Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 5.9.2009 8:17:04
|
|
|
|
baby blue
|
Dobro jutro Jst sem prespala celo noč... Vmes sem se samo enkrat zbudila ker je tako zatreskalo da me je pokonci vrglo potem sem pa mojemu rekla če se lahko malo bolj na svojo stran premakne je že mislil če da me je treba pelat prav revež ves zaspan a gremo rodit ... Še kuža je prišel k nama spat Sem pa ugotovila da nima luna name nikakršnega vpliva Upam da je imela vpliv na katero od vas in da bo kmalu kakšna novička o dojenčkih in novopečenih mamicah
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 5.9.2009 8:28:30
|
|
|
|
Bety11
|
Povsod neurja, dež, nalivi, plazovi.....pri nas pa niti ene kapljice ni bilo.... Celo noč vedro nebo kot, da bi od lune bile vse luči prižgane.....Mah, prav brezveze..... Če vas glava boli in mislite, da imate simptome prehlada, utrujenosti.....spijte en lekadol in bo boljše....Po nepotrebnem zdaj ni treba trpeti še simptome prehlada......Naspale se boste in prihranile moči za potiskanje in porod.... Jaz ne čakam nobenega špikanja in nočem še popadkov, ker sem šele v 37.tednu.....Še najmanj 15 dni je nujno potrebno zdržati, če hočem, da je Damjan lepo razvit..... V zadnjem mesecu otrok pridobi še eno tretino svoje teže, zraste od 5 do 10 cm in pridobi na moči..... Zato, ne hitite tiste, ki niste še pred rokom......Počitek.... Altaja, tulpek....in druge avgustovke....pa, kmalu bo konec.....Jaz na vašem mestu ne bi izzivala usode in se fizično matrala......Za potiskanje rabite hudičevo moč in potrpežljivost in z bolečimi nogami je to nemogoče.... Sebi delate medvedjo uslugo...... To je moje najbolj prijateljsko svetovanje.... Meni se zdi, da se je Damjan obrnil na glavico.....Zdaj me že istočasno brcne dol in gor v rebra.....Pa odziva se že na ime Damjan....Kličemo ga in brcne nazaj... ....Ne vem, mogoče je to samo naša domišljija, samo tako to doživljamo.... . Danes si bom skuhala sataraš, pire krompir in piščanec......jeeeeeeeeee.....Samo to si želim zdaj... Želim vam vse, kar si same želite.....popadke, spanje, mir,....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 5.9.2009 8:29:06
|
|
|
|
vila MaLiNa
|
Pozdravljene septemberke, spet se vam oglaša Vilin Vilinec, tokrat z veselo novico, da sva včeraj ob 18.48 dobila hčerko Saro. Sara je velika 58 cm in tehta 4590 g je zdrava in radovedna deklica! Mailna vas vse lepo pozdravlja in čestita vsem mamicam in tistim ki boste to še postale!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 5.9.2009 8:34:37
|
|
|
|
Bety11
|
oooooooooooooooooooo..... ...To je pa dojenček..... ...... Vila Malina iskrene čestitke in svaka ti čast, na tako velikem otročičku....To so mere za 3 mesece starega dojenčka!... ....Bravo še enkrat in naj bo vse tako, kot si želite.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 5.9.2009 8:38:20
|
|
|
|
Bety11
|
Tulpek....Jaz sem nekaj pogruntala....Tvoj in Malinin dojenček sta se zmenila, da se bosta počakala, ker nam nima kdo seznama urejati, če boste obe v bolnici.... ....V ponedeljek pride Malina domov in ti greš v Rim.....Zmenjeno???
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 5.9.2009 8:40:56
|
|
|
|
BBP
|
Čestitke vsem trem, Vili Malina, vilincu in seveda mali Sari !!! Imate pa veliko punco. Čestitke tudi Cukr07 za Lenarta. JaLuca čestitke za uspešno prodajo. Zdaj naj sledi še mirna selitev. Altaja, tulpek in barika držim pesti, da boste ta vikend vendarle dočakale svoje sončke. Jaz sem včeraj spet imela po besedah G en krasen CTG. Odprta nisem še nič, tako da pri nas tale luna ne pride v poštev. S čmrljem imava še 14 dni časa za skupno uživanje, potem bomo pa videli, kakšna bo direktiva. Naslednji CTG imam (šele) 14.9, kar je štiri dni pred rokom. Do takrat se pa itak lahko še marsikaj zgodi. Danes sem odločena, da spravim stanovanje malo v red in da zlikam kakšno cunjo. Vreme je na moji strani, samo še voljo rabim.
