|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
5.9.2009 8:07:11   
ksenci
jutro!

naj vam danes jaz namesto majuske priskrbim zajtrkuser posted image

user posted image

no to sm prpravla jz ampak ne danesuser posted image

Aljaž je spal v kosu 12 ur, planica pa je skoz polulan, da je blo vse mokrouser posted image

no zdaj pa sm mleko čez spustila, ko sm se tlele zamotlauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
   [Brisano sporočilo]
5.9.2009 11:52:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3427
5.9.2009 12:46:29   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Pa Ana ima ja 6 let? Kaj so taki mali že hudobni? Ne bi rekla, da bi bla res debela. user posted image

Halo, halo. Ana ima 5 let in zezajo Saro, 10 let. Očitno sem nekje nekaj napačno napisala. user posted image

Midva sva se šla pokazat k dežurni P in naju je napotila k dežurnemu zobozdravniku  za odrasle in je baje vse ok. HB. Pikepoke so pomagale, hvala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3428
   [Brisano sporočilo]
5.9.2009 14:30:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3429
5.9.2009 14:42:05   
ksenci
mi smo se ravno napokali s kosilom- pire krompir, dušeno sladko zelje. aljaž je pojedel cel krožnik in po moje bo planica po zelju kr konkretnauser posted image
zdaj pa grem stran ali dve za diplomo nardit, dokler ne gre moj na nočno in ima aljaža.

Neposredna povezava do sporočila: 3430
5.9.2009 18:59:03   
neboglasnica
Hojladri!!

Kaj ste vse na festivalu praženega krompirja??? user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
5.9.2009 19:27:45   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Hojladri!!

Kaj ste vse na festivalu praženega krompirja??? user posted image

očitno resuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3432
5.9.2009 19:46:21   
rovar_ka
hej! eno vprašanje na hitro. Tia ima vročino 38,7... je možno, da je od cepljenja? kdaj so vaši dobili reakcije po cepljenju? danes je 10 dni od tega.. Bi mogla dobit v 48 urah, če bi?

Hvala!

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
5.9.2009 19:57:12   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

hej! eno vprašanje na hitro. Tia ima vročino 38,7... je možno, da je od cepljenja? kdaj so vaši dobili reakcije po cepljenju? danes je 10 dni od tega.. Bi mogla dobit v 48 urah, če bi?

Hvala!

Mislim, da je Natka od Nanke dobila cca. en teden po cepljenju. Mogoče je samo reakcija na vrtec. Ne smej se, ampak psihična stiska privede tudi do bolezni.

alarm

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
5.9.2009 20:48:06   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Hvala!

Mislim, da je Natka od Nanke dobila cca. en teden po cepljenju. Mogoče je samo reakcija na vrtec. Ne smej se, ampak psihična stiska privede tudi do bolezni.

alarm

čudno mi je to, ker navzven ne kaže nobenih znakov bolezni, tudi razpoložena je dokaj normalno - zdaj recimo nori v spalnici z atijem..zato mi je čudno..no, bomo vidli kako bo, v ponedeljek pa jo itak peljem k P. Hvala Gruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3435
5.9.2009 20:52:39   
rovar_ka
aja, to da pa psihična stiska lahko pripelje do bolezni pa kr vrjamem.. mojemu kolegu se je od aprila ali maja skoz vrtelo, naenkrat je postal bled, poten, sila mu je bila, večino dneva je preležal, ker ni mogel sploh bit "gor".. No, bil je na vseh mogočih preiskavah, odkrili niso nič! To je trajalo vse do zdaj (mu je za odtenek bolje).. V glavnem, vse živo so mu delali.. In zdaj so mu rekli, da je verjtno kaj povezano s psiho in da najboljše, da obišče psihiatra. Svašta! In tudi sam vrjame v to, da te očitno je na psihični bazi.

Neposredna povezava do sporočila: 3436
5.9.2009 21:19:17   
ksenci
gledam breda na RTL-u, tukaj itak nobene niuser posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
   [Brisano sporočilo]
5.9.2009 21:24:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3438
5.9.2009 21:35:24   
neboglasnica
Ok, saj štekam, da je sobota zvečer, ampak da nas je tako malo?? Kaj pa solidarnost s slamnatimi vdovami? Pa čez par dni lahko tudi s slamnatim vdovcem, kajne Almera? Kar povej možeku, da spada tole večerno čvekanje pod rubriko obveznosti mame.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3439
5.9.2009 21:38:34   
neboglasnica
Tv, čips, coca cola .... Moram še razlagati? user posted image user posted image

Nočka,

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3440
   [Brisano sporočilo]
5.9.2009 21:40:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3441
5.9.2009 21:42:27   
Majuska
'čer drage moje,

se na hitro javljam, ker sem precej utrujena od vožnje ... mi smo se vrnili kar danes, ker se je na Pagu vreme čist obrnilo, pihalo je k pr norcih, tako da smo na hitro spakirali in odrinili proti domu. Šli smo vmes na kosilo, na hitro po kruh in nato domov. Malček je bil vesel svoje postelje, se mi zdi.

