|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
1.9.2009 20:48:48   
JaLuca
Lubenička - tako kot ti je Kepica napisala, smo čez dan večkrat zaposlene in ne čutimo tako gibov, saj jaz. Si pa naredim kontrolo, npr, če približno 2-3 ure ga ne čutim, pojem kaj sladkega, ali se vležem tako, da se premakne, ali pa ga pobožam po bušiju, ker zdaj pa res nima prostora in ga kar čutiš, no pri meni najbolj uspe, če rečem J, če ga bo pobožala in se takoj odzove.....

Drugače smo imele včeraj še "športni dan" (igranje, razvajanje), no danes pa na prvi dan vrteca (letos sta obe v isti skupini), pa smo šle še popoldan na sladoled, zdaj pa že spita....

Jaz sem kar uredi, razen noči, ko me kolki začnejo user posted image  boleti, pa wc najmanj na 2 uri, pa še to komaj pridem do wc, pa kar lulam, pa probam ponoči ne piti, razen če me žeja, aja, pa še komaj posodo pomivam, ker mi je kuhinjski pult na poti, pa avto komaj vozim, ker mi buši sedi kar na stegnih, pa se mi še zdi, da malega mučkam....

Betty čestitke za ugoden nakup, pa da je vse po tvojih željahuser posted image

Vsem, ki ste rodile binči, eva ana, škorpijončica user posted image , Jasmina še za Timotejauser posted image , Vila MaLina drži se še user posted image , očitno je user posted image  prelepo....

Tulpek in Altaja vidve pa čimprej v P ali pa tudi ne, ker mora še pasti part IV user posted image , no, saj bodo pa počasi začele druge tečnarit user posted image

Kepica, midve imava na isti dan PDP, samo jaz bi rada še počakala 2 dni, potem pa lahko grem

Meni tudi že pravijo, če nisem že šla, ker tokrat imam pa res bušijo proti ostalima dvema N. Še kar sem pri njima nosila, mi je zdaj tesno. Pa dobivam nasvete, kaj naj bi pomagalo. Je ena celo rekla, saj ni čudno, če pa imaš polno energije....edino user posted image pa ima traktor, samo ni navdušen, da bi peljal z njim, user posted image , pa včeraj so krompir izkopavali, pa me niso pustili pobirati, tašča pa me tak ne bi spusla niti na traktor....

< Sporočilo je popravil JaLuca -- 1.9.2009 20:52:45 >

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
1.9.2009 20:51:16   
barika
Punce, jaz se tolažim, da so otroci (vsaj moj prvi) rojeni čez rok, večji zaspančki in več spijo čez dan ..in ponoči user posted image user posted image user posted image user posted image - tadrugi mi bo pa dal "tinte pit", pa bo čist kontra od Martinauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
1.9.2009 20:51:38   
polari
Baby blue, to je super načrt.....user posted image user posted image user posted image ...ko bi se ti le uresničil...user posted image

Vila MaLina, držimo pesti, da bo vse okej user posted image

Kepica, fajn opravi jutri....

Še malo, pa bo polna luna...zunaj se že pozna, je že bolj svetlo ponoči....user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
1.9.2009 21:03:34   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Punce, jaz se tolažim, da so otroci (vsaj moj prvi) rojeni čez rok, večji zaspančki in več spijo čez dan ..in ponoči user posted image user posted image user posted image user posted image - tadrugi mi bo pa dal "tinte pit", pa bo čist kontra od Martinauser posted image user posted image user posted image

Pa glede na sestrinega user posted image ne bi verjela temu. Upam pa, da bo ta bebi po nama z user posted image in bo velik zaspanček.

Js sem tudi obupala že nad vsemi možnimi aktivnostmi, ki naj bi user posted image pognale iz trebuha... premika se mi pa danes tako zelo spodaj, da me včasih prav zaskrbi, če ne gleda že pol glavice ven user posted image user posted image user posted image . Se mi zdi, da je že čisto na izhodu. Če bi le bilo tako enostavno ....In nekaj novega... pritiska na en živec, parkrat me je piknilo v stegnu user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
1.9.2009 21:11:36   
Erdbeere
Tulpek mogoče pa bo kaj danes ponoči...odteče voda in letiš v P...jutri pa lepo cartaš....

