nmagk
|
Živa dece je treba mal na hladno dat vsake toliko,verjem men, ga tud dajem,če ne,ne bi bla že 18 let poročena ,sam ne sekirej se zdaj ,mogoče je zanj tud šok zdej,dva majhna otroka sta kar dober zalogaj,ni tako enostavno,vem da bi moral lih on bit tisti ki bi te sedaj podpiral,ne da se ti ukvarjaš še s tem problemov,ti ga kar daj mal na hladno,da mal razmisli.sej mogoče ko bo ta šok za njim,da bo potem drugače razmišljal...si pa dobro temo odprla,da loh mal pojamramo čez svoje drage ,men je tud pritisk učer dvignu,pa je komaj dam pršu,pa kaj nej,zdej sm mu rekla da je počas tud čas zame in tega se bom probala držat,sam kaj ko on točno ve da jest otrok ne morem kr pustit pa it,tud njemu ne,sm ga razvadla k ...ma take ljubosumne izapde k vedno...ko sm rekla grem spet na koncert Jana Plestenjaka je reku naj ga kr dam prpelem pa naj on žvi pet otrok pa mene,no to naj bi bla izjava 37 let starga deca z 18 letnim zakonom in 5 otroci,ma smotko je,kokr je drgač priden in dober,me ta njegova ljubosumnost včasih tako iz tira sprav,da bi mu kar vrat zavila....tko,da Živa nikjer ni čisto rožnato,tako,da se bo tud pri tebi uredilo boš vidla da se bo....kaka kavica mora past da mal pošimfamo in poopravljamo te naše dece pa bo prec lažje