|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
5.9.2009 8:17:04   
baby blue
Dobro jutro

Jst sem prespala celo noč... Vmes sem se samo enkrat zbudila ker je tako zatreskalo da me je pokonci vrglo potem sem pa mojemu rekla če se lahko malo bolj na svojo stran premakne je že mislil če da me je treba pelat prav revež ves zaspan a gremo rodit user posted image user posted image ... Še kuža je prišel k nama spat user posted image user posted image Sem pa ugotovila da nima luna name nikakršnega vpliva user posted image Upam da je imela vpliv na katero od vas in da bo kmalu kakšna novička o dojenčkih in novopečenih mamicah user posted image

(odgovor članu mancag)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
5.9.2009 8:28:30   
Bety11
Povsod neurja, dež, nalivi, plazovi.....pri nas pa niti ene kapljice ni bilo....user posted image user posted image user posted image  Celo noč vedro nebo kot, da bi od lune bile vse luči prižgane.....Mah, prav brezveze.....

Če vas glava boli in mislite, da imate simptome prehlada, utrujenosti.....spijte en lekadol in bo boljše....Po nepotrebnem zdaj ni treba trpeti še simptome prehlada......Naspale se boste in prihranile moči za potiskanje in porod....

Jaz ne čakam nobenega špikanja in nočem še popadkov, ker sem šele v 37.tednu.....Še najmanj 15 dni je nujno potrebno zdržati, če hočem, da je Damjan lepo razvit.....
V zadnjem mesecu otrok pridobi še eno tretino svoje teže, zraste od 5 do 10 cm in pridobi na moči.....

Zato, ne hitite tiste, ki niste še pred rokom......Počitek....

Altaja, tulpek....in druge avgustovke....pa, kmalu bo konec.....Jaz na vašem mestu ne bi izzivala usode in se fizično matrala......Za potiskanje rabite hudičevo moč in potrpežljivost in z bolečimi nogami je to nemogoče.... Sebi delate medvedjo uslugo......
To je moje najbolj prijateljsko svetovanje....user posted image

Meni se zdi, da se je Damjan obrnil na glavico.....Zdaj me že istočasno brcne dol in gor v rebra.....Pa odziva se že na ime Damjan....Kličemo ga in brcne nazaj...user posted image user posted image ....Ne vem, mogoče je to samo naša domišljija, samo tako to doživljamo....user posted image .

Danes si bom skuhala sataraš, pire krompir in piščanec......jeeeeeeeeee.....Samo to si želim zdaj...user posted image

Želim vam vse, kar si same želite.....popadke, spanje, mir,....

(odgovor članu mancag)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
5.9.2009 8:29:06   
vila MaLiNa
Pozdravljene septemberke,

spet se vam oglaša Vilin Vilinec, tokrat z veselo novico, da sva včeraj ob 18.48 dobila hčerko Saro.
Sara je velika 58 cm in tehta 4590 g je zdrava in radovedna deklica!

Mailna vas vse lepo pozdravlja in čestita vsem mamicam in tistim ki boste to še postale! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
5.9.2009 8:34:37   
Bety11
oooooooooooooooooooo.....user posted image user posted image user posted image ...To je pa dojenček.....user posted image user posted image user posted image ......

Vila Malina iskrene čestitke in svaka ti čast, na tako velikem otročičku....To so mere za 3 mesece starega dojenčka!...user posted image user posted image user posted image ....Bravo še enkrat in naj bo vse tako, kot si želite.....

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
5.9.2009 8:38:20   
Bety11
Tulpek....Jaz sem nekaj pogruntala....Tvoj in Malinin dojenček sta se zmenila, da se bosta počakala, ker nam nima kdo seznama urejati, če boste obe v bolnici....user posted image user posted image user posted image ....V ponedeljek pride Malina domov in ti greš v Rim.....Zmenjeno???user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
5.9.2009 8:40:56   
BBP
Čestitke vsem trem, Vili Malina, vilincu in seveda mali Sari user posted image user posted image user posted image user posted image !!! Imate pa veliko punco.

Čestitke tudi Cukr07 za Lenarta.

