|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
6.2.2011 15:43:19   
nmagk
Lumpa6 kam ste šli gledat prikolice,a za dopust,a jo kupujete?Me zanima,ker jest tud gledam,da bi kupili večjo.

Pr nas spet kašelj,Karolina in še dedi in babi sta zbolele mislim da mam pa res zadost teh viroz...pikepoke tud ostalim...

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
6.2.2011 17:22:32   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Lumpa6 kam ste šli gledat prikolice,a za dopust,a jo kupujete?Me zanima,ker jest tud gledam,da bi kupili večjo.

Pr nas spet kašelj,Karolina in še dedi in babi sta zbolele mislim da mam pa res zadost teh viroz...pikepoke tud ostalim...
mi ne kupujemo prikolice, imamo jo stacionirano v savudriji, smo lastniki, samo pogledat smo šli če je vse ok, sedaj jih kar veliko prodaja se splača mal pogledat

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
6.2.2011 17:23:18   
lumpa6
aja, kje pa je vaša, v kerem kampuuser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
6.2.2011 17:24:58   
špica84
Živjo a ima jutri katera kaj časa za šetnjo ob ljubljanici.Moj je na bolniški,meni se pa ne da bit cel božji dan doma

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
6.2.2011 22:23:56   
barbet
Ojla čvekice! Vas moram mal pozdravt.
Vidim, da ste kar nekaj načvekale, ko me ni bilo.
Od četrtka sem bla itak hin - prej sem že mal smrkala, ampak v četrtek me je pa čist položil, pa v petek sem bla tud čist hin (vročina, kihanje, smrkanje ...) in priprave na krst. Jao, mama ... sem še zdaj bolj hin, sploh čist neprespana in zdajle laufam v posteljo.
Mala je pa hb vredu.
Več poročam v prihodnjih dneh - jutr še ne, gremo na koline, pa v torek z družinco kam, potem pa lahko kaj med vas

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
6.2.2011 22:25:37   
barbet
aja še to - če pozabte kopirat in vam napiše slavni we are sorry, kliknte z desno miškino tipko in potem back in kopirajte ...

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
7.2.2011 7:32:28   
katrinka
dobro jutro cveke...evo moj je pelju prestolonaslednico v vrtec pol pa ma se miljon opravkov in bove s misko pisko kr same dopoldne....
vceraj smo sli na nedeljsko kosilo k eni od botrc...je bla cist vesela da smo koncno datum dolocili...jupiuser posted image user posted image user posted image

ledenka - sem ze na fb vidla...a joj, ja upam da boste kmalu bolje...ampak res je obupno, vsi otroci tok bolni....

nmagk - a ste kej bolje....

spica - joj zal ne morm, mam doma stvari za narest pa se moj ma ta vecji avto kjer je vozicek in bog vedi kdaj bo dam prsu....drugic

barbet - ja fajn da si bolje, o krstu pa le porocaj...

sibamuser posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
7.2.2011 9:27:32   
nmagk
Lumpa mi jo imamo pa v Umagu,kamp Park Umag,čez zimo sicer doma postavimo jo pa konec aprila,ja rada bi pa mal večjo,čeprav je tud naša kar velika....kje u Savudriji,pa jo imate....no pol bomo pa čist blizu.....

Mi smo mal bolje,ampak bom kar tiho,ker sm zanč isto rekla pa je blo pol spet slabš,tako da .....

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
7.2.2011 9:35:24   
lumpa6
oj mijo imamo v veli jožetu, kok je pa paušal pri vas, mi imamo majhno prikolico, samo sem ful zadovoljna z njo, ker jo uporabljamo samo za spat, kuhamo zunaj

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
7.2.2011 10:30:07   
špica84
Dober dan

Mi pa danes šibamo proti dolenski na obisk k mojim staršem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lepo se imejte

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
7.2.2011 10:41:19   
dect
Zdravo, punce!
Mi pa nismo mirno končali konca tedna. Mala je imela 2 dni malo vročine- reakcija po cepljenju, no včeraj kar na lepem je pa še starejši fasal 39 vročine. Ostalo ga ni bolelo nič. Smo šli opoldan k našim na kosilo, vročina mu po Calpolu še kar ni padla. Sem se ustrašila, da je spet pljučnica, tako kot lani januarja, ko je tudi na lepem dobil vročino, ki mu ni in ni padla. Res pa je, da je takrat tudi kašljal.
No in sva ga peljala včeraj z mojim na Metelkovo, ta mala pa je ostala pri naših. Tam pa vsi z visoko vročino. Še prijatelje smo tam srečali- njihov je imel angino. In kaj ugotovijo: samo viroza. Dali so mu Lekadol in vročina je ob pol osmih že padla.
No takle smo imeli. Upam, da bo začetek tedna lepši... Danes je mali kot nov.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
7.2.2011 10:42:09   
nmagk
Mi imamo večjo za 6 oseb,samo je še una tastara adrija in je ozka,jest bi širšo,je pa naša maksimalno ohranjena ker jo imamo skoz samo mi in v garaži čez zimo,pa še naš fotr jo je tok zaščitu,da še 20 let ne bo nikjer rjavauser posted image ,tud mi kuhamo zunaj imam postavljeno posebno kuhinjo,v prikolici sva sploh kuhinjo dala ven in dala naredit posteljo,pa otroc radi spijo tud v baldahinu,mam uno tavisoko napihljivo blazino,res je super jest žvim sam za ta morjeuser posted image user posted image ,sm cel poletje dol.Pavšal je pr nas letos 2400 eurov,sam je kamp z 5 zvezdicami,urejen,čist...skratka zaenkrat ga ne zamenjam za nobenega v Istri.Ja vem kje je Veli Jože smo se že vozili mimo ja.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu dect)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
7.2.2011 14:39:16   
lumpa6
ne mi nimamo tako veliko, je manjša, samo v prikoli spiva samo midva z možem, pa tamaladva fantka, ostali nočjo niti slišat , da bi not spal, imamo pa 10 ležišč, kuhamo itak zuni, kamp mi je pa ful všeč, ker je vse tko na izi in lahko delaš skor kar hočeš, pa voda je na parcel, ja nanese pa 2100€, pavšal in zimovanje, jaz imam namen tudi kr dol bit čez poletje

