|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
27.1.2011 1:20:52   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: barbet

Evo pa uletava še ena nova. Srakce so čist zaspale, pa sem prišla sem, če me sprejmete. Sicer ste se tle že načvekale, da do konca porodniške ne bom na tekočem user posted image

Sem pa mamica princeske, ki naju je razveselila 11. 8. 2010.

dobrodoslauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako pa je ime tvoji pupiki ce loh vprasam

IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Dobrodošla nova

Kaj je pol se pa dopoldne dobimo ajd če ni druge pol Katrinka in Živa kavica pr men

zmenjeno...a dop je loh opoldne...jz bi okol 12ih prsča pa ene 2 uri morila pol pa sibala po prestolonaslednico - tok da mala ni v avtu prevec pa da ne hodm za eno uro dam....

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Jst se bom sicer potrudla pridet v vsakem primeru, tudi če se popoldne zmente, ampak ugaja mi pa bolj dopoldan, ko sta fanta na svojih "delovnih mestih" 

BTW - zdej sem malo boljše volje... Prej sem bla malo depresivna spet

lubica...pazi se te depredije, ves da zna biti zelo zelo zoprna...hitr se malo zaposli s cim k mas rada...da ne bo slabse...

joli07
- o joj, ja vrjamem da ti obiski pri dohtarjih niso prijetni, kaj tocn pa je problem pri vas....a kri al pol posledicno se kaj....

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
27.1.2011 10:25:15   
nmagk
Živa stran z depresijo ajde hitr k nama z Katrinko na seanso...te nikol več ne bo prjela kaka depresija user posted image user posted image user posted image

Katrinka zmen se z Živo ona ve kje sm pa velja jutr ob 12h,če pa loh še katera pride pa komot vabljena...

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
27.1.2011 11:03:12   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Katrinka zmen se z Živo ona ve kje sm pa velja jutr ob 12h,če pa loh še katera pride pa komot vabljena...

oki dokiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
27.1.2011 11:18:27   
ledenka
spijte še eno kavico zame user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
28.1.2011 9:05:45   
katrinka
no moja suzana je z vrocino, itak revica sitna pa nic ji ni ok...se je ze bolje pokazal...dobre volje in nic topla pa je spet vroca - 38,8
tko da takle dam mamo.....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
28.1.2011 9:56:08   
Putka
A je kera na relaciji Koseze-Dravlje-Šentvid? Kmalu bom začela s sprehodi, pa iščem družbouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
28.1.2011 9:56:12   
joli07
ojla,
pri nas je tudi tečnoba na pohodu že kar nekaj časa predvsem zaradi zobkov, tako da tudi ponoči bolj malo spimouser posted image .
Katrinka naš ima imunološke težave saj ima pomanjšane vse tri Ig-jeuser posted image . Sem pa pri prvih izvidih šla tudi po drugo mnenje v upanju, da bodo novice boljše, pa se žal ni izkazalo tako. Sem dobila iste informacije in napotke kot od svoje P. Tako da imamo sedaj spet napotnico za pediatrično, da bodo nekje marca ( testi naj bi se delali na tri mesece ) spet še tam vzeli kri in naredili teste. Upam, da se bo do takrat izboljšalo in da bo lahko končno cepljen.

Vsi bolanči pozdravite se čimprej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
28.1.2011 12:14:56   
barbet
Katrinka - ja itak lahko vprašaš

Moja je Enja, ki je bila dolga 50 cm in težka 3180 g avgusta, koliko ma pa zdaj pa povem čez en teden (je pa ful dolginka, pa bolj pri tadrobnih - kar je men čist všeč)

joli07 - pa sva spet skupi na forumu (morava še v živo kako rečt)
Živa25 - o super (bosta lahko skup praznovala)

Pozdravte se vsi tabolčkani - vam pošiljam kup in
Mi smo pa hvala bogu zdravi (sam se kar ne upam preveč hvalit, da nas kaj ne zagrabi)

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
28.1.2011 12:16:11   
barbet
jao, kje so pa smajlijiuser posted image
Tale forum in kopiranjeuser posted image
Še enkrat pošiljam tabolčkanim user posted image in user posted image

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
28.1.2011 13:19:53   
katrinka
joli - o joj, ja upam da se bo stanje izboljsalo...kako pa do tega pride...

putka - jz tko in tko vozickam v lj k pri nas ni ne plocnikov ne varne ceste...po njivah pa tud odpade...tko da ce se bove kej uskladile za kake koseze pol ni panike

barbet - zanimivo ime, vsec mi je - ni jih velik a ne

evo, moja prvorojenka se kar kuha - 38,2, je sla dol vrocina a vseen, velik spi pa celo mirno lezi na postelji...ponavadi je bilo to cist mim zanjo...
sumim se dve stirici k drugace ji nic ni...no, bomo videli....
mala zgagica je pa lih zaspala...hehe

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
29.1.2011 8:27:49   
katrinka
a more spet kera predihavat popadke da tule bolj pestro rata....

