|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
3.2.2011 10:01:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

Joli jaz sem iz štepca tako da se priporočam user posted image

PODPIS!!! user posted image user posted image user posted image   No ja... Zdej sem samo dnevno v štepancu, ampak v roku 3 mesecev bom spet tukaj stanovala user posted image

Anci nč se ne sekiri... Ti kar na sprehod, če te pa dobijo pa lahko dobiš potrdilo od diabetologinje, da so sprehodi priporočljivi...

(odgovor članu špica84)
  Neposredna povezava do sporočila: 4351
3.2.2011 10:02:13   
Anonimen
Aja... Špica dobrodošla user posted image   Si se le opogumila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4352
3.2.2011 10:03:23   
špica84
Čudno anci meni pa niso nič težil in so bili sprehodi dovoljeni,še k staršem sem šla na dolensko.A bušek se že oreng pozna.

Joli se bova zmenile,saj veš kako je če si saqm cele dneve,pa nobenga ne poznaš v lj.

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
3.2.2011 17:09:06   
joli07
špica84  OK. Sva na vezi. Ti pošljem ZS.
Kako je bilo pri zdravniku ?

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
3.2.2011 19:17:41   
anci banci
živa...men je diabetologinja napisala na mnenje da moram obvezno hodit 3x na dan na sprehod in da moram biti do konca na bolniški, pa osebni zdravnik tudi pa niso upošteval...ma keri cepci
sej itak da bom šla ven, ko se Svitko pozdravi

buši imam pa že konkreten, tako da zgleda kot da bi bila v 6 mesecu...zredila sem se pa samo za 2 kg

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
3.2.2011 20:31:45   
špica84
Pri zdravniku nič posebnega,dala mi je rupurut oz. naročila da si ga kupim.Prvo prašanje je bilo,če sem slučajno noseča.
Pa omejila mi je skoraj vso hrano,ko že tko zelo merkam zarad Žane.

Ima pa moja danes čisto razštelan ritem,jedla bi na vsako uro.Ko ne je se dere kot bi jo iz kože dajal.Želi biti samo po rokah.A je možno da ima luna na njo vpliv.Včeraj je bilo vse kul user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
3.2.2011 21:42:43   
Anonimen
Špica mogoče ima preskok v rasti in ti za njene potrebe malo mleka primanjkuje? Seveda lahko ima tudi luna vpliv user posted image

Punce lušno smo se načvekale danes, čeprav je naslednjič treba to izvesti brez otrok, da se lahko pošteno nalajamo čez desce in podobno user posted image

(odgovor članu špica84)
  Neposredna povezava do sporočila: 4357
3.2.2011 22:01:49   
špica84
nimam pojma živa,bomo vidli jutri

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
4.2.2011 6:28:33   
katrinka
jutro...madona mam jaz dve tecki, ce ni ena tezila ponoci, je druga...zdej pa spita k bo treba za vrtec ustat...obup

ja lustn je blo vceri...se ponovit

sibam....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
4.2.2011 7:57:21   
špica84
Dobro jutro

Današnja noč je minila mirno,spala je ko angleček.Dejansko mi še nikoli ni tako dolgo spala od 10-3 pa potem hranjenje in od 3-6.
Je pa res da sem ji dan prej začela uvajat ad3 kapljice.Pa še polna luna je bila
No upam da bo danes ok.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
4.2.2011 9:18:05   
nmagk
Ja res je blo fino učer,ja mal premal smo jamrale ,pa šimfale ja,no je pa vsaj sonček danes,neki smo pa le pridelale.....ponovimo kmalu....enkrat pa brez našihuser posted image ,da se še nažuramo...user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
4.2.2011 9:54:51   
joli07
joj, spet me je ven zabrisal user posted image , pa zmeraj pozabim kopirat.

v glavnem SUPER , da ste nam čvekice naštimale takšen sonček user posted image . Mi nekaj pomalicamo pa šibamo malo ven. Moram na pošto da KONČNO oddam za davčno olajšavo. Ma ni stvari da ne bi čakala do zadnjegauser posted image .

