|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
12.8.2009 8:51:07   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj

Reby, samo še 8 dni user posted image user posted image user posted image . Torej se jutri dobimo s Hedi, na istem mestu, ko bo imel Miki ta kratko roko na številki devet in ta dolgo roko na številki 12 user posted image user posted image

Barbi, moj ne komplicira, v bistvu sva itak začela kampirati zaradi njega. Sedaj pa si sploh ne rpedstavljam, da bi preživela dopust v apartmanu.

Loremi, ti božšček ti, ma kaj je s temi tvojimi glavoboli. Upam, da te do dopusta minejo.

BibaTolstojBond, jaz pri punkcijah nisem jemala nič, razen tiste inekcije ketonala, ki so mi jo dali v rit, pa mi ni bilo težko preživeti. Res je tudi, da jaz ponavadi nimam prav gromozansko število foliklov, ampak ene par celic pa vedno napraskamo skupaj. Drugače pa vzemi kakšen Ketonal  ali pa Naglesin.

Lara, pozdravčke naazj, ste pa full cotkani, saj veš kje user posted image

Mijavček ti barjanski muc, doglo te ni bilo med nami, kako ste kaj, vidim da mulčka lepo napredujeta. Super, super...

Bit, nič fovšije zganjat, vse bomo enkrat na tem, da bomo cartale

Lana70, lepo napredujete, user posted image user posted image user posted image  super za 24 mm. A mali/veliki sine se je že sprijaznil?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 351
12.8.2009 8:51:50   
hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Reby, tastara Mišmiš sprašuje kdaj, ve pa kje... Kaj pa jutri??

Aha, se je gospa le spomnila user posted image   Jutri je ok, standard plac in ura al kej prej?

Pomoje kar ob običajni uri, ker je treba mularijo dat u mižovce. Mišmišič a je kul?

Tastara???? a nisem jaz kao najmlajš od nas srečne trojke user posted image

user posted image user posted image user posted image ma po letih že, po letih že....user posted image user posted image user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 352
12.8.2009 8:53:54   
mismis

Aha, se je gospa le spomnila user posted image   Jutri je ok, standard plac in ura al kej prej?

Pomoje kar ob običajni uri, ker je treba mularijo dat u mižovce. Mišmišič a je kul?

user posted image user posted image user posted image ma po letih že, po letih že....user posted image user posted image user posted image user posted image

s čim sem si pa potem zaslužila ta vele časten naziv "tastara"

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 353
12.8.2009 10:46:58   
lana70

Dobro jutro vsem skupaj

Lana70, lepo napredujete, user posted image user posted image user posted image  super za 24 mm. A mali/veliki sine se je že sprijaznil?

mali/veliki sine kaže neke znake spreobrnenja user posted image ,,,bomo videli, če se samo "kao dela" ali je zadeva iskrena ...saj bo, to bo ljubezen na prvi pogled user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 354
12.8.2009 10:51:57   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Kakšne izkušnje imate z blaženjem bolečin pri punkciji? Če se ne motim, je v MB in LJ kar precej različnih metod… Za PO niti ne vem…. Sem, hja no, desperado user posted image za kako učinkovito varianto...

odvisno kam greš.....user posted image user posted image user posted image  jaz sem šla tako zadeta na punkcijo v GK LJ, in je blo čist ok......apaurin in ketonal večer pred punkcijo, zjutraj ponovi vajo, pred punkcijo še en ketonal, gor dve injekciji (ena v rito in ena vaginalno) in mi je bila doza vlih prav. Doma še nekaj proti bolečinam, vzela sem zaldiar in sem bila v redu. Če kej rabiš, ti sam povej, pošljem vse razen aparuina, ki sm ga tudi jaz nažicala..user posted image user posted image (beri - pojedla od drugih, a ne BEBIII)