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
29.1.2011 10:13:03   
joli07
ojla,
ena user posted image  za vse neprespane , pa tudi tiste naspane. Jaz bi potrebovala kar nekaj doz da si malo opomorem. Sploh ne vem, kaj je popladlo našega user posted image  ta teden. Sem prvo sumila zobke pa sedaj nisem več tako prepričanauser posted image . Včeraj sem razmišljala, da so mogoče kapljice saj smo iz Plivit D3 prešli na AD3. Saj nikoli čez noč ni spal kot angelček , ampak to kar  se ta teden dogaja je pa čist čao. Kar naprej moram vstajat in ga mirit. Ma na noč sigurno 20xuser posted image . Kakšen dan tudi po 10x v eni uriuser posted image . Ma ne vem več kaj najuser posted image . Vstajat kaj pa čem .
katrinka : glede teh težav ki jih ima naš je pa nekako tako, da se novorojenčkom v prvem mesecu razvijejo protitelesca, se pa zgodi tudi, kot se je pri nas, da ima teh protitelesc dosti majn kot bi jih moral imeti. Zato moram v primeru vročine otroka takoj peljati k zdravniku in je ne smem sama doma zbijat, saj ga morajo pregledati in zdraviti z ustreznim antibiotikom. Malo imam na sumu, da je mogoče povezano tudi z refluxom, čeprav mi nikoli ni noben tega rekel.
Ne vem. Spet pač čakat marec, da bodo ponovno naredili teste.
barbet : ja , res morava še kakšno v živo rečt

Gledam ven pa je bolj ena žalost od vremenauser posted image , ampak gremo vseeno čez kakšno urco pa pol malo na zrak.

lepo bodite

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
29.1.2011 11:16:10   
katrinka
no zdaj mi je pa vec jasn...je pa zoprn tkole cakat na testiranja, kontrole - dohtarje nasploh....men se je vse skupi ze tekom druge nosecnosti zamerl...mah

ja dan je bolj cudn, pri nas ful piha, sonca itak nikjer....kuham kosilo pa visim na netu...
prvorojenka se igra, drugorojenka tepe igracke na loku pa malo caja sem ji dala in celo po flaski je malo spila - cel uspeh...hehe

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
29.1.2011 11:46:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

a more spet kera predihavat popadke da tule bolj pestro rata....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Zleda ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4289
29.1.2011 11:53:01   
Anonimen
Jst sem mojega desca včeraj postavla na hladno... Sva do nadaljnega sostanovalca, ker se NIČ ne trudi za najin zakon in zadnje čase je začel me še zmerjat in v navalu jeze mi take govort, da boh pomagi user posted image No pol se je zjoku, da je v življenju vse zajebu in da če bo brez nas da je to cela tuga, ampak zdej nej se pa potrudi, da vidimo, če je še smisel se sploh kej pogovarjat o rešitvi zakona user posted image
Začelo se je pa zato, ker sem mu skušala dopovedat, da če hoče, da preživim, se mormo žal nazaj v LJ preselit v Štepanca, kjer je vrtec na dosegu roke in ne rabimo dveh avtomobilov, ker trenutno še enega ne moremo vzdrževat, tako kot bi blo treba... Pa vztraja na svojem in trmasto vztraja da ne, no včeraj, ko sem pa popizdila, je pa spremenil zgodbo, da zdej bi pa šel nazaj user posted image Kr neki... zdej pa nej se mal pomatra.... Jst se res ne bom celo življenje samo s tem ukvarjala, a bo dec jezen al ne, če mu neki omenim... user posted image

Aja... Nehala bom dojit... Sem se zbudila, podojila iz obeh joškov (pa sem nazadnje dojila včeraj zvečer), pa je tamala po dojenju spila še 80ml mleka user posted image In zato naj jaz pazim kaj jem in se sekiram kok ona poje in kdaj bo lačna in ugotavljam če je lačna al ne in.... bla bla bla... za 10 ušivih ml mleka, ki jih moje ogromne nesposobne joške proizvedejo user posted image

Uh .....    Sem zamorila.... Zdej pa grem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4290
29.1.2011 22:02:17   
joli07
čer,
sem danes ob 12.00 šla s tamalim malo na sprehod pa me je prepihal ko hudičuser posted image . Upam da bo jutri kaj boljše in da se mi kaj ne kuha, saj me mal zebe potem mi je mal vročeuser posted image
Živa25 : ma saj ti si ne dolgo nazaj rodila, kolikor sem zasledila. Sedaj bi ti moral pomagat ne pa da te sekira. Ma ne bom pametovala, ker ne poznam ne tebe ne tvojga, se mi pa smiliš da se moraš ob dveh mahnjih otročkih še s tem ukvarjat.
Si napisala da ste živeli v štepanjcu. Zakaj ste se pa preselili, če ni skrivnost?

