kepica
|
Dobro jutro Žal nimam nobene novičke za vas. Za enkrat še vse tiho na mobitelu. Se mi pa zdi, da se bo danes še dogajalo. Dan je še dolg. Tulpek, dobro opravi Jaz rečem, da danes pa bo Pa še lep datum je Dajmo veselka,barika, altaja. Generalko delat, po stopnicah hodit, plevel na vrtu oplet pa bo Čakam vaše sms-e. Jaz sem včeraj vse zlikala, posesala, pomila pa nič od nič. Vse se sveti, ni več stvari, ki bi bila za naredit. Še omare imam pospravljene Jutri imam pregled-amnioskopijo. Malo me grize, ampak mislim, da še ne bom šla rodit. Imam še 10 dni časa. Upam samo, da sem se še kaj odprla. Tole mi je kar všeč, da se lepo in počasi odpira, pa še brez bolečin. Punce, lepi bušiji Ja, verjetno so to kar zadnje slikice. Jaz sploh ne vem, če bom mojega še kaj slikala, ker ni nič spremenil obsega Se mi zdi, da je še celo malo manjši, kot prej. Vsaj po cm sodeč... Se je pa lepo ohladilo. Jaz sem fino spala. Danes mi pa še kuhat ni treba, ima mami kuhinjo na čez, tako, da bom cel dan počivala. Jutri pa....khm....bomo videli. Pridem nazaj domov ali pa tudi ne V glavnem, babice so se oštele, ko so rekla, da ponedeljka ne bom dočakala
|