|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
8.9.2009 8:34:03   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Evo, Majuska - tole je stil 3jeMi. Da ne pišeš dolgega posta, ampak lepo po vrsti citiraš in odgovarjaš. user posted image user posted image Linija najmanjšega odpora. user posted image user posted image

Ta je bila pa huda user posted image

Tako citiranje je pa čist moj stil ...3jeMi, nič zamerit, ampak kopiram zelo nerada user posted image

za druge ne vem, ampak če se moj odgovor nanaša le na en del neke objave, bom pač ostalo pobrisala, ker je vsaj meni osebno tako najlepše pisati.

user posted image user posted image user posted image ... da je prec jasno za kaj se gre... tako kot v šoli, najprej prepišite vprašanje potem napišite odgovor user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
8.9.2009 8:40:08   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

btw...sem rjavolaska

WB...

ej, btw... daj pripopaj kako svojo najnovejšo fotko, da vidimo, če te sploh še poznamo... user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
8.9.2009 8:42:35   
rovar_ka
Dobro jutro bejbe!

lili3 - sej naša pediatrinja nasplošno odsvetuje vrtec pri tako malih, samo kaj naj? Nimam domačega varstva, moram pa it delat, ker druge izbire nimam.. Privat pa bi me predrago prišlo, glede na to koliko bom mogla vrtec plačevat. Ne moremo si niti privoščit, žal.

Zimska - kako je Lan? In kako Staš, Neboglasnica?

Drugače pa je Tia sedaj brez vročine, končno. Sej je že dobila 2 odmerka AB, tak da je že čas, da prime.

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
8.9.2009 8:45:43   
CAC
Jutro čveke!

Malo vas berem nazaj, pa vidim, da ste prave nočke... user posted image jaz že okrog 22-22.30 lepo drnjoham. Moram se naspat, ker drugače sem v službi  crknjena. Svaka čast tisti, ki spi manj kot 6 ur. Jaz sem to prestajala na začetku, ko se je Jaša dojil na 2-3 ure, ampak se mi je potem čez čas nabralo, tak da sem hodla kot cota... bleda z podočnjaki, brez volje....

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
8.9.2009 8:48:30   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

sej naša pediatrinja nasplošno odsvetuje vrtec pri tako malih, samo kaj naj? Nimam domačega varstva, moram pa it delat, ker druge izbire nimam.. Privat pa bi me predrago prišlo, glede na to koliko bom mogla vrtec plačevat. Ne moremo si niti privoščit, žal.

Tale P nima razčiščenih pojmov. Otroci ne zbolevajo zaradi tega, ker so v vrtcu, tudi v privat varstvu bi, verjetno res manj, ampak vseeno bi. Otroci zbolevajo zato, ker se to ponavadi dogaja jeseni, ko se menja vreme, pridejo v stik z drugimi otroki, vpliv dojenja popušča... Je pa bolje, da zbolijo sedaj kot pa potem v 1. razredu. Semimela dečka, ki ni hodil v vrtec in je bil posledično 3/4 šolskega leta bolan. Prebolel je vse, kar ni v prejšnjih letih.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
8.9.2009 8:50:05   
CAC
IZVIRNO SPOROČILO: lili3

Hej,

mi smo imeli danes pester dan. Smo izbirali varuško. Že poleti sva se sicer odločla za eno, ki jih čuva 3 skupaj, ampak ko sva bila z Aljažem danes pri njej na uvajanju se mi ni preveč dopadlo. Moti me, da so omejeni samo na majhen zastekljen balkon in del dnevne sobe, pa nič kaj ne bi hodili ven. Aljaž je pa zdaj navajen da je dosti zunaj, pa da ima plac, da lahko hodi. Pol sva šla popoldan še k eni, tam pa imajo doma kačo in tako ta tudi odpade.

Smo pa bili pred kratkim še pri eni, ki je bila meni ful fajn, ker ima hišo in vrt, pa z otrokom je dosti zunaj, ampak se mojmu ni dopadla zaradi psa, ima zlatega prinašalca. No, pa sva pol vseeno šla danes nazaj k njej in smo se zmenili, da bo vzela Aljaža. Aljaž ima ful rad pse, problem je bil samo zaradi dlak, ampak sva videla da ful pazi na to, tak da sem zdaj kr boljše volje. Se mi zdi, da bi bil pri tej varuški, ki smo jo naprej izbrali nesrečen, če bi bil cel dan zaprt v stanovanju.

Ja, počasi se približuje tudi moj odhod v službo.user posted image

koliko pa boš plačevala z privat varuško če smem vprašat?

