|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
2.2.2011 9:17:55   
nmagk
Punce vabljene ste vse mente se pa z Živo al pa Katrinko,men je crknu comp tko da bom bolj mal gor,ker ma možek v drugi sobi comp in ne morem tam viset,tako da se vidimo jutr,pa nobene kave ni treba nost zraven...vabljene....

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu dect)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
2.2.2011 9:49:15   
katrinka
CETRTEK 3.2. OB 11:30 NA PARKIRIŠČU PRED RUTARJEM NA RUDNIKU...vse ki bi sle na kavico k nmagk....pol pa sibamo za zivo....

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
2.2.2011 10:06:50   
ledenka
user posted image  se vam bo kolcalo, tolk bom mislila na vas user posted image  

vim, predstava je bila super user posted image  M. se je ful smejal. je bila zraven še 3-letna nečakinja, ki je tudi uživala. je dosti petja in glasbe, je smešno, tako da lahko priporočam.

dect, držim pesti, da se tvoji srečno vrnejo!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
2.2.2011 10:14:47   
ursa_p
Zivjo, punce ... sej me sploh ne poznate več ... jaz pa tudi pol od vas ne user posted image user posted image user posted image

Ampak pišem vam pa zato, da vas povabim na studijsko fotografiranje otrok v Ljubljani ... več si lahko preberete tukaj:
http://www.facebook.com/?ref=home#!/event.php?eid=188496794508759

Lepo vabljee! user posted image user posted image user posted image

Lp, Urša

(odgovor članu dect)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
2.2.2011 10:21:12   
vim
Ledenka ful hvala za info. Še nekaj me zanima, ker ne velja sedežni red kok časa prej je treba priti, da dobimo solidne sedeže?
A za 6 letnika bo tudi še zanimivo?

Katrinka, živa, nmagk in tiste ki se jim boste pridružile še kofi za naju z ledenko.....naslednjič pa popoldan a velja, da vidim vaše priceske in prince.user posted image

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
2.2.2011 10:29:49   
ledenka
vim, mi smo imeli označene sedeže, pa tudi dvorana je bila precej prazna... ampak če je dvorana polna, pa bi rekla, da je treba prit vsaj kake 15 min prej.

ursa, hvala za povabilo user posted image  mogoče pa nam bo uspelo prit.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
2.2.2011 16:41:04   
katrinka
ledenka - super da ste uzivaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

vim - naslednjic gremo samo mamice na vecerjo....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
2.2.2011 19:07:44   
špica84
lep pozdravček a se smem še jaz vam pridružit pri tem forumu
Sem prebližno tri leti v lj,tako da skoraj nobenega ne poznam.

Imam pa eno sončico po imenu Žana user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
2.2.2011 19:34:32   
šivilja
Pa še name mal pomislite ob kofetkanju user posted image

http://moja-manuma.blogspot.com/

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
2.2.2011 19:34:58   
šivilja
Izračunavam vračilo davka, pa se mi kar smeji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://moja-manuma.blogspot.com/

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
2.2.2011 21:40:30   
joli07
čer,

evo sporočam, da mene ne bo , saj mi ob 13.00 pripeljejo olje. Dobro se je to moj zmenil, sicer sem pa tudi jaz kriva ker mu nisem nič povedala. Pa drugič, na večerji kot je rekla Katrinka.
Dobr se načvekajte pa nakofetkajte user posted image

Dohodnina : tudi meni se je tokrat smejaluser posted image . Upam da to drži, saj me drugače vsako leto kar precej cepijo.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
2.2.2011 22:41:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Izračunavam vračilo davka, pa se mi kar smeji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdele grem še jst to delat... Upam, da bodo lepe številke user posted image

Jutri se vidimo!!! Kera pride? Da vemo koga čakat?

