|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
7.9.2009 22:05:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 3576
   [Brisano sporočilo]
7.9.2009 22:05:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3577
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
7.9.2009 22:06:45   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

končno so mi odstanl še ta šiv, ampak me je začel bolet na drugi strani tega nohta in upam, da se ne bo kaj vneluser posted image
jz sem tud na FB sam za številko, kr še komi ta forum folgam. mam čist neurejen profil, naktira pa mate tak fajn pošlihtan, pa slikce,..user posted image

Nohtu želim HITRO okrevanje!

FB & urejenost - ej, tu mač, tolk slikc mam gor, sem se glih včeraj odločila, da jih moram zbrisat, ker se počasi počutim, k da imam tam javno razprodajo & razkazovanje familije. Moram to mal oklestit & it na nov slog: "Short and sweet, that's what we need"user posted image

Zdaj pa dr. butterfly leti proti spalnici .... me že ni več ..........................

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
   [Brisano sporočilo]
7.9.2009 22:09:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3579
7.9.2009 22:12:02   
rovar_ka
hej hej babe žabe!

Tia je SPET na antibiotikihuser posted image vneto uho in grlo.. Ej, od junija pa do zdaj je to že 4. antibiotik, jaooo! Vročina pa še kr ne neha, zdaj je že tretji dan, upam, da bo jutri boljše.. Pa sosedin fantek, ki je skupaj v jaslih s Tio in se tudi izven vrtca družimo, je včeraj ponoči dobil vročino.. bogi mišeki maliuser posted image

Metuljčica - ne morem verjet, da ti vzgojiteljica na tak grd način to pove!? halo?? Anja mogoče res rabi čas, da se vklopi, veliko otrok zavrača hrano v vrtcu na začetku, novo okolje, ipd.. Ampak to se ne pove na tak način! Sej sploh ne vem, kak bi jaz odregirala, verjetno bi bila čist paf v tistem trenutku.. Tudi pri nas je ena punčka, ki skoz joka, tudi jest ni hotela, se umikala od ostalih, ampak vzgojiteljica je lepo povedala, da vidi, da rabi svoj mir in da ji pač pustijo, če vidi, da se hoče umaknit in da je to čisto normalno zdaj na začetku.. Ne pa da ti dajo občutek, kot da je tvoj otrok čudn in kaj jaz vem kaj vse! Katastrofa! Jutri lepo vprašaj, kako je bila Anja in če boš spet dobila tak krut odgovor, ji pa kr povej svoje! Pa ko ti je že tak hudo otroka dat nekam k neznanim ljudem in bi naredil vse, da se otok dobro tam počuti, potem pa takuser posted image Otrok tudi sigurno čuti tak negativen odnos od vzgojiteljiceuser posted image
Sej bouser posted image Opazuj, potem pa zaropotaj, če bo treba!

Neboglasnica - kako je staš? Ga boš peljala k zdravniku?

body dolg rokav - smo danes dobili reklamo iz E. Leclerca, 7 bodijev v kompletu (razne barve) za 7,90 eur. Za vrtec bi mogli bit ok.. Ima katera izkušnje s tamkajšnjim materialom?

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 3580
   [Brisano sporočilo]
7.9.2009 22:13:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3581
   [Brisano sporočilo]
7.9.2009 22:17:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3582
7.9.2009 22:19:12   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Lanči je zbolel, 4o stopinj sem mu namerila.Dala Calpol in kopala sem ga v mlačni kopeli. Sedaj spi, pa se zbuja na 20 min v joku... user posted image
nekam

user posted image

bogiii...od česa?

brin še sicer ni tak zakuhal, ampak je tut sprehlajen. jst sumim vrtec oziroma psiho-prehlad

< Sporočilo je popravil Inigo -- 7.9.2009 22:21:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 3583
   [Brisano sporočilo]
7.9.2009 22:22:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3584
7.9.2009 22:26:09   
Inigo

nekam čudno to citirate... Ste kaj pile? user posted image

Ne vem od česa, verjetno tako kot Inigo pravi - psiho somatski prehlad... Danes me cel dan ni bilo zaradi obveznosti v službi, ko sem prišla domov sem mislila, da mu bo srček razgnalo od veselja, čez pol ure je pa že zakuhal...

ja, sm pila ja. ledeni čaj! user posted image

bo kr to najbrž, kot si rekla. pišek te zelo pogreša...