Imeli smo se pa krasno. Aleksander je ful užival, sploh ko je prišel na plažo s kamenčki, sploh ga ni bilo za spravit stran user posted image   on bi lahko cele dneve španciral po plaži, namakal noge in se igral s kamenčki. Zanimivo je, da nikakor ni hotel v šlauf in v vodo, brez šlaufa bi šel pa povsod user posted image   Apartma je bil lušten, smo imeli pogled na morje, do najbližje plaže smo imeli 20 m - mi smo sicer hodili malo bolj stran, ker je bilo več prostora. V naselju je bilo ful Slovencev in mislim, da nas je šla danes večina domov.

Bilo je res luuuštno, imela sem čas za knjige in imela sem svojo urico miru zgodaj zjutraj, ko sem si črpala mleko in uživala ob pogledu na mirno morje. Res je bilo luštno, uživali smo 200 %. Slikce pa še pridejo.

Kako ste se imele ve, drage julijke? user posted image

Hvala!

Rovarka, pri cepljenju ob 1. letu (proti rdečkam in še nekaj zraven) je reakcija možna tudi po 14 dneh, tako je bilo pri nas. Imeli smo nekaj pikic in vročino. Prešlo je v 4 dneh.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
   [Brisano sporočilo]
5.9.2009 21:43:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3443
   [Brisano sporočilo]
5.9.2009 21:45:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3444
   [Brisano sporočilo]
5.9.2009 21:49:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3445
   [Brisano sporočilo]
5.9.2009 21:52:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3446
5.9.2009 21:54:37   
nanka
Rovarka ja naša je zakuhala 7 dan po cepljenju, kuhala je 4 dni, 5 dan pa je postala vsa pikasta. Ko so pikice minile je bila OK. Prva dva dni pa tudi Natka ni bila nič sitna, to je prišlo po dveh dneh vročine.

O Majuška dobrodošli doma, smo že malo pogrešale tvoje zajtrke, super da ste se imeli tako krasno.

Mi smo bili pa danes vsi pri frizerju, juhu, končno imamo vse nove frizure, Natka je bila deležna samo striženja spredaj, največji uspeh je ta, da smo Matica končno uspeli prepričati, da res nič več ne vidi inda mora k frizerju ( on s frizuro ni peveč zadovoljen, ker nima več las na očeh).

Aja pa tamalo sva končno prestavila v Zojino sobo, tako da imava zdaj spalnico spet zase. Danes je super zaspala, bom videla kaj bo v naslednjih dneh.

Populis ti si me včeraj spraševala, če tamala spi celo noč? Ni šans, to še Zoja ne, za vsako je treba vstati vsaj 2x, ponavadi pa 3x. Samo sva si razdelila, dragi sliši Zojo, jaz pa Natko, tako je pošteno razdeljeno, ne zbudita se pa istočasno.

Neposredna povezava do sporočila: 3447
5.9.2009 21:55:20   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

o, metuljeva je pa updatala trakec. Luštno! user posted image

A sem jaz za cajtom? Danes sem prvič vidla marcipanovo milko. Aaaaaaaa preveč je dobra, je skor cela že šla user posted image user posted image user posted image

Pogrešam pa Majusko, našo babiko z jutranjimi zajtrki in najinimi večernimi sladoledi. Nimam ga s kom jest. user posted image  Kdaj pridejo nazaj?

Evo Rebeca, I'm back user posted image   danes sicer ne bom sladoleda, temveč tortico. Po enem tednu brez konkretnih cukrov si jo pa že zaslužim user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3448
   [Brisano sporočilo]
5.9.2009 21:59:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3449
   [Brisano sporočilo]
5.9.2009 22:03:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...

imena
luncaa

katero ime za fantka???

Žak (17%)

Tadej (20%)

Nejc (35%)

Anej (29%)

Število vseh glasov: 243

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!