|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
1.9.2009 14:16:42   
baby blue
Jst tudi nimam občutka da sem sploh noseča... Počutje je super razen premikanja in obračanja v postelji pa včasih vstajanja... To je kar podvig user posted image Samo bi še vseeno rada šla rodit počasi... Do roka je sicer še 1 teden pa še malo ampak se bomo počas malo pripravili mogoče bo pa kaj prej akcija... user posted image Saj pravim bodoči očka je neučakan... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
1.9.2009 14:28:13   
Lubenička
binči...še enkrat čestitke!!user posted image user posted image user posted image

čakam na novičke od anje22 in vila maline...user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
1.9.2009 14:55:02   
barika
Tulpek, glih danes me je ginekologinja  "razveselila", da v Ce porodnišnici čakajo "samo" 14 dni čez rok. super tolažba, auser posted image user posted image user posted image

Binči, čestitke za Tarika!user posted image user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
1.9.2009 15:03:16   
tulpek
Barika, super novica user posted image , kaj pa če pride 14 dan na nedeljo? Potem pa še za kak dan podaljšajo ali prej sprožijo? Se bom pozanimala v četrtek. 

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
1.9.2009 16:02:38   
Erdbeere
Ah tulpek...to samo pomeni, da najkasneje v 12-ih dneh boš rešena, sej to pa ni več daleč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
1.9.2009 16:39:18   
Lubenička
danes je pa bolj zatišje...

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
1.9.2009 16:40:48   
tulpek
Vse hodijo po hribih ali pa se vozijo po makadamu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
1.9.2009 16:42:08   
Lubenička
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
1.9.2009 16:43:16   
indy0024
dannnnuser posted image najprej bi cestitala vsem novim mamicamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravooooo!!!!!!jaz sem se zmeraj med vami,popadke mam sam ne redneuser posted image ,samo se cakam,da se odprem,to pa nobeden ne ve kdaj bo,ko bouser posted image pripravljen na nov svet.Ja tudi jaz sem slisala,da porod sprozi,ce zelo migas,ce se user posted image ali pa  po cele dneve pospravljas.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image TAKO DA KAR V AKCIJO!!!!!HRIB PA STOPNICEuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
1.9.2009 16:45:15   
indy0024
tulpek cez 12dni bos resena,to pride glih na nedeljo,na moj PDP!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
1.9.2009 16:50:14   
Bety11
Jasmina....HB, da se obrača na dobro in da Timotej diha...Držim pesti, da bo še boljše....

Binči...user posted image user posted image user posted image Čestitke za krepkega Tarika....

Tulpek....HB, da se tako dobro počutiš.....

Vila Malina...Držim pesti, da popadki ne bodo prehudi in da boš hitro držala zdravega user posted image  v rokah!!!

Anya22...Na tebe pa mislim cel dan....Nekam dolgo traja vse skupaj....Upam, da si se že rešila muk...

Kepica....Rodila boš, ko boš najmanj pričakovala....Tako kot Škorpijončica, na hitrico....

Druge.....Čakajte na vrsto...Prvo avgustovke, potem pa me..user posted image user posted image

Mi smo kupili v Baby Centru voziček in košaro za 170 eur, banjico za 6 eur, lupinico za 50 eur in ulovili smo srečni dobitek znižan stolček 50 % tako, da smo ga plačali borih 50 eur....user posted image user posted image user posted image  In stolček je megggaaa!!
Cel dan že vse te napravice si ogledujem, prekladam, zapenjam, odpenjam.....Happy sem!!!

Vsi, ki so me videli od zunaj s tem velikim vampom, so se križali in pravijo, da jaz ne bom dočakala niti 7 dni....user posted image user posted image  Jaz pa mislim, da bom najmanj do 24.9. v enem kosu.....user posted image user posted image ....Tudi naključni mimoidoči, so me s strahom in čudenjem gledali.....Res sem gromozantska.......

Lep dan vama želim....

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
1.9.2009 16:53:31   
Tanik
danes zatišje pred nevihto user posted image , nobeden noče imet rojstni dan na prvi šolski dan user posted image
jaz sem pa zdjle eno urco odspala, mi je tok vroče,k se je maček k men stiskal.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
1.9.2009 16:54:12   
Bety11
14 dni čez rok je maximum čakanja, ker posteljica takrat odmira in z njo tudi otrok.....Moja sestra, ki ima redne M na točno 28 dni je rojevala vedno 14 dni čez rok, naravno in bilo je HB vse v redu....

