loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Loremi, bošček moj, tole se pa res ne sliši dobro. A pa praviš, da so migrene tako trdovratne, da se dajo naplodit naogrog? Ja, od hudiča, pa ti si tako kot ena mala H1N1 fabrika, samo bolj specializirina Ampak, čisto resno, a MRI praviš, da so ti že naredili? Pri nas smo imeli en primer s takšnimi trdovratnimi glavoboli, pa se je izkazalo, da gre za anevrizmo. Brez veze, saj vem, vsak primer je specifičen, ampak pri nas je sledila ekspresna operacija in migrene so all-gone. Mah, zgleda sem jst en sam virus, pol pa drugim tečnarim ..... dej prosim tiše radio, ne prosim tolk svetlobe not spuščat, ne se tko dreeeeeet, mah vsem naokol težim . Mela sem opravljeno slikanje glave, pokazal je neko cisto, dolgo med 2 in 3 cm (pa pravi nevrologinja, da naj to nebi bplivalo, ampak jst mal dvomim v to, da neki v glavi ne vpliva na nič), pa neko odmiranje malih možganov, kar pomen, da bom imela vedno slabši spomin, pa že zdej se nič ne zapomnim . Magnetna resonanca ... nisem še opravila. Menda se čaka najmanj eno leto na pregled, pa še pol leta po pregledu menda ne smeš delat na zanositvi . Pol sem pa še tu v riti. Ne vem, res, najdaljši interval do zdej sem mela 11 dni, zdej je že 16. Poskušam dost pit, vsej 1 do 1,5 l na dan, v glavnem vodo. Šla sem tud na masažo po navodilu nevrologinje, sej ne rečem, lahko da je pomaga, sam zdele ne prenesem nobenega masiranja, ker pol sam še bolj boli . Mislm, kriza no. Ne vem, a so se hormoni zdej spet tko skeglal po A, al kaj, nimam pojma več. Sam upam, da bi tole kej pojenjal, ker niti nardit ne morem doma po hiši kej konretnega. Aha, še tole sem pozabla dodat, če grem pa do zdravnice, mi pa reče, ja tablete vzamite, glavobole je najtežje diagnosticirat in odkrit vzrok, in je treba si pač pomagat s tabletami in zdržat . Joooooooj zdej sem se pa razpisala, pa sploh ni tema za to . Barbi, z motorjem, dobre ste punce, mene mensezdi kap rukne, sam da se zicnem na motor, mejta se fajn na izletu. Sam mora bit pa lepo tam.
< Sporočilo je popravil loremi -- 13.8.2009 9:19:16 >
|