JaLuca čestitke za uspešno prodajo. Zdaj naj sledi še mirna selitev.

Altaja, tulpek in barika držim pesti, da boste ta vikend vendarle dočakale svoje sončke.

Jaz sem včeraj spet imela po besedah G en krasen CTG. Odprta nisem še nič, tako da pri nas tale luna ne pride v poštev. user posted image  S čmrljem imava še 14 dni časa za skupno uživanje, potem bomo pa videli, kakšna bo direktiva. user posted image  Naslednji CTG imam (šele) 14.9, kar je štiri dni pred rokom. Do takrat se pa itak lahko še marsikaj zgodi.

Danes sem odločena, da spravim stanovanje malo v red in da zlikam kakšno cunjo. Vreme je na moji strani, samo še voljo rabim. user posted image

Matija je tu.
ob rojstvu: 3580g, 54cm
1. mesec: 4310g, 55 cm
2. mesec: 5360g, 58 cm

Neposredna povezava do sporočila: 4106
5.9.2009 8:41:05   
dolenjka
Dobro jutro user posted image

Malincaaaaaa kako velika punčka user posted image  user posted image  user posted image  Sara dobrodošla user posted image

Bety, mi2 bova šli skupaj, mislim da sva skoraj edini, ki si ne želita še nikamor user posted image  Pa še rok imava relativno blizu in rodili bova v isti porodnišnici user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
5.9.2009 8:41:12   
sontschica
dobro jutro user posted image

name tudi tale luna ni imela nobenega vpliva, samo en popadek zvečer in to je bilo to. sem se pa vsaj naspala, glede na to da sem prejšnja dneva spala samo 6 ur. upam, da je imela vpliv vsaj na katero drugo. čakamo novičke user posted image user posted image user posted image

vila MaLiNa čestitke za Saro, to je pa res prava "babnica"user posted image user posted image user posted image kok je blo to kej težko ven spravt. veliko cartanjauser posted image user posted image user posted image

kok je fajn ko gre dežek...zdej spijem še malinov čaj, potem pa čistilna akcija.

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
5.9.2009 8:51:53   
Bety11
Dolenjka, jaz bi bila prav vesela, da bi bile skupaj v porodnišnici...user posted image user posted image user posted image ....Jaz bom v svoji sobi vprašala ženske:"ALi je katera s rr-ja???"...user posted image user posted image user posted image ....Pa me bodo tako čudno gledale une....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
5.9.2009 8:53:38   
polari
Dobro jutro! user posted image

VilaMaLina
, čestitke za Saro user posted image user posted image user posted image ....res velika pupika.....super!

Jaz sem spala bolj tak, no.....tudi na mene luna nima vpliva....je pa mali user posted image včeraj zvečer tako delal, da sem se drla zraven! Dol in gor me je istočasno brcal.....ni pasalo....

Kako lepo vreme...user posted image ...kak meni to paše.... včeraj je kar fejst deževalo pri nas, še zdaj občasno kaj pade....

No, upam, da bo še katera danes šla v akcijo......

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

Neposredna povezava do sporočila: 4110
5.9.2009 8:54:16   
tulpek
VIla Malina, čestitam.... pa tako velika pupa je ta Sara. Upam, da se v meni ne skriva kaj takega, to je prava umetnost spravit na svet.

IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Tulpek....Jaz sem nekaj pogruntala....Tvoj in Malinin dojenček sta se zmenila, da se bosta počakala, ker nam nima kdo seznama urejati, če boste obe v bolnici....user posted image user posted image user posted image ....V ponedeljek pride Malina domov in ti greš v Rim.....Zmenjeno???user posted image

Js bi danes user posted image user posted image user posted image . Čeprav, tudi v ponedeljek je boljše kot naslednjo nedeljo. Pri meni nič od nič. Vse po starem.

