Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 5.9.2009 22:15:01
|
|
|
|
nanka
|
Almera srečno pot in naj ti hitro mine, pa lepo se imej. Lahko noč, grem na lepše
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.9.2009 22:26:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 5.9.2009 22:29:37
|
|
|
|
ksenci
|
pa sej ni res! tako se pa nisem cmerla že long long time! oči imam čist zabuhle in nos zabit gledala sem legends of the fall, pa je kr teklo z mene! grem zdaj rajši spat v upanju, da se jutri ne zbudim s podočnjaki majuska- wb almera- uživaj kolker se bo dalo
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 6.9.2009 0:20:53
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi majuska... nazadnje se je javila s trajekta... danes že uživajo Joj 3jeMi, tako zbrko sem imela s sms-ji ... meni je telefon rekel, da ti je šele zvečer poslal sms. Pa sem pomislila, presneto, punca bo mislila, da smo ves dan na trajektu. Ma smo bili v slabih 6 urah na cilju, super je bilo
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 6.9.2009 0:21:59
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi pa mogoče še v BTC... si morem še čevlje kupit... predvsem jih boš morala prej obut ... da ne boš imela težav s kakimi žulji ali čem podobnim.
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 6.9.2009 0:23:04
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci ne more te bivši kliknat za prijatelja na facebooku! kako mi je dvignal pritisk ajajaj ... si me spomnila, ko je mene bivši pred meseci kontaktiral preko FB ... tepec si je ogledal slike moje družine in mi to povedal - v naslednjem momentu sem spremenila vse nastavitve, tako da jih zdaj vidite samo prijatelji
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 6.9.2009 0:23:57
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Sorči, sem pridna, zraven prevajam še en abstract (za našo hruško, btw), pa se je mal zavleklo. Here comes: Če boste pridne, boste lahko prišle kaj naokoli Uau, kake slikce ... veš da se bomo zdaj vse potrudile bit pridne
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 6.9.2009 0:26:08
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Vidiš kak hrček sem? Še teh papirjev s seznami za RR nisem uspela zmetat v smeti... po mojem sem jaz večji hrček ... nočeš videti mojega kabineta
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 6.9.2009 0:27:43
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Majuska: bogve ali ima sonček, oblake... imeli smo sonček skoz do danes, ko se je vreme pričelo spreminjati. ma je tako pihalo, da smo jo hitro podurhali z otoka ... je pa lepo brati, da ste mislile na nas
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 6.9.2009 0:29:23
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: CAC Še katera uporablja kruhomat? kako ste kaj zadovoljne' Jaz sem želela imeti kruhomat že takrat, ko sem bila z Ano na porodniški, ker sem šla vsak dan samo po kruh in pustila v trgovini vedno jurja. Pa so mi naslednje leto za RD kupili Kenwood-ov kruhomat, ki je naš zvesti spremlejvalec v hladnih dneh. Poleti pa kruh kupujemo, ker je ta iz kruhomata brez konzervansov in se hitro pokvari. Kar precej prihraniš s kruhomatom. CAC, midva sva uporabljala kruhomat vse do moje nosečnosti, zanimivo, v prvem tromesečju tega kruha nisem več spravila vase (slabosti). Mislim da imamo ravno Kenwoodov aparat in ja, kar lepo prišparaš.
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 6.9.2009 0:30:27
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Včasih je res full je hudo izkoreninit nekaj kar se ti je dogajalo v otroštvu. Se strinjam. ne samo včasih, v večini primerov. zelo malo jih poznam, da so dejansko "opedenali" ta problem.
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 6.9.2009 0:40:16
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ o, dopustnica se je vrnila. WB majuska! Sem glih včeraj pisala, da pogrešam tvoje zajtrke in večerne sladolede, pa evo ti njo! mislim, da sem vas vsaj na hitro prebrala ... populis, lepo je brati, da je bil štart v novi službi fajn neboglasnica, ne morem verjet tole s Stašem ... po mojem bi se meni kar utrgalo. Eno za vašega fantiča in čestitke delfinčici Almera, očitno sem slabo brala, s kakšnim namenom greš Bolgarijo? Službeno? Naj bo pot uspešna zimska, verjamem da je naenkrat kar hud tempo, ker se ti je vse naenkrat začelo, ampak boš videla, da se boš navadila ... ma saj smo se morale vse, če ti je to kaj v tolažbo Takole, še eno slikco pripopam, pol pa res šibam spat ...
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 6.9.2009 8:08:06
|
|
|
|
Majuska
|
'jutro, evo smo že imeli zgodnjo budnico ... pa še kihati sem začela. Nič, grem si prištimat zajtrk, potlej šibam do najboljšega soseda. Postrezite si!
