Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 12.8.2009 13:58:07
|
|
|
|
Rakica_80
|
Suzi, tudi jaz sem začela piti krvomočnico, upam da bo ta kej pomagala in ni prepozno , hodi jo kupit v zeliščno lekarno
< Sporočilo je popravil BEBIII -- 12.8.2009 13:59:11 >
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 12.8.2009 14:07:46
|
|
|
|
Anonimen
|
bebiii, a ni tako, da je treba pit krvomočnico od M do O? Ker jaz sem načeloma sedaj že čez sredino ciklusa.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 12.8.2009 14:11:29
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi mismis, dobro da si me spomnila na krvomočnico - jaz jo bom začela pit prvi dan M, ker sem prej pozabila, sedaj je pa itak prepozno. Maco sem pa tud jemala do sredine ciklusa. A malinove liste pa sama nabereš in skuhaš al se dobi kakšen čaj? Suzi, čaj malinovih listov se da kupiti, mislim da ga imajo v Cityparku v Bazilici, zna biti da se ga dobi pa tudi kje v kakšni drugi zeliščni trgovini Piješ ga pa tako, kot krvomočnico, ki jo piješ od M do O, ko si konec ovulacije prenehaj s pitjem čaja, ker je sluznica že dovolj zadebeljena, če jo boš pila do konca cikla, se lahko preveč zadebeli, kar pa zopet ni dobro za vgnezditev.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 12.8.2009 14:25:42
|
|
|
|
cukica
|
Biba007 hvala in upam,da bo september srečen,... Mismis a evidenčno številko maš? Lp vsem ostalim
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 12.8.2009 14:35:02
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi bebiii, a ni tako, da je treba pit krvomočnico od M do O? Ker jaz sem načeloma sedaj že čez sredino ciklusa. Ma ja, naj bi to bilo tako,ampak ta čaj ni samo za sluznico, jaz nimam pravil pri čajih, pač jih pijem ko se spomnem Jaz jo itak pijem sedaj, tudi če je ovulacija, ker moram čakat naslednjo Tudi pri prehrani nimam pravil, kvečjemu kakšno pivo več spijem
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 12.8.2009 14:47:26
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukica Biba007 hvala in upam,da bo september srečen,... Mismis a evidenčno številko maš? Lp vsem ostalim Cukica, jaz že imam evidenčno številko, sem si jo takoj zrihtala, ko sem vedela, da bom morala iti na abrazijo Pa ti, saj če se ne motim, greš ti sedaj po zamrznjenčke...
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 12.8.2009 14:56:17
|
|
|
|
cukica
|
Ja jaz mam tud že evidenčno številko.Me je žefebruarja spraševala po njej.Ja grem po zamrznjenčke ampak tko čuden je vse skupaj,pri vsaki drugač,...
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 12.8.2009 15:39:52
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi mismis, potem smo pa na istem.. Jaz tudi jem vse mogoče vitamine: - gelee royale (matični mleček), - evitol - tifol - Q10 - selen + cink - pijem koprivin čaj, čaj cimet+ingver - multivitaminske šumeče tablete - prehranjujem se po montiju (že cca. 1 mesec).. Skratka, če to ne bo dovolj, potem pa res ne vem. No moj dnevni izkupiček je pa tak: - matični mleček (sveži Medexov ) - Maca - Evitol - q10 šumečke - centramed mami - čaji pa krvomočnica in malinovi listi (za zadebelitev sluznice) - veliko gibanja še sploh hoje v hrib (prekrvavitev telesa) fino a ne, celo življenje se izogibam tabletam, sedaj jih pa žrem kot pravi tabletoman Mater sta pridne, jaz pa goltam samo Centramed Mami. Zdaj pa se sprašujem, če ne bi bilo mogoče dobro, da tud jaz kaj od tega vržem vase. Samo ne vem kaj od tega bi mi prav prišlo, ker z endometrijem do zdaj nisem imela nobenih problemov, zmeraj je bil okoli 12, 13. Imam pa zmeraj malo celic.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 12.8.2009 15:47:17
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Kakšne izkušnje imate z blaženjem bolečin pri punkciji? Če se ne motim, je v MB in LJ kar precej različnih metod… Za PO niti ne vem…. Sem, hja no, desperado za kako učinkovito varianto... odvisno kam greš..... jaz sem šla tako zadeta na punkcijo v GK LJ, in je blo čist ok......apaurin in ketonal večer pred punkcijo, zjutraj ponovi vajo, pred punkcijo še en ketonal, gor dve injekciji (ena v rito in ena vaginalno) in mi je bila doza vlih prav. Doma še nekaj proti bolečinam, vzela sem zaldiar in sem bila v redu. Če kej rabiš, ti sam povej, pošljem vse razen aparuina, ki sm ga tudi jaz nažicala.. (beri - pojedla od drugih, a ne BEBIII) Na hitro...... Ja ja, zaloge sem zbirala za druge Lana in Bebika, če povzamem, samoreceptura za punkcijo je torej: zvečer: 1 apaurin in 1 ketonal pred punkcijo: 1 ketonal po punkciji: 1 zaldiar Revše kot sem nimam nič od tega doma. Drage moje, a bi lahko nafehtala odkup 1 apaurina, 2 ketonala in 1 zaldiarja? Mimogrede, kaj pa priporoča mojster Kruce? naka, biba - piš: zvečer pred punkcijo: ketonal +apaurin, zjutraj ponovi vajo (oboje), pred punkcijo ketonal, po punkciji zaldiar in postelja, ok?!! Pošlji naslov na zs, ti pošljem ketonal in zaldiar, apaurin pa žal nimam ....
