04:16
|
|
|
|
Anonimen
|
oooo, lejo mismis je doma.. Kako je kužon prenašal vročino?
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 11:10:38
|
|
|
|
BarbiG
|
Hojla mismis. Lepo, da si nazaj. Veš, da si bila pogrešana. Welcome back.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 11:15:54
|
|
|
|
Zvezdica
|
Pupe hvala za empatijo. Bom nehala jamrat user posted image . Lep dan vsem ojla gigi...kaj te zobek matra? Lupčke Kako kaj naša rebika? A bo kaj? si rekla da boš do mojga dopusta pestvala. No jast jutroi odjadram, tko da le glej, da mi boš/boste sporočil Enga lupčka pa tisoč za mamico. Mismis Velkom bek Kako ste se imeli vi trije? grem pospravljat, likat pakirat.... njoj kok mam dela.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 11:52:39
|
|
|
|
gigi1
|
Oooo moja Mišmiša je doma Zvezdi uživajte na morju Bibek, če je pa res packa . Točn ve, da se takih stvari ne sme objavljat tukaj gor. . Si zasluži grajo Podganca
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 12:01:13
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Točn ve, da se takih stvari ne sme objavljat tukaj gor. . Si zasluži grajo A res? Nisem vedu?... Mišmiš vilkomen nazaj. Smo te pogrešali.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 12:54:20
|
|
|
|
Reby
|
Zvezdi - uživajte na morju, veš da te bom takoj obvestila, ko bo kaj novega, po dopustu boš pa že lahko prišla cartat Barbi - še ne vem, če ne bom šla danes popoldan že v Celje, če ne grem, ti sms-nem palcica - jaz nisem bila v postopku s klomifenom, sem se špikala arneja - pa sej veš, da sem trmasta, tamali pa bo zgleda po mamici mismis in Hedika - thx za družbo, prav fajn je blo
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 12:58:37
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Točn ve, da se takih stvari ne sme objavljat tukaj gor. . Si zasluži grajo A res? Nisem vedu?... AAAaaaa, Žižetka moja, tsc, tsc, sva midve spregledali bistvo! A ni Podgančica napisala, da je dobila zadevo PO MAILU!?!?! Lubi moj Ratatujček, a te je enkrat zanesla strast, pa si kupu pri njih tisto od urške čepin in so ti zdaj poslali še tole, saj veš, po principu stranke-ki-so-kupile-ono-so-kupile-tudi-to
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 13:03:58
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Lanček70, Teka za papirnatim zmajem pa Bibon ni našel... hm, ma kako, d nisem kej spustila...al pa preveč dodala... ..preverim
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 13:05:21
|
|
|
|
lana70
|
oooooo misamiš...welcomen
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 13:12:21
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Točn ve, da se takih stvari ne sme objavljat tukaj gor. . Si zasluži grajo A res? Nisem vedu?... AAAaaaa, Žižetka moja, tsc, tsc, sva midve spregledali bistvo! A ni Podgančica napisala, da je dobila zadevo PO MAILU!?!?! Lubi moj Ratatujček, a te je enkrat zanesla strast, pa si kupu pri njih tisto od urške čepin in so ti zdaj poslali še tole, saj veš, po principu stranke-ki-so-kupile-ono-so-kupile-tudi-to Oj Bibek, kolk mam jst tebe rada. Pa a morš takle javno tole objavljat...