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 5.9.2009 8:41:05
|
|
|
|
dolenjka
|
Dobro jutro Malincaaaaaa kako velika punčka Sara dobrodošla Bety, mi2 bova šli skupaj, mislim da sva skoraj edini, ki si ne želita še nikamor Pa še rok imava relativno blizu in rodili bova v isti porodnišnici
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 5.9.2009 8:41:12
|
|
|
|
sontschica
|
dobro jutro name tudi tale luna ni imela nobenega vpliva, samo en popadek zvečer in to je bilo to. sem se pa vsaj naspala, glede na to da sem prejšnja dneva spala samo 6 ur. upam, da je imela vpliv vsaj na katero drugo. čakamo novičke vila MaLiNa čestitke za Saro, to je pa res prava "babnica" kok je blo to kej težko ven spravt. veliko cartanja kok je fajn ko gre dežek...zdej spijem še malinov čaj, potem pa čistilna akcija.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 5.9.2009 8:51:53
|
|
|
|
Bety11
|
Dolenjka, jaz bi bila prav vesela, da bi bile skupaj v porodnišnici... ....Jaz bom v svoji sobi vprašala ženske:"ALi je katera s rr-ja???"... ....Pa me bodo tako čudno gledale une....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 5.9.2009 8:53:38
|
|
|
|
polari
|
Dobro jutro! VilaMaLina, čestitke za Saro ....res velika pupika.....super! Jaz sem spala bolj tak, no.....tudi na mene luna nima vpliva....je pa mali včeraj zvečer tako delal, da sem se drla zraven! Dol in gor me je istočasno brcal.....ni pasalo.... Kako lepo vreme... ...kak meni to paše.... včeraj je kar fejst deževalo pri nas, še zdaj občasno kaj pade.... No, upam, da bo še katera danes šla v akcijo......
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 5.9.2009 8:54:16
|
|
|
|
tulpek
|
VIla Malina, čestitam.... pa tako velika pupa je ta Sara. Upam, da se v meni ne skriva kaj takega, to je prava umetnost spravit na svet. IZVIRNO SPOROČILO: Bety11 Tulpek....Jaz sem nekaj pogruntala....Tvoj in Malinin dojenček sta se zmenila, da se bosta počakala, ker nam nima kdo seznama urejati, če boste obe v bolnici.... ....V ponedeljek pride Malina domov in ti greš v Rim.....Zmenjeno??? Js bi danes . Čeprav, tudi v ponedeljek je boljše kot naslednjo nedeljo. Pri meni nič od nič. Vse po starem.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 5.9.2009 8:54:45
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11 Dolenjka, jaz bi bila prav vesela, da bi bile skupaj v porodnišnici... ....Jaz bom v svoji sobi vprašala ženske:"ALi je katera s rr-ja???"... ....Pa me bodo tako čudno gledale une.... Al pa bodo vse rekle ja sam da bojo oktoberke Jaz si načeloma želim svojo sobo, ampak vprašanje če bo frej, itak pa to še ne pomeni da se ne moreva spoznati in videti pa na RR en pozdrav z neta poslati
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 5.9.2009 8:56:02
|
|
|
|
tažana
|
Dobro jutro! Tudi jaz sem dobro spala. Sicer je bilo zunaj noro (dež, veter) ampak glavno da sem jaz bila v postelji in spala. Danes imam pa tudi jaz v planu malo likanja in pospravljanja. včeraj smo šli še po omarico, kamor bom lahko zložola obleke za dojenčka in taveliko punco. KONČNO! Mal bom šla še do mami pogledat je imela, nekaj slabih dni po kemoterapiji ampak pravi da je danes bolje. seveda jutri imamo šuštarsko nedeljo in je treba vsaj en krog naredit . Tudi jaz ga imam v planu- če zdržim gužvo jutri potem bom zdržala tudi še kakšen teden- Bi bilo lepo . vila malina: to pa je prava "baba" tale tvoja Sara . pošiljam čestitke iz našega konca. Zamudnice evo en nasvet: očitno psiha dela ravno obratno. začnite pisat, kako bi rade zdržale še kakšen teden v enem kosu pa vas bo mogoče prehitelo . Malo za šalo malo za res . Jaz skušam, čim manj razmišljat kdaj bo (kljub temu, da mi vsi pravijo da bi bilo lahko kaj prej, ker sem reva tako uboga) ampak se ne dam. Še vedno me je malo strah it rodit, zato kar malo odlašam. Nič likalnik je segret grem likat.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 5.9.2009 9:30:14
|
|
|
|
Tanik
|
dobro jutro, jaz nisem spala skoraj nič, sem preživela noč več ali manj na wc-ju-lulanje . tečna sem k rit in to zdaj vsak dan. pa vidim da je res zadnji mesec najhuje,vsaj pri meni, sem že naveličana tega lulanja. komaj se vležem pa grem že lulat. a je pri vas tudi tako?recept za manj lulanja ima katera? vila MaLiNa čestitke za Saro, je pa res velika punca
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 5.9.2009 9:34:25
|
|
|
|
baby blue
|
vila MaLiNa čestitke za punčko Saro... Je pa res prava "babnica" že ta punca... Glavno da je zdrava in da je z obema vse OK... Pozdravi Vilo pa čestitke tudi tebi srečni očka... Pridem jst zdejle k mojim staršem pa prav mami:" A ti si še kar v enem kosu"... Sem rekla ja noče it ven...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 5.9.2009 9:42:22
|
|
|
|
tulpek
|
Js spala skoraj nisem, je tako vlivalo, da ni bilo šans, da bi zaspala. Nekje do 3 sem bedela, potem pa na obroke dremala. Proti jutru je bilo malo boljše. Ampak zaenkrat se počutim presenetljivo vredu. Grem na pregled, mogoče izvem kaj "novega"... npr. da imam lep ctg, da je vse OK in da se vidimo čez 2 dni .
