|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
1.9.2009 11:18:24   
kepica
jasminauser posted image super novičkeuser posted image Še vedno držim pesti in mislim na vasuser posted image

(odgovor članu jasmina in tadej)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
1.9.2009 11:18:42   
Erdbeere
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

IZVIRNO SPOROČILO: jasmina in tadej

user posted image
Naš Timotej je danes bil izklopljen iz umetnih pljučk!

Diha sam!!!!user posted image user posted image

Ampak diha zelo plitko torej če nebo imel dovolj moči mu bojo pomagali z umetnimi ampak trenutno se drži dobro!!!

Komaj čakam da grem k njemu na obisk!!!!

to je pa super novička user posted image user posted image user posted image bravo Timotejuser posted image user posted image user posted image

se podpišem....SUPER, le tako naprej

< Sporočilo je popravil Erdbeere -- 1.9.2009 11:19:05 >

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
1.9.2009 11:23:20   
polari
IZVIRNO SPOROČILO: jasmina in tadej

Naš Timotej je danes bil izklopljen iz umetnih pljučk!

Diha sam!!!!user posted image user posted image

Ampak diha zelo plitko torej če nebo imel dovolj moči mu bojo pomagali z umetnimi ampak trenutno se drži dobro!!!

Komaj čakam da grem k njemu na obisk!!!!

Suuuper! Bravo Timotej, malo še zdrži!!! user posted image user posted image user posted image
Saj se bo vse v redu izteklo! Držimo še dalje pesti....user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu jasmina in tadej)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
1.9.2009 11:28:52   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: jullie
..mi je pa sestra omenila možnost, da vseeno kaj prej rodim, ker je mala zadnje dni precej živahna..tudi na CTG-ju se je videlo..medtem ko sem še prejšnji teden mogla šteti gibe user posted image  ..no , v glavnem omenila je možnost, da ker je naenkrat tak živahna, da mi lahko mehur predre in mi voda odteče user posted image  ..očitno si moram spakirat...

A tako gre to? Potem me pa čudi da moj ni včeraj predrl mehurja. Moj trebuh je dobesedno plesal, otrok 3 dni čez pdp ma pa že kar konkretno moč tko da... pa dans tud ni pri miru. Ajde mali, dejmo, predri ta mehur pa da te pol stisnem k sebi!

Tulpek, čakaš? Al dihaš?

Timotej user posted image user posted image user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
1.9.2009 11:36:35   
kepica
Evo, jaz sem si pa skuhala jagodni puding in malinov čaj (user posted image dobra kombinacija) sedaj pa razmišljam, kam bi se dala. Če bi imela družbo, bi šla na kakšen sprehod. Mogoče pa tole naše dete kaj spodbudim. Stara mama mi pravi, naj grem v hribuser posted image Nisem to danes že enkrat slišalauser posted image user posted image Mogoče jo pa res kam mahnem. Samo, če mi voda odteče bo pa pestro.

Sem poslikala še mojega bušija. Ne vem, če je kaj zrasteluser posted image Je pa verjetno zadnja slikica. Jutri grem mogoče že v Rimuser posted image

Kako je pa z vilo MaLiNo? Je šla danes rodit ali neuser posted image

buši 39t
user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
1.9.2009 11:37:36   
jullie
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

IZVIRNO SPOROČILO: jullie
..mi je pa sestra omenila možnost, da vseeno kaj prej rodim, ker je mala zadnje dni precej živahna..tudi na CTG-ju se je videlo..medtem ko sem še prejšnji teden mogla šteti gibe user posted image  ..no , v glavnem omenila je možnost, da ker je naenkrat tak živahna, da mi lahko mehur predre in mi voda odteče user posted image  ..očitno si moram spakirat...

A tako gre to? Potem me pa čudi da moj ni včeraj predrl mehurja. Moj trebuh je dobesedno plesal, otrok 3 dni čez pdp ma pa že kar konkretno moč tko da... pa dans tud ni pri miru. Ajde mali, dejmo, predri ta mehur pa da te pol stisnem k sebi!

...js tudi nisem vedla, da obstaja ta možnost, da ti otrok predre mehur...

.....Timotej držimo pestiuser posted image ..