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 13:12:34
|
|
|
|
BarbiG
|
Reby, oki doki. Sporoči.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 13:18:45
|
|
|
|
lara light
|
Naj še sem uletim, po sto letih...in vas pozdravim! Reby, še vedno tu? Mislim nate, vse dobro! Gigi, lubek, kako si? Zarjica, kako daleč si? Upam, da vse po planu. Mimiska je nazaj Škrat tavelik kje si? Mi smo fajn, že 4m mamo ...evo se že zbujata, šibam, lepo se mejte, vsem srečno v postopkih, vsem mamicam lubčke malim škratkom,....zdaj, ko je lenoritis popustil, pridem večkrat!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 13:25:14
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Lanček70, Teka za papirnatim zmajem pa Bibon ni našel... hm, ma kako, d nisem kej spustila...al pa preveč dodala... ..preverim se je meni kr zdelo......no, piš: Khaled Hosseini, Tek za zmajem
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 14:27:02
|
|
|
|
Rakica_80
|
Pozdravljene, sem spet doma, ampak v petek spet šibam za vikend na OFF, prav paše No danes sem klicala v LJ in sem dobila evidenčno številko in sedaj čakam da mi priteče potem pa spet v akcijo, žret sendviče Reby, še enkrat hvala lepo da smo se videli, kmalu se vidimo spet No, sedaj pa grem prebrat, kar sem zamudila. Uživajte
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 18:36:59
|
|
|
|
bozza
|
No, evo, sem klicala dr. Reša, pa mi je svetoval, naj zmanjšam dozo suprefacta, samo 1x na dan. Upam, da bo zaleglo. Pa welcome home mismis! In tudi laralight, lepo te je brati. Joj, že 4m imata štručki. A nam boš privoščila kakšno slikico?
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 19:28:08
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ma kje ste vse ?
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 19:42:01
|
|
|
|
gigi1
|
Bebiii tuki Glih večerjico kuham, pa mal visim tle gor. Kako si? za evidenčno. Še malo pa po pingota . A si kaj pila krvomočnico in malinove liste? Larica lupčke vsem trem Bozza si probala kakšen kozarček rdečega+aspirin+ . Ponavadi pomaga. Pika74 lepo te je videti in naj bo uspešno pri ateju Reby si šla v Ce?
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 20:01:00
|
|
|
|
Rakica_80
|
Pila sem nekaj časa Krvomočnico, sedaj pa več ne. Dobila bom malo stimulacije za endometrij, upam, da bo to kej pomagalo Drugače sem še kar vredu,prišla sem s krajšega oddiha, v petek pa spet šibam za vikend malo na OFF Sedaj čakam da priteče, mora priti v teh dneh, zato šibam k dragemu da se mi prej špina odpre Dober tek vam želim
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 20:17:35
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Pila sem nekaj časa Krvomočnico, sedaj pa več ne. Dobila bom malo stimulacije za endometrij, upam, da bo to kej pomagalo Drugače sem še kar vredu,prišla sem s krajšega oddiha, v petek pa spet šibam za vikend malo na OFF Sedaj čakam da priteče, mora priti v teh dneh, zato šibam k dragemu da se mi prej špina odpre Dober tek vam želim o bejbaaaaaa, wilkomen!!!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 20:47:51
|
|
|
|
mismis
|
Vidim, da se je že začelo dogajati, bo treba seznamček najti, pa ga malce obnoviti. No, mi smo se danes razpakirali, pa dve žehti oprali, pa sončkali... Za vse, ki vas zanima, naš kužon je dobro prenesel vožnjo, smo se ene dvakrat ustavili, trajekt sploh ni bil problem,v kampu je bil pa itak ta glavni. Čisto vsi so ga gledali in komentirali. Vročino je prenesel dobro, ker smo bili ves čas v senci pri šotoru, tako da gazdarica ni dobila nič barve , ko pa mu je bilo full vroče, smo šli pa na plažo in v vodo, potem pa še tuš in spet v senco na ležalnik. Ni kaj luštno življenje.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 20:59:08
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Pila sem nekaj časa Krvomočnico, sedaj pa več ne. Dobila bom malo stimulacije za endometrij, upam, da bo to kej pomagalo Drugače sem še kar vredu,prišla sem s krajšega oddiha, v petek pa spet šibam za vikend malo na OFF Sedaj čakam da priteče, mora priti v teh dneh, zato šibam k dragemu da se mi prej špina odpre Dober tek vam želim o bejbaaaaaa, wilkomen!!! sem se že ustrašila, da si pozabila name Mismis, super, da ste se imeli lepo, sedaj pa s polno paro naprej
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 25.8.2009 21:07:54
|
|
|
|
zarja1
|
OOOOOOOOOOOO Mismisu je doma. Helov, kako? Pa Larči lubek se je oglasla, lubčka vsem trem. Pa Zvezdica legenda, kako lepotci? Pa Gigi, a še boli zob?, in Mišek73, btw pleh je pleh draga. Lubice jaz grem kr past v posteljo. Pridne bit. Lahko nočko.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......