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
8.9.2009 8:58:44   
rovar_ka
GR - kaj ti še dojiš? Pa katere ostale še dojite? Samo ponoči to al kako?

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
8.9.2009 9:02:34   
CAC
midva sva prenehala nekje v 11 mesecu, ko smo bili na morju. itak je že zgledalo, da mu več ni bilo do tega, ker me je zvečer, ko sem ga hotela dojiti, samo še grizel in se igral. tak da sem kar naenkrat nehala in ni nti več iskal in si prosil.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
8.9.2009 9:05:47   
neboglasnica

Jap, midva s eše dojiva. Zvečer, ponoči in zjutraj.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
8.9.2009 9:07:53   
CAC

ala ti vera, da maš voljo

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
8.9.2009 9:13:53   
rovar_ka

zvečer je to mišljeno kot večerja? al sladica po večerji?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3611
8.9.2009 9:20:25   
glugluglu
oj,
no danes smo zgodaj vstali, Tiana sem peljala v vrtec že ob 6.45, da je spoznal celotno dežurstvo, saj njegova vzgojiteljica pride šele ob 8. In kaj pomaga uvajanje z njo, če ga bomo pa itak puščali zjutraj pri drugih. No zanimivo je pa to, da mu je bilo kar bolj všeč in zanimivo z večjimi otroci, so bili tja do 2 let. Potem je bil pa žalosten ko so jih vzgojiteljice šle iskat in peljale v svoje skupine. No saj bo.

Ravnateljice pa seveda nisem včeraj dobila na telefon, tajnica mi jo ne da, gsm je imela pa izklopljen. Logično, kaj pa drugega. Bomo pa pisno napisali eno lepo pisemce in zahtevali pisni utemeljen odgovor, če ne bo želela govorit, danes ima zadnjo šanso, jo bojo tudi druge mame iz naše skupine klicale. Ma mi se ne damo kar tako.

Še to, naša vzgojiteljica na račun tega dela v vrtcu najmanj 7 ur. (od 8 do 15.00 bo ziher, danes sem pa videla, da je že dosti prej prišla), mislim, da sem v normativih prebrala, da so vzgojiteljice v vrtcu 6 ur, ali se motim, pa lahko več delajo? Pa, če je to res je tale naša ravnateljica res en čuden zmaj.

metuljcek,user posted image ja ti smola, s to pomočnico, ma saj mogoče je ona hotela samo povedat, pa je tako kruto izpadlo, ja močno upam, da je takouser posted image . Vprašaj jih kako in s čim, če sploh so Anjo motivirale. Upam, da bo danes bolje.

rovar_ka, boga Tiauser posted image user posted image user posted image . Kaj pa , če tvoja P malo prehitro AB predpiše? To je res čudno no, da jih je imela že toliko? Je vsakič dala kri? Naša P ne da AB, če ima malo rdeča ušesa in grlo in nazadnje se je to izkazalo za ok. Se je izmazal. Ker kakor jaz vem je vnetje za AB gnojna, bakterijska zadeva.

Ja pa ostali bolančki, Lan, Staš,user posted image user posted image user posted image .

Naš Tian se slini, tako močno, da so mu v vrtcu dali slinček, roke si tlači v usta, pa še ne vidim kje bo zobek. Ampak očitno se pripravlja. Vročino pa tudi čakam, če bo kaj in ga skoz gledam in merim, ma saj imam res tak zoprn občutek, da samo čakam kdaj bo še njega vsa ta psiho somatska zadeva zvila.

No lepo se imejte, dobro delajte, jaz moram tudi še kaj pri hiši naresti potem pa nazaj v vrtec.

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
8.9.2009 9:27:08   
Inigo

Dobro jutro bejbe!

lili3 - sej naša pediatrinja nasplošno odsvetuje vrtec pri tako malih, samo kaj naj? Nimam domačega varstva, moram pa it delat, ker druge izbire nimam.. Privat pa bi me predrago prišlo, glede na to koliko bom mogla vrtec plačevat. Ne moremo si niti privoščit, žal.

Zimska - kako je Lan? In kako Staš, Neboglasnica?

Drugače pa je Tia sedaj brez vročine, končno. Sej je že dobila 2 odmerka AB, tak da je že čas, da prime.

vidiš, mene pa privat pride dost cenej, kot javni vrtec. pri nani sm v povprečju plačala 180€, ker kak dan je še vmes manjkal, pa smo kam šli, pa je bil kak dan ko je šmrkal in ni šel... pa teh dni ne plačaš. v vrtcu plačaš vse. razn malce. ma to je tako minimalno. skratka, vrtec nas bo pa prišel slabih 220€.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
8.9.2009 9:28:15   
Inigo

sej naša pediatrinja nasplošno odsvetuje vrtec pri tako malih, samo kaj naj? Nimam domačega varstva, moram pa it delat, ker druge izbire nimam.. Privat pa bi me predrago prišlo, glede na to koliko bom mogla vrtec plačevat. Ne moremo si niti privoščit, žal.