Jaz grem pa zdele pod tuš pa v horizontalo, ker za jutri imam rezervirano P....dons sem šla v hrib, jutri pa rodit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
1.9.2009 21:14:08   
baby blue
No plan tak je kaj dejansko bo bomo pa videli user posted image user posted image Bi bilo fino ampak punca se bo sama odločila kdaj bo prišla... Jo pa vsak večer lepo oba nagovarjava da lahko pride ker bi jo rada spoznala... user posted image

Jap luna že lepo osvetljuje je prav lepo... user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
1.9.2009 21:18:00   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

Tulpek mogoče pa bo kaj danes ponoči...odteče voda in letiš v P...jutri pa lepo cartaš....

Ej, js moram še kakšnih 50 strani knjige prebrat... ima da počaka user posted image user posted image user posted image . Grem hitro brati, če se res kaj začne.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
1.9.2009 21:19:04   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

Ej, js moram še kakšnih 50 strani knjige prebrat... ima da počaka user posted image user posted image user posted image . Grem hitro brati, če se res kaj začne.

Tulpek, 50 strani lahko prebereš v 1 uri ...ali pa na porodni mizi, ko boš čakala močne popadkeuser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
1.9.2009 21:20:51   
JaLuca
Punce jaz grem danes prej  user posted image čeprav bom user posted image  jezna celo noč zaradi kolkov, obiskov user posted image , pa če me katera ponoči pokliče "mami", sploh J, da gre lulati, zdaj pa še user posted image ni domov in bo prišel glih ko zaspim, pa se mora še zdaj voziti s traktorjem po njivi namesto, da bi mene vzeluser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
1.9.2009 21:21:53   
mara81
oj
tudi mene nekaj začenja zvijatuser posted image
trebuh mi skos utrdeva pa v križu me špika,pa 2x sem mogla že na wc-velka potreba!!!
tako da bomo vidli kaj se bo dogajalo!!!

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
1.9.2009 21:22:59   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: mara81

oj
tudi mene nekaj začenja zvijatuser posted image
trebuh mi skos utrdeva pa v križu me špika,pa 2x sem mogla že na wc-velka potreba!!!
tako da bomo vidli kaj se bo dogajalo!!!

postavi se v vrsto user posted image user posted image user posted image

Drugače, pa srečno pot ... user posted image user posted image in čim manj boleče.

(odgovor članu mara81)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
1.9.2009 21:24:47   
Anonimen
ojla!
na hitr jaz sm še tle čeprav sm kr boga k me dans pa tok matra da je noro tko da upam da me bo jutr G kr naprej poslala
nč grem še tamalga spat dat pol pa še jaz vodoravno k sm čist fertik

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3712
1.9.2009 21:33:54   
baby blue
Jst se tud poslavljam za danes... Grem film do konca pogledat potem pa spat...

Upam da nas jutri razveseli kakšna dobra novička o tem da je katera postala novopečena mamica user posted image user posted image

Vsem ki imate jutri preglede dobro opravite user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
1.9.2009 21:37:59   
SONČEK LARA
Čer, kako ste?

Vas berem in sem se prav nasmejala, kake plane imate vse, da spravite te otročke na svet. Verjamem, si predstavljam da je biti čez rok, nekaj najbolj neprijetnega...lepo počasi, še vsak je prišel na svet. res pa, da 14 čez rok pa ne bi zdržala, po enemu tednu bi zahtevala sprožitev. Otrok je donošen, kaj naj čakamo še...ma ne vem vsak po svoje.

Jasmina...sem zelo vesela da je Timotej zadihal sam in zelo sem nesrečna ob takih zgodbah, ker res ne razumem več koliko je  ljudi ki so na takih delovnih mestih kjer je človeški odnos zelo pomemben totalni "šalabajzerji" in Če tak ne zna biti strokoven naj bo vsaj človeški!!!Mislim obup, ne razumem ljudi, kako že kar vsi delajo avtomatsko...Ko si prvič tam na mizi v porodni, ti itak ni nič jasno, ne veš kaj pričakovat, niti kaj vprašat in se 200% zaneseš na tiste ljudi tamuser posted image user posted image user posted image . res postanem  jezna ko berem take zgodbe...

