|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
13.8.2009 9:51:49   
Anonimen
n74, mislim nate!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 426
13.8.2009 9:55:41   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

Loremi, ja, hvala!user posted image

Zdej vas bom prišla malo večkrat pozdravit, se pa namenoma držim malo stran, ker vse skupaj preveč vpliva name in nočem biti z glavo ves čas v tem...upam, da razumeteuser posted image Kar pa ne pomeni, da ne mislim in čutim z vsemi vami.

Hvala,

Tinka

ooooooo tinkamiška, sem mislila nate...a vidiš, da mi je uspelo......držim pesti, da vse pridete za mano....se večkrat spomnim na tisto ubogo čakalnico tam in nas na kupu ko ene miške z velikimi učki user posted image user posted image , sem vesela, da je za mano, res. In občudujem vas punce, ko vedno znova zberete vse atome moči, da se spopadate z novimi in novimi postopki, res....kapo dol.

.....in prišla je Živa....

Neposredna povezava do sporočila: 427
13.8.2009 10:45:47   
palcica_
Pozdravljene!

Prišel je čas in podajamo se v nove boje.
Včeraj se dobila user posted image  in upajmo da bo tokrat uspelo.

No, kot ponavadi, bi vas prosila za informacijo :) A mogoče katera ve, a je sedaj obvezno opraviti preiskave o spolno prenosljivih boleznih? Na zadnje sem bila na IVF februarja in takrat ni bilo potrebno, sedaj pa sem zasledila da je. A je to samoplačniško ali lahko preko napotnice?

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 428
13.8.2009 10:45:49   
BarbiG
Uf, Loremi, bošca, tole pri tebi pa ni mačji kašelj. Sicer je pa res naše zdravstvo čist v podnu. user posted image  Sej dokler jih ne rabiš je vse OK, potem, ko pa je res nujno, ti pa ne znajo pomagat. Želim ti, da se stanje pri tebi čim prej umiri in da lahko zadihaš na polna pljuča. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 429
13.8.2009 10:49:19   
BarbiG
IZVIRNO SPOROČILO: palcica_

Pozdravljene!

No, kot ponavadi, bi vas prosila za informacijo :) A mogoče katera ve, a je sedaj obvezno opraviti preiskave o spolno prenosljivih boleznih? Na zadnje sem bila na IVF februarja in takrat ni bilo potrebno, sedaj pa sem zasledila da je. A je to samoplačniško ali lahko preko napotnice?

Palčica, welcome back. Ja, ta preiskava je obvezna, izvidi ne smejo biti starejši od enega leta. Nama je napotnici za odvzem krvi za SPB napisal dr. D. Zdaj si morava samo še čas vzet in it na Zavod za transfuzijo.

Aja, pa veliko sreče v tem postopku. Ma da rata. user posted image

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 430
13.8.2009 12:56:40   
loremi
BarbiG, hvala, se pa strinjam, da ko enkrat rabiš zdravnike, vidiš, v kakšnem stanju je naše zdravstvo user posted image .

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 431
13.8.2009 13:30:50   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: palcica_

Pozdravljene!

Palčica, ja, SPB izvid je po novem obvezen. In to za obauser posted image  Gre pa vse prek napotnice - seveda pod domnevo, da imaš tudi napotnico za IVF. Dobro zrihtajtauser posted image

A, vidim, da ti je Barbi že vse razložilauser posted image . Plidna Barbiuser posted image

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 432
13.8.2009 13:56:24   
palcica_
ja, ma saj vsakič ko greš v nov postopek zahtevajo nekaj novega user posted image . Ampak nekje sem slišala , da moraš neki tudi sam plačat (okrog 120 eur). A je to res? In v kolkem času dobiš izvide? Se bojim, da mi ne bo ratalo dobit izvidov pravočasnouser posted image , pa še moj ginekolog ne dela user posted image .

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 433
13.8.2009 14:02:29   
mismis
Palčica, izvide dobiš v roku treh dni, saj tako so meni rekli, ko sem šla februarja dati kri. Ti si pri ata Rešu, ali na GK?
Oprosti, ker sem pozabila, morala bi pogledati na seznamček

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 434
13.8.2009 14:04:36   
Amelia
Hej punce!

Jaz sem ena od Reševk, uspelo mi je v drugo, lani avgusta sem rodila mojo čebelico, prej sem bila pa non stop na tejle temi.

Nekaj me zanima, kako je kaj sedaj pri Rešu, koliko časa traja da prideš do prvega obiska pri njemu in potem do postopka z zamrznjenčki, imava namreč še 5 zamrznjenih zarodkov, pa mal že razmišljam kdaj bi spet probala v drugo.