Neposredna povezava do sporočila: 3585
7.9.2009 22:29:04   
Inigo
sam tole u vrtcu je res čudn tut pr nas... v našem vrtcu so kar štiri skupine 2008 letnikov. in v brinovi skupini še nikoli nsim vidla več kot 5 otrok... user posted image a jih starši ne vozijo al kk...?!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
   [Brisano sporočilo]
7.9.2009 22:34:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3587
   [Brisano sporočilo]
7.9.2009 22:35:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3588
7.9.2009 22:41:32   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

sam tole u vrtcu je res čudn tut pr nas... v našem vrtcu so kar štiri skupine 2008 letnikov. in v brinovi skupini še nikoli nsim vidla več kot 5 otrok... user posted image a jih starši ne vozijo al kk...?!

mi smo dobli šele z 1.9. vrtec, kar pomeni, da laho gre vanj 15.9., ker more bit vloga za znižano plačilo oddana vsaj 14 dni prej...mogoče jih zato dost manjka

ej čist možno...

Neposredna povezava do sporočila: 3589
7.9.2009 22:47:25   
lili3

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

hej hej babe žabe!

Tia je SPET na antibiotikihuser posted image vneto uho in grlo.. Ej, od junija pa do zdaj je to že 4. antibiotik, jaooo! Vročina pa še kr ne neha, zdaj je že tretji dan, upam, da bo jutri boljše.. Pa sosedin fantek, ki je skupaj v jaslih s Tio in se tudi izven vrtca družimo, je včeraj ponoči dobil vročino.. bogi mišeki maliuser posted image

Metuljčica - ne morem verjet, da ti vzgojiteljica na tak grd način to pove!? halo?? Anja mogoče res rabi čas, da se vklopi, veliko otrok zavrača hrano v vrtcu na začetku, novo okolje, ipd.. Ampak to se ne pove na tak način! Sej sploh ne vem, kak bi jaz odregirala, verjetno bi bila čist paf v tistem trenutku.. Tudi pri nas je ena punčka, ki skoz joka, tudi jest ni hotela, se umikala od ostalih, ampak vzgojiteljica je lepo povedala, da vidi, da rabi svoj mir in da ji pač pustijo, če vidi, da se hoče umaknit in da je to čisto normalno zdaj na začetku.. Ne pa da ti dajo občutek, kot da je tvoj otrok čudn in kaj jaz vem kaj vse! Katastrofa! Jutri lepo vprašaj, kako je bila Anja in če boš spet dobila tak krut odgovor, ji pa kr povej svoje! Pa ko ti je že tak hudo otroka dat nekam k neznanim ljudem in bi naredil vse, da se otok dobro tam počuti, potem pa takuser posted image Otrok tudi sigurno čuti tak negativen odnos od vzgojiteljiceuser posted image
Sej bouser posted image Opazuj, potem pa zaropotaj, če bo treba!

Neboglasnica - kako je staš? Ga boš peljala k zdravniku?

body dolg rokav - smo danes dobili reklamo iz E. Leclerca, 7 bodijev v kompletu (razne barve) za 7,90 eur. Za vrtec bi mogli bit ok.. Ima katera izkušnje s tamkajšnjim materialom?

Rovarka, tvoja Tia je pa res bogica, da je skoz na antibiotikih. Pa ti je že P kaj predlagala da je ne bi dala v vrtec?
Eno user posted image da se čimprej pozdravi.

Metuljček, verjamem da ti ni fajn. Tudi meni ne bi bilo, če bi mi to rekla na tak način. Počakaj še jutri kako bo, če ne ji pa kr povej nazaj, da se morajo tudi oni mal potrudit, da se otrok čim lažje vključi v skupino.

user posted image za vse bolančke.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
7.9.2009 22:52:44   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

majuska - ti samotarka? a se hecaš? user posted image user posted image user posted image dobr da te je minlo user posted image

o ja, res sem bila ... tiha miš in samotarka. V šolskih letih je bil zame najboljši vikend z goro knjig iz knjižnice in vrečko čipsa pod roko user posted image

Minilo me je malo pred koncem osemletke. Še dobro ... potlej sem pa čist v kontra plato obrnila user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
7.9.2009 22:53:18   
Majuska

Lanči je zbolel, 4o stopinj sem mu namerila.Dala Calpol in kopala sem ga v mlačni kopeli. Sedaj spi, pa se zbuja na 20 min v joku... user posted image

Bošček. Samo da bo čimprej minilo ... user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3592
8.9.2009 7:38:49   
Majuska
'jutro julijke,

kako ste? Jaz sem čisto še zaspana ... včeraj zvečer sem še plačevala račune in padla v neko delo za službo - posledično pa spala ful premalo. Glih ene 4 ure, se mi zdi.

