|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
8.9.2009 11:03:26   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

rovarka - kaj ima spet angino? bogica mičkena... ti kaj je? kaj ji vedno bris vzame, da vidi, če ma bakterijo?

Ne, nima angine. Za uhico je dobila Hiconcil. Grlo je rekla, da ima samo malo rdeče, nič ni omenjala angine. Ko pa je prejšnjič imela angino je vzela kri ja, da je videla če je virusna ali bakterijska. 

pa pridružujem se mamicam ugrabljenih otrok, moja je tečna za popenit.user posted image Se vidi, da ji fali svež zrak, bova mogli it malo ven, samo še ne upam. Sicer vročine več nima.. Kaj mislite, bi lahko šla ven? Sej piha tud ne, mrzlo ni ne vem kak...

kapo gor in gas. mi že nosimo kapo... 1. nima skor nič las, 2. pr nas je blo včeraj popoldan 17°C in mi je čist premrzl... user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
8.9.2009 11:44:02   
ksenci
midva sva dans vstal ob pol 9user posted image user posted image user posted image najprej sem preverla če je ura pokvarjenauser posted image včeraj je aljaž zaspal ob pol 9, ampak ga je prebudila atijeva budilka ob 5, spil flašo mleka in sva potegnilauser posted image

o jej vidim da se menite o spancu, jz trkam, da moje dete zelo pridno spi v večini čez celo noč, in se fajn spočijem. bomo vidli kako pa bo 2user posted image

metuljčak
- hvala za lepe želje, so pamagale in trkam da prst na eni strani lepo celi, upam pa da bo morsak voda še bolj pripomogla
3mi- hvala za informacije o dibi. ja fajn bi blo če bi obresti še kaj zrastle. se bom še odločla
neboglasnica- tud jz gledam pri sestri ki hodi v 8 razred koliko mora vsak dan s sabo vlačit. je rekla da če pa slučajno nima s sabo je pa vse narobe. pa za en predmet po 4,5 la pa 6 kom. kot si reklauser posted image lahko bi se zmenl kaj naj naslednjič prinesejo, ker vsak da nzihr ne rabijo vsega a ne?
rjavolaski slikce, da vaju spoznamo če vsaju kje srečamouser posted image

dans pa moram dokončat vsebino diplomce, ker imam jutri sestanek v podjetju, da pregledamo če je še kje kaj za popravit in upam da jo pred dopustom pošljem mentorju.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
8.9.2009 11:47:21   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

rovarka - kaj ima spet angino? bogica mičkena... ti kaj je? kaj ji vedno bris vzame, da vidi, če ma bakterijo?

Ne, nima angine. Za uhico je dobila Hiconcil. Grlo je rekla, da ima samo malo rdeče, nič ni omenjala angine. Ko pa je prejšnjič imela angino je vzela kri ja, da je videla če je virusna ali bakterijska. 

pa pridružujem se mamicam ugrabljenih otrok, moja je tečna za popenit.user posted image Se vidi, da ji fali svež zrak, bova mogli it malo ven, samo še ne upam. Sicer vročine več nima.. Kaj mislite, bi lahko šla ven? Sej piha tud ne, mrzlo ni ne vem kak...

kapo gor in gas. mi že nosimo kapo... 1. nima skor nič las, 2. pr nas je blo včeraj popoldan 17°C in mi je čist premrzl... user posted image

aljaž že tud nosi kapo če gremo vn že zjutraj al pa pozno popoldan ko se že kr fajn ohladi. pa včasih že prav grdo začne veter pihat.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
8.9.2009 12:19:50   
nanka
Dan,

rahlo sem izgubljena, pa nič hudega, ker vas lepo najdem in preberem.

Pri nas je nooooooro, saj veste, začetek šole 2x, vrtec, varstvo, popoldanske dejavnosti, Matic 4x na teden, Tjaša 3x na teden, vmes še dostava na učno uro vožnje, kaj je to pospravljanje med tednom sem že pozabila, ker me vse čaka za vikend. Zdaj me kmalu čakajo 3- roditeljski sestanki, pa še eden, ki se bo nanašal na maturanski ples, pa eden za šolo v naravi, pa sigurno bo še kakšen. 

Spanje v kosu, kaj je že to? Sem pozabila, ker zadnjih 18 let še nisem spala v kosu, moji otroci so se, oziromaa se še zbujajo ponoči, samo ne znajo se zmenit da bi to opravili istočasno, ampa eden za drugim, ravno ko učke zaprem, pa nov alarm. Podočnjaki so moji stalni spremljevalci zadnjih x let. Za vikend sta pa tamali dve redno ob 6 pokonci.