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 6.9.2009 9:03:47
|
|
|
|
neboglasnica
|
Dober dan!! Majuska: WB! In vidim, da smo hitro posvojile stil 3jeMi za odgovore, . Lepo, da ste uživali... Ok, danes sem sprejela eno odločitev in sicer, da prsta jutri ne grem rezat. Vzrokov je več: pedikerka je poštimala za silo in se bojim, da kirurg ne bo videl koliko je res tega nohta za odstraniti in bom morala kasneje še enkrat; včeraj smo se sprehajali in ni bilo kake silne bolečine; ta teden imamo aktiv, konferenco in roditeljski sestanek.. Če ne bo pod nujno treba prej, bom šla po ogledu Riverdanca. Do takrat pa o tem prstu molčim kot grob. Almera: srečno pot tja in seveda nazaj!!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 6.9.2009 11:09:25
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Dober dan!! Majuska: WB! In vidim, da smo hitro posvojile stil 3jeMi za odgovore, . Lepo, da ste uživali... očitno sem nekaj preskočila ... kakšen stil je to?
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 6.9.2009 11:26:08
|
|
|
|
Majuska
|
Takole, nekaj naših morskih utrinkov ... mal več slikic najdete pa na FB na trajektu kamenčki so zakon! Tjale bi šel! moj novi šport ... ;) Juhuuu! pogled na notranji zaliv ... pa skoraj nas je odpihnilo!
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 6.9.2009 14:27:02
|
|
|
|
ksenci
|
hej, hej! kako ste kaj? jz sm se odločla da mam dans dan na off uživam in pika. se cartamo, gledamo filme, ko pa se aljaž zbudi pa gremo mal na špancir. mogla bi še dve strani naklofat pa me bo itak vse do jutri počakalo majuska- lepe slikce
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.9.2009 15:02:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 6.9.2009 15:11:40
|
|
|
|
nanka
|
Dan, mi smo si pa danes privoščili kosilo zunaj, smo šli na ribice, mnaj je bilo dobro, pa drago. Ampak ker gremo tako poredko, naj nam bo. Zdaj še čakamo da se Zoja zbudi in gremo na en hitri obisk. Populis, jaz sem v službi v centru, tam okoli križank, Zoja je pa na dolenjki v vrtcu, na rudniku pa šopingiramo, čeprav zdaj bolj poredko, ker se mi ne da nazaj vozit, iz službe se nama pa zmerajmudi, ker nas Natka že komaj čaka. Majuška lušne slike, pa krasen dopust, a morje je bilo še toplo? Drugeče je bila pa noč , ker sem kar naprej letala v drugo sobo, ne vem ali ji soba ni všeč ali jo pa spet kak zob muči, jamrala je celo noč, ko pa je končno utihnila je pa Zoja začela, tako da bom počakala še kakšno noč, če ne bo bolje, gre nazaj v spalnico. Spat sem šla ob 22.3 in do 24 sem morala 4x vstat. Še dobro da je nedelja, ker danes nisem za nobeno rabo, le kako bo danes ponoči
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 6.9.2009 16:03:03
|
|
|
|
neboglasnica
|
Ojla! Mi smo nazaj, pravzaprav midva. Dekleti sta bili v kinu, midva sva pa letela v Mengeš. Sva šla na sprehod z Majusko in Aleksandrom. Kolk pa tale dečko lepo liže sladoled, da dol padeš. K t velik alarm, tokrat je Ana padla s sedežne
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 6.9.2009 17:09:49
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Majuška lušne slike, pa krasen dopust, a morje je bilo še toplo? hja ni bilo kdove kako toplo morje ... sva oba z dragim kar rabila nekaj časa, da sva se spravila noter
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 6.9.2009 17:17:31
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Ojla! Mi smo nazaj, pravzaprav midva. Dekleti sta bili v kinu, midva sva pa letela v Mengeš. Sva šla na sprehod z Majusko in Aleksandrom. Kolk pa tale dečko lepo liže sladoled, da dol padeš. K t velik alarm, tokrat je Ana padla s sedežne ja fajn je blo, neboglasnica. Komot lahko še ponovimo grem mal počivat, sem ponoči premalo spala ...
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 6.9.2009 18:07:04
|
|
|
|
neboglasnica
|
Moj dragi sin je čisto premalo spal in posledično že leži na tleh in drema. Ga grem stuširat, potem pa spat. Upam samo, da ne bo potem vstal ob petih zjutraj. Ana se je pa oblekla, kot da gre plesat. Pižama z volančki, eno šik majčko.. , kaj šele bo . Nič, grem po mulca, da ga zrihtam, potem pa ajat. Najbolje, da gremo kar vsi. Možiček kopitljaček je baje na poti. Uf, mati samohranilka ni lahka reč. Sicer se potem navadiš, ker veš, da ni nikogar za potuho. Se kar poslavljam za danes. Nočka,
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 6.9.2009 19:16:29
|
|
|
|
ksenci
|
haš tamal je med divjanjem po dnevni vrezal v mizici in ima plav liček, je malo postokal in gremo naprej sicer pa smo se sprehajali po mestu ampak aljaž nardi en korak in zagleda avto traja 2 min da nardi še en korak pa pogleda spet tistga ki gre mim, pa spet en korak in počaka, jojme ga je ati kr štupormo nesu, kr drgač ne bi nikamor prišl
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.9.2009 19:24:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Otroški vozičkiendrinaKatero znamko otroškega vozička ste izbrale?Peg Perego (
48%)
Quinny (
25%)
Hauck (
10%)
Mutsy (
6%)
Stokke (
4%)
Bugaboo (
8%)
Število vseh glasov: 317Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!