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 355
12.8.2009 11:04:35   
loremi
Loremi, ti božšček ti, ma kaj je s temi tvojimi glavoboli. Upam, da te do dopusta minejo.
Ma bi blo fino, da bi že prej minili, do dopusta je še dober mesec user posted image , sam nč ne kaže na izboljšanje, poleg tega se mi še vrti in sem in tja mam občutek, da bom kr zletela okol. Pa v pisarni mamo tkooo slab zrak, prav za bruhat, še iz spodnjih prostorov vse pokasiramo gor in je obup, men pa že tko slabo. Kej tazga, tko dolgotrajnega pa še ne.
IZVIRNO SPOROČILO: lana70
Doma še nekaj proti bolečinam, vzela sem zaldiar in sem bila v redu.
O madonca, kje ti je pa uspel zaldiar dobit?
To se bom tud jst naslednjič mogla nadozirat, da bo lažje prenest.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 356
12.8.2009 11:12:56   
Anonimen
ojla.

mismis, kužona boš vzela s seboj na morje? Mu ne bo prevroče? Kam pa greste? A, sem že prebrala - na Pag. Greste v kakšen privat apartma? Pa ni problema za kužata? Ker jaz kamorkoli sem klicala so bili proti psu, če so pa že bili nekako za, so pa vprašali kok je velik. In ko sem povedala je blo vsega konc.user posted image  Aha, sem že prebrala, da greste v kamp. user posted image  Predvidevam, da Šimuni?

N74, joj, upam, da bo v četrtek res srček!!!! Držim pesti!!!!!user posted image

zarja, pol sem pa jaz še malenkost slabša od tebe..user posted image  Jaz celo poletje spim v termo nogavicah. user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa 3/4 poletja v pižami, potem sem ponavadi v spodnjem delu pižame in kratki majici, ene par dni v letu pa v boksericah in majčki. user posted image  

anci banci, joj, kok je pa luškan tale Svit!!! Čudovit dečko je!! user posted image user posted image user posted image user posted image

goldy, joj, tvoja princeska je tud tak cuker!! Za pojest!! user posted image user posted image user posted image user posted image

biba, v LJ imaš na voljo samo injekcijo v rit in potem še eno v nožnico. To je pa tudi vse.user posted image  Za normalno punkcijo se meni zdi čisto ok, če imaš pa npr. tako kot jaz - maternico pred jajčnikom - je pa defenitivno 100x premalo. user posted image user posted image user posted image

a kruce je strokovnjak za fiksanje?? No, potem pa prosim za en ornk zadet nasvet!! user posted image

uuu, lana, jaz ne bi mela nč proti kakšnemu ketonalu ali kaj podobnem..user posted image

(odgovor članu zarja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 357
12.8.2009 12:00:08   
Rakica_80

Kakšne izkušnje imate z blaženjem bolečin pri punkciji? Če se ne motim, je v MB in LJ kar precej različnih metod… Za PO niti ne vem…. Sem, hja no, desperado user posted image za kako učinkovito varianto...

odvisno kam greš.....user posted image user posted image user posted image  jaz sem šla tako zadeta na punkcijo v GK LJ, in je blo čist ok......apaurin in ketonal večer pred punkcijo, zjutraj ponovi vajo, pred punkcijo še en ketonal, gor dve injekciji (ena v rito in ena vaginalno) in mi je bila doza vlih prav. Doma še nekaj proti bolečinam, vzela sem zaldiar in sem bila v redu. Če kej rabiš, ti sam povej, pošljem vse razen aparuina, ki sm ga tudi jaz nažicala..user posted image user posted image (beri - pojedla od drugih, a ne BEBIII)

Na hitro......
Ja ja, zaloge sem zbirala za druge user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lana70 še tukaj za user posted image 24 mm,wiiiiiiiiiiii, kako lepo, fižolčič rasteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mismis, uživaj na dopustu, pa kakšno razglednico nam pošljiuser posted image
Suzi, se že drogiraš?user posted image
Nič šibaaaam....
Lepo se imejte,CIAOOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 358
12.8.2009 12:12:30   
sonček33
Mismis se mi samo zdi, ampak toliko energije, pozitive in super duper dobre volje, kot jo imaš pred tem postopkom, še nisi imela? To je zmagovalna kombinacije. Čutim na vodi :)