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
1.9.2009 17:36:50   
Erdbeere
ja zatišje pred nevihto...jaz sem pa zdele vse delovne zvezke ovila...matr 5 delovnih zvezkov za matematiko imajo v 2. razredu....

Zdej pa bomo počasi šli na rd....pol pa mogoče v P user posted image user posted image user posted image če verjameš v pravljice

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
1.9.2009 17:41:49   
tulpek
Js morem še knjigo do konca prebrat, tak da danes še zagotovo ne grem v P user posted image .

Bety, js upam, da ne bodo čakali 14 dni, to je čist preveč user posted image . Čeprav pri nekaterih čakajo. Je pa danes rodila soseda, ki je bila 6 dni čez rok, ampak še ne vem, če se je samo začelo ali so sprožili. Od doma je šla ravno tak čas, ko je prej hodila na redne CTG-je in preglede, tak da je možno oboje. Dva dni nazaj sva skupaj na ctg-ju ležali user posted image . Čakam na informacije...

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
1.9.2009 18:05:20   
Nepoznana
Evo, tudi mene danes s pregleda...no, samo s ctg-ja. Skratka, bejbiki srček bije tako kot morauser posted image , ctg pa je zaznal neke popadke - me je sestra začudeno gledala, ko sem ji povedala, da nič ne čutim...

Pol sem imela pa nujne opravke (zadnji dan "uvajanja" v službi) in sem bila posledično od pol osmih pa do pol treh na nogah in mi je pol tko trebuh otrdeval, kot da hoče bejba že ven. No, ampak sem se fino naležala, mal oddremala (ne vem, kaj bom ponoč počela) in zdej sem spet kot rožica. Otroček pa prav veselo brca.

Imam pa naslednji pregled 10.9. in upam, da ga bom dočakalauser posted image ... Za razliko od nekaterih se mi (še) nikamor ne mudi. Pravzaprav imam že skoz občutek, da bom rodila po roku...

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
1.9.2009 19:34:09   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Vse hodijo po hribih ali pa se vozijo po makadamu user posted image user posted image user posted image

Jaz že celo popoldne kasiram trd trebuh zaradi hribolazenjauser posted image user posted image

Betty čestitke za dober nakup.user posted image Jaz sem tudi danes kar po otroški sobici hodila in si malo ogledovala stvari, ker me je malo začela dajat nestrpnostuser posted image

hehe...če me pa jutri v porodno pošljejo, bom pa vsa zelenauser posted image user posted image

Anya se ni nič oglasilauser posted image Upam, da je vse ok.

tulpek hitro knjigo brat. Sedaj je pa res že čas, da greš rodit. Po moje si jutri ti na vrstiuser posted image

Jutri me spet čaka amnioskopija. Sem se že čisto udomačila v P. Sem skoraj vsak dan tamuser posted image Vsakič je večja možnost, da me obdržijo. Me kar malo grize za jutri. Punce, držite pesti. Za karkoli žeuser posted image user posted image Saj ne vem...bi šla...pa ne bi šla rodituser posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
1.9.2009 19:40:40   
vila MaLiNa
Drage Septemberke, piše Vilin Vilinec,
Moja draga bo čez noč ostala v porodnišnici na opazovanju. Imela je visok pritisk in beljakovine v vodi.
Drugače se počuti odlično, prav tako tudi dojenček, ki pa nekako ne kaže želje po odhodu iz maternice.

Vsem prenašam lepe pozdrave in najlepše želje od Vile Maline,

Srečnouser posted image

< Sporočilo je popravil vila MaLiNa -- 1.9.2009 19:41:20 >

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
1.9.2009 19:43:55   
Lubenička
Meni se je pa user posted image umiril...v kolikem času naj bi naštel 10 gibov? user posted image v 10 urah,a  ne?
moj fantič je bil ez dan čist miren...če je od 8h zjutri do zdaj naredil par gibov...
čeprav zdej ko pišem se je mal premaknil...naj me skrbi? user posted image
al naj me ne skrbi...glede na to, da se je oglasil?
ne razumem...če ne naredi v določenem času 10 gibov, mormo letet v P in kaj če se ti pol v P al pa tko kot meni, k nisem še letela oglasi? To me pa res zanima...naj me še vedno skrbi ali to pomeni, da je živ in ni nič narobe?

