|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
7.9.2009 16:42:55   
ksenci

končno so mi odstanl še ta šiv, ampak me je začel bolet na drugi strani tega nohta in upam, da se ne bo kaj vneluser posted image
jz sem tud na FB sam za številko, kr še komi ta forum folgam. mam čist neurejen profil, naktira pa mate tak fajn pošlihtan, pa slikce,..user posted image

flower
- jaz si nisem mogla podaljšat porodniške ker sem prijavljena na zavodu- torej brez zaposlitve, čeprav imam priporočilo zdravnikov, naj še ne dajem otroka v varstvo in kup izvidov in diagnoz. sm že šla, da podaljšam in mi je rekla da imam vse potrebno ampak ne more nič, ker je tu velika luknja v zakonu, kar nimam zaposlitve nisem upravičena do podaljšane porodniške! pojdi in vprašaj, me res zanima kaj to bodo povedli?

metuljček-
adijo je tale vzgojitelca. mene bi tud zabrisal na rit! mogoče pa je mela sam slab dan, saj bouser posted image spoh si ne žen k src

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
   [Brisano sporočilo]
7.9.2009 16:59:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3552
7.9.2009 17:08:14   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

flower
- jaz si nisem mogla podaljšat porodniške ker sem prijavljena na zavodu- torej brez zaposlitve, čeprav imam priporočilo zdravnikov, naj še ne dajem otroka v varstvo in kup izvidov in diagnoz. sm že šla, da podaljšam in mi je rekla da imam vse potrebno ampak ne more nič, ker je tu velika luknja v zakonu, kar nimam zaposlitve nisem upravičena do podaljšane porodniške! pojdi in vprašaj, me res zanima kaj to bodo povedli?

Ja, ja razumem, ti nisi prejemala porodniške, ampak starševski dodatek, ne?

ja starevskega sem prejemala. a ti si pa še porodniško a ne? ja pol pa se ti splača zrihtat!

Neposredna povezava do sporočila: 3553
7.9.2009 19:28:53   
lili3
Hej,

mi smo imeli danes pester dan. Smo izbirali varuško. Že poleti sva se sicer odločla za eno, ki jih čuva 3 skupaj, ampak ko sva bila z Aljažem danes pri njej na uvajanju se mi ni preveč dopadlo. Moti me, da so omejeni samo na majhen zastekljen balkon in del dnevne sobe, pa nič kaj ne bi hodili ven. Aljaž je pa zdaj navajen da je dosti zunaj, pa da ima plac, da lahko hodi. Pol sva šla popoldan še k eni, tam pa imajo doma kačo in tako ta tudi odpade.

Smo pa bili pred kratkim še pri eni, ki je bila meni ful fajn, ker ima hišo in vrt, pa z otrokom je dosti zunaj, ampak se mojmu ni dopadla zaradi psa, ima zlatega prinašalca. No, pa sva pol vseeno šla danes nazaj k njej in smo se zmenili, da bo vzela Aljaža. Aljaž ima ful rad pse, problem je bil samo zaradi dlak, ampak sva videla da ful pazi na to, tak da sem zdaj kr boljše volje. Se mi zdi, da bi bil pri tej varuški, ki smo jo naprej izbrali nesrečen, če bi bil cel dan zaprt v stanovanju.

Ja, počasi se približuje tudi moj odhod v službo.user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
7.9.2009 20:05:15   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Katastrofa od noči! Spala nisem nič. user posted image  Lan se je zbujal na pol ure, jamral in se premetaval... Nimam pojma kaj bi mu lahko bilo... Ob petih sem ga previla, ker je bil čisto moker, potem pa spet jamranje do jutra.
Je možno, da ima prehlajene ledvice, mehur? Kako se pa to pokaže?
Vročine zjutraj ni imel, no nisem je ravno merila, ampak se mi ni zdel vroč, je bil pa spet jok in stok. Mož ga je peljal v vrtec, imam občutek, da bodo klicali naj ga pridemo iskat...

zimska, če bi bile ledvice problem, bi najverjetneje imel tudi vročino ... tako so meni razložili. Za mehur pa ne znam nič rečt user posted image

Je zdaj mali že kaj boljše?

Neboglasnica, kako je s Stašem?

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3555
7.9.2009 20:07:40   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Evo, Majuska - tole je stil 3jeMi. Da ne pišeš dolgega posta, ampak lepo po vrsti citiraš in odgovarjaš. user posted image user posted image Linija najmanjšega odpora. user posted image user posted image

Ta je bila pa huda user posted image

Tako citiranje je pa čist moj stil ...3jeMi, nič zamerit, ampak kopiram zelo nerada user posted image

za druge ne vem, ampak če se moj odgovor nanaša le na en del neke objave, bom pač ostalo pobrisala, ker je vsaj meni osebno tako najlepše pisati.