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 359
12.8.2009 12:30:34   
S*
Že nekaj časa vas berem in navijam za vse vas. Sedaj pa je napočil čas, da se vam pridružim. seveda če me sprejmete user posted image ???
Včeraj sva bila pri Rešu in s prvim postopkom ICSI štartava okrog 12-14 septembra ( neredni ciklusi). Lahko bi sicer štartala že danes, pa nisva imela zdravil nabavljenih, pa še na dopus greva v nedeljo.
Ker sem na tem področju novinka in seveda precej nevedna, se že naprej opravičujem, če bom kdaj kaj čudnega ali nesmislnega vprašala.
Ja in moje prvo vprašanje je že tukaj. Dobila sem recept za Merional, ki naj bi ga kupila na Lentijuuser posted image . A se ga res dobi samo na Madžarskem? Meni ki prihajam s Primorske je to na drugem koncu svetauser posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 360
12.8.2009 12:41:23   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Na hitro......
Ja ja, zaloge sem zbirala za druge user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lana in Bebika, če povzamem, samoreceptura za punkcijo je torej:

zvečer: 1 apaurin in 1 ketonal
pred punkcijo: 1 ketonal
po punkciji: 1 zaldiar

Revše kot sem nimam nič od tega doma. Drage moje, a bi lahko nafehtala odkup 1 apaurina, 2 ketonala in 1 zaldiarja?

Mimogrede, kaj pa priporoča mojster Kruce?

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 361
12.8.2009 12:45:22   
hedviga

Z zrelostjo!! user posted image user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 362
12.8.2009 12:46:45   
sonček33
Hedi ojla, a dobimo kakšno novo fotko sončkov?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 363
12.8.2009 12:52:30   
Reby

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 364
12.8.2009 12:54:04   
Reby
Bibek - če greš k atu, je dovolj samo kakšen Ketonal, pa še to kvečjemu za psiho... Ne se preveč zadevat, da ti ne bo slabo, pa še na tešče morš it tja. Jaz nisem vzela nič.

S* - dobrodošla med nami. Ja, žal se Merional dobi na Madžarskem. Poskusi kontaktirati Diana79, mogoče ti ona uspe zrihtati user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 12.8.2009 12:56:18 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 365
12.8.2009 13:05:11   
mismis

user posted image  user posted image  user posted image

ojej, ne vem, če me niste malo precenile, namreč jaz nimam Z od zrelosti.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 366
12.8.2009 13:09:00   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Mismis se mi samo zdi, ampak toliko energije, pozitive in super duper dobre volje, kot jo imaš pred tem postopkom, še nisi imela? To je zmagovalna kombinacije. Čutim na vodi :)

se ti zdi, morda je to v povezavi s prejšnjim postopkom user posted image . Saj veš, kako to gre, dokler prvič ne zanosiš te je strah, ali sploh lahko in dvomiš, da bo sploh kdaj ratalo, ko pa enkrat rata, veš da bo ratal spet, samo dovolj vztrajen moraš biti. Neki prinese pa tudi delež dr. D-ja, da bo on delal punkcijo, če le ne bo spet padla na vikend user posted image

Seveda je pa bojni plan tudi že pripravljen, čajčki in tabletke, pa matični mlečki, pa bog si ga vedi, kaj še vse, ma ima da rata. In to dva komada iznenada, da zaključimo tole IVF bitko in prepustim dr. D-ja drugim mučenicam. user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 367
12.8.2009 13:12:08   
mismis
S*, dobrodošla med nami. Za Merional drži, resnično ga prodajajo samo na Madžarskem.

Poglej tukaj je link od foruma MON, http://med.over.net/forum5/read.php?67,5389332, kjer ena tetka (Gogy) prodaja Merional, kontakt je tudi naveden. Daj jo pokliči, morda ga še ni prodala.

