|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
25.8.2009 10:34:47   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Podganca packa user posted image  user posted image  user posted image

Hihi, tako se zmerja, jauser posted image user posted image  Si je zaslužila, bad-bad češpljauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 701
25.8.2009 10:51:50   
mismis
ahoj, jaz sem doma, a ste me kaj pogrešale? user posted image user posted image user posted image

no jaz vas vsekakor malo sem, še dobro, da me je Reby obveščala o veh pomembnih dogodkih.

Lepo se imejte, zdaj pa šibam na kavo Reby in Hedi

Žižek, kaj je to zdaj eno sranje s tem zobkom, upam da bo vse ok, potem ko boš že dala tele silne ojrote za njegovo popravilo

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 702
25.8.2009 11:04:16   
Anonimen
oooo, lejo mismis je doma.. user posted image user posted image user posted image user posted image Kako je kužon prenašal vročino?

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 703
25.8.2009 11:10:38   
BarbiG
Hojla mismis. Lepo, da si nazaj. Veš, da si bila pogrešana. Welcome back. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 704
25.8.2009 11:15:54   
Zvezdica
Pupe hvala za empatijo. Bom nehala jamrat user posted image . Lep dan vsem

ojla gigi...kaj te zobek matra? Lupčke user posted image

Kako kaj naša rebika? A bo kaj? si rekla da boš do mojga dopusta pestvala. No jast jutroi odjadram, tko da le glej, da mi boš/boste sporočiluser posted image Enga lupčka pa tisoč user posted image za mamico.

Mismis Velkom bekuser posted image user posted image user posted image Kako ste se imeli vi trije?

grem pospravljat, likat pakirat.... njoj kok mam dela.

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 705
25.8.2009 11:52:39   
gigi1
Oooo moja Mišmiša je doma user posted image  user posted image  user posted image

Zvezdi uživajte na morju user posted image

Bibek, če je pa res packa user posted image  user posted image  user posted image . Točn ve, da se takih stvari ne sme objavljat tukaj gor.user posted image  user posted image  user posted image . Si zasluži grajo user posted image  user posted image  user posted image

Podganca user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 706
25.8.2009 12:01:13   
miska73

Točn ve, da se takih stvari ne sme objavljat tukaj gor.user posted image  user posted image  user posted image . Si zasluži grajo user posted image  user posted image  user posted image

A res? Nisem vedu?... user posted image

Mišmiš vilkomen nazaj. Smo te pogrešali.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 707
25.8.2009 12:54:20   
Reby
Zvezdi - uživajte na morju, veš da te bom takoj obvestila, ko bo kaj novega, po dopustu boš pa že lahko prišla cartat user posted image
Barbi - še ne vem, če ne bom šla danes popoldan že v Celje, če ne grem, ti sms-nem user posted image
palcica - jaz nisem bila v postopku s klomifenom, sem se špikala
arneja - pa sej veš, da sem trmasta, tamali pa bo zgleda po mamici user posted image
mismis in Hedika - thx za družbo, prav fajn je blo user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 708
25.8.2009 12:58:37   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Točn ve, da se takih stvari ne sme objavljat tukaj gor.user posted image  user posted image  user posted image . Si zasluži grajo user posted image  user posted image  user posted image

AAAaaaa, Žižetka moja, tsc, tsc, sva midve spregledali bistvo! A ni Podgančica napisala, da je dobila zadevo PO MAILU!?!?! Lubi moj Ratatujček, a te je enkrat zanesla strast, pa si kupu pri njih tisto od urške čepinuser posted image in so ti zdaj poslali še tole, saj veš, po principu stranke-ki-so-kupile-ono-so-kupile-tudi-touser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 709
25.8.2009 13:03:58   
lana70

Lanček70, Teka za papirnatim zmajem pa Bibon ni našel...

user posted image  hm, ma kako, d nisem kej spustila...al pa preveč dodala...user posted image ..preverim

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 710
25.8.2009 13:05:21   
lana70
oooooo misamiš...welcomen user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 711
25.8.2009 13:12:21   
miska73

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

AAAaaaa, Žižetka moja, tsc, tsc, sva midve spregledali bistvo! A ni Podgančica napisala, da je dobila zadevo PO MAILU!?!?! Lubi moj Ratatujček, a te je enkrat zanesla strast, pa si kupu pri njih tisto od urške čepinuser posted image in so ti zdaj poslali še tole, saj veš, po principu stranke-ki-so-kupile-ono-so-kupile-tudi-touser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oj Bibek, kolk mam jst tebe rada.
Pa a morš takle javno tole objavljat...