08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
7.9.2009 20:08:46   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

... joj, kakšen čuden dan imam danes... user posted image

jest pa naporen ... morala sem biti na dveh sejah, ki sta se vlekli, nadomeščam eno sodelavko in do njenega dela danes sploh še nisem prišla. Pa še domov sem si dela prinesla, upam da mi bo zneslo ... user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
7.9.2009 20:09:53   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: **mirjam**

mojcek - a na slamico pa zna pit?? jaz ji pogosto kar tak dam mleko, pa iz kozarca ji še ful mim teče, po slamici pa lepo vleče...

mi smo tudi že poskusili na slamico in smo bili kar uspešni ...

majuska - prelepe fotke...user posted image user posted image

Hvala user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
   [Brisano sporočilo]
7.9.2009 20:42:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3559
7.9.2009 20:42:59   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Neboglasnica, kako je s Stašem?

Ne, vročina prihaja v valovih. Sem ga kopala, ampak sem mu sedaj morala dati svečko, ni šlo drugače. Spi v naročju, tako da je kar kriza. Popoldne sem sicer s puncama skočila v šoping: superge, jopice, kič.... Sem morala iti malo ven, ker bi se mi drugače kar odpeljalo. Sitna sem, po mojem bo t rdeča. Pa še slaba vest zaradi službe.

Nočka vsem,

user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
7.9.2009 21:05:32   
Majuska
Ma zaradi službe ne rabiš imet slabe vesti, GR user posted image

Jaz sem pa danes prvič v življenju rekla, da ne morem v službi potegniti, ker moram po otroka. Ma jih kr kej gleda, kaj pa začnejo s sejo ob 14.30 ... user posted image

Rebeca, kje si??? Jaz se že sladkam s sladoledom ... user posted image user posted image user posted image

08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
7.9.2009 21:07:46   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

metuljčica user posted image user posted image
verjamem, da ti je hudo, tudi meni bi vrglo iz tira, tako na lepem nekaj tako ostrega.

V takih primerih se pa res vprašam kakšna je sploh strokovnost vzgojiteljic. Mar niso one zato tam, da otroku približajo vrtec, ostale otroke, igro, petje,...?? Mar niso toliko žive, da bi otroka vzpodbudile, da se "drži" skupine??? Mar niso toliko sposobne, da otroka nauče, skozi igro, da je del neke vtrčevske celote, katero naj bi začutil? Navsezadnje skupisnko jedo, skupisko hodijo spat, se skupinsko igrajo......Eden, ki je plašnejši, bo pa nekje sam ostal al kako? Ne razumem!

Malo mi je too much, da bi vzgojiteljica rekla kaj takega o mojem otroku. Pa ne zato, ker ne bi verjela, da je moj tak - čisto možno...ampak zato, ker ne bi mogla verjet, da ga ne znajo tolko animirat, da bi se vključil v skupino.  Predvsem pa to, da mi to ne more malo na drugačen način povedat oz. mi povedat sama od sebe ne pa šele, ko pač slučajno vprašam.

Metuljčica, jaz ne dvomim v tvojo Anjo. Mogoče potrebuje samo malo več časa, da se vključi. Mogoče potrebuje samo malo več pozornosti, da se bo znašla. Res bi pričakovala, da bi se vsaj trudile, ne pa da ti reče, da so se vsi igrali na drugi strani, ona pa je bila sama nekje čisto drugje. A to se tako dela? Zakaj pa to dovolijo sploh?

Hvala, rebeca, resnično me je ganilo tole in se me dotaknilo. Sem se kar zjokala zraven - my thoughts exactly.

Odnos pomočnice resnično ni primeren, vzgojiteljica je veliko bolj čutna, čustvena, nežna. Le nekaj uric pred tem dogodkom je možu rekla, da je Anja super - samo še jest se nauči v vrtcu, pa bo --> precejšnja razlika, a ne?

A jutri kaj omenim tale današnji "incident"? Kaj bi naredile ve? Meni se zdi smotrno vsaj nekako povprašati o tem - preko vprašanj, kako je bila malčica čez dan, če je kaj bolje, kako so jo pritegnile, animirale, ... Ne bi pa rada preveč komplicirala, da je ne bi imeli na piki ali kaj v tem stilu ... da gre kar tako mimo, pa tudi ne pustim.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3562
7.9.2009 21:14:42   
metuljcek321
Oh, c'mon, a zdaj nam bojo pa s 1. 1. 2010 še plače znižali v javnem sektorju al kaj?

KLIKNI

Ma, saj ne moreš verjet, no ... pa kaj se bojo še spomnil?