Hvala, vsem pa veliko sreče user posted image user posted image user posted image  v postopkih!!!!!

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 435
13.8.2009 14:05:44   
palcica_
Sem v PO pri dr. Merlotu.

Sem ga danes klicala, pa ga ne dobim, je baje na dopustu :( Upam da pride pravočasno nazaj.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 436
13.8.2009 14:07:06   
palcica_
No grem pa tokrat v nove boje s klomifenom. Upam da nam uspe zagledat user posted image .

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 437
13.8.2009 16:18:44   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

Dobro jutro punce...jst se počasi pripravljam na nov štart, sem pa še vsa dopustniškauser posted image

Lana, sem prebrala kako tvoja pika pridno rasteuser posted image user posted image user posted image user posted image

Bebiii, ti pa boš šla na krvomočnico? Sama sem jo tudi pila, pa nehala, ker se moja sluznica tako in tako fino zadebeli, pa sem opustila vse skupaj.

Včeraj sem dobila M, pa so mi julija, ko sem bila na pregledu, rekli, da naj v avgustu ob prvi M pokličem sestro. Pa sem založila št. in ime te sestreuser posted image user posted image
Mi jo lahko ena prosim napiše, da dobim evidenčno št. (za LJ)

Drugače pa imam ta mesec mojo miško doma, ker je naš vaški vrtec cel avgust zaprt in ker delam doma je vse skupaj izvedljivo. Se pa cartkava kolker se lahko user posted image

Pozdravček vsem, pestke pa tako ves čas držim za vse vas!

Tinka

O pozdravljena Tinkamiškauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi jaz sem večkrat mislila nate in na vse druge punce, ki smo čakale na punkcijo in ETuser posted image user posted image user posted image user posted image
Lepo da si spet tukaj in da počasi štartamo v nove boje skupaj. Ja naši Lani70, je uspelo, sedaj pa se moramo še mi pokazat a neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja jaz krvomočnico pijem dalje, tudi če imam ovulcijo, saj tako moram čakat naslednjouser posted image , ki bi morala priteči enkrat konc meseca ali v začetku septembra, maaa veš, če ti povem, sploh se ne sekiram preveč, boljše da je odebeljena kot da niuser posted image , če pa mi zaradi odebljene sluznice reče, da ne morejo vstavit zamrznjenčka, pol pa pošljem vse skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz imam št. od sestre Milice : 01/522-61-12
Fajn se imej, pa se vidimo v LJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Palcica_,ti želim, da čim prej rataš srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
LEP DAN VSEMuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

Neposredna povezava do sporočila: 438
13.8.2009 16:19:46   
Rakica_80
N74....držim še vedno pestke zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 439
13.8.2009 20:09:19   
n74
Ojla,

no žal novičke niso ok, na izvidu piše nejasni obrisi ploda (no potem sploh ne vem ali je bil ali ne) in brez utripa. Dr.je rekel, da po njegovem ni mola, na urgenci so rekli, da to ne morejo vedeti dokler ne dobijo izvidov iz preiskav. Upam, da potem preiskava bo, ker na zadnji abraziji niso nič naprej dali.
Jutri grem ponovno na urgenco, ker me danes niso sprejeli.
Je pa zdravnica na urgenci rekla, da sem lahko vesela, da nama je uspelo zanositi po naravni poti. No, vsaj to imam zaenkrat v tolažbo.
Hvala za navijanje in pestke, bo naslednjič bolje.

Lp, N.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 440
13.8.2009 20:16:48   
loremi
n74  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
res mi je zeloooooo žal, da moraš tudi ti to doživet user posted image
Želim ti, da čimlažje prestaneš poseg in dneve po njem. Vedi, da smo v mislih s tabo. Želim si, da se take zgodbe in doživetja nebi dogajala, da bi tudi me enkrat prišle do svojih potomcev. Odgovora, zakaj je tako, ni, ni lahko, jaz sem pa rekla, če že mora bit, je bolje, da je na začetku in bolje, kot pa če bi detece bilo bolančkano. Vem, da ni dobra tolažba, potreben je čas, zato si ga vzami.
Je pa res ... zanosila si naravno in naj ti bo dano, da boš naslednjič spet! Drži se!

