loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Reby jaz stavim na jutri Kdo pobira stave? Ah Žiži, kje, po mojem ni šans, vsaj po feelingu ne... Mogoče nas pa preseneti, samo ne verjamem. ....se spomnem sebe lani ko sem še ob 12,30 kolegici poslala SMS da grem na CTG ob 13,00 in da zgleda da ne bo še nič.....se zrihtam grem do auta da se bom usela mi gre voda .....ta prvo sem mislila da je sedež moker pol pa sebe pogledam sem imela kaj videt....tko da Reby Uf, jst se pa spomnim svoje kolegice, njeno hči, takrat še edino, sem imela popoldan v varstvu, jo pripeljem ob osmih zvečer domov, ona pa je prišla ravno iz pregleda pri G, bila je par dni pred rokom, pa pravi, G je rekla, da sem sicer slab cm odrta, ampak da dva dni ziher še ne bo nč, ob enih ponoč pa dobim sms, da je rodila . Sam za Reby pa stavim, da bo v sredo, al pa clo v četrtek, ja tkole je, če se ne spoznaš na te stvari . Biba, tko pridno čitaš? No sej nasvetov si dobila že polno, jst tko ne poznam dobr knjig, nisem knjižni molj . Barbi, sej sploh ne vem, kdaj me bo glava bolela, zakaj, nč, sam ko začne, sem prav jezna, da je spet tud. Lahko da je mela tud vročina kak učinek na to, mal dvomim, ampak nkol se ne ve. V prvi razred pospremite sončka v šolo letos? Uf, to bo spet neko novo obdobje, pa nej se začne še z novim pluskom!
|