|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
16.3.2011 11:46:52   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No mi smo včeraj imeli posvetovalnico s tamalo... 4530g in 55cm user posted image user posted image user posted image   Rastemo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes je pa Žiga imel kontrolo in pravi, da ima v desnem ušesku čepek in da ga ne vidi, levi pa je le rahlo pordel user posted image Gre na boljše!!! user posted image user posted image user posted image   Drugi teden gre v vrtec user posted image user posted image user posted image   KOFI!??!

(odgovor članu kokoška10)
  Neposredna povezava do sporočila: 4776
16.3.2011 11:48:05   
Anonimen
ANČI BANČI!!! Ne bit jezna name prosim....   VSE NAJBOLJŠE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   SLikce na FB pa ne bom komentirala, ti bo pa tukaj povedala, da je slikca FENOMENALNA!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     ČESTITKE ŠE ENKRAT!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4777
16.3.2011 11:57:09   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: kokoška10

ledenka blagor tiuser posted image
teylaupam da ti uspe ,da bo uživala,ker moja je večji del v naročju,zahteva 100 procentno pozornost user posted image user posted image

Tud jaz upam, da bo uspelo. Se mi zdi, da naša ni tako zahtevna, čeprav včasih ko jo kaj matra, bi se pa kar skoz nosila. user posted image

živa25 jaz sem za kofe, ampak sva vsaka na svojem koncu Lj. Lahk bi se zmenle nekje na sredini. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 16.3.2011 12:10:57 >

Neposredna povezava do sporočila: 4778
16.3.2011 12:12:49   
Anonimen
Lahko! V centru? user posted image   Lahko zarad mene tudi kje drugje, sploh če bo sonček... user posted image

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 4779
16.3.2011 12:19:39   
Teyla
Ja, res bi se lahko dobile v centru. Moram pa rečt, da nisem ravno pogumne sorte, ker se s tamalo še nisem podala na daljšo pot - se pravi ven za dlje časa in dlje od doma. Sem še malce štorasta glede dojenja in previjanja v javnosti. user posted image Ampak je tud to treba enkrat premagat, ane.  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
16.3.2011 12:29:38   
kokoška10
jaz sem tud za kofi,mi je pa vseeno kje.user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
16.3.2011 12:30:14   
dect
Če bosta pa v Centru, se pa lahko pri meni na kavi oglasita- oglasite.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
16.3.2011 12:32:25   
špica84
Anči banči vse naj naj

Pogrešam sonceeeeeeeeeeeeeeeeeee,doma se mi tko mešaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Jaz sem tudi za kofi,samo ko se vreme uštima

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
16.3.2011 12:35:32   
ledenka
če boste v centru v času moje malce, se vam pridružim, da mal pomečkam mini otročke user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
16.3.2011 12:41:30   
Anonimen
Ajsi se bomo pa tko zmenile user posted image user posted image user posted image Pa boš še ti malo možgančke preluftala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4785
16.3.2011 14:00:20   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

če boste v centru v času moje malce, se vam pridružim, da mal pomečkam mini otročke user posted image

pol pa ne pridem user posted image

Upam, da bo luštno vreme.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
17.3.2011 10:44:54   
anci banci
ojla dekleta...

hvala za čestitke...živa zakaj bi bla jezna..

jaz sem rojstni dan preležala z vročino, naslednji dan pa cel v prodnišnici, imela sem MF in preglede ker mi grozi prezgodnji porod, sam so me pomirili, da je sedaj stanje stabilno le pazit moram da se ne bi preveč naprezala... da še tukaj povem... fanta bomo imeli in to z imenom Vid..

kofi..jaaaaa bi bla za, ko se pozdravim

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
17.3.2011 11:01:09   
Anonimen
Zakaj ti grozi porod?!??! user posted image

Jezna pa sem mislila zato, ker tok zamujam user posted image

(odgovor članu anci banci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4788
17.3.2011 11:43:54   
kokoška10
Anci banci V katerem mesecu pa si,če smem vprašat.čestitam za fantauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
17.3.2011 13:36:26   
nmagk
Anči pazi nase in pozdravi se,potem se pa vidimo,če ne te pridemo iskat in te v ležečem položaju peljemo na kofi,boš pa ležala zravn,nč zato...user posted image ...sam da bo Vid ok.....

