|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 8.9.2009 9:20:25
|
|
|
|
glugluglu
|
oj, no danes smo zgodaj vstali, Tiana sem peljala v vrtec že ob 6.45, da je spoznal celotno dežurstvo, saj njegova vzgojiteljica pride šele ob 8. In kaj pomaga uvajanje z njo, če ga bomo pa itak puščali zjutraj pri drugih. No zanimivo je pa to, da mu je bilo kar bolj všeč in zanimivo z večjimi otroci, so bili tja do 2 let. Potem je bil pa žalosten ko so jih vzgojiteljice šle iskat in peljale v svoje skupine. No saj bo. Ravnateljice pa seveda nisem včeraj dobila na telefon, tajnica mi jo ne da, gsm je imela pa izklopljen. Logično, kaj pa drugega. Bomo pa pisno napisali eno lepo pisemce in zahtevali pisni utemeljen odgovor, če ne bo želela govorit, danes ima zadnjo šanso, jo bojo tudi druge mame iz naše skupine klicale. Ma mi se ne damo kar tako. Še to, naša vzgojiteljica na račun tega dela v vrtcu najmanj 7 ur. (od 8 do 15.00 bo ziher, danes sem pa videla, da je že dosti prej prišla), mislim, da sem v normativih prebrala, da so vzgojiteljice v vrtcu 6 ur, ali se motim, pa lahko več delajo? Pa, če je to res je tale naša ravnateljica res en čuden zmaj. metuljcek, ja ti smola, s to pomočnico, ma saj mogoče je ona hotela samo povedat, pa je tako kruto izpadlo, ja močno upam, da je tako . Vprašaj jih kako in s čim, če sploh so Anjo motivirale. Upam, da bo danes bolje. rovar_ka, boga Tia . Kaj pa , če tvoja P malo prehitro AB predpiše? To je res čudno no, da jih je imela že toliko? Je vsakič dala kri? Naša P ne da AB, če ima malo rdeča ušesa in grlo in nazadnje se je to izkazalo za ok. Se je izmazal. Ker kakor jaz vem je vnetje za AB gnojna, bakterijska zadeva. Ja pa ostali bolančki, Lan, Staš, . Naš Tian se slini, tako močno, da so mu v vrtcu dali slinček, roke si tlači v usta, pa še ne vidim kje bo zobek. Ampak očitno se pripravlja. Vročino pa tudi čakam, če bo kaj in ga skoz gledam in merim, ma saj imam res tak zoprn občutek, da samo čakam kdaj bo še njega vsa ta psiho somatska zadeva zvila. No lepo se imejte, dobro delajte, jaz moram tudi še kaj pri hiši naresti potem pa nazaj v vrtec.
|
|
|