Ma se grem malo k sebi spravit ... še zajtrk postrežem

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
8.9.2009 8:14:36   
3jeMi
morgen!

bemti... tudi jaz sem danes vsa zalimana...
naše malo bitjece je preživelo kar lep dan v vrtcu, ko sem ga prišla iskat je imel rdeča lička in rdeč nosek, iz katerega je nekaj kapljalo... prideva domov, je imel malo vročine, čeljust, kjer mu manjka 4, pa grozno velika... samo čakam še, da "eksplodira" in na plano prileze ta mala nadležna "žvalca"... in posledično je bila noč tako tako... user posted image ... danes vročine ni, nos smo pa tudi kar v red spravili...

no, aja... majuska... SMS z morja... res sem ga dobila zvečer, očitno se je odločil za potovanje po Jadranski magistrali namesto za let po zraku, kot je bilo v osnovi mišljeno... user posted image

buhsigavedi kako se ima naša "bolgarka" Almera...

kje za boga je populis?

zdaj grem pa brat nazaj, sem na hitro zamirkala, da so neke vzgojiteljice lumparije zganjale... user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
8.9.2009 8:18:42   
3jeMi
a ste pripravljene?

aja, mojcek... sem šla prebrat oni članek iz One... zanimivo, je pametno malo razmislit o vsem tem... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Staša je mami dala spat in upam, da mi ga bodo gospodje marsovci vrnili takega kot so ga vzeli. Ketr take tečke jaz sploh ne poznam user posted image user posted image . Še kar ima 38,6 C, je pokasiral svečko v rito in samo položila sem ga, po mojem že aja. Aha, dopoldne me je pa klicala njegova vzgojiteljica, če naju ni zaradi kakih posledic padca. Vedno, vedno javim, tokrat pa zanalašč nisem, naj se kar malo zamisli. Je rekla, da jo je že zaskrbelo. user posted image

Zdaj pa user posted image drva nosit, saj veste, huda zima bo, user posted image user posted image .

BRAVO, mati! user posted image ... upam, da se je bo kaj prijelo... user posted image

user posted image  za Staša, kako je danes?

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
8.9.2009 8:25:07   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Joj, ej, kolk sem pa jaz zdajle iz sebe - čist sem paf.

user posted image user posted image user posted image
o marija pomagaj, škoda, da ji nisi takoj povedala kar ji gre... saj vem, si bila v šoku, ker verjetno nisi pričakovala, da ti bi lahko kaj takega servirali v vrtcu... sploh ne morem verjet user posted image ... in to po slabih 5 dnevih poznanstva, aaaa, kolk je pa stara tale pomočnica? 
... danes se pa raje pogovori z vzgojiteljico in njo vprašaj kako se ima Anja, pa boš videla kaj bo ona rekla...
user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
8.9.2009 8:30:13   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

http://www.diba.si/

Diba je OK... midva jo imava že od kar je user posted image ... res, da je bila obrestna mera na začetku 5,5 , zdaj je samo 1,35... no, ja vsepovsod je tako, mogoče bo pa kmalu spet bolj...
Stroškov z odprtjem in vodenjem računa nimaš... plačevati z dibinega računa ne moreš, lahko samo nakazuješ na tisti račun iz katerega si nakazala denar na dibo... nisi vezan na nobeno obdobje vezave... denar je na računu in si ga lahko kadarkoli prenakažeš nazaj na svoj osebni račun pri drugi banki (SKB, NLB, ...)

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
8.9.2009 8:30:20   
neboglasnica
Tudi brati še ne morem, imam zlepljene oči, je jokal celo noč. Ampak dobesedno celo noč. Zdajle pa tako poje poleg mene. Odkod mu energija??? Popoldne sva naročena pri P. Mislim, da sedaj nima vročine, včeraj pa je lezla proti 39 in čez.

Za vse naše malčke: Anja, Tia, Lan, Lovro, sem koga še izpustila?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
8.9.2009 8:31:45   
neboglasnica
Aja, Mojcek sem dolžna še odgovor glede bodijev. Priznam, v H&M-u nisem pogledala, ker so me punce odvlekle stran. user posted image . So pa prišle reklame iz Leclerca, Spara... Malce pokukaj.

Neposredna povezava do sporočila: 3599
8.9.2009 8:33:38   
neboglasnica
Aja, danes sem kar Sarini učiteljici napisala v beležko, če je res nujno, d aima za 4 ure pouka kar 16 zvezkov in učbenikov???? Od tega za slov. 6 kom.???? HALO????

Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Ko berete otroku …
Nova študija je pokazala, da starši, ki med branjem kažejo s prstom na črke in besede, ki jih preberejo, lahko s tem svo...

Katero ime vam je všeč??
rosajelka

a)Nika (26%)

b)Taja (28%)

c)Zala (29%)

Č)Zara (18%)

Število vseh glasov: 365

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!