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 441
13.8.2009 21:59:02   
lana70
n74....user posted image , res mi je žal, sem mislila nate in upala, da se vseeno drugače obrne....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 442
13.8.2009 22:21:10   
mismis
n74 user posted image user posted image , ma hudiča, da te mora nekaj takšnega res doleteti dvakrat, to pa res ni fer. Edina dobra novica pri vsej tej stvari je ta, da sedaj veš, da lahko naravno zanosiš. Pa je dr. kaj rekel, zakaj prihaja do tega?
Jutri se drži, pa držim pesti, da je to zadnja slaba stvar, ki te je doletela v tem letu

Lana70, sem dobila presenečenje, full hvala. Samo škoda, ker nisi imela dveh, bi si jih lahko pripela na levo in desno stran mojega karakterjauser posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 443
13.8.2009 22:21:12   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: n74
Upam, da potem preiskava bo, ker na zadnji abraziji niso nič naprej dali.
Jutri grem ponovno na urgenco, ker me danes niso sprejeli.

Lp, N.

Na genske preiskave dajo po tretji neuspeli nosečnosti.
Zakaj pa te niso sprejeli?

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 444
13.8.2009 23:41:34   
n74
loremi - vem, da je tako še najbolje, da če se že mora zgoditi slabo, se naj na začetku. Je sigurno veliko težje, ko si že npr. na nuhalni in ti ugotovijo gensko napako.

mišmiš - no, da bi se mi zgodila letos še ena abrazija do konca leta ne verjamem, ker bo spet prepoved 3 mesece zanosit. Me pa malo skrbi za jutri kdo bo dežurni, ker zdaj pa dr.D-ja ne morem poklicati za poseg. No, samo nimam kaj, kar bo pač bo. Ne dr.ni nič rekel zakaj pride do tega, imam zdaj smolo, da sem imela vsakič na uz-ju drugega, ker so dopusti. Danes se je temu tudi tolko mudilo, da se še obleči nisem imela časa je že ven letel.

kruce - vem, da šele pri tretjem splavu pošljejo na genske preiskave, čeprav so mi danes rekli, da vsakič pošljejo. Ker je bil sum na molo, bom jutri še enkrat to poudarila in upam, da me bodo uslišali. Danes sem šla direktno iz Leonišča na urgenco in bila na vrsti ob 13:00 in so že zaključili s posegi. Ker je menda čas dopustov in je bil dežuren anastezist samo zjutraj. Ma, sem mislila, da bom čimprej opravila, pa sem malo na silo takoj letela na urgenco.
A mogoče ti veš, če bi morala imeti tudi podatek o partnerjevi krvni skupini. A to kaj rabijo za ugotavljanje genskih napak?

lana70 - enkrat se mi bo že nasmehnila sreča.user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 445
14.8.2009 6:10:43   
Reby
n74 - žal mi je zate, pa toliko sem mislila nate, da bo vse vredu. Sedaj upajmo na najboljše. Drži se punca user posted image

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 446
14.8.2009 6:12:59   
Reby
Najprej kavica user posted image

user posted image

in pa Netkič a la Veliki škrat, pupa zlata, želim ti vse najlepše za tvoj rojstni dan user posted image  user posted image  user posted image
user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 447
14.8.2009 7:26:49   
mojca976
Dobro jutro, me samo zanima če je normalno da se pojavljajo krči kot pri pms, boli me križ. Imam občutek kot da bo vsak čas prikazala user posted image . Sem namreč user posted image . Nočem paničarit, sem prvič v tem in ali moram Buscopan jesti obvezno 3x/dan ali po potrebi. UZ imam pa 24.8. Ful me skrbi da ni kaj narobe. Upam da bo kakšna vzpodbudna beseda padla.
Hvala za odgovore

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 448
14.8.2009 7:27:00   
loremi
Dobro jutro,

n74, drži se! user posted image

Reby, krasna kavica!

IZVIRNO SPOROČILO: Reby
in pa Netkič a la Veliki škrat, pupa zlata, želim ti vse najlepše za tvoj rojstni dan user posted image  user posted image  user posted image  

Čestitke in vse dobro tudi od mene!!!

P.s.: mojca976, krči so menda normalni, ti kar pridno jemlji boscopan in počivaj oz. ne pretiravaj s kakšnimi dvigovanji bremen in veljimi deli. Držim pesti, da dobro opraviš na UZ.

Lep dan želim vsem!

< Sporočilo je popravil loremi -- 14.8.2009 7:29:32 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 449
14.8.2009 8:19:35   
BarbiG
Dobro jutro.

N74 user posted image user posted image user posted image . Pa to ni res. Sploh ne morem verjet. Že drugič letos te je doletela smola. Ampak v tretje gre rado in naslednji poskus se bo končal z lepo user posted image  in še bolj krasnim otročkom. Drži se danes. Mislim nate.

Veliki Škrat, tebi pa vse dobro in da se ti želja po user posted image  čim prej izpolni. Zdajle bi bil kar pravi čas, a ne? user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?