A katera ve za kakšnega ( ali če ga priporoča ) dobrega zasebnega zobarja v Lj. Jaz sem sicer hodila v Celje, pa se mi sedaj ne da vozit.

Špica sem ti poslala ZS

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
4.2.2011 10:56:19   
Anonimen
Do kdaj pa je treba oddat? A ni do 12-ega? user posted image

No jst sem včeraj po tistem kričanju zvečer Živi zamenjala mleko nazaj na MIlumil, pa je spet ponoči polila user posted image Zdej sem kupila še BabyLove in ji to dala, če pa še to ne bo dobro sem pa razmišljala o BEBE (Nestle) user posted image   Aptamila res ne bi rada uporabljala... Nevem zakaj ampak mam nek odpor do njega user posted image

SONČEK!!! In nikjer nobenga za sprehod user posted image

MI gremo danes dva stanovanja pogledat... Držte pesti user posted image

Špica AD3 je tvoj razlog... Verjetno reakcija in krči, ker jih AD3 povzročajo. Luna doda pa še pikico na i! user posted image

(odgovor članu joli07)
  Neposredna povezava do sporočila: 4363
4.2.2011 11:01:52   
ledenka
jutro user posted image  

se vam je kaj kolcalo? user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
4.2.2011 11:06:39   
katrinka
joli07 - jaz vem za fenomenalnega privat s koncesijo zobarja - na igu je ce ti ni predalec, je ful ful cakalna a enkrat k si na sezmanu gres loh takoj ce mas bolecine,ce te zanima napis

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
4.2.2011 13:53:28   
joli07
evo,prva runda sprehoda uspešna, pa še koristna saj sem oddala pošto, pa še na banko sem lahko skočila , ker ni bilo gnečeuser posted image . Me je nabava tega olja čist izsušila.

živa : držimo pesti za stanovanje. Jaz sem bila spet na sprehodu v štepcu.

katrinka : lepo prosim, če je res OK mi sporoči. Lahko tudi ZS, da ne bova reklame delale. Se mi ne mudi, bi pa morala malo na kontrolo, pa kamen ščistit, ker ga nazadnje nisem. Nazadnje sem bila pri zobarju, ko sem bila noseča, ker so mi dlesni zatekle, pa sem šla na hitro eni privat v Lj, pa sem mislila da mi bo vse zobe ven potegnila.

špica : moj user posted image  je imel težave s krči vse do 6,5 m , pa smo do 14 dni nazaj jemali Plivit D3. Šele sedaj mi je dala AD3. Mi je tudi sama rekla, da ne bova prej dajale dokler ne bodo krčki šli PA, PA.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
4.2.2011 14:27:16   
joli07
živa : za vzdrževane družinske člane je potrebno oddat do 07.02.2010

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
4.2.2011 16:20:13   
katrinka
joli07 - mas za

dect - sem slisala da je vlada ukazala vrnitev nasih drzavljanov, da je letalo ze prispelo na brnik - so tvoji doma...

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
4.2.2011 20:20:09   
dect
Katrinka, moji pridejo jutri.

Mi smo pa tečni. Smo imeli danes 2. cepljenje in ima malo vročine, jo samo po naročju nosim. Drugače pa smo težki 6300 g in 62 veliki.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
4.2.2011 22:26:43   
Anonimen
Bili na ogledih... Prvo stanovanje je SUPER, drugo ne. In se z mojim odločiva, da gremo pa v prvega čeprav ni v štepancu ampak v dobrunjah in si rečem samo da pridemo do cilja (bili smo namreč glih sredi štepanca na poti k stricu, ker ima roj. dan) in pokličem... Pridem na cilj (5 minut za tistim, ko sva se odločila), se raztovorimo, odložimo bunde in dobim SMS: Stanovanje v dobrunjah je oddano. Hvala za vaše zanimanje... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   PA ATRIJ JE MEL!!! user posted image user posted image user posted image

