JaLuca
|
Lubenička - tako kot ti je Kepica napisala, smo čez dan večkrat zaposlene in ne čutimo tako gibov, saj jaz. Si pa naredim kontrolo, npr, če približno 2-3 ure ga ne čutim, pojem kaj sladkega, ali se vležem tako, da se premakne, ali pa ga pobožam po bušiju, ker zdaj pa res nima prostora in ga kar čutiš, no pri meni najbolj uspe, če rečem J, če ga bo pobožala in se takoj odzove..... Drugače smo imele včeraj še "športni dan" (igranje, razvajanje), no danes pa na prvi dan vrteca (letos sta obe v isti skupini), pa smo šle še popoldan na sladoled, zdaj pa že spita.... Jaz sem kar uredi, razen noči, ko me kolki začnejo boleti, pa wc najmanj na 2 uri, pa še to komaj pridem do wc, pa kar lulam, pa probam ponoči ne piti, razen če me žeja, aja, pa še komaj posodo pomivam, ker mi je kuhinjski pult na poti, pa avto komaj vozim, ker mi buši sedi kar na stegnih, pa se mi še zdi, da malega mučkam.... Betty čestitke za ugoden nakup, pa da je vse po tvojih željah Vsem, ki ste rodile binči, eva ana, škorpijončica , Jasmina še za Timoteja , Vila MaLina drži se še , očitno je prelepo.... Tulpek in Altaja vidve pa čimprej v P ali pa tudi ne, ker mora še pasti part IV , no, saj bodo pa počasi začele druge tečnarit Kepica, midve imava na isti dan PDP, samo jaz bi rada še počakala 2 dni, potem pa lahko grem Meni tudi že pravijo, če nisem že šla, ker tokrat imam pa res bušijo proti ostalima dvema N. Še kar sem pri njima nosila, mi je zdaj tesno. Pa dobivam nasvete, kaj naj bi pomagalo. Je ena celo rekla, saj ni čudno, če pa imaš polno energije....edino pa ima traktor, samo ni navdušen, da bi peljal z njim, , pa včeraj so krompir izkopavali, pa me niso pustili pobirati, tašča pa me tak ne bi spusla niti na traktor....
< Sporočilo je popravil JaLuca -- 1.9.2009 20:52:45 >
|