Veliko sreče

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 368
12.8.2009 13:15:25   
Anonimen
biba, kot sem ti napisala - mene punkcija levega jajčnika ni bolela, pa sem vzela samo eno svečko ketonala, pa tam sem še dobila 2 injekciji - nekako čutiš ko te nekaj "cuka", ampak to je pa tudi vse. Tako, da jaz ne bi pretiravala, ker po vsej verjetnosti boš imela kolikor toliko normalno punkcijo.user posted image

mismis, potem smo pa na istem.. Jaz tudi jem vse mogoče vitamine:
- gelee royale (matični mleček),
- evitol
- tifol
- Q10
- selen + cink
-  pijem koprivin čaj, čaj cimet+ingver
- multivitaminske šumeče tablete
- prehranjujem se po montiju (že cca. 1 mesec)..

Skratka, če to ne bo dovolj, potem pa res ne vem. user posted image

bebiii, nič se še ne drogiram. Tam nekje konec avgusta pričakujem M, tako, da potem štartam 3 dan.

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 369
12.8.2009 13:19:49   
loremi

Bibek - če greš k atu, je dovolj samo kakšen Ketonal, pa še to kvečjemu za psiho... Ne se preveč zadevat, da ti ne bo slabo, pa še na tešče morš it tja. Jaz nisem vzela nič. 
  Reby, zakaj pa na tešče na punkcijo? Na GKLJ so rekle, da lahko normalno jemo zjutraj user posted image .

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 370
12.8.2009 13:28:52   
BarbiG
S* doborodošla med nami. Želim, da ti v prvo uspe. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 371
12.8.2009 13:50:48   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

mismis, potem smo pa na istem.. Jaz tudi jem vse mogoče vitamine:
- gelee royale (matični mleček),
- evitol
- tifol
- Q10
- selen + cink
-  pijem koprivin čaj, čaj cimet+ingver
- multivitaminske šumeče tablete
- prehranjujem se po montiju (že cca. 1 mesec)..

Skratka, če to ne bo dovolj, potem pa res ne vem. user posted image

No moj dnevni izkupiček je pa tak:
- matični mleček (sveži Medexov user posted image )
- Maca
- Evitol
- q10 šumečke
- centramed mami
- čaji pa krvomočnica in malinovi listi (za zadebelitev sluznice)
- veliko gibanja še sploh hoje v hrib (prekrvavitev telesa)

fino a ne, celo življenje se izogibam tabletam, sedaj jih pa žrem kot pravi tabletoman user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 372
12.8.2009 13:53:11   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Reby, zakaj pa na tešče na punkcijo? Na GKLJ so rekle, da lahko normalno jemo zjutraj user posted image .

Pri Rešu greš na punkcijo na tešče...

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 373
12.8.2009 13:54:21   
Rakica_80
S*, dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naj bo tvoj 1 postopek ICSI uspešenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Suzi, to pa je kmali, bomo skupaj čakale v gužvi UZuser posted image
Biba007
Za punkcijo, je potrebno samo stiskanje zob nič drugega, nevem koliko te tablete pomagajo..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No kot pravi Reby, samo za psiho, psiha pa se ustvarja v naši glavi....jaz sem se toliko pripravila psihično, da sem bila bolj zadeta kot drugiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...no bolečina pa je bila prisotna nenormalnouser posted image
Je pa pri vsaki drugačno, jaz sem imela ogromno foliklov......

< Sporočilo je popravil BEBIII -- 12.8.2009 13:56:38 >

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 374
12.8.2009 13:56:03   
Anonimen
mismis, dobro da si me spomnila na krvomočnico - jaz jo bom začela pit prvi dan M, ker sem prej pozabila, sedaj je pa itak prepozno.user posted image  Maco sem pa tud jemala do sredine ciklusa. A malinove liste pa sama nabereš in skuhaš al se dobi kakšen čaj?

(odgovor članu Reby)
  Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?