|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
5.9.2009 11:46:41   
mancag
Vila Malina: iskrene čestitke za punčko Saro.user posted image user posted image user posted image
JaLuca: čestitke za uspešno prodajouser posted image

Manca

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
5.9.2009 11:59:59   
Anya22
Vila Malina, iskrene čestitke za tako veliko punco Saro!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu mancag)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
5.9.2009 12:08:53   
baby blue
Moj je imel danes neke čudne sanje... Se mu je sanjalo da sem rodila in ko sva odhajala domov in malo dala v otroški avtosedež mu je že kr sama ušla in je potem tekel za njo čez cesto da jo je ujel... Ko jo je ujel jo je pa nazaj v avtosedež postavil user posted image user posted image

ahhh ja polna luna user posted image user posted image

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
5.9.2009 12:30:05   
tulpek
Nič od nič :-(. Barika, Js sem bila tam ob 11ih, nobene gužve. Več ko pridem domov.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
5.9.2009 12:32:31   
barika
Ja Tulpek, nič od nič user posted image user posted image , pa še Milovanovićeva nas je samo pogledala (oz. oplazila s pogledom) in rekla ... čez  2 dni se vidimouser posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
5.9.2009 14:27:54   
Nepoznana
Evo, baje je tudi naša larilu spet mamica (kopirano iz "sosednjega" foruma):

"Tako pa je princeska Klara prišla na svet danes ob 9.59, težka 2690g in 48cm dolga, zdaj se pa že crklja."

Čestitke !!!!user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
5.9.2009 14:33:29   
Tanik
larilu čestitke user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
5.9.2009 14:56:16   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Ja Tulpek, nič od nič user posted image user posted image , pa še Milovanovićeva nas je samo pogledala (oz. oplazila s pogledom) in rekla ... čez  2 dni se vidimouser posted image user posted image

Meni ona ni najbolj všeč user posted image ampak mi je pa celo naredila UZ in pogledala plodovnico in posteljico. Jutri moram pa spet na CTG user posted image user posted image user posted image Ne da se mi.

Moj mali nagajivec je celo noč brcal, na CTG-ju sem pa ležala, sedela, telovadila, hodila... 70 minut, da je vsaj malo zamigal. Na UZ pa potem spet akcija. Ne vem, zakaj mi tako nagaja.

Aja, pa vprašala sem jo spet, kak dolgo čakajo in odgovor: 14 dni, če je vse OK. In na nedeljo ne sprožijo, če ni nujno, ker pomeni, da bi mi sprožili na 15 dan čez rok user posted image user posted image user posted image . Tak da sem si že kar določila nov datum: 14.9.

Vsaj gužve nisem imela, če je že vse druga bolj beda, nisem nič čakala.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
5.9.2009 14:56:55   
tulpek
Larilu, čestitam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
5.9.2009 14:59:44   
tulpek
Altaja ima pa verjetno že akcijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
5.9.2009 15:07:33   
baby blue
larilu iskrene čestitke tebi, Klari in očku user posted image user posted image Super novička...

Upam da je tudi altaja že srečna mamica... Če pa ne pa da kmalu postane user posted image user posted image

Naša pa kar veselo brca in se premika z nogicami in rokicami sem ter tja... Tako da nič še ne kaže da bi kmalu hotela ven user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
5.9.2009 15:26:11   
Lubenička
larilu..čestitke!! user posted image user posted image user posted image

tulpek...a ni nekam dolg 14 dni? user posted image če je PDP pravi...največ 10 dni...ker pol že začne vse odmirat in je nevarno za otroka... kje boš pa rodila?
no...lahko da se motim...zdj te nočm strašit...moja G mi je dala take informacije.
Bety ali pa katera, ki je že rodila čez rok...ve bolj veste, kako to poteka. user posted image
altaja bo v Lj rodila, a ne? pol bo zihr v 2 dneh zibala, če ne že dans. user posted image

< Sporočilo je popravil Lubenička -- 5.9.2009 15:34:20 >

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
5.9.2009 15:52:16   
mancag
Larilu: čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Manca

Neposredna povezava do sporočila: 4138
5.9.2009 16:02:53   
klaja
Larilu iskrene čestitke za Klaro!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu mancag)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
5.9.2009 16:23:58   
sara78
Pozdravljene, šele danes sem odkrila ta forum, ampak ni varjante, da se prebijem skozi vse vaše čveke... matr je tega!!! Umes sm šla odspat eno kitico, ma sm ugotovila, da nima pomena brat vsega...

Vidim, da ste ene "že rešene" in se lepo crtate. Čestitke!!

Moj PDP je iz bil 15.9. prestavljen na 20.9. (tako je rekla na NS), ampak ne vem, če zdržim to špikanje v križu do takrat. Včasih me tako zaštiha tud pod trebugom, da ne morem nič.
Kakorkoli, datum se hitro bliža...

Srečno usem!!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
5.9.2009 16:28:11   
tažana
larilu: user posted image user posted image za Klaro!

(odgovor članu sara78)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
5.9.2009 16:31:41   
Erdbeere
Dober dan še od mene....

včeraj sem mela že mal akcije, sem imela 3 ure pa še mal popadke na 4-5 minut ma pol ko sem se pa stuširala in sva šla proti LJ se je pa vse umirilo in ni bilo niti enega popadka več...doma pa tok noro že...sej če bi bila prvič noseča, bi mislila, da to ni to, samo kako zgledajo popadki mi je prav dobro jasno...sem obakrat imela svoje...v glavnem zgledalo je, kot da sem si zmislila, da sem mela popadke...odprta pa nisem 2cm ampak samo 1. Je rekla zdravnica v P, da to G pogledajo običajno samo MU al kaj je že prej vratu pa ne in pol kr neki na pamet povejo...ma kdo bi jih razumel...