Bodiji Leclerc ena je spraševala pa sem pozabila katera. Tisti ki so pakirani 1/7, nmeni niso všeč, ker so prvič pretanki ( skoraj prozorni), drugič pa imajo tako velik izrez, da mojima dvema puncama niso bili nikoli prav, oziroma sta imeli dekolte do prsnega koša, tako da jaz jih ne kupim več. Tanki so pa tudi tako, da se skoraj čez vidi. Jaz rajši vzamem tam pakirane 1/3, ker so debelejši material, pa če le morem poiščem take, ki imajo nete na starni, da jih lepo zaprem.

Pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image za male bolnike, upam da se hitro pozdravijo.

Mraz zjutraj, našo tamalo nesem ob 6 k babici in ji oblečem žabice, ker je čisto ledena, pa takoj morata na sprehod, ker ne morem biti noter. Ima pa komaj 8 kg in če je ne oblečem dovolj, je revica čisto plava od mraza. Kapice ji še nisem dala, ji pa dam kapuco gor, tako da je v glavo ne zebe. Tako da midve sva že odprli sezono žabic.

Bolezni  v vrtcu, so in res je najbolje da jih prebolijo čimprej, ker če ne se prenese to v šolo, poznam 3 take primere, ki niso bili v vrtcu, ko pa so prišli v šolo, so preboleli vse te viroze in bolezni, ki jih ponavadi otroci prebolijo že v vrtcu.

Šefica je tukaj...

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
   [Brisano sporočilo]
8.9.2009 12:36:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3630
8.9.2009 12:40:43   
glugluglu
oj,

evo nas nazaj, Tian še ne spi, leta okoli, ga je dala vzgojiteljica okoli 10 kar spat, ker se ji je zdel zaspan, je odspal pol urce in se je baje zbudil ko prerojen, dobrovoljen, jedel je lepo sam, nič jokal, še ko sem prišla ni zajokal. Jutri bo pa že po kosilu spal. Ja pri nas gre bolj počasi, pa saj to vzgojiteljici bolj ustreza glede na to, da je sama.

Drugače pa ravnateljice nismo dobili, tajnica je pa povedala, da za vsem tem stoji občina, da so morali skenslati razpis za pomočnice in vzgojiteljice, da je občina določila vse, da je kriva tudi za naš primer (finance, normativi), v glavnem krivi so občinski uradniki.user posted image No ja saj naš župan je res mim, ampak ta vrtec - ravnateljica pa tudi vem, da se čisto za vsako stvar na občino zgovarja, ampak res vedno, tudi pri ostalih stvareh, ki so problem vrtca se zgovarjajo na občino. Občina je kriva očitno za vse. Zdaj moram pa še zvedet, ali razpis za vzgojiteljice in pomočnica da ven občina, ali vrtec, ali MSŠ?
Ah bo že.

Evo moramo se iti igrat.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
   [Brisano sporočilo]
8.9.2009 12:44:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3632
   [Brisano sporočilo]
8.9.2009 12:46:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3633
   [Brisano sporočilo]
8.9.2009 12:47:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3634
8.9.2009 12:50:43   
glugluglu
ksenci še glede depozita, za NLB si tu izračunaj,

http://www.nlb.si/superdepozit?ref=0907sude_portal_pol

za konkurenco pa ne vemuser posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
   [Brisano sporočilo]
8.9.2009 12:57:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3636
8.9.2009 13:05:57   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

sm vse preračunala in je najugodnejšeuser posted image a ti delaš na NLB?

Neposredna povezava do sporočila: 3637
8.9.2009 13:08:07   
ksenci
zimska- upam da bo lan čimprej ozdravel. pa tudi ti se poskusi vsaj malo odpočituser posted image no fajn da bojo imele tvoje zize vsaj 5 mesecev pavzeuser posted image a že veš kaj boste imeliuser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
8.9.2009 13:08:22   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

sej naša pediatrinja nasplošno odsvetuje vrtec pri tako malih, samo kaj naj? Nimam domačega varstva, moram pa it delat, ker druge izbire nimam.. Privat pa bi me predrago prišlo, glede na to koliko bom mogla vrtec plačevat. Ne moremo si niti privoščit, žal.

Tale P nima razčiščenih pojmov. Otroci ne zbolevajo zaradi tega, ker so v vrtcu, tudi v privat varstvu bi, verjetno res manj, ampak vseeno bi. Otroci zbolevajo zato, ker se to ponavadi dogaja jeseni, ko se menja vreme, pridejo v stik z drugimi otroki, vpliv dojenja popušča... Je pa bolje, da zbolijo sedaj kot pa potem v 1. razredu. Semimela dečka, ki ni hodil v vrtec in je bil posledično 3/4 šolskega leta bolan. Prebolel je vse, kar ni v prejšnjih letih.

Takšna sem bila tudi jaz, ko se začela hodit v šolo. Čuvala me je babi in do 1.r razreda nisem poznala skoraj nobene bolezni, potem pa udri po meni...