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

Neposredna povezava do sporočila: 4790
17.3.2011 18:43:21   
Teyla
anci banci cestitke za fantka.user posted image Le počivaj in to čim več, da bo vse ok.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4791
17.3.2011 21:39:00   
Anonimen
matr sem jezna... jst nevem če je celo zdravstvo v sloveniji podkupljeno al kaj?!??!??!  Zaupaš pediatru in narediš sranje otroku in sebi user posted image Smo seveda zamenjali mleko prejšnji teden, ko je blo rečeno, da to mleko ki smo ga dajali ni adaptirano mleko... In posledica? Slabo kakanje in napenjanje do onemoglosti user posted image   Danes sem kupila Bebivito in upam, da bo bolje... Mi gre tok na jetra, da vsi kar nekaj govorijo, pa sploh nevejo kaj je fora.... Sem prav sestavine gledala in so ENAKE kot v Aptamilu, le količine se MINIMALNO razlikujejo... Ima pa ravno tako železo, Vitamine A, B, D, E, C,.... mislim.... no comment user posted image

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 4792
18.3.2011 8:39:30   
anci banci
živa..nič nisem jezna...

prezgodnji porod, pa zato ker imam skrajšan in zmehčan maternični vrat, sicer po zadnjem pregledu je stanje stabilno, amapk moram imet skoz redne pregelde, da spremljajo...sem v 22 tednu..

ni mi treba bit skoz v ležečem položaju, (mnenje mojega ginekologa), ampak se moram tud mal sprehajat(to pa zarad sladkorne), sicer glih na maratone ne morem hodituser posted image user posted image user posted image , kofetkam pa lahko v sedečem položaju...edino sr..je da Svita ne smem dvigat pa po štengah naj tud ne bi prov pogosto hodila(kar je v našem bloku neizogibno saj smo brez lifta)...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
18.3.2011 9:37:19   
kokoška10
jutro...Danes nismo skoraj celo noč spal,sem čist povožena(bliža se polna luna in takrat smo pri nas brez spanja)user posted image user posted image .

O mleku se pa kaj dost ne spoznam,ker nimam teh problemov,ker dojim.Pač uporablaj tistega, ki ji odgovarjauser posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
18.3.2011 10:03:30   
vim
Ojla, da se po dolgem času malce oglasim.

Živa uporabljam mleko ki vam najbolje ustreza mi smo imeli skoz novalac.

drugače pa pri nas po hudi virozi, življenje v starih tirnicah, no ok malo smo izven tirnic ker je mož v Ameriki pa sva sama in Gašper z dneva v dan bolj pogreša atija...zdaj so me celo v vrtcu vprašali kje je mož ker ga gašper v spanju kliče in kose zbudi ga išče. Jah še malo pa pride domov je bil pa pruiden je imel čas tudi za šoping se mi zdi pa da je spet največ dobil gašper sploh po tem k me je po smsih spraševal po barvah, velikosti in kaj rabi.
Sem mu pa včeraj kupila vetrovko iz softshella imajo v intersportu popust in so super.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

Neposredna povezava do sporočila: 4795
18.3.2011 10:57:57   
katrinka
evo da se jaz se javim....
cakam da sestricna poklice al pride al ne - z mojim morta namrec prepis avta zrihtat pa moj rabi njeno overjeno pogodbo - ampak mi tok zivce je k nikoli ni resna,no pol grem itak v btc na banko in opravkih pa bom sla do nje v sluzbo....