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
5.9.2009 8:54:45   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Dolenjka, jaz bi bila prav vesela, da bi bile skupaj v porodnišnici...user posted image user posted image user posted image ....Jaz bom v svoji sobi vprašala ženske:"ALi je katera s rr-ja???"...user posted image user posted image user posted image ....Pa me bodo tako čudno gledale une....user posted image user posted image user posted image

Al pa bodo vse rekle ja user posted image  sam da bojo oktoberke user posted image  user posted image  user posted image

Jaz si načeloma želim svojo sobo, ampak vprašanje če bo frej, itak pa to še ne pomeni da se ne moreva spoznati in videti user posted image  pa na RR en pozdrav z neta poslati user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
5.9.2009 8:56:02   
tažana
Dobro jutro!

Tudi jaz sem dobro spala. Sicer je bilo zunaj noro (dež, veter) ampak glavno da sem jaz bila v postelji in spala.

Danes imam pa tudi jaz v planu malo likanja in pospravljanja. včeraj smo šli še po omarico, kamor bom lahko zložola obleke za dojenčka in taveliko punco. KONČNO!

Mal bom šla še do mami pogledat je imela, nekaj slabih dni po kemoterapiji ampak pravi da je danes bolje. seveda jutri imamo šuštarsko nedeljo in je treba vsaj en krog naredit user posted image . Tudi jaz ga imam v planu- če zdržim gužvo jutri potem bom zdržala tudi še kakšen teden- Bi bilo lepo user posted image .

vila malina: to pa je prava "baba" tale tvoja Sara user posted image user posted image . pošiljam čestitke iz našega konca.

Zamudnice evo en nasvet: očitno psiha dela ravno obratno. začnite pisat, kako bi rade zdržale še kakšen teden v enem kosu pa vas bo mogoče prehitelo user posted image .

Malo za šalo malo za res user posted image . Jaz skušam, čim manj razmišljat kdaj bo (kljub temu, da mi vsi pravijo da bi bilo lahko kaj prej, ker sem reva tako uboga) ampak se ne dam. Še vedno me je malo strah it rodit, zato kar malo odlašam. user posted image

Nič likalnik je segret grem likat.

Neposredna povezava do sporočila: 4113
5.9.2009 9:30:14   
Tanik
dobro jutro,

jaz nisem spala skoraj nič, sem preživela noč več ali manj na wc-ju-lulanje user posted image user posted image . tečna sem k rit in to zdaj vsak dan. pa vidim da je res zadnji mesec najhuje,vsaj pri meni, sem že naveličana tega lulanja. komaj se vležem pa grem že lulat. a je pri vas tudi tako?recept za manj lulanjauser posted image user posted image ima katera?

vila MaLiNa čestitke za Saro, je pa res velika punca user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

Neposredna povezava do sporočila: 4114
5.9.2009 9:34:25   
baby blue
vila MaLiNa čestitke za punčko Saro... Je pa res prava "babnica" že ta punca... user posted image user posted image user posted image Glavno da je zdrava in da je z obema vse OK... Pozdravi Vilo pa čestitke tudi tebi srečni očka... user posted image

Pridem jst zdejle k mojim staršem pa prav mami:" A ti si še kar v enem kosu"... user posted image user posted image Sem rekla ja noče it ven... user posted image user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
5.9.2009 9:42:22   
tulpek
Js spala skoraj nisem, je tako vlivalo, da ni bilo šans, da bi zaspala. Nekje do 3 sem bedela, potem pa na obroke dremala. Proti jutru je bilo malo boljše. Ampak zaenkrat se počutim presenetljivo vredu.
Grem na pregled, mogoče izvem kaj "novega"... npr. da imam lep ctg, da je vse OK in da se vidimo čez 2 dni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4116
5.9.2009 9:44:35   
baby blue
tulpek držim pesti da CTG končno pokaže popadke... Mogoče pa bo kak vpliv lune user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
5.9.2009 10:16:22   
barika
Tulpek, te ze cakam, smo ze 4 tu. moj mulc je celo noc brcal, na ctg-ju pa spal ko polh, na zdej me pa spet matra... VILA MALINA,CESTITKE!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4118
5.9.2009 10:37:47   
klaja
Vila Malina čestitke za veliko punco Saro!!!!!!!!!!!!!!!