Tudi mene je čuvala babi do 1. razreda in nisem hodila v vrtec, so me sicer dali v malo šolo, ki je bila nujna in so bile muke in težave tam preživet, ampak večinoma zdrava, no prebolela mumps (očitno še nismo bili cepljeni), ampak potem v šoli je bilo pa vse ok.

LAN ima respiratorno virozo. Danes sva bila pri P, sedaj sem z njim doma, verjetno kar cel teden. Ima visoko vročina, šmrka, skoz mu teče z noska, kašla, gori... Bogi, bogi... Sedaj je zaspal, pa se že prebuja v kašlju... Upam, da  mu ne bo šlo naprej na plučka (bronhiolitis), je rekla P da moramo bit zelo pozorni kako diha. Pucat nos, veliko pit... Zadnje čase ZNORI, ko zagleda fiziološko in tisto pumpico za nos (za na sesalec), tudi s tisto ročno ni več efekta... Tud vročino zmerit je skoraj nemogoče. Kupila sem un T za v uho, pa še pri tem merjenju (par sek) dretje, otepanje... Sploh ne vem koliko ima trenutno vročine, zelo je vroč in sem mu vseeno dala Calpol.

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3639
8.9.2009 13:12:07   
ksenci
no men je tud čuvala babi in ko sem šla v šolo ni blo nobenga problema. nasplošno v oš če je kakšna virozica prišla kdaj in vodene koze to pa je tud vse. mami pravi da sm bla prav fajn otrokuser posted image enkrat sem imela brado šivano, drugače pa tud nobenga zloma al pa česa. 

Neposredna povezava do sporočila: 3640
8.9.2009 13:12:59   
ksenci
zdaj pa grem kosilo kuhat, če bom kr tule visela ne bo nič za amam user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
8.9.2009 13:27:07   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

sm vse preračunala in je najugodnejšeuser posted image a ti delaš na NLB?

da, ampak ne s strankami, čisto na drugem področju. Ta varianta pa velja samo do 20.09. se mi zdi, oz., če jih že prej dosti vzame, že zaključijo akcijo.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
   [Brisano sporočilo]
8.9.2009 14:00:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3643
8.9.2009 14:16:19   
Inigo

sej vem, da je blesavo vprašanje - ji lahko dam pečen paradižnik z jajco in kruh?
ker nimam več pojma, kaj naj dam za te malice ob 5h, da nebo samo mlečno.
jutri zjutraj pa dobi kruh s pašteto - je sredica (meča) brez škorje dovolj za zajtrk, da so siti? je rekla varuška, da se bodo trudile tko jest, ker je zadnej 2 dni ne supe nahranit, ko pridej opa ven, pa mala namnamnamnam... in je pojedla 3 fige. seveda, k fruštka ni hotla.

itak, dj nehi... user posted image

pa dober tek. to mam jst ful rada. brin pa ne mara jajc...

Neposredna povezava do sporočila: 3644
8.9.2009 14:21:25   
lidija***
Pozdravljene!
Se še jaz malo pofočkam. Tudi pri nas je gužva za znoret. Najboljše bi se bilo kar kloniratuser posted image user posted image .
Večji dve z veseljem hodita v šolo in vrtec, Mojca pa... V soboto je dobila drugič v življenju vročino. Včeraj je bila HB že brez, samo spala pa ni ponoči oz. je bedela od1h pa do4huser posted image
Pri nas drugošolka nosi v šolo samo mapico in peresnico, copate pa če imajo kaj za nalogo še kakšen delovni zvezek, drugo pa puščajo v šoli.

Koliko zob imajo vaši malčki? Mojca jih ima samo sedem, se mi zdi malo malo?!
Nič, šibam v vrtec in šolo. Popoldan pa gremo jahat..se že veselim..

Lepo bodite! 

Neposredna povezava do sporočila: 3645
   [Brisano sporočilo]
8.9.2009 14:23:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3646
   [Brisano sporočilo]
8.9.2009 14:30:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lidija***)
  Neposredna povezava do sporočila: 3647
   [Brisano sporočilo]
8.9.2009 15:21:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lavita*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3648
   [Brisano sporočilo]
8.9.2009 15:34:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3649
8.9.2009 15:41:58   
glugluglu
glede bodijev z dolgimi rokavi: a bodo vaši potem imeli sedaj jeseni pa potem pozimi samo ta bodi, ali pa še majčko na dolge rokave dodatno oblečeno gor za v vrtec?
Tian pa najbrž sploh ne bo potreboval bodijev na dolge rokave, je treba iti v lov za bodije brez rokavov, ali s kratkimi, da bo imel pod majčko.

Kapo sem Tianu dala samo zjutraj ko sem ga peljala s kolesom v vrtec, drugače pa še ne. Žabic pa itak ne dajem gor dokler ni zunaj minus.

mojcek
, pri nas zjutraj Tian noče jesti mlečnega zajtrka potem dobi pa kruh in poje sredico in še malo skorjice , ampak to je polovička kosa.

Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?