Skratka, rekla je, da njej se zdi, glede na ohranjenost MV bolj realen datum 13.9. (na začetku sem imela ta datum pa so ga potem prestavili), tko da bomo vidl kdaj bo...danes vse mirno, samo jaz sem čist crknjena in se bolj po polžje obračam.

VIla malina...čestitke za tako veliko deklico....pa larilu tudi za Klaro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sara78)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
5.9.2009 16:32:53   
Lubenička
sara78...dobrodošla!! user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
5.9.2009 17:29:45   
Anya22
Sara78, dobrodošla med nami in lepo je, da si se odzvala povabilu. Kje boš pa rodila??????????

Larilu, čestitke za pikico Klaro!!!!!

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

Neposredna povezava do sporočila: 4144
5.9.2009 17:45:29   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Lubenička

tulpek...a ni nekam dolg 14 dni? user posted image če je PDP pravi...največ 10 dni...ker pol že začne vse odmirat in je nevarno za otroka... kje boš pa rodila?
no...lahko da se motim...zdj te nočm strašit...moja G mi je dala take informacije.
Bety ali pa katera, ki je že rodila čez rok...ve bolj veste, kako to poteka. user posted image
altaja bo v Lj rodila, a ne? pol bo zihr v 2 dneh zibala, če ne že dans. user posted image

Rodila bom v CE. Skoraj povsod čakajo cca. 14 dni, če je vse OK. Redki so tisti G, ki se te prej usmilijo, oz. mislijo drugače kot večina. To, da v lj prej (7 dan) sprožijo ni čisto res, ker je nekaj dni nazaj moja sošolka iz faksa rodila 11. dni čez rok, ena druga pa sicer 3 leta nazaj 14 dni čez rok. Če kaj ni OK, pa seveda prej posredujejo. Ena moja daljna sorodnica je čakala celih 17 dni v CE user posted image user posted image user posted image . Sestra je v Postojni po naravni poti rodila en teden čez, sprožili bi ji pa 10. dan, pa še to samo zato, da bi jo pred božičem spravili iz P.
Veliko je odvisno od G, na katerega tam naletiš... js bom začela biti naslednji teden tečna na pregledih. Zdaj še nisem... ampak počasi se že prebuja user posted image user posted image user posted image v meni.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 5.9.2009 17:47:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 4145
5.9.2009 17:51:32   
tulpek
Prej sem izzivala usodo in šla po nakupih brez torbe za v P, pa ni nič pomagalo user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
5.9.2009 18:11:02   
Bety11
Čez rok....Jaz, osebno mislim, da če Tulpek hodi tako pogosto na CTG se nič hudega ne more zgoditi otroku....Tam pa ,upam, opravijo odgovorno in natančno pregled.....Čaka lahko 14 dni in potem pa je treba ukrepati, ker se točno ve, da posteljica odmira......

Jaz nisem bila nikoli čez rok.....Pri zadnjem otroku mi je doma odtekla voda in so mi dali umetne popadke ob prihodu v bolnico...Na CTG-ju je kazalo, da imam močne popadke, ki jih jaz nisem čutila...Pogovarjala sem se, smejala....nič od nič....in babica mi je dala masko, da dobim malo več kisika v telo.....Samo 3x sem vdihnila in sem že iztiskala plod.....brez bolečin....Tako, da ni res, da so umetni popadki hujši od tvojih.....

Pravzaprav, ne obstaja univerzalno pravilo in nihče ne ve, kaj in kako bo.....

Jaz bi na vašem mestu enostavno uživala in čakala....Največ v enem tednu  se bo vse rešilo, tako ali tako...

Pa srečno!!!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
5.9.2009 18:39:33   
sontschica
evo mene, sem nazaj s šopinga - tokrat ga je imel moj dragi, jaz sem mu sam družbo delala. drugače me pa nekaj cel dan špika, ampak vem, da je to samo tko mal, da mi nagaja in kravžlja živčke. sem se že psihično pripravla, da bo tudi moj user posted image verjetno šel čez rok., čeprav imam še 4 dneve.

larilu iskrene čestitke ze Klaro, no pa te je punca končno odrešla user posted image user posted image user posted image user posted image

pa sara dobrodošla user posted image

tko zdej grem pa gledat kakšen dobr dvd.

če bo pri kateri akcija, vso srečo.user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
5.9.2009 18:49:48   
baby blue
sara78 dobrodošla

Erdbeere mogoče bo pa danes ponoči user posted image Stiskam pesti user posted image user posted image

Mene občasno po trebuhu špikne pa v križu to traja že ene dva dni ampak se mi ne zdi nič nenavadnega... Bomo videli...

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
5.9.2009 19:19:09   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

dobro jutro,

jaz nisem spala skoraj nič, sem preživela noč več ali manj na wc-ju-lulanje user posted image user posted image . tečna sem k rit in to zdaj vsak dan. pa vidim da je res zadnji mesec najhuje,vsaj pri meni, sem že naveličana tega lulanja. komaj se vležem pa grem že lulat. a je pri vas tudi tako?recept za manj lulanjauser posted image user posted image ima katera?

Sicer nimam nekih ekstra problemov, ampak sem pa opazila, da če spim na desnem boku mi začne user posted image pritiskat na mehur. Ko se obrnem na levega ali na hrbet, pa imam mir in me ne tišči več.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?