Kepica...a tole amnioskopijo imaš kar vsak drug dan al kako? In to samo zaradi že zelene vode v prvo? Oprost ker tolkrat vprašam...morm v pondelk pol svoji G oment al kako
Bety...super za ugoden nakupuser posted image user posted image To bo tašča vesela kajuser posted image user posted image
Pa da si ogromna, men se niti ne zdi tko grozn velik, sam mislim da vse tiste ki so kdaj bile noseče so lepo pozabile kake so same bile. Mislim mene zadnjič soseda ustavi in reče a vi pa kr dva, pa rečem ja, ker sem mislila da šteje moje prvorojenko zraven, a ona je mene hotla vprašat če mamo dvojčke...ma daj no.

Lubenička...tudi moj se je nekam umiril. Kako uro je zelo živahen, potem pa miren ko bubika in me vedno kr ena panika zagrab, tko da se vedno ustavim, usedem in počakam na njegov naslednji gib, če pa ne, ga pa mal pobzam in mi takoj vrne enouser posted image . Navajena sem da res razgraja tam notri in zdej ko je včas kako uro miren mi je čist skeri.

Anya...mislim nate...upam da s eje vse dobro izteklo

jaz se drugače počutim super, razen to da sem zdele že pošteno zaspana, ker sem bila cel dan leteča, popoldan sva s tamalo šle hodit in saj veste, tiste ki imate male pamžke doma, kar je za nas odrasle pol ure hoje je za otroke minimalno enkrat več...tak da sem se nadihala svežega zraka če drugo ne.

Uživajte preostanek večera, jaz grem ležat, počivat...spat...nekaj od tega.
Pekoča zgaga pa mi ne uide...a še katero zvečer zagrabi, tej bolečini pa se ne reče zastonj "peče zgaga", ker mene tako ob večerih da me sili na bruhanje...

No še enkrat...prelep večer

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
2.9.2009 7:01:54   
anitka7
Dobro jutro

Kako kak spale....velik nočnih obiskov prijateljice školjke user posted image

baby blue dober porodni načrt user posted image zdaj si morš to še fino predstavljat,saj veš moč mišljenja pa bo user posted image user posted image user posted image

bety zdaj pa povabi taščo na kavico pa ji razkaži vse nove stvari user posted image da ne bo mislilada ti še kaj manjka pa bomo mogla reva spet okol iskat user posted image

sem šla včeri iskat dovoljenje da je lahko očka prisoten pri porodu...sem se bala da bojo kaj kompliciral pa sploh nič....tko kot ste rekle....daš 17eurov pa jih bl mal briga kdaj si bil na predavanju.

dans mam pa pregled pa prvič ctg,bomo vidl če bomo kaj vidl user posted image če bo kaj miganja pa saj še ne rabi bit vsaj še ene dva tedna

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
2.9.2009 7:14:01   
Tanik
Dobro jutro,

spala spet na obroke z obiski WC, no sem pa to izkoristila, sem dala ob pol 4 prat pa ob 6 sem že obesila cunje, potem pa kavica, nafutrat mačke pa psa, zdaj pa že visim tuki.

IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

14 dni čez rok je maximum čakanja, ker posteljica takrat odmira in z njo tudi otrok.....Moja sestra, ki ima redne M na točno 28 dni je rojevala vedno 14 dni čez rok, naravno in bilo je HB vse v redu....

joj, ne govori, jaz imam tudi M na 28 dni pa ne bi lih rada rodila oktobra, ker konec oktobra ima moj ati 70 let pa bi bila rada prisotna na fešti.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
2.9.2009 7:19:06   
mara81
dobro jutro!
tudi pri meni se še ni nič zgodilo,
je bil včeraj lažni alarm!!user posted image
spala pa nisem čisto nič-te mravljinčaste in boleče roke-groza!!
jutri pa pregled pri G.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
2.9.2009 7:22:49   
altaja
Jutrooooo,

ob 10h mam spet CTG. Grem pogledat kako bomo spet ravne črte risal user posted image . Ampak jst res počas že obupujem in tale moj očitno res še noče vn. Jst ga pa tako čakaaaam user posted image . Peti dan čez rok.... grooooza!!!! In ni šans da čakam 14 dni čez pdp, ni šans, ta teden hočem rodit in pika!

Kepica, dobro opravi. Pa k boš glih tam pejt pa še rodit, kaj se pa zamudiš?

