Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 1.9.2009 11:18:24
|
|
|
|
kepica
|
jasmina super novičke Še vedno držim pesti in mislim na vas
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 1.9.2009 11:18:42
|
|
|
|
Erdbeere
|
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica IZVIRNO SPOROČILO: jasmina in tadej Naš Timotej je danes bil izklopljen iz umetnih pljučk! Diha sam!!!! Ampak diha zelo plitko torej če nebo imel dovolj moči mu bojo pomagali z umetnimi ampak trenutno se drži dobro!!! Komaj čakam da grem k njemu na obisk!!!! to je pa super novička bravo Timotej se podpišem....SUPER, le tako naprej
< Sporočilo je popravil Erdbeere -- 1.9.2009 11:19:05 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 1.9.2009 11:23:20
|
|
|
|
polari
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasmina in tadej Naš Timotej je danes bil izklopljen iz umetnih pljučk! Diha sam!!!! Ampak diha zelo plitko torej če nebo imel dovolj moči mu bojo pomagali z umetnimi ampak trenutno se drži dobro!!! Komaj čakam da grem k njemu na obisk!!!! Suuuper! Bravo Timotej, malo še zdrži!!! Saj se bo vse v redu izteklo! Držimo še dalje pesti....
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 1.9.2009 11:28:52
|
|
|
|
altaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: jullie ..mi je pa sestra omenila možnost, da vseeno kaj prej rodim, ker je mala zadnje dni precej živahna..tudi na CTG-ju se je videlo..medtem ko sem še prejšnji teden mogla šteti gibe ..no , v glavnem omenila je možnost, da ker je naenkrat tak živahna, da mi lahko mehur predre in mi voda odteče ..očitno si moram spakirat... A tako gre to? Potem me pa čudi da moj ni včeraj predrl mehurja. Moj trebuh je dobesedno plesal, otrok 3 dni čez pdp ma pa že kar konkretno moč tko da... pa dans tud ni pri miru. Ajde mali, dejmo, predri ta mehur pa da te pol stisnem k sebi! Tulpek, čakaš? Al dihaš? Timotej
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 1.9.2009 11:36:35
|
|
|
|
kepica
|
Evo, jaz sem si pa skuhala jagodni puding in malinov čaj ( dobra kombinacija) sedaj pa razmišljam, kam bi se dala. Če bi imela družbo, bi šla na kakšen sprehod. Mogoče pa tole naše dete kaj spodbudim. Stara mama mi pravi, naj grem v hrib Nisem to danes že enkrat slišala Mogoče jo pa res kam mahnem. Samo, če mi voda odteče bo pa pestro. Sem poslikala še mojega bušija. Ne vem, če je kaj zrastel Je pa verjetno zadnja slikica. Jutri grem mogoče že v Rim Kako je pa z vilo MaLiNo? Je šla danes rodit ali ne buši 39t
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 1.9.2009 11:37:36
|
|
|
|
jullie
|
IZVIRNO SPOROČILO: altaja IZVIRNO SPOROČILO: jullie ..mi je pa sestra omenila možnost, da vseeno kaj prej rodim, ker je mala zadnje dni precej živahna..tudi na CTG-ju se je videlo..medtem ko sem še prejšnji teden mogla šteti gibe ..no , v glavnem omenila je možnost, da ker je naenkrat tak živahna, da mi lahko mehur predre in mi voda odteče ..očitno si moram spakirat... A tako gre to? Potem me pa čudi da moj ni včeraj predrl mehurja. Moj trebuh je dobesedno plesal, otrok 3 dni čez pdp ma pa že kar konkretno moč tko da... pa dans tud ni pri miru. Ajde mali, dejmo, predri ta mehur pa da te pol stisnem k sebi! ...js tudi nisem vedla, da obstaja ta možnost, da ti otrok predre mehur... .....Timotej držimo pesti ..