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
1.9.2009 11:41:13   
Erdbeere
jaja kepica, jaz grem zdele v hrib...mogoče pa bo kaj....grem po Tejo v šolo pa jo mahneva mal sopihat...neki bo zihr al bom vsa zmatrana al pa grem v Rim.

Kopalnica se pa sveti kot bi bila nova user posted image

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
1.9.2009 11:57:57   
barika
hellow

jaz sem iz pregleda, nobenega vaginalnega pregleda, nič ...samo hitri UZ, če je vse ok (no, za 1x je), naslednjič pa pregled v bolnici (ctg), tak da boma s Tulpek skupaj čakali user posted image user posted image user posted image user posted image

Jasmina, nimam beseduser posted image user posted image , sem pa zeeeelooo vesela, da gre Timoteju na boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Vila malina je tudi danes že v P., včeraj je pisala, da ji bodo danes sprožliuser posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
1.9.2009 12:01:36   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: barika

hellow

jaz sem iz pregleda, nobenega vaginalnega pregleda, nič ...samo hitri UZ, če je vse ok (no, za 1x je), naslednjič pa pregled v bolnici (ctg), tak da boma s Tulpek skupaj čakali user posted image user posted image user posted image user posted image

Jasmina, nimam beseduser posted image user posted image , sem pa zeeeelooo vesela, da gre Timoteju na boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Vila malina je tudi danes že v P., včeraj je pisala, da ji bodo danes sprožliuser posted image

čestitke za pregled barikauser posted image user posted image Saj, počasi pa bo. Ko prideš enkrat do ctg-ja, ti ne dajo več miruuser posted image

Opa, čakam novičke od vile malineuser posted image

Nič, grem na en sprehod. user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
1.9.2009 12:08:17   
Tanik
jasmina super, da je boljše user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
1.9.2009 12:29:57   
Lubenička
Jasmina...super novičke user posted image user posted image user posted image

mara81...dobrodošla! user posted image

Vila malina...srečno user posted image user posted image user posted image

Punce...user posted image user posted image user posted image za opravljene preglede!!

Kepica...lep buško user posted image

Jst pa še vedno držim pesti za altajo in tulpka... user posted image user posted image user posted image ...da bo čimprej akcija user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
1.9.2009 12:45:10   
tulpek
Js sem iz pregleda, še vedno vse po starem, NIČ od NIČ. Posteljica vredu, ctg vredu, pretoki vredu... vaginalnega pregleda ne delajo, če ni potrebe... tak da čakam naprej. Sem pa tokrat čakala na preglede samo 10 minut vsega skupaj (na vpisu, na ctg in na pregled) tak da user posted image sem zelo vesela.

Barika, js ne mislim še dva dni čakat user posted image user posted image . Ampak vprašanje, kakšne načrte ima mali user posted image .

Moj user posted image tudi tako brca, da mi cel trebuh razteguje v vse možne smeri, cel miga naenkrat, pa se nič vode ne vlije user posted image .

Jasmina user posted image .

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
1.9.2009 12:59:39   
baby blue
Jasmina tole je pa super dobra novica... Bravo Timotej bori se user posted image user posted image

Hmmm tista možnost je zanimiva samo pri meni je tudi gibčna pa maha pa maha pa ni nič od nič user posted image user posted image

vila MaLiNa držim pesti za uspešno sprožitev in da kmalu spoznaš svojega otročka user posted image user posted image

kepica lep trebušček... Moj je tvojemu podoben in upam da se kmalu zmanjša user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
1.9.2009 13:02:19   
binči
Punce hvala za čestitke.
Dobili smo fantka, TARIK mu je ime z 3960 g in 54 cmuser posted image
Porod je bil hiter in dost lažji od prejšnih, brez šivov in kakšnih komplikacij,
da sem prav vesela da je vse za mano.
Tiste, ki pa še niste rodile želim da imate tako lahek porod kot jast.user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
1.9.2009 13:05:30   
baby blue
binči čestitke še enkrat za Tarik-a... user posted image user posted image Glavno da je šlo hitro in gladko... user posted image

(odgovor članu binči)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
1.9.2009 13:16:46   
kepica
binči čestitke še enkratuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa ravno s sprehoda. Upam, da me ni kdo videl, ker sem šla na en in isti hrib kar dvakratuser posted image user posted image Rezultat: trd trebuh, voda je še na svojem mestu, popadkov ni (šeuser posted image )

(odgovor članu binči)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
1.9.2009 13:28:30   
sontschica
binči še 1x čestitke za Tarika user posted image user posted image

kepica a ni še nobenih novičk od Anye22?