Pa sicer? Nič novega, še vedno iščemo stanovanje v Štepancu in upam, da čim prej kej najdemo, ker je tole izčrpljujoče user posted image   Tamalo malo krčki dajejo, ampak ni sile še zaenkrat,.... Je pa pravi požerušček... Popije po 130ml na obrok user posted image

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4337
2.2.2011 22:58:22   
barbet
joj, šment, meni tudi ne bo uspelo priti jutri :( Pa sem se tako veselila. Pa drugič.
Jutri imam pa še neke opravke sredi dneva in precej dela za krst, ki ga imamo v soboto (pa sem prelagala na zadnje dni user posted image ).

Lepooooo bodteee.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
3.2.2011 8:58:48   
nmagk
Špica84 dobrodošla si seveda...

Punce se vidmo dans user posted image user posted image  škoda ker ne morte vse.....drugič velja za popoldne.....in seveda enkrat mamice same na večerjo ......

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
3.2.2011 9:10:34   
špica84
Jaz se pridružim enkrat drugič,ker morem danes k zdravniku,ker me želodec tok boli da je za znort.Vse kar pojem je sam ogenj na žrjavco.Moram pa jest zaradi male.

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
3.2.2011 9:25:56   
lumpa6
dobrodošla špica84

mi smo pa zopet bolani, jure je pridelau vročinouser posted image user posted image , sem ful besna, ko mislim da smo že vn iz bolezni, je ponovno začetek druge

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
3.2.2011 9:29:50   
joli07
dobro jutro,
pri nas bolj mrzlo saj nam je čez noč zmanjkalo oljauser posted image . Sedaj sva s tamalim bolj v dnevni sobi , pa se grejeva kar s klimo.
Čakam da bo ura nekje 10 da mu dam malico pol pa šibava venuser posted image .
Če je kdaj katera razpoložena za kakšno vozičkanje se priporočam ( relacija : štepanc, golovec - lahko tudi kje drugje ).
Jaz sem v ponedeljek zvedela da bom do konca avgusta doma saj so mi podaljšali porodniško, tako da se priporočam za kakšne sprehode po sončkuuser posted image .

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
3.2.2011 9:31:15   
špica84
Joli jaz sem iz štepca tako da se priporočam user posted image

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
3.2.2011 9:35:22   
dect
Joli, zakaj so ti podaljšali porodniško?

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
3.2.2011 9:38:53   
dect
Punce, včeraj sem govorila z očetom. Dol je vse mirno, se je včeraj vozil s štirikolesnikom po puščavi. Očitno je, da mi tukaj več vemo kot oni. Je že res, da je med Kairom in Hurgado 700 km, a vseeno...

(odgovor članu dect)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
3.2.2011 9:39:08   
joli07
špica84 : no superuser posted image . Jaz sicer nisem iz štepanca, sem pa zelo blizu, pa ponavadi sem kar tam ali pa grem čez do golovca.
Ti se pozdravi pa sva na vezi da se kakšen dan dobiva.
Lumpa6 : user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojega bolančka

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
3.2.2011 9:50:06   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

lep pozdravček a se smem še jaz vam pridružit pri tem forumu
Sem prebližno tri leti v lj,tako da skoraj nobenega ne poznam.

Imam pa eno sončico po imenu Žana

dobrodosla

Izračunavam vračilo davka, pa se mi kar smeji

tudi meni se je...upam da bo res tko

IZVIRNO SPOROČILO: joli07
evo sporočam, da mene ne bo , saj mi ob 13.00 pripeljejo olje. Dobro se je to moj zmenil, sicer sem pa tudi jaz kriva ker mu nisem nič povedala. Pa drugič, na večerji kot je rekla Katrinka.
Dobr se načvekajte pa nakofetkajte

ma vazn da vam bo toplo, jah deci se itak menijo po svoje,nic ne vprasajo pol smo pa me krive ker nismo uklopile telepatskih sposobnosti in predidevale kaj bo on naredu....