grem , moram še cunje obesit. pa likat bi mogla pa se mi ne da user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
30.1.2011 9:42:29   
nmagk
Živa dece je treba mal na hladno dat vsake toliko,verjem men, ga tud dajem,če ne,ne bi bla že 18 let poročenauser posted image ,sam ne sekirej se zdaj ,mogoče je zanj tud šok zdej,dva majhna otroka sta kar dober zalogaj,ni tako enostavno,vem da bi moral lih on bit tisti ki bi te sedaj podpiral,ne da se ti ukvarjaš še s tem problemov,ti ga kar daj mal na hladno,da mal razmisli.sej mogoče ko bo ta šok za njim,da bo potem drugače razmišljal...si pa dobro temo odprla,da loh mal pojamramo čez svoje drageuser posted image ,men je tud pritisk učer dvignu,pa je komaj dam pršu,pa kaj nej,zdej sm mu rekla da je počas tud čas zame in tega se bom probala držat,sam kaj ko on točno ve da jest otrok ne morem kr pustit pa it,tud njemu ne,sm ga razvadla kuser posted image ...ma take ljubosumne izapde k vedno...ko sm rekla grem spet na koncert Jana Plestenjaka je reku naj ga kr dam prpelem pa naj on žvi pet otrok pa mene,no to naj bi bla izjava 37 let starga deca z 18 letnim zakonom in 5 otroci,ma smotko je,kokr je drgač priden in dober,me ta njegova ljubosumnost včasih tako iz tira sprav,da bi mu kar vrat zavila....tko,da Živa nikjer ni čisto rožnato,tako,da se bo tud pri tebi uredilo boš vidla da se bo....kaka kavica mora past da mal pošimfamo in poopravljamo te naše dece pa bo prec lažjeuser posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
30.1.2011 11:16:07   
lumpa6
oj
ja Živa včasih pride tako, da jih moramo malo na distanco dat, tudi pri nama je že večkrat počl, upam, da ne bo enkrat tako močno, da ne bo več rešitve

kje pa sedaj živite, a na svojem ali kako, ja vrtci pa so ali niso, če ga dobiš je super če pa ne, je pa hudo, pa so lahko še tako blizu

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
30.1.2011 12:28:52   
Anonimen
No sva se že malo ohladila in sva že kul... Včeraj se je že hotel stiskat user posted image   No ampak dosegla sem svoje, tko da zdej iščemo stanovanje v LJ... Če kera kaj pametnega sliši ali zvoha se priporočam...

Danes smo doma, pa nevem a bo tako tudi ostalo al ne... Bi mogla itak stanovanje v red spravit, pa se mi tooook ne da, da nevem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 4294
30.1.2011 12:30:51   
Anonimen
Katrinka kje se potikaš??? kako je Suzi??

Nmagk super, da je tvoj končno doma in bravo me babe, da jih znamo tko na "hladno" postavljat user posted image user posted image user posted image

KDAJ SE VIDMO???!?!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4295
30.1.2011 12:47:44   
nmagk
Ja res bravo me....ajd povejte,ste zdravi vsi Katrinka?????????????...povej...

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
31.1.2011 10:51:57   
katrinka
evo me...cist zaposlena....
v soboto me tko ni blo k sem sla v lasko k stari mami na obisk k je v domu - je se sandro prvic vidla, vceri smo bli pri moji mamici k je mela roj.dan, pol pa lenarl doma - beri vse razmetal tko da me caka velik pospravljanja...
pa v cerkev morm se iti zment za krst pa bla bla bla........miljon stvari

suzana ok, 4 rastejo, dons v vrtec sla - cist zadovoljna, ucim jo na kahlico pa nic se ucinka, sandra papa gh...bolj tko tko a zacetek je,
tko da mam ful dela

deci - sploh ne...madona sva bla vcer cel dan na bojni nogi k je bil kr neki zivcen in pol mu nic ni blo prav...madona mi je zivce jedu....
dons po sihtu bo pa itak cel sladek...po mojem se cokolado dobim...hehe

ziva - a pol lj ziher...kaj pa plani za ms....

srecanje - ja loh jutr...dop...nmagk - pri tebi okol dvanajstih, neki blazno velik sonca ne bo za vozickanje pa mraz tko da bi se kr k tebi najavle...ziva kaj pravs...

sibam....

kje ste ostale...pogresam

da vidim ce bo delovalo...predihavam popadke....a bo zdej kej vec tule nas gor

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
31.1.2011 11:00:28   
dect
Evo, da se še jaz malo javim, čeprav nisem ravno pri volji...
Imam skrbi zaradi staršev- sta šla 22.1. na križarjenje v EGIPT. Samo čakam, da se še v Hurgadi začne...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
31.1.2011 11:43:09   
nmagk
Katrinka jutr ne morem k pelem Karolinco na kontrolo,pol pa loh v sredo,čet,pet..zmenta se z Živo...

Dect sej bo vse ok,ja kdaj bi morala pa nazaj pridet?

Ja samo sranje je povsod,še najbul skoz doma bit,pa še tam te loh kej doletiuser posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu dect)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
31.1.2011 11:51:15   
dect
Šele v soboto, kaj vse se lahko do takrat zgodi... Pa še polnilca za mobitel nista vzela s sabo, je oče rekel, da bo imel mobitel samo zvečer prižgan. Pa kličem danes na agencijo in nimajo nobenih informacij, kaj se z njimi dogaja- a bodo šli nazaj ali bodo čakali- mi je rekla tisto, kar že vem- da Zunanje min. priporoča, da se vsi turisti vrnejo.

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?