vceraj je imela suzana prvi nastop...za starsevski dan so se vse skpuine prdstavile z petjem in plesom - superuser posted image
jutri smo pa povabljeni na roj.dan ene puncke k sta suzano skup v vrtcu - prvo vabilo...jupiuser posted image
sandra pa pocasi lepo sprejema gh...lumpauser posted image

nmagk
- kako ste...ste zdej zdravi

kava nasledn teden  - sem za,tud ce je v centru...ni panike

anci - sem vidla sliko na fb...super za vidauser posted image

ziva - ma dej ostan na mleku k si bla,pa vids da ma vsak svoje mnnenje in ponavad si al na istem al pa na slabsem,na boljsem pa zal ne....

vim - o bogi gasper,tok ocija pogresa...a je sel za dolg moz

spica - kako selitev tasce napreduje...kej nouga...

teyla - a center ti ne ustrezauser posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
18.3.2011 11:12:32   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: kokoška10

jutro...Danes nismo skoraj celo noč spal,sem čist povožena(bliža se polna luna in takrat smo pri nas brez spanja)user posted image user posted image .

O mleku se pa kaj dost ne spoznam,ker nimam teh problemov,ker dojim.Pač uporablaj tistega, ki ji odgovarjauser posted image

Sej bo polna luna kmalu mimo. Naša je sicer spala, ampak je šla spat šele ob 23h, vstala pa ob 6h (z vmesnim podojem ob 4h), zvijala se je pa pred in po spanju in to tako, da me je kar srce bolelo. Pa tak jok, ko prav veš, da jo boli. user posted image Včeraj sem res premalo pila, ker sem enostavno pozabila, jedla pa nisem nič takega, je blo pa tole najbolj kritično do sedaj. Upam in sumim, da jo zvija ker sem premalo pila, takrat ima tudi ona bolj sluzasto blato, pa se napenja.

vim user posted image za tvojega sinkota

katrinka ne, saj center je kul, ampak ne vem kako bo z avtom in parkiranjem. Na bus si namreč še ne upam it. Drugače me je pa "strah" njenega neustaljenega urnika, ker jo imam včasih na vsake pol ure priklopljeno, tega pa na kofetku lih ne morem počet. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4797
18.3.2011 11:51:35   
špica84
Elow

Selitvi še nič novega.
Teyla sej mene je tut sram v javnosti dojit oz. počutim se nelagodno.To sem počela samo 2krat.Enkrat na čveku z lublančankami in enkrat ko sem šla na kofi.

Jutri pa gremo k mojim staršem na dolensko,končno po dolgem času user posted image user posted image user posted image user posted image

Vim upam da se mali Gašper pocajta kmalu

< Sporočilo je popravil špica84 -- 18.3.2011 11:52:05 >

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
18.3.2011 14:05:47   
nmagk
Jest sm tud za kafe drug teden,zdej smo ok pa hudo in močno upam da končno tko ostane k mam pa res dost teh bacilov...kava,kje kdaj???????????????

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
18.3.2011 16:14:25   
šivilja
Spet malo k vam pokukam.

Še vedno je norišnica - povsod, doma in v službi, bajta pa ko na Japonskem

Joj, bi meni tudi kavica pasala, samo mislim, da mi ne bo uspelo.

Drugače pa dojenje v javnosti - čimprej se navadite - mi smo se dojili po potrebi povsod, tudi na podzemni železnici na Dunaju. Je tako fino - greš laho povsod in za toliko časa kolikor ti paše, ker imaš hrano vedno s seboj, pripravljeno in primerno toplo. Pa dojenje tudi ni več noben tabu. Če vam je nerodno, obstajajo pa take posebne majice, ali pa imaš s seboj eno ruto in se potem pokriješ.
Če jaz ne bi v javnosti dojila, bi se mipa glih zmešalo, ziher bi staknila poporodno depresijo, ker so vsi moji otroci jedli na dve uri na začetku in potem bi bila lahko samo doma.

Drugače pa nas za vikend čaka pospravljanje na veliko in preganjanje nezaželenih obiskovalcev - mravelj.

http://moja-manuma.blogspot.com/

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?