katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 lep pozdravček a se smem še jaz vam pridružit pri tem forumu Sem prebližno tri leti v lj,tako da skoraj nobenega ne poznam. Imam pa eno sončico po imenu Žana dobrodosla IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Izračunavam vračilo davka, pa se mi kar smeji tudi meni se je...upam da bo res tko IZVIRNO SPOROČILO: joli07 evo sporočam, da mene ne bo , saj mi ob 13.00 pripeljejo olje. Dobro se je to moj zmenil, sicer sem pa tudi jaz kriva ker mu nisem nič povedala. Pa drugič, na večerji kot je rekla Katrinka. Dobr se načvekajte pa nakofetkajte ma vazn da vam bo toplo, jah deci se itak menijo po svoje,nic ne vprasajo pol smo pa me krive ker nismo uklopile telepatskih sposobnosti in predidevale kaj bo on naredu.... IZVIRNO SPOROČILO: barbet joj, šment, meni tudi ne bo uspelo priti jutri :( Pa sem se tako veselila. Pa drugič. Jutri imam pa še neke opravke sredi dneva in precej dela za krst, ki ga imamo v soboto (pa sem prelagala na zadnje dni ). Lepooooo bodteee. kje bos pa krstila ce loh vprasam...pa kam greste pol v gostilno.... jaz sem namrec v startu s pripravam, jutr grem do zupnika se zment za datum pa gostilno tud se nimam dorecene IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Izračunavam vračilo davka, pa se mi kar smeji Zdele grem še jst to delat... Upam, da bodo lepe številke Jutri se vidimo!!! Kera pride? Da vemo koga čakat? Pa sicer? Nič novega, še vedno iščemo stanovanje v Štepancu in upam, da čim prej kej najdemo, ker je tole izčrpljujoče Tamalo malo krčki dajejo, ampak ni sile še zaenkrat,.... Je pa pravi požerušček... Popije po 130ml na obrok BRAVO ZIVA IZVIRNO SPOROČILO: špica84 Jaz se pridružim enkrat drugič,ker morem danes k zdravniku,ker me želodec tok boli da je za znort.Vse kar pojem je sam ogenj na žrjavco.Moram pa jest zaradi male. pri meni je blo tko mesec nazaj, tri dni nisem jedla,samo pila...nisem mogla...pa hb sem mela dovolj mleka in mali nic ni falilo.... dobra stran - kg sle dol.... sej zdej pa spet trpim - mam razjede po ustih in komi kej vase dam k me tok boli...in sem spet samo na tekocini...in cokolinu IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6 dobrodošla špica84 mi smo pa zopet bolani, jure je pridelau vročino , sem ful besna, ko mislim da smo že vn iz bolezni, je ponovno začetek druge o joj...boscek...pikepoke IZVIRNO SPOROČILO: dect Punce, včeraj sem govorila z očetom. Dol je vse mirno, se je včeraj vozil s štirikolesnikom po puščavi. Očitno je, da mi tukaj več vemo kot oni. Je že res, da je med Kairom in Hurgado 700 km, a vseeno... JUPI...SUPER NOVICE sej kmalu ze domov pridejo a ne IZVIRNO SPOROČILO: dect Joli, zakaj so ti podaljšali porodniško? tud jz sem firbec
|