|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
12.8.2009 21:33:32   
S*
Reby sem poskusila poiskat Diano na RR, da ji pošljem ZS, pa jo ne znam najti, vsaj prek iskalnika ne. Bom še poskusila.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 401
12.8.2009 21:42:24   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Reby sem poskusila poiskat Diano na RR, da ji pošljem ZS, pa jo ne znam najti, vsaj prek iskalnika ne. Bom še poskusila.

iskati moraš Diana79, pa bo šlo...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 402
12.8.2009 21:51:01   
S*
Sem najdla. Ja tudi slepa kura...user posted image . No zdej sem ji malo zatežila na ZS in upam, da dobim kakšne konkretne informacije.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 403
12.8.2009 23:04:41   
Rakica_80
N74,držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 404
12.8.2009 23:34:27   
n74
BEBII  in ostale hvala za pestke in navijanje...samo moj sedmi čut pravi, da ne bo ok. Je pa hecno, ker nisem imela prej nobenih nosečniških znakov, zdaj me že od ponedeljka bolijo prsa za znoret. Samo je tudi res, da me lahko bolijo zaradi tujka , ki mi raste v maternici.
GIGI si me malo prestrašila, ko si napisala, da upaš, da nimam mole in sem šla malo brskat kaj je to za ena žival. In ni tako nedolžna, kot sem mislila.

Za tiste, ki boste sedaj pile KRVOMOČNICO, jaz sem jo tudi ta ciklus, ko sem zanosila v kombinaciji z maco in mogoče je kaj pomagalo. No, uspelo je pri oploditvi, o kvaliteti zarodka raje ne bi.user posted image  Aja še to, krvomočnica se med menstruacijo ne pije.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 405
13.8.2009 6:21:08   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

n74 - mislim nate user posted image

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 406
13.8.2009 7:33:02   
loremi
Dobro jutro,

n74, drži se danes!

Reby, še kr pridna, zgodnja in še kar 2v1, dans mamo pa kr kavico z angelskimi krilci user posted image .

Lep dan želim vsem!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 407
13.8.2009 7:37:48   
Reby
loremi - vsaj do torka se me ne boste še rešile user posted image  Potem pa grem k staršem, bom tam počakala na porod in se najbrž ne bom toliko javljala. Potem ti pa prepustim štafeto user posted image
Zdej pa šibam na sprehod z mojo user posted image
Lep dan vsem!

< Sporočilo je popravil Reby -- 13.8.2009 7:38:56 >

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 408
13.8.2009 7:46:29   
BarbiG
Dobro jutro.

N74 držim pesti danes, da bo s tvojo pikico vse v redu. Mislim nate.

Reby, a zapuščaš nas? MAdona, pa sem mislila, da te bom pred Rimom še kaj videla. Škoda, ker zadnjič res nisem mogla pridet, ampak sem imela res štalo. Kje pa boš rodila?

Mismis, a da me leta dajejo praviš? user posted image   Sam jaz sem tud 7 let nazaj imela malo celic. Zgleda, da moji jajčniki pač niso sposobni proizvest ne vem koliko celic. user posted image  Sicer pa imam že sedaj dober občutek glede tega postopka, tako da upam da bo res to to. Pa zate seveda tud. Sej obe takrat praznujeve. Jaz sem si včeraj na hitrco nekaj računala in če me user posted image  ne bo zafrkavala, bo test verjetno padel glih tam na moj RD. user posted image

Loremi, a glavoboli so že minil?user posted image  Upam, da so odšli daleč stran od tebe, sam po drugi strani pa upam, da niso prišli do mene, ker me danes glava boli za po.pi.zd.it . user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 409
13.8.2009 7:47:02   
loremi
user posted image  dobro, samo da te kej ne prehiti pred torkom, pri starših si bližje porodnišnici?
Lepo božaj trebuščka do takrat!

Pametno ja, zdej pojdi na sprehod, ko še ni vroče.

IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG
Loremi, a glavoboli so že minil?user posted image  Upam, da so odšli daleč stran od tebe, sam po drugi strani pa upam, da niso prišli do mene, ker me danes glava boli za po.pi.zd.it . user posted image

Niso user posted image , tko da jih nisi mogla dobit od mene, edin če so se delil in še malo naokol selil.