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 712
25.8.2009 13:12:34   
BarbiG
Reby, oki doki. Sporoči. user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 713
25.8.2009 13:18:45   
lara light
Naj še sem uletim, po sto letih...in vas pozdravim!user posted image

Reby, še vedno tu? Mislim nate, vse dobro!user posted image
Gigi, lubek, kako si?
Zarjica, kako daleč si? Upam, da vse po planu.
Mimiska je nazajuser posted image
Škrat tavelik kje si?user posted image
Mi smo fajn, že 4m mamouser posted image ...evo se že zbujata, šibam, lepo se mejte, vsem srečno v postopkih, vsem mamicam lubčke malim škratkom,....zdaj, ko je lenoritis popustil, pridem večkrat!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 714
25.8.2009 13:25:14   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Lanček70, Teka za papirnatim zmajem pa Bibon ni našel...

user posted image  hm, ma kako, d nisem kej spustila...al pa preveč dodala...user posted image ..preverim

se je meni kr zdelo......no, piš: Khaled Hosseini, Tek za zmajem

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 715
25.8.2009 14:27:02   
Rakica_80
Pozdravljene, sem spet doma, ampak v petek spet šibam za vikend na OFF, prav pašeuser posted image user posted image user posted image user posted image
No danes sem klicala v LJ in sem dobila evidenčno številko in sedaj čakam da mi pritečeuser posted image potem pa spet v akcijo, žret sendvičeuser posted image user posted image user posted image
Reby, še enkrat hvalauser posted image lepo da smo se videli, kmalu se vidimo spetuser posted image user posted image user posted image
No, sedaj pa grem prebrat, kar sem zamudila.
Uživajteuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 716
25.8.2009 18:36:59   
bozza
No, evo, sem klicala dr. Reša, pa mi je svetoval, naj zmanjšam dozo suprefacta, samo 1x na dan.

Upam, da bo zaleglo.

Pa welcome home mismis! In tudi laralight, lepo te je brati. Joj, že 4m imata štručki. A nam boš privoščila kakšno slikico?

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 717
25.8.2009 19:28:08   
Rakica_80
Ma kje ste vseuser posted image ?

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 718
25.8.2009 19:42:01   
gigi1
Bebiii tuki user posted image  Glih večerjico kuham, pa mal visim tle gor.
Kako si? user posted image  user posted image  user posted image  za evidenčno. Še malo pa po pingota user posted image . A si kaj pila krvomočnico in malinove liste?

Larica lupčke vsem trem user posted image

Bozza si probala kakšen kozarček rdečega+aspirin+user posted image . Ponavadi pomaga.

Pika74 lepo te je videti in naj bo uspešno pri ateju user posted image user posted image user posted image

Reby si šla v Ce?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

Neposredna povezava do sporočila: 719
25.8.2009 20:01:00   
Rakica_80
Pila sem nekaj časa Krvomočnico, sedaj pa več ne. Dobila bom malo stimulacije za endometrij, upam, da bo to kej pomagalouser posted image
Drugače sem še kar vredu,prišla sem s krajšega oddiha, v petek pa spet šibam za vikend malo na OFFuser posted image user posted image user posted image
Sedaj čakamuser posted image  da priteče, mora priti v teh dneh, zato šibam k dragemuuser posted image
da se mi prej špina odpreuser posted image user posted image user posted image
Dober tek vam želimuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 720
25.8.2009 20:17:35   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Pila sem nekaj časa Krvomočnico, sedaj pa več ne. Dobila bom malo stimulacije za endometrij, upam, da bo to kej pomagalouser posted image
Drugače sem še kar vredu,prišla sem s krajšega oddiha, v petek pa spet šibam za vikend malo na OFFuser posted image user posted image user posted image
Sedaj čakamuser posted image  da priteče, mora priti v teh dneh, zato šibam k dragemuuser posted image

o bejbaaaaaa, wilkomen!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 721
25.8.2009 20:47:51   
mismis
Vidim, da se je že začelo dogajati, bo treba seznamček najti, pa ga malce obnoviti.

No, mi smo se danes razpakirali, pa dve žehti oprali, pa sončkali...

Za vse, ki vas zanima, naš kužon  je dobro prenesel vožnjo, smo se ene dvakrat ustavili, trajekt sploh ni bil problem,v kampu je bil pa itak ta glavni. Čisto vsi so ga gledali in  komentirali. Vročino je prenesel dobro, ker smo bili ves čas v senci pri šotoru, tako da gazdarica ni dobila nič barve user posted image user posted image user posted image , ko pa mu je bilo full vroče, smo šli pa na plažo in v vodo, potem pa še tuš in spet v senco na ležalnik. Ni kaj luštno življenje.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 722
25.8.2009 20:59:08   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

o bejbaaaaaa, wilkomen!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem se že ustrašila, da si pozabila nameuser posted image user posted image
Mismis, super, da ste se imeli lepo, sedaj pa s polno paro naprejuser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 723
25.8.2009 21:07:54   
zarja1
OOOOOOOOOOOO Mismisu je doma. Helov, kako?

Pa Larči lubek se je oglasla, lubčka vsem trem. Pa Zvezdica legenda, kako lepotci?

Pa Gigi, a še boli zob?, in Mišek73, btw pleh je pleh draga.

Lubice jaz grem kr past v posteljo. Pridne bit. Lahko nočko.user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 724
25.8.2009 22:02:42   
Kruce Fiks
Ma da še jaz pristavim svoj pudinguser posted image

http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/damjan-murko-maja-mi-ga-je-gnetla-kot-testo-za-kruh.html

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......