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
1.9.2009 19:44:52   
Lubenička
vila malina...držim pesti...srečno user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3695
1.9.2009 19:52:54   
Lubenička
sem klicala v lj P in so me kar skenslali user posted image nesramnost pa taka...user posted image
ne bi rada zastojn hodila v P...
kje ste punce, da mi svetujete!!

Neposredna povezava do sporočila: 3696
1.9.2009 20:00:14   
Lubenička
fantiček neki miga...tko, da ne bom delala panike...mogoče je pa samo nočna ptica...tako kot mamica user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3697
1.9.2009 20:25:14   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: Lubenička

fantiček neki miga...tko, da ne bom delala panike...mogoče je pa samo nočna ptica...tako kot mamica user posted image

Lubenička, včasih smo čez dan tako zaposlene, da miganja niti ne registriramo. To sem jaz pri sebi že velikokrat opazila, ko sem zvečer vsa panična ugotovila, da mali ni nič migal. Je, samo pozorna nisem bila. Če pa si bila pozorna na gibe, pa jih res ni bilo, potem bi se šla jaz na tvojem mestu pokazat. Nimajo te kaj ignorirat, saj so zato tam, da te pregledajo.

vila MaLiNa držim pesti zate in za tvojega pikcauser posted image in srečno, ko se bo začelo dogajatuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3698
1.9.2009 20:30:11   
baby blue
vila MaLiNa držim pesti da bo vse OK

Lubenička
moja je tudi danes bolj mirna... Na vsake toliko časa malo pomiga... Če bo jutri tudi mirna bom poklicala v P ali pa se šla pokazat čeprav imam v četrtek CTG... Joj ga pa komaj čakam... In upam da kaj zazna... user posted image

kepica kakorkoli se bo že izteklo jutri bo dobro... Pri tebi je samo še vprašanje časa kdaj boš imela štručko v naročju...

Moj plan je pa takle: Jutri grem v hrib na potep če to ne zaleže bom pomila po tleh na vseh štirih... Pol grem v četrtek na CTG ki bo zaznal popadke ampak še ne bo tako hudo da bi me obdržali... V petek ko je luna me bo ornk zvilo in bom dobila močnejše popadke ter odšla v P kjer bom rodila prekrasno in najlepšo punčko... user posted image user posted image user posted image Seveda hitro in brez problemov... Sanja svinja kukuruzuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3699
1.9.2009 20:48:38   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Moj plan je pa takle: Jutri grem v hrib na potep če to ne zaleže bom pomila po tleh na vseh štirih... Pol grem v četrtek na CTG ki bo zaznal popadke ampak še ne bo tako hudo da bi me obdržali... V petek ko je luna me bo ornk zvilo in bom dobila močnejše popadke ter odšla v P kjer bom rodila prekrasno in najlepšo punčko... user posted image user posted image user posted image Seveda hitro in brez problemov... Sanja svinja kukuruzuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Baby blue - zdaj si me pa nasmejala.... jaz sem vse tvoje metode že preizkusila... v hrib gre nalašč vask dan vsaj 2 km, stopnice so popularne, čiščenje na vseh štirih in podobo tudi ne zaleže...user posted image jaz sem že dvakrat bila po 5 min na Orbitreku pa ner zaleže nič, razen da sem dihala kot slon tamala pa se je v trebuhu smejalauser posted image user posted image user posted image user posted image ...
Tako zdaj sem obupala in se prepustila, da se moj otrok sam odloči kdaj bo prišel na ta naš svet...user posted image user posted image user posted image user posted image Madona me že zdaj okol malega prsta ovija, kaj šele bo, ko se spoznava...user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Spolni odnosi
binyy

Koliko časa traja vaš spolni odnos s partnerjem?

od 30 do 60 min (93%)

od 60 do 90 min (4%)

od 90 do 120 min (2%)

več kot 120 min (1%)

Število vseh glasov: 295

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!