Zdej pa v lov za novimi stanovanji... user posted image

(odgovor članu dect)
  Neposredna povezava do sporočila: 4370
5.2.2011 10:24:46   
katrinka
ziva - a joj..........ocitn ni blo usojen, ma sej boste nasli kej ziher....se bolje kot je bil tauser posted image

dect - super za tvoje pa za pregled, ste dons bolje - je vrocina sla....

mi smo dobil datum za krst...jupi...zdej pa organizirat vse skupiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
5.2.2011 20:41:39   
pika27
Pozdravljene punce,

da se še jaz javim v tej temi. Z živo pa špico se poznamo že iz januark, drugače mam pa doma 16 dnevnega fantka pa 21 mesečno punčko. Sem pa iz Fužin, tko da se priporočam za sprehode na Golovec, v Štepcu ali kje v bljižnji okolici.

IZVIRNO SPOROČILO: joli07
A katera ve za kakšnega ( ali če ga priporoča ) dobrega zasebnega zobarja v Lj. Jaz sem sicer hodila v Celje, pa se mi sedaj ne da vozit.

Jaz hodim k eni zasebnici, ki je uredu, nima pretiranih cen, če te kej boli te vzame tisti dan ali naslednji, če je že zaključla. Je pa nasproti cityparka. Če hočeš ti dam številko.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
5.2.2011 21:16:16   
Anonimen
Čveke a lahko mal pojamram? user posted image

V ponedeljek moj začne z dežurstvom, za katerega so mu cel teden obljubljali, da ga ne bo, v petek ob dveh pa so mu sporočili, da ne "najdejo" zamenjave. A veste kaj to pomeni? Da bom cele dneve sama... Dela popoldan, v torek k je praznik in cel dan, soboto in nedeljo tudi cel dan. Da pa je zadeva še bolj, milo rečeno, neprijetna, pa imamo v četrtek popoldan pediatrinjo z Živo, moj lubi pa ma v nedeljo 30.letnico user posted image   Jaz pa bom mesec dni po porodu cel dan doma z Žigatom, zvečer me pa ne prašejte kako bom oba spat dala user posted image   Govorim namreč o tem, da moj ob takih dnevih prihaja domov ob 23ih, odhaja pa najkasneje ob 1ih. Ampak ker smo kjer smo, moram jaz zjutraj v LJ, če hočem Žigata v vrtec peljat in se tko ne bomo nič vidli user posted image    Seveda pa veste, da sem 40km iz Ljubljane, kjer je ena babica in 200km stran od ta druge user posted image   Mi gre kr na jok, ko razmišljam kaj bom sama s sabo....

Sem pa jezna ko hudič, ker mu vedno to nardijo ko pride z dopusta al pa z bolniške. Lani je bil dežuren tisti teden, ko sva midva imela obletnico poroke in na 1. maja (spet čez praznike), poleti pa je bil dežuren tisti teden, ko je Žiga mel rojstni dan in za Marijino vnebovzetje... Zdej pa spet praznik in svojo 30.letnico user posted image   Na tej firmi se nekdo resno norca dela iz njega user posted image

Aja... Pika dobrodošla... Upam, da bo tema zdej kej zacvetela, da bomo bolj pridno čvekale....

BTW - še vedno iščemo stanovanje v Mostah, Poljanah, Jaršah, Sostrem, Štepancu... Kjer koli na tem koncu LJ.... user posted image

(odgovor članu pika27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4373
6.2.2011 0:15:22   
ledenka
mi smo preživeli čudivit večer... na Metelkovi. eh ja, laringitis, k sreči nič hujšega.

nočko vsem!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
6.2.2011 12:44:46   
lumpa6
oj

najprej velikouser posted image user posted image user posted image za vse bolančkote, da se čimprej pozdravijo

mi smo včeraj preživeli zelo lep dan, bili smo z družinskimi prijatelji na morju, šli smo pogledati prikolice, otroci so se pa pošteno naletali, bilo je čudovito, moramo čim hitreje ponoviti

živa vem kako je, ko si sam za vse, samo res pa je da nikogar ne vozim v vrtec z avtom

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?