IZVIRNO SPOROČILO: barbet

joj, šment, meni tudi ne bo uspelo priti jutri :( Pa sem se tako veselila. Pa drugič.
Jutri imam pa še neke opravke sredi dneva in precej dela za krst, ki ga imamo v soboto (pa sem prelagala na zadnje dni ).

Lepooooo bodteee.

kje bos pa krstila ce loh vprasam...pa kam greste pol v gostilno....
jaz sem namrec v startu s pripravam, jutr grem do zupnika se zment za datum pa gostilno tud se nimam dorecene

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Izračunavam vračilo davka, pa se mi kar smeji

Zdele grem še jst to delat... Upam, da bodo lepe številke

Jutri se vidimo!!! Kera pride? Da vemo koga čakat?

Pa sicer? Nič novega, še vedno iščemo stanovanje v Štepancu in upam, da čim prej kej najdemo, ker je tole izčrpljujoče   Tamalo malo krčki dajejo, ampak ni sile še zaenkrat,.... Je pa pravi požerušček... Popije po 130ml na obrok

BRAVO ZIVA

IZVIRNO SPOROČILO: špica84

Jaz se pridružim enkrat drugič,ker morem danes k zdravniku,ker me želodec tok boli da je za znort.Vse kar pojem je sam ogenj na žrjavco.Moram pa jest zaradi male.

pri meni je blo tko mesec nazaj, tri dni nisem jedla,samo pila...nisem mogla...pa hb sem mela dovolj mleka in mali nic ni falilo....
dobra stran - kg sle dol....

sej zdej pa spet trpim - mam razjede po ustih in komi kej vase dam k me tok boli...in sem spet samo na tekocini...in cokolinu

IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

dobrodošla špica84

mi smo pa zopet bolani, jure je pridelau vročino , sem ful besna, ko mislim da smo že vn iz bolezni, je ponovno začetek druge

o joj...boscek...pikepoke

IZVIRNO SPOROČILO: dect

Punce, včeraj sem govorila z očetom. Dol je vse mirno, se je včeraj vozil s štirikolesnikom po puščavi. Očitno je, da mi tukaj več vemo kot oni. Je že res, da je med Kairom in Hurgado 700 km, a vseeno...

JUPI...SUPER NOVICE
sej kmalu ze domov pridejo a ne

IZVIRNO SPOROČILO: dect

Joli, zakaj so ti podaljšali porodniško?

tud jz sem firbec

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
3.2.2011 9:51:22   
joli07
me je ven zabrisaluser posted image

dect: me veseli, da so tvoji vredu in da bodo imeli kljub vsemu kaj od dopusta.
Porodniško sem dobila pa podaljšano zato ker ima moj user posted image  imunološke težave. Menda se daje vloga en mesec pred iztekom porodniške, vendar jaz tega nisem vedela. Zdravnica mi je pa tudi rekla da naj vlogo že kar dam saj imam prve izvide. Vlogo sem dala cca 3 tedne nazaj , pa me je v ponedeljek že klicala iz CSD da sem dobila odobreno. Tko da očitno lahko daš vlogo tudi prej. Vse je pa verjetno odvisno od težav ki jih ima otroček in izvidov ki jih prilagaš.

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
3.2.2011 9:56:07   
joli07
aja sem trapa. Sem pa pozabila povedat da so bili izvidi iz novembra. Imam sicer tudi že nove iz januarja, tako da če bi dobila zavrnjeno bi se itak pritožila in dala nove izvide , ki so še nekoliko slabši od prvih.

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
3.2.2011 9:56:28   
anci banci
ojla bejbe...

se bi tud jaz pridružila sam ne moremo...še vedno prebolevamo prašičjo gripo...sicer gre na boljš...

kako drugače????

joli...no vsaj eni k so podaljšali porodniško...sem mislila da tega ne počnejo več

jaz imam bolniško do 4.3 brez sprehodov kljub sladkorni in inuslinu in mnenju zdravnikov da bi morala it 3x na dan na sprehod in biti do porodniške doma...čist sm razpiz...

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?