Sedaj pa mene daje nespečnost, sploh ne morem prav spat, ker kar naprej študiram, če mi slučajno voda odteka. Če mi ginekologinja ne bi nič rekla, sploh ne bi pomislila na to, sedaj pa kar naprej.

Lep vikend želim vsem, pa avgustovke spravite se že enkrat v porodnišnico!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
5.9.2009 10:42:54   
JaLuca
Pozdravljene,

user posted image noč je za mano, jaz bi tak spaaaaaala, pa je obe mali luna nosla, sploh taveliko, je non-stop jamrala, mala pa ponoči atiiiiiiii, sem imela ob pol treh vsega zadost, pa sem se spakirala na ozek kavč pa sem te končno zaspala za dve uri skup, potem me je vse bolelo, ob sedmih pa sem bila prva v trgovini user posted image

zdaj pa čakam, da me mizar pokliče, da grem na parcelo, mojemu samo vse v mapice zlagam, pa pravi kam te grem, saj te ne bo tri dni.......

vila malina, to pa je prava babnica  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
5.9.2009 10:45:10   
baby blue
Mene tudi že par dni živci dajejo... Ampak ta prijetni user posted image user posted image Pa vsako noč sanjam da je najina bejba že pri nama in da spi v svoji posteljici... Glede na to da mam samo še en teden do PDP-ja se full dobro počutim kot da nebi bila noseča sploh... user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
5.9.2009 11:07:54   
indy0024
dannnnuser posted image ,najprej cestitke za VILO MALINO!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in njeno SARO!!!!!!!!!jaz pa moram povedati,da me ze tko eni krci dajejo,da je jojuser posted image ,prejle me je tok uspiknilo v mehurju,pa skoz mam neke izcedke,jojjjj dobr da imam vas,samo ve me razumete,ki smo na istem!!!!user posted image imam obcutek,da bo pri meni danes akcija,ker se cudn pocutim pa vse me neki spika!!!!user posted image sedaj moram samo se pocakat,da bodo krci bolj pogosti!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4122
5.9.2009 11:11:34   
chebelica21
Oj punce,...
Na mene je luna vplivala 500 na uro,... Prvo eno uro popadki na 15 minut, potem neki prozoren izcedek oz. kar nekaj vode,... Ampak naprej se ni nič dogajalo,... Pol noči prebedela in čakala, kaj se bo dogajalo še z mano in kdaj bomo šli,... Ampak zaenkrat smo še v enem kosu,... Me pa vsake toliko nekaj špika in boli,...

Čestitke vili malini za user posted image .

< Sporočilo je popravil chebelica21 -- 5.9.2009 11:17:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 4123
5.9.2009 11:26:00   
baby blue
Joj zavidam vam punce... Vse imate neke znake ki na nekaj nakazujejo... Pri meni pa razen občasnegašpikanja v predelu jajčnikov in križa... Pa na vsake toliko časa se mi izcedek pocedi

chebeliza21 držim pesti da kaj bo user posted image

(odgovor članu chebelica21)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
5.9.2009 11:34:53   
Lubenička
Pozdravljene,

user posted image user posted image user posted image vila Malina!!! To je pa res veliko dete. user posted image Upam, da se dobro počutita obe...
podobne mere je imel moj user posted image ...jst upam, da bo naš user posted image malo manjši. user posted image

No...pa sej polna luna ima še danes vpliv...boste še nekatere šibale. user posted image

Mene je včeraj tudi nekaj šraufalo...prvič tak močno...a ni bilo nič user posted image Imam še 4 dni do roka, a se bojim, da bo naš mali zamujal...
Zdj se psihično pripravljam...se morem sprijazniti, da ga bomo še čakali, da ne bom preveč neučakana in ko bo...bo. Drugače se mi bo zmešal...ne smem sam o tem razmišljat. user posted image Ven mora priti,a ne? user posted image

Punce...jst držim pesti predvsem za tiste, ki ste čez rok, da bo kmalu minilo in boste cartale. user posted image
Tise, ki vas špika...če bo akcija...srečno! user posted image user posted image user posted image
In tiste, ki ste 2 v 1...uživajte. user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu chebelica21)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?