user posted image user posted image user posted image za vse bolančke, čimprej se pozdravite

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
7.2.2011 15:27:05   
ledenka
same Istrijanke user posted image  mi imamo vikend v Istri, blizu Savudrije user posted image  Se lahko zmenimo vsakič pr eni na piru user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
7.2.2011 18:35:08   
lumpa6
ja sej se lahko zmenimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
7.2.2011 18:57:51   
nmagk
Jaaaaaaaaaaaaaaaaa seveda velja,ful uredu,mormo se vid,ostale ste tud dobrodošle.....še mal pa bomo Istriankeuser posted image user posted image user posted image ,super Lumpa se pridemo enkrat kopat k vam,vi pa pol k nam spoznavanje kampov,heheuser posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
8.2.2011 7:37:23   
lumpa6
dobro jutro:)

ja seveda se lahko zmenimo, in se pridemo kopat tudi v vaš kamp, mogoče kar s čouni, samo ne vem kok je daleč, kok časa bi se voziliuser posted image user posted image user posted image , če bi blo predaleč pa z avtom, lahko pa kar en žar udarmouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
8.2.2011 14:41:41   
Anonimen
Važičke user posted image

Katrinči midve bova pa po Ljubljani kofetkale, ane? user posted image

NAŠLI SMO STANOVANJE!!! Konec meseca se selimo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   UPAM user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 4393
8.2.2011 14:44:34   
Anonimen
Aja...

Čakamo obiske... Pridejo naši primorci, kar pomeni: 4 odrasli in 5 otrok user posted image   Bomo šli do igrišča, če bomo upali po cesti do tja user posted image   Sicer pa... KJE STE VSE?!?!   Sej prov... Kr martinčkejte.... je prav!!! Jaz sem danes neki pridna... Sem posesala, 4 stroje oprala, dva posušila, dva obesila, kosilo skuhala, v trgovini sem bla, otroke poštimala... Sem namreč do mal prejle bla sama z obema user posted image Prvič user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4394
8.2.2011 17:23:32   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Važičke user posted image

Katrinči midve bova pa po Ljubljani kofetkale, ane? user posted image

NAŠLI SMO STANOVANJE!!! Konec meseca se selimo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   UPAM user posted image user posted image

čestitke za stanovanjeuser posted image user posted image user posted image

na kavici pa se vam z veseljem pridružimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
8.2.2011 17:44:54   
nmagk
Živa kam se seliš,dej zaupaj nam.......

kofetek pa vedno ni problem al tle al pa kje drgjeuser posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
8.2.2011 19:44:04   
špica84
Živjo

Živa bravo za stanovanje.
Pri nas tudi obstaja varjanta da se selimo nazaj na dolensko,ker se mi v lj meša v istem stanovanju koker tašča in tast :(.
Sem prav nesrečna.Službo imam tudi skoraj zagotovljeno tko da bo super :D

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
8.2.2011 20:17:09   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

Živjo

Živa bravo za stanovanje.
Pri nas tudi obstaja varjanta da se selimo nazaj na dolensko,ker se mi v lj meša v istem stanovanju koker tašča in tast :(.
Sem prav nesrečna.Službo imam tudi skoraj zagotovljeno tko da bo super :D

ja s taščo pa jaz ne zdržim niti pol minute, no s tastom je pa žur, celo poletje če je treba, sam da bi pa z njimi živala pa niti slučajno, se mi zmeša tako da ti verjamem da je grozn

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
8.2.2011 21:38:32   
Anonimen
No evo me... Naporen dan user posted image

Stanovanje je na v skoraj v štepancu in skoraj v mostah user posted image V vrtec lahko pljunem čez okno, problem je samo da je v 11.nad user posted image   Me je mal strah, ampak razgled je pa čudovit user posted image   Vabljene vse na kofi, ko se preselimo user posted image

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 4399
9.2.2011 9:19:58   
superstar7
Ooo pozdravljene user posted image Mi smo se pa spet vrnili v Lj smo zdaj originalni žabarji.user posted image user posted image Drugače sem se rodila v Lj ampak smo se selili na dolenjsko ko se je tamala rodila zdaj smo pa nazaj.user posted image Ni lepšega kot vse trgovine na kupu in sprehod čez staro Ljubljano. A vseeno pogrešamo naravo.user posted image Če bo katera hotla kdaj na sprehod... moja ni v vrtcu in dopoldneve preživljava zunaj.user posted image

Friendship often ends in love; but love in friendship - never.
Charles Caleb Colton

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?