|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 7.9.2009 22:47:25
|
|
|
|
lili3
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka hej hej babe žabe! Tia je SPET na antibiotikih vneto uho in grlo.. Ej, od junija pa do zdaj je to že 4. antibiotik, jaooo! Vročina pa še kr ne neha, zdaj je že tretji dan, upam, da bo jutri boljše.. Pa sosedin fantek, ki je skupaj v jaslih s Tio in se tudi izven vrtca družimo, je včeraj ponoči dobil vročino.. bogi mišeki mali Metuljčica - ne morem verjet, da ti vzgojiteljica na tak grd način to pove!? halo?? Anja mogoče res rabi čas, da se vklopi, veliko otrok zavrača hrano v vrtcu na začetku, novo okolje, ipd.. Ampak to se ne pove na tak način! Sej sploh ne vem, kak bi jaz odregirala, verjetno bi bila čist paf v tistem trenutku.. Tudi pri nas je ena punčka, ki skoz joka, tudi jest ni hotela, se umikala od ostalih, ampak vzgojiteljica je lepo povedala, da vidi, da rabi svoj mir in da ji pač pustijo, če vidi, da se hoče umaknit in da je to čisto normalno zdaj na začetku.. Ne pa da ti dajo občutek, kot da je tvoj otrok čudn in kaj jaz vem kaj vse! Katastrofa! Jutri lepo vprašaj, kako je bila Anja in če boš spet dobila tak krut odgovor, ji pa kr povej svoje! Pa ko ti je že tak hudo otroka dat nekam k neznanim ljudem in bi naredil vse, da se otok dobro tam počuti, potem pa tak Otrok tudi sigurno čuti tak negativen odnos od vzgojiteljice Sej bo Opazuj, potem pa zaropotaj, če bo treba! Neboglasnica - kako je staš? Ga boš peljala k zdravniku? body dolg rokav - smo danes dobili reklamo iz E. Leclerca, 7 bodijev v kompletu (razne barve) za 7,90 eur. Za vrtec bi mogli bit ok.. Ima katera izkušnje s tamkajšnjim materialom? Rovarka, tvoja Tia je pa res bogica, da je skoz na antibiotikih. Pa ti je že P kaj predlagala da je ne bi dala v vrtec? Eno da se čimprej pozdravi. Metuljček, verjamem da ti ni fajn. Tudi meni ne bi bilo, če bi mi to rekla na tak način. Počakaj še jutri kako bo, če ne ji pa kr povej nazaj, da se morajo tudi oni mal potrudit, da se otrok čim lažje vključi v skupino. za vse bolančke.
|
|
|