Anonimen
|
Čveke a lahko mal pojamram? V ponedeljek moj začne z dežurstvom, za katerega so mu cel teden obljubljali, da ga ne bo, v petek ob dveh pa so mu sporočili, da ne "najdejo" zamenjave. A veste kaj to pomeni? Da bom cele dneve sama... Dela popoldan, v torek k je praznik in cel dan, soboto in nedeljo tudi cel dan. Da pa je zadeva še bolj, milo rečeno, neprijetna, pa imamo v četrtek popoldan pediatrinjo z Živo, moj lubi pa ma v nedeljo 30.letnico Jaz pa bom mesec dni po porodu cel dan doma z Žigatom, zvečer me pa ne prašejte kako bom oba spat dala Govorim namreč o tem, da moj ob takih dnevih prihaja domov ob 23ih, odhaja pa najkasneje ob 1ih. Ampak ker smo kjer smo, moram jaz zjutraj v LJ, če hočem Žigata v vrtec peljat in se tko ne bomo nič vidli Seveda pa veste, da sem 40km iz Ljubljane, kjer je ena babica in 200km stran od ta druge Mi gre kr na jok, ko razmišljam kaj bom sama s sabo.... Sem pa jezna ko hudič, ker mu vedno to nardijo ko pride z dopusta al pa z bolniške. Lani je bil dežuren tisti teden, ko sva midva imela obletnico poroke in na 1. maja (spet čez praznike), poleti pa je bil dežuren tisti teden, ko je Žiga mel rojstni dan in za Marijino vnebovzetje... Zdej pa spet praznik in svojo 30.letnico Na tej firmi se nekdo resno norca dela iz njega Aja... Pika dobrodošla... Upam, da bo tema zdej kej zacvetela, da bomo bolj pridno čvekale.... BTW - še vedno iščemo stanovanje v Mostah, Poljanah, Jaršah, Sostrem, Štepancu... Kjer koli na tem koncu LJ....
|