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 12.8.2009 15:53:33
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Mater sta pridne, jaz pa goltam samo Centramed Mami. Zdaj pa se sprašujem, če ne bi bilo mogoče dobro, da tud jaz kaj od tega vržem vase. Samo ne vem kaj od tega bi mi prav prišlo, ker z endometrijem do zdaj nisem imela nobenih problemov, zmeraj je bil okoli 12, 13. Imam pa zmeraj malo celic. Barbi, pa saj vsa ta arcnija ne garantira uspeha, dobro sicer je meni uspelo na ta način zanostiti v 3. postopku. Kar pa še ne pomeni, da je to res to, mogoče je bil pa samo pravi čas in je bila tale arcnija brezveze. Na število celic pa žal ne moreš vplivati, leta naredijo svoje, sicer pa rabiš samo eno dobro
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 12.8.2009 15:53:47
|
|
|
|
Rakica_80
|
Lana70...... KAJ SI ZAČELA DILAT pa kar po pošti
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 12.8.2009 18:27:34
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Lana70...... KAJ SI ZAČELA DILAT pa kar po pošti , pa čuuuj noooo
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 12.8.2009 18:36:15
|
|
|
|
Rakica_80
|
Hmmm, da bi se prej spomnila, bi rekla na punkciji, da mi dajo kr eno zalogo, pa bi delile malo okoli No noooo, malo heca pa res lahko aaaaa
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 12.8.2009 18:47:54
|
|
|
|
biba007
|
Lana, imaš zs. Zlata si. Zdaj pa rabim samo še apaurin. A lahko katera pomaga? Pliz, priti pliz? Rebika, Suzi in druge moje drage dobronamerne duše, BibaBond že ve, koliko boli punkcija. Je zadnjič skoraj skup padla. Pa odritala z mize (skrajno nedostojno, naj dodam). Ja, je bilo strašno. Ampak da ne bom katere po nepotrebnem prestrašila (mi je ata potem, ko je videl, kako hudo je, eksplicitno zabičal, da ne smem novink strašit): pri meni je kombinacija položaja maternice in hiperstimulacije čist preveč za zdržat punkcijo. Zdaj pa držim pesti še za 2 apaurinčka.... Hm, a pa katera morda ve, kje se da zdaj mojstra Kruceta ulovit? Najbrž je kje na nosečkah... No, če katera naleti nanj, bi bila vesela še kakšnega receptka....
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 12.8.2009 19:00:40
|
|
|
|
Rakica_80
|
biba007, tudi jaz sem imela hiperco in punkcijo skupaj, tako da te čisto razumem ne glede na vse, ti želim vso srečo in naj bo tokrat Apaurin dobiš pred punkcijo, vsaj v LJ je tako.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 12.8.2009 19:23:34
|
|
|
|
Anonimen
|
o, Biba, se opravičujem.. Sem mislila, da si bolj nova in si zbrskala podatke o tem na netu. Nisem vedela, da si že stara borka. No, upam, da bo tokratna punkcija manj boleča.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 12.8.2009 19:45:14
|
|
|
|
Reby
|
Kuku, mi smo še tu In kot kaže, še ne bomo dihal niti na rok... Mulček ima že 3510 g, je imel dihalne vaje in sesal je prstka. V glavnem pogled za stopit... Bibek - sem že pozabila ja, kako je bilo nazadnje pri tebi. Pol pa hitr zdilaj
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 12.8.2009 20:13:32
|
|
|
|
lana70
|
biba007, a maš punkcijo pri reškotu??? Če ne pride pravočasno paketek do tebe, rade volje in brez problema skočim do Postojne (imam 20 min), ker si ne predstavljam, da bi šla na punkcijo instant , brez prave doze...
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 12.8.2009 20:27:32
|
|
|
|
lana70
|
biba007, maš zs. Popravek, maš 2 zs.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 12.8.2009 20:29:14
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Hmmm, da bi se prej spomnila, bi rekla na punkciji, da mi dajo kr eno zalogo, pa bi delile malo okoli No noooo, malo heca pa res lahko aaaaa kako si mi bejba moja...si zrihtala bajto??? Boš tvojega dragega čist ufrdirbala ...moja domača naloga pa od pluska čaka, pa čakaaaaaa.....čakam, da me kdo zbrca
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 12.8.2009 20:47:28
|
|
|
|
S*
|
Hvala punce za dobrodošlico in vaše nasvete. Očitno bom morala res na Madžarsko na izlet , ma bomo že zrihtali. Sem se pa kar malo prestrašila, ko berem vaše debate o punkciji pri Rešu. Sama imam namreč precej nizek prag bolečine in se sekiram že zaradi špik, kaj bo šele na punkciji
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 12.8.2009 20:52:25
|
|
|
|
Reby
|
S* - kje bereš za punkcije pri Rešu? Biba ima pač tako situacijo in čuden položaj maternice. Jaz imam z njim ful dobre izkušnje, punkcijo je naredil tik tak, res stručko. Pa še marsikatera, ki je bila pri njemu, bo to potrdila. Špike pa tut niso noben bav bav, boš vidla, boš kmalu obvladala v nulo. Vse bo ok A Diane nisi kontaktirala? Ona je Madžarka, zato sem ti napisala.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 12.8.2009 21:08:23
|
|
|
|
mismis
|
Da ne pozabim,... n74, dobro opravi jutri, bomo mislile nate in držale pestke zate in za tvojo pikico
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 12.8.2009 21:16:20
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Da ne pozabim,... n74, dobro opravi jutri, bomo mislile nate in držale pestke zate in za tvojo pikico Se pridružujem
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 12.8.2009 21:27:38
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: mismis Da ne pozabim,... n74, dobro opravi jutri, bomo mislile nate in držale pestke zate in za tvojo pikico Se pridružujem jaz tudi, držim pesti
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?