|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 6.9.2009 22:01:31
|
|
|
|
metuljcek321
|
Čer! Prišibali z morja, mala nekam sumljivo vroča, ko jo dam iz avta - zmerim temperaturo - 39°C - pikica moja mala. Sva jo ohlajala v banji, dala sem ji svečko, zdaj je bolje - po pojedeni flaški je zaspala kot polhek. Imam kar slabo vest, ker nisem nič opazila/posumila - nič ni kazalo, da bi jo kaj posebej matralo: oba dneva na morju je namreč FUUUUL lepo in veliko jedla (tudi kakala zelo, zelo), bila naspidirana, letala naokoli, se smejala, le pop. je bila bolj jokava, kar ni v njeni navadi, a sva to pripisala utrujenosti in spremembam (vrtec, vožnja, morje) ... srčno upam, da so res samo zobki & da je vse OK. Ubošček moj mali! Povrh vsega naj bi jutri ostala v vrctu 7 ur, pa mi ni čisto jasno, kako. Nekako se pričakuje, da se jo bo še kar nekaj dni uvajalo ... vendar moj mora na faks, ima izpite, jaz pa v službi ne morem kar tako dobit dopusta. Ah, ja, bodo pa poklicali, če se bo kaj zaštrikalo. Najprej mora bit itak brez vročine ... we'll see ... kakšno pestko stisnite, please! Jo bom res hvaležna. Thanks! Poročam ... zdaj pa hitro v horizontalo ... PS: Majuška, WB, odlične slikce, fajn, da ste se imeli prekrasno! PPS: Hvala za vse odg., za uživancijo na kolesu, za pomembne odločitve (noht & neoperacija), nove frizure, bon voyage, OMG za grizenje - jaz bi kar vztrajala pri "Ne," flowerin timeout period zveni tudi ok ... sam tolk čist na kratko ...
|