< Sporočilo je popravil loremi -- 13.8.2009 7:48:36 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 410
13.8.2009 7:50:41   
BarbiG
Biba a tako hudo je pri tebi na punkciji. Ja pol je pa boljš da ze zadrogiraš tko kot je Lana napisala. Ti pa želim, da bi bila tokratna punkcija čim manj boleča. user posted image

Madona punce, sploh se ne morem vklopit nazaj v delovni ritem. Tale dopust me je čist zavrtel. Zjutraj sem tako povožena, da se komaj skup spravim, zvečer pa sam dol padem. Upam, da se bo tole kej kmal porihtal. Upam, da bo vsaj viked bolj znosen, ker grem v soboto svojo nečakinjo obiskat v Koper - že komaj čakam, da vzamme to našo malo štručko v naročje. V nedeljo greva pa z mojim dragim na Grossglockner z motorjem. user posted image  Že komaj čakam.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 411
13.8.2009 7:52:10   
BarbiG

Niso user posted image , tko da jih nisi mogla dobit od mene, edin če so se delil in še malo naokol selil.

Ja madona no, tole pri tebi pa res že predolgo traja. A pa ne bi šla do kakšnega zdravnika, pa da skupaj natuhtata eno primerno rešitev zate? user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 412
13.8.2009 7:54:25   
biba007

Dobro jutro.

N74 držim pesti danes, da bo s tvojo pikico vse v redu. Mislim nate.

Se podpišem pod tole. Naj bodo boleče joškice znak za user posted image . Sem ter tja si pa res zaslužimo mal user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 413
13.8.2009 7:59:52   
biba007

Ja madona no, tole pri tebi pa res že predolgo traja. A pa ne bi šla do kakšnega zdravnika, pa da skupaj natuhtata eno primerno rešitev zate? user posted image

Loremi, bošček moj, tole se pa res ne sliši dobro. A pa praviš, da so migrene tako trdovratne, da se dajo naplodit naogrog? Ja, od hudiča, pa ti si tako kot ena mala H1N1 fabrika, samo bolj specializirinauser posted image  Ampak, čisto resno, a MRI praviš, da so ti že naredili? Pri nas smo imeli en primer s takšnimi trdovratnimi glavoboli, pa se je izkazalo, da gre za anevrizmo. Brez veze, saj vem, vsak primer je specifičen, ampak pri nas je sledila ekspresna operacija in migrene so all-gone.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 414
13.8.2009 8:02:50   
biba007

Biba a tako hudo je pri tebi na punkciji. Ja pol je pa boljš da ze zadrogiraš tko kot je Lana napisala. Ti pa želim, da bi bila tokratna punkcija čim manj boleča. user posted image

Madona punce, sploh se ne morem vklopit nazaj v delovni ritem. Tale dopust me je čist zavrtel. Zjutraj sem tako povožena, da se komaj skup spravim, zvečer pa sam dol padem. Upam, da se bo tole kej kmal porihtal. Upam, da bo vsaj viked bolj znosen, ker grem v soboto svojo nečakinjo obiskat v Koper - že komaj čakam, da vzamme to našo malo štručko v naročje. V nedeljo greva pa z mojim dragim na Grossglockner z motorjem. user posted image  Že komaj čakam.

Akhem, Barbi, mogoče se pa ti med vikendom tako zmahaš, da potem čez teden ne prideš k sebiuser posted image user posted image user posted image  Koper, pa Grossglockner na motorju...madona, pa saj potem človek res rabi dopust za rekuperacijo, a neuser posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 415
13.8.2009 8:02:55   
lana70

V nedeljo greva pa z mojim dragim na Grossglockner z motorjem. user posted image  Že komaj čakam.

nepozabno doživetje user posted image ...pa če se da, pejta za dva dni

< Sporočilo je popravil lana70 -- 13.8.2009 8:03:15 >

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 416
13.8.2009 8:09:21   
sonček33
Barbi super izbira za izlet. Uživajta.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 417
13.8.2009 9:03:37   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

V nedeljo greva pa z mojim dragim na Grossglockner z motorjem. user posted image  Že komaj čakam.

nepozabno doživetje user posted image ...pa če se da, pejta za dva dni

Ja res je nepozabno doživetje, sva pa že lani enkrat bila. Sam nama nikakor ne rata za 2 dni skompletirat glede varstva otrok. Tako da če štartava ob ene 6-tih prideva komot nazaj do 19-tih, seveda z veliko vmesnimi panoramskimi postojankami. Samo upa, da se bo vreme do nedelje poštimal, ker danes pa jutri ni glih najboljš napoved. Pa upam, da mi bo kakšen svizec tam gor še toplo čokolado zavil. user posted image  

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 418
13.8.2009 9:05:16   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Akhem, Barbi, mogoče se pa ti med vikendom tako zmahaš, da potem čez teden ne prideš k sebiuser posted image user posted image user posted image  Koper, pa Grossglockner na motorju...madona, pa saj potem človek res rabi dopust za rekuperacijo, a neuser posted image user posted image

Biba, takile izleti me mal poživijo, k seb ne mroem pridet od skoraj treh tednov dopusta. user posted image  Zato pa greva mal naokol, ker z motojem kam it je čista uživancija. user posted image  Pa še mal te zbrihta.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 419
13.8.2009 9:06:24   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Barbi super izbira za izlet. Uživajta.