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
7.9.2009 21:17:24   
ksenci
nikol si nism misla da je lahko z uvajanjem v vrtec tolk problemovuser posted image res ste boge ko se ubadate z vsem mogočim prve tedne uvajanja!
jaz pa vseeno upam, da pri nas drugo leto ne bo problemov, ker je veliko poleg drugih in ne samo z mano. do zdaj ni niti enkrat bilo nič narobe, nobenih solz al kaj podobnega ko so ga čuvale babi in dedek in tetke! vrjetno je tud to razlika, da je pri nas vedno pestro in veliko ljudi in je tega vajen. res pa je, da je vrtec nekaj popolnoma druga! skratka upam, da se otročki čim lepše vklopijo v vrtecuser posted image

zdaj pa me moj prosi, da bi mu en sendvič nardila, kr znam jz kao bolšga- ja vrajt kira fora, ampak naj mu bouser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
7.9.2009 21:21:15   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

A jutri kaj omenim tale današnji "incident"? Kaj bi naredile ve? Meni se zdi smotrno vsaj nekako povprašati o tem - preko vprašanj, kako je bila malčica čez dan, če je kaj bolje, kako so jo pritegnile, animirale, ... Ne bi pa rada preveč komplicirala, da je ne bi imeli na piki ali kaj v tem stilu ... da gre kar tako mimo, pa tudi ne pustim.

jz bi pustila in si misla svoje. moj čudn karakter to sploh ne bi prizadel in bi si misla da je ženska adijo, da ti gre takole povedat in si bi pač mislila svoje. bi pa čez kakšen mesec dni ponovno lepo vprašala, kako pa kaj anja,.. in bi pol bidla kakšen bo odgovor, če bo pa takrat isti bi pa povedala svoje.

Neposredna povezava do sporočila: 3565
   [Brisano sporočilo]
7.9.2009 21:23:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3566
7.9.2009 21:26:23   
Majuska
Metuljčica, ne sekiraj se toliko, ker se ne splača ... kot je že Rebeca rekla, tudi jaz dvomim, da bi se Anja sama od sebe tako umaknila od drugih - če lahko sodim po naših srečanjih, je zelo družabna punca in zelo komunikativna. Čisto verjetno je, da se vzgojiteljice niso dovolj potrudile. Lažje je "obtožiti", da se otrok ne zna vklopiti kot pa potruditi se, da se vključi v igro. Jaz bi jim omenila, naj se malo potrudijo z njo, konec koncev so tudi zato tam, a ne?

Na drugi je pa zanimivo, da sem se spomnila na mamine besede ... mene so dali dokaj pozno v vrtec, nekje pri 3-4 letih (pazila me je stara mama), menda sem bila prava samotarka. Šele po pol leta je vzgojiteljica mami rekla, da je prvič dejansko slišala moj glas - menda sem se bila spodobna 3/4 dneva igrati sama v kakem kotu user posted image pa poglej, kakšna čveka sem danes. Očitno prav lepo prenašam notri za nazaj user posted image

< Sporočilo je popravil Majuska -- 7.9.2009 21:29:24 >

08.08.2008

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
7.9.2009 21:40:44   
Inigo
metuljček - veš kaj... jst bi babo tak napizdla že takoj, ko je začela. že to kako je to povedala je totalno neprimerno! poleg tega, pa je njena naloga, da otroku pomaga da se vključi v družbo. jst bi ji mal bolj napela...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
7.9.2009 21:41:35   
Inigo
majuska - ti samotarka? a se hecaš? user posted image user posted image user posted image dobr da te je minlo user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
   [Brisano sporočilo]
7.9.2009 21:43:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3570
   [Brisano sporočilo]
7.9.2009 21:44:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3571
   [Brisano sporočilo]
7.9.2009 21:59:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3572
7.9.2009 22:00:22   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Rebeca, kje si??? Jaz se že sladkam s sladoledom ... user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se tud user posted image user posted image  Sem gledla en film, pa zraven veselo lizala....lučko. user posted image

o ti packa! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3573
7.9.2009 22:02:29   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

metuljček..kako gre moj prevod...sem prebala da ga delašššHVALAuser posted image

Dio mio, že narejen, sam mal ga moram še spilit - v prihodnjih dneh, sam mal me še spomni ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3574
7.9.2009 22:03:33   
metuljcek321
Danes sem žalostna ... grem se mal pocrkljat k mojemu ... thanks za nasvete - zelo so razlčni, bom jutri ravnala po navdihuuser posted image

Poročam.

Night-night, ladies

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Ko berete otroku …
Nova študija je pokazala, da starši, ki med branjem kažejo s prstom na črke in besede, ki jih preberejo, lahko s tem svo...

Obisk pediatra.
пеперутка16

Ko se pojavijo zdravstvene težave, kaj naredite najprej?

Takoj grem k pediatru. (12%)

Počakam dan ali dva. (62%)

Najprej se posvetujem z mamami otrok podobne starosti in šele nato s pediatrom. (25%)

Število vseh glasov: 8

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!