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
1.9.2009 13:32:58   
baby blue
kepica tudi če bi te kdo videl pa kaj... Bi pač rekla da si ljubiteljica hribov in da rada hodiš gor pa dol user posted image user posted image

ahhhh hudiča jst bom tud šla nekam v hrib samo ne zdej je vroče pol proti večeru... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3668
1.9.2009 13:37:18   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

kepica a ni še nobenih novičk od Anye22?

Ne, žal ne. Nič se ni oglasila. Upam, da je vse ok. Če sem doma, vedno javim takoj. Sem pa upala že zjutraj na kakšen sms.

IZVIRNO SPOROČILO: baby blue
kepica tudi če bi te kdo videl pa kaj... Bi pač rekla da si ljubiteljica hribov in da rada hodiš gor pa dol 

ahhhh hudiča jst bom tud šla nekam v hrib samo ne zdej je vroče pol proti večeru...

Saj po moje so vsi dojeli zakaj sopiham gor in doluser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3669
1.9.2009 13:51:52   
chebelica21
Oj punce,...
No da se vam še jaz malo javim,... Trenutno imam mnogo dela z učenjem imam še danes en izpit,... Drugače sem pa imela v nedeljo zjutraj rahle popadke, ampak je potem vse poniknilo,... user posted image Medtem ko včeraj popoldne spet,... Zvečer v postelji pa bolečine v križu nič mi ni pasalo,... Ampak sem potem vseeno nekako zaspala,... Celo do pol 10ih. Drugače mi pa user posted image vstrajno pritiska dol, tako da včasih niti hodit ne morem,... To pa ni prijetno,... Je pa pravi razgrajač. user posted image

Čestitke vsem mamicam in njihovim zakladkom,... Jasmina za tebe pa še posebaj držim pesti in za Timoteja,... user posted image

Aja glede makadama, probajte na kolo in po makadamu,... Meni je to povzročilo krče v 4 mesecu,... Mislim, da vam bi to moraqlo sprožit popadke,... user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
1.9.2009 14:01:12   
baby blue
Jst sem se odločila da danes greva nekam v hrib... Jutri pa okna pomijem... Potem bomo pa videli... user posted image user posted image

(odgovor članu chebelica21)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
1.9.2009 14:05:52   
kepica
baby blue maš kaj plevela na vrtu?user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
1.9.2009 14:10:49   
baby blue
Ja moji ga majo kar nekaj ja... Vidš tud to je ideja ja... user posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
1.9.2009 14:13:03   
tulpek
Na kolo ne upam, sicer nisem ekstra nerodna, ampak zihr je zihr. Tudi ravnotežje je sedaj malo drugačno kot prej.  Bom raje šla na kak hrib, če se mi bo dalo. Sicer sem pa trenutno na sredini ene zanimive knjige in dokler je ne preberem, naj bejbi kar not ostane user posted image user posted image user posted image .

Pa naj vam povem (mislim, da že dolgo nisem) da se počutim super, nič me ne boli in sploh se ne počutim noseča. Če ne bi imela nekaj odvečnih  migetajočih kil v trebuhu (no, tudi kje drugje so se nabraleuser posted image ) sploh ne bi vedela, da sem noseča. Vsaj to, če že moram čakat čez rok.

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
1.9.2009 14:13:13   
Erdbeere
Evo mene jaz sem tudi nazaj iz Mengeške koče...samo se bojim, da je bilo premalo...je pa vsaj toliko, da je user posted image postal mal aktiven, ker drugače je bil od včeraj že bolj mir user posted image user posted image

Zdej pa čakam popadke...drugač grem pa pol zvečer še kam...se bom že neki spomnila...ma da je čimprej akcija user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Katero ime vam je všeč?
lunca69

Staša (14%)

Žana (29%)

Cynthia (4%)

Neja (52%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!