Sonček hvala. Pogled na tvoj avatarček pa mi zmeraj ogreje srce. user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 420
13.8.2009 9:08:38   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: biba007
Loremi, bošček moj, tole se pa res ne sliši dobro. A pa praviš, da so migrene tako trdovratne, da se dajo naplodit naogrog? Ja, od hudiča, pa ti si tako kot ena mala H1N1 fabrika, samo bolj specializirinauser posted image  Ampak, čisto resno, a MRI praviš, da so ti že naredili? Pri nas smo imeli en primer s takšnimi trdovratnimi glavoboli, pa se je izkazalo, da gre za anevrizmo. Brez veze, saj vem, vsak primer je specifičen, ampak pri nas je sledila ekspresna operacija in migrene so all-gone.

Mah, zgleda sem jst en sam virus, pol pa drugim tečnarim ..... dej prosim tiše radio, ne prosim tolk svetlobe not spuščat, ne se tko dreeeeeet, mah vsem naokol težim user posted image .
Mela sem opravljeno slikanje glave, pokazal je neko cisto, dolgo med 2 in 3 cm (pa pravi nevrologinja, da naj to nebi bplivalo, ampak jst mal dvomim v to, da neki v glavi ne vpliva na nič), pa neko odmiranje malih možganov, kar pomen, da bom imela vedno slabši spomin, pa že zdej se nič ne zapomnim user posted image  user posted image .
Magnetna resonanca ... nisem še opravila. Menda se čaka najmanj eno leto na pregled, pa še pol leta po pregledu menda ne smeš delat na zanositvi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pol sem pa še tu v riti.
Ne vem, res, najdaljši interval do zdej sem mela 11 dni, zdej je že 16. Poskušam dost pit, vsej 1 do 1,5 l na dan, v glavnem vodo.
Šla sem tud na masažo po navodilu nevrologinje, sej ne rečem, lahko da je pomaga, sam zdele ne prenesem nobenega masiranja, ker pol sam še bolj boli user posted image .
Mislm, kriza no. Ne vem, a so se hormoni zdej spet tko skeglal po A, al kaj, nimam pojma več.
Sam upam, da bi tole kej pojenjal, ker niti nardit ne morem doma po hiši kej konretnega.
Aha, še tole sem pozabla dodat, če grem pa do zdravnice, mi pa reče, ja tablete vzamite, glavobole je najtežje diagnosticirat in odkrit vzrok, in je treba si pač pomagat s tabletami in zdržat user posted image .
Joooooooj zdej sem se pa razpisala, pa sploh ni tema za to user posted image .

Barbi, z motorjem, dobre ste punce, mene mensezdi kap rukne, sam da se zicnem na motor, mejta se fajn na izletu. Sam mora bit pa lepo tam.

< Sporočilo je popravil loremi -- 13.8.2009 9:19:16 >

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 421
13.8.2009 9:27:32   
tinkamiška
Dobro jutro punce...jst se počasi pripravljam na nov štart, sem pa še vsa dopustniškauser posted image

Lana, sem prebrala kako tvoja pika pridno rasteuser posted image user posted image user posted image user posted image

Bebiii, ti pa boš šla na krvomočnico? Sama sem jo tudi pila, pa nehala, ker se moja sluznica tako in tako fino zadebeli, pa sem opustila vse skupaj.

Včeraj sem dobila M, pa so mi julija, ko sem bila na pregledu, rekli, da naj v avgustu ob prvi M pokličem sestro. Pa sem založila št. in ime te sestreuser posted image user posted image
Mi jo lahko ena prosim napiše, da dobim evidenčno št. (za LJ)

Drugače pa imam ta mesec mojo miško doma, ker je naš vaški vrtec cel avgust zaprt in ker delam doma je vse skupaj izvedljivo. Se pa cartkava kolker se lahko user posted image

Pozdravček vsem, pestke pa tako ves čas držim za vse vas!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 422
13.8.2009 9:32:12   
Reby

O super, jaz sem bila že 3x user posted image  user posted image  user posted image

Če do srede ne bo akcije, bom rodila v Celju user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 423
13.8.2009 9:32:36   
loremi
tinamiška, misliš št. za sestro Miro?  01/231 82 45

super, da se lahko z malčico cartata user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 424
13.8.2009 9:38:50   
tinkamiška
Loremi, ja, hvala!user posted image

Zdej vas bom prišla malo večkrat pozdravit, se pa namenoma držim malo stran, ker vse skupaj preveč vpliva name in nočem biti z glavo ves čas v tem...upam, da razumeteuser posted image Kar pa ne pomeni, da ne mislim in čutim z vsemi vami.

Hvala,

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?