mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj Reby, samo še 8 dni . Torej se jutri dobimo s Hedi, na istem mestu, ko bo imel Miki ta kratko roko na številki devet in ta dolgo roko na številki 12 Barbi, moj ne komplicira, v bistvu sva itak začela kampirati zaradi njega. Sedaj pa si sploh ne rpedstavljam, da bi preživela dopust v apartmanu. Loremi, ti božšček ti, ma kaj je s temi tvojimi glavoboli. Upam, da te do dopusta minejo. BibaTolstojBond, jaz pri punkcijah nisem jemala nič, razen tiste inekcije ketonala, ki so mi jo dali v rit, pa mi ni bilo težko preživeti. Res je tudi, da jaz ponavadi nimam prav gromozansko število foliklov, ampak ene par celic pa vedno napraskamo skupaj. Drugače pa vzemi kakšen Ketonal ali pa Naglesin. Lara, pozdravčke naazj, ste pa full cotkani, saj veš kje Mijavček ti barjanski muc, doglo te ni bilo med nami, kako ste kaj, vidim da mulčka lepo napredujeta. Super, super... Bit, nič fovšije zganjat, vse bomo enkrat na tem, da bomo cartale Lana70, lepo napredujete, super za 24 mm. A mali/veliki sine se je že sprijaznil?