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 5.9.2009 9:44:35
|
|
|
|
baby blue
|
tulpek držim pesti da CTG končno pokaže popadke... Mogoče pa bo kak vpliv lune
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 5.9.2009 10:16:22
|
|
|
|
barika
|
Tulpek, te ze cakam, smo ze 4 tu. moj mulc je celo noc brcal, na ctg-ju pa spal ko polh, na zdej me pa spet matra... VILA MALINA,CESTITKE!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 5.9.2009 10:37:47
|
|
|
|
klaja
|
Vila Malina čestitke za veliko punco Saro!!!!!!!!!!!!!!! Sedaj pa mene daje nespečnost, sploh ne morem prav spat, ker kar naprej študiram, če mi slučajno voda odteka. Če mi ginekologinja ne bi nič rekla, sploh ne bi pomislila na to, sedaj pa kar naprej. Lep vikend želim vsem, pa avgustovke spravite se že enkrat v porodnišnico!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 5.9.2009 10:42:54
|
|
|
|
JaLuca
|
Pozdravljene, noč je za mano, jaz bi tak spaaaaaala, pa je obe mali luna nosla, sploh taveliko, je non-stop jamrala, mala pa ponoči atiiiiiiii, sem imela ob pol treh vsega zadost, pa sem se spakirala na ozek kavč pa sem te končno zaspala za dve uri skup, potem me je vse bolelo, ob sedmih pa sem bila prva v trgovini zdaj pa čakam, da me mizar pokliče, da grem na parcelo, mojemu samo vse v mapice zlagam, pa pravi kam te grem, saj te ne bo tri dni....... vila malina, to pa je prava babnica
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 5.9.2009 10:45:10
|
|
|
|
baby blue
|
Mene tudi že par dni živci dajejo... Ampak ta prijetni Pa vsako noč sanjam da je najina bejba že pri nama in da spi v svoji posteljici... Glede na to da mam samo še en teden do PDP-ja se full dobro počutim kot da nebi bila noseča sploh...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 5.9.2009 11:07:54
|
|
|
|
indy0024
|
dannnn ,najprej cestitke za VILO MALINO!!!!! in njeno SARO!!!!!!!!!jaz pa moram povedati,da me ze tko eni krci dajejo,da je joj ,prejle me je tok uspiknilo v mehurju,pa skoz mam neke izcedke,jojjjj dobr da imam vas,samo ve me razumete,ki smo na istem!!!! imam obcutek,da bo pri meni danes akcija,ker se cudn pocutim pa vse me neki spika!!!! sedaj moram samo se pocakat,da bodo krci bolj pogosti!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 5.9.2009 11:11:34
|
|
|
|
chebelica21
|
Oj punce,... Na mene je luna vplivala 500 na uro,... Prvo eno uro popadki na 15 minut, potem neki prozoren izcedek oz. kar nekaj vode,... Ampak naprej se ni nič dogajalo,... Pol noči prebedela in čakala, kaj se bo dogajalo še z mano in kdaj bomo šli,... Ampak zaenkrat smo še v enem kosu,... Me pa vsake toliko nekaj špika in boli,... Čestitke vili malini za .
< Sporočilo je popravil chebelica21 -- 5.9.2009 11:17:28 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 5.9.2009 11:26:00
|
|
|
|
baby blue
|
Joj zavidam vam punce... Vse imate neke znake ki na nekaj nakazujejo... Pri meni pa razen občasnegašpikanja v predelu jajčnikov in križa... Pa na vsake toliko časa se mi izcedek pocedi chebeliza21 držim pesti da kaj bo
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 5.9.2009 11:34:53
|
|
|
|
Lubenička
|
Pozdravljene, vila Malina!!! To je pa res veliko dete. Upam, da se dobro počutita obe... podobne mere je imel moj ...jst upam, da bo naš malo manjši. No...pa sej polna luna ima še danes vpliv...boste še nekatere šibale. Mene je včeraj tudi nekaj šraufalo...prvič tak močno...a ni bilo nič Imam še 4 dni do roka, a se bojim, da bo naš mali zamujal... Zdj se psihično pripravljam...se morem sprijazniti, da ga bomo še čakali, da ne bom preveč neučakana in ko bo...bo. Drugače se mi bo zmešal...ne smem sam o tem razmišljat. Ven mora priti,a ne? Punce...jst držim pesti predvsem za tiste, ki ste čez rok, da bo kmalu minilo in boste cartale. Tise, ki vas špika...če bo akcija...srečno! In tiste, ki ste 2 v 1...uživajte.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?