Tale P nima razčiščenih pojmov. Otroci ne zbolevajo zaradi tega, ker so v vrtcu, tudi v privat varstvu bi, verjetno res manj, ampak vseeno bi. Otroci zbolevajo zato, ker se to ponavadi dogaja jeseni, ko se menja vreme, pridejo v stik z drugimi otroki, vpliv dojenja popušča... Je pa bolje, da zbolijo sedaj kot pa potem v 1. razredu. Semimela dečka, ki ni hodil v vrtec in je bil posledično 3/4 šolskega leta bolan. Prebolel je vse, kar ni v prejšnjih letih.

tole se pa ful strinjam. in bo kar držalo...

Neposredna povezava do sporočila: 3614
8.9.2009 9:30:35   
Inigo
CAC - pr nas je blo 10€ na dan. tam je imel vse: plenice,robčke, zajtrk, malice, kosilo, polno igrač... nč nismo kupovali. kar je rabil svoje je bila samo flaška in duda.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
8.9.2009 9:30:55   
glugluglu
aja še to, 3jemi, mirjam in ostale, hvala za spodbude,
mirjam,
mislim, da ministrstvo nima pojma o tem, no saj, če se ne bodo zganili imamo že vse pripravljeno, da obvestimo http://www.mss.gov.si/si/o_ministrstvu/organa_v_sestavi/ pa naj se višji potem ukvarjajo s tem, kaj je prav in kaj ne.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
8.9.2009 9:31:31   
3jeMi
user posted image  za vse "kuharčke"... Tia, Lan...

IZVIRNO SPOROČILO: CAC

Jutro čveke!

Malo vas berem nazaj, pa vidim, da ste prave nočke... user posted image jaz že okrog 22-22.30 lepo drnjoham. Moram se naspat, ker drugače sem v službi  crknjena. Svaka čast tisti, ki spi manj kot 6 ur. Jaz sem to prestajala na začetku, ko se je Jaša dojil na 2-3 ure, ampak se mi je potem čez čas nabralo, tak da sem hodla kot cota... bleda z podočnjaki, brez volje....

jaz tudi, če nimam vsaj 7 ur spanca, sem čisto out... sem huj ko dojenček user posted image

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
8.9.2009 9:37:42   
Inigo
jst sm pa dans do 9ih spala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
   [Brisano sporočilo]
8.9.2009 9:42:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3619
   [Brisano sporočilo]
8.9.2009 10:09:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 3620
8.9.2009 10:21:52   
neboglasnica

zvečer je to mišljeno kot večerja? al sladica po večerji?user posted image

Saj je moj korenjak al ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
8.9.2009 10:22:38   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

CAC - da n bi mislila, da ne hodim(o) s podočnjaki po svetu user posted image  jaz 6 ur v kosu nisem spala že.. veš, da ne pomnim...

Jaz deset let... Če spim dve uri v kosu, je že praznik.

Neposredna povezava do sporočila: 3622
8.9.2009 10:32:23   
CAC
se pravi, da me še vse to (nespanje) čaka, če bomo meli še kakšnegauser posted image lumpa... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3623
8.9.2009 10:35:28   
CAC
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

CAC - pr nas je blo 10€ na dan. tam je imel vse: plenice,robčke, zajtrk, malice, kosilo, polno igrač... nč nismo kupovali. kar je rabil svoje je bila samo flaška in duda.

to je pa super. niti ni tolk dosti, če veš, da je vse v redu in ji lahko zaupaš

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
8.9.2009 11:00:42   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

rovarka - kaj ima spet angino? bogica mičkena... ti kaj je? kaj ji vedno bris vzame, da vidi, če ma bakterijo?

Ne, nima angine. Za uhico je dobila Hiconcil. Grlo je rekla, da ima samo malo rdeče, nič ni omenjala angine. Ko pa je prejšnjič imela angino je vzela kri ja, da je videla če je virusna ali bakterijska. 

pa pridružujem se mamicam ugrabljenih otrok, moja je tečna za popenit.user posted image Se vidi, da ji fali svež zrak, bova mogli it malo ven, samo še ne upam. Sicer vročine več nima.. Kaj mislite, bi lahko šla ven? Sej piha tud ne, mrzlo ni ne vem kak...

Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?