Bety: to je bil pa en res hudo dobr nakup user posted image user posted image user posted image . Bodi važička...100x vse preglej, ne sam 10x. Jst še vedno vsake toliko prazen voziček furam po dnevni user posted image , pa oblekce v previjalno, iz previjalne,... joooj ta moj škrat, že zdej mamici nagaja, kaj šele bo!!!! Uglavnem, uživaj, občuduj, veseli se...

Baby Blue: alooo, kam se pa tebi mudi????? Kar lepo v vrsto...

Vsem želim lepo jutro.

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
2.9.2009 8:01:36   
Erdbeere
Dobro jutro user posted image

Meni tole "hribolazenje" ni nič pomagalo....še lažnih popadkov nisem mela...pa zadnjič je že tko lepo kazalo...zdej pa vedno manj.

Jah kaj čmo...očitno bom res 9.9. rodila...sej to je pa samo še 7 dni user posted image

Spala sem spet super, danes pa do konca generalko udarim potem pa čakam...no ja sej mam še ploščice pa parket za kupit, tko da dela mi ne bo zmanjkalo user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
2.9.2009 8:08:31   
tažana
dobro jutro!
Jaz sem spala super! (roke in wc odštejem user posted image )

včeraj sem imela veliko preizkušno. bili smo v Lj in iskali eno trgovino. Hodili sem in tja tako da sem bila na koncu že pošteno utrujena ampak me zvečer ni nič zvijalo user posted image .
očitno bomo res lahko še malo počakali user posted image .

Toliko zaenkrat dobro opravite tiste, ki greste v boj!

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
2.9.2009 8:08:33   
sontschica
dobro jutro

jaz sem pa že upala na dobre novičke, pa nič od ničuser posted image user posted image

drugače sem pa tudi jaz včeraj ful hodila v hrib, pa po stopnicah, sem hotla še user posted image , pa se mojmu glih ni dal - in rezultat - enih par popadkov, vendar nič rednega user posted image user posted image sem pa bila vesela, da se je po vsej tej "matrongi" vsaj user posted image zbudil, ker je bil bolj kot ne cel dan miren. user posted image user posted image pa ritne mišice so se mi utrdile user posted image user posted image mislim, da kljub vsem tem naporom, ki jih vlagamo v to, da bodo user posted image prej prišli na svet, je vsaj nekaj dobrega - fizično bomo ble bolj pripravljene na porod user posted image user posted image jupiuser posted image user posted image

vila MaLiNa
držim pestke zate, da te danes odrešijouser posted image

altaja
tebi želim, da danes CTG kar znori od risanja popadkov in da te že končno pošljejo v porodno po tvoj zakladek user posted image user posted image user posted image

kepica srečno, če te obdržijo v P - tebi so zdej že kar velikokrat napovedali, da te bodo obdržali, pa ni še nič. mogoče pa danes user posted image user posted image

kje pa je tulpek?

Betty11 super za tako fajn nakup. ti si kar ogleduj stvari pa še taščo povabi - bo bila ziher zlo vesela user posted image user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
2.9.2009 8:12:20   
Bety11
Samo, da vas pozdravim....

Anya22 mi je pa že sumljiva, madona...user posted image ...Pa ne, da to traja tako dolgo...user posted image user posted image ....

VilaMalina....Ti si pa že rodila, siher in si neizmerno srečna....Držim pesti!!!

Vse, ki boste danes imele preglede, amnioskopijo, CTG....pa navijam, da bo tako, kot je najboljše, brez težav in zapletov.....in naj se vam izpolnijo želje....

Lep dan želim.....

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
2.9.2009 8:19:58   
altaja
Tulpek najbrš še spi... 

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
2.9.2009 8:25:34   
Tanik

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Tulpek najbrš še spi... 

jaz tudi mislim da spi, a ni enkrat rekla da se ona javlja po 10 uri user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
2.9.2009 8:28:43   
Erdbeere
ja jest tud mislim, da tulpek še spi...ona je rekla, da pri njej je panika, če je do 10-ih ni na FB oz. 11-ih na RR.

Jest pa zdej letim v Lj (najprej Vič, pol Brezovica, pol pa še Rudnik) spet bo pestro.

Se kasneje oglasim.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.