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 1.9.2009 11:41:13
|
|
|
|
Erdbeere
|
jaja kepica, jaz grem zdele v hrib...mogoče pa bo kaj....grem po Tejo v šolo pa jo mahneva mal sopihat...neki bo zihr al bom vsa zmatrana al pa grem v Rim. Kopalnica se pa sveti kot bi bila nova
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 1.9.2009 11:57:57
|
|
|
|
barika
|
hellow jaz sem iz pregleda, nobenega vaginalnega pregleda, nič ...samo hitri UZ, če je vse ok (no, za 1x je), naslednjič pa pregled v bolnici (ctg), tak da boma s Tulpek skupaj čakali Jasmina, nimam besed , sem pa zeeeelooo vesela, da gre Timoteju na boljše . Vila malina je tudi danes že v P., včeraj je pisala, da ji bodo danes sprožli
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 1.9.2009 12:01:36
|
|
|
|
kepica
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika hellow jaz sem iz pregleda, nobenega vaginalnega pregleda, nič ...samo hitri UZ, če je vse ok (no, za 1x je), naslednjič pa pregled v bolnici (ctg), tak da boma s Tulpek skupaj čakali Jasmina, nimam besed , sem pa zeeeelooo vesela, da gre Timoteju na boljše . Vila malina je tudi danes že v P., včeraj je pisala, da ji bodo danes sprožli čestitke za pregled barika Saj, počasi pa bo. Ko prideš enkrat do ctg-ja, ti ne dajo več miru Opa, čakam novičke od vile maline Nič, grem na en sprehod.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 1.9.2009 12:08:17
|
|
|
|
Tanik
|
jasmina super, da je boljše
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 1.9.2009 12:29:57
|
|
|
|
Lubenička
|
Jasmina...super novičke mara81...dobrodošla! Vila malina...srečno Punce... za opravljene preglede!! Kepica...lep buško Jst pa še vedno držim pesti za altajo in tulpka... ...da bo čimprej akcija
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 1.9.2009 12:45:10
|
|
|
|
tulpek
|
Js sem iz pregleda, še vedno vse po starem, NIČ od NIČ. Posteljica vredu, ctg vredu, pretoki vredu... vaginalnega pregleda ne delajo, če ni potrebe... tak da čakam naprej. Sem pa tokrat čakala na preglede samo 10 minut vsega skupaj (na vpisu, na ctg in na pregled) tak da sem zelo vesela. Barika, js ne mislim še dva dni čakat . Ampak vprašanje, kakšne načrte ima mali . Moj tudi tako brca, da mi cel trebuh razteguje v vse možne smeri, cel miga naenkrat, pa se nič vode ne vlije . Jasmina .
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 1.9.2009 12:59:39
|
|
|
|
baby blue
|
Jasmina tole je pa super dobra novica... Bravo Timotej bori se Hmmm tista možnost je zanimiva samo pri meni je tudi gibčna pa maha pa maha pa ni nič od nič vila MaLiNa držim pesti za uspešno sprožitev in da kmalu spoznaš svojega otročka kepica lep trebušček... Moj je tvojemu podoben in upam da se kmalu zmanjša
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 1.9.2009 13:02:19
|
|
|
|
binči
|
Punce hvala za čestitke. Dobili smo fantka, TARIK mu je ime z 3960 g in 54 cm Porod je bil hiter in dost lažji od prejšnih, brez šivov in kakšnih komplikacij, da sem prav vesela da je vse za mano. Tiste, ki pa še niste rodile želim da imate tako lahek porod kot jast.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 1.9.2009 13:05:30
|
|
|
|
baby blue
|
binči čestitke še enkrat za Tarik-a... Glavno da je šlo hitro in gladko...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 1.9.2009 13:16:46
|
|
|
|
kepica
|
binči čestitke še enkrat Jaz sem pa ravno s sprehoda. Upam, da me ni kdo videl, ker sem šla na en in isti hrib kar dvakrat Rezultat: trd trebuh, voda je še na svojem mestu, popadkov ni (še )
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 1.9.2009 13:28:30
|
|
|
|
sontschica
|
binči še 1x čestitke za Tarika kepica a ni še nobenih novičk od Anye22?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 1.9.2009 13:32:58
|
|
|
|
baby blue
|
kepica tudi če bi te kdo videl pa kaj... Bi pač rekla da si ljubiteljica hribov in da rada hodiš gor pa dol ahhhh hudiča jst bom tud šla nekam v hrib samo ne zdej je vroče pol proti večeru...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 1.9.2009 13:37:18
|
|
|
|
kepica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica kepica a ni še nobenih novičk od Anye22? Ne, žal ne. Nič se ni oglasila. Upam, da je vse ok. Če sem doma, vedno javim takoj. Sem pa upala že zjutraj na kakšen sms. IZVIRNO SPOROČILO: baby blue kepica tudi če bi te kdo videl pa kaj... Bi pač rekla da si ljubiteljica hribov in da rada hodiš gor pa dol ahhhh hudiča jst bom tud šla nekam v hrib samo ne zdej je vroče pol proti večeru... Saj po moje so vsi dojeli zakaj sopiham gor in dol
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 1.9.2009 13:51:52
|
|
|
|
chebelica21
|
Oj punce,... No da se vam še jaz malo javim,... Trenutno imam mnogo dela z učenjem imam še danes en izpit,... Drugače sem pa imela v nedeljo zjutraj rahle popadke, ampak je potem vse poniknilo,... Medtem ko včeraj popoldne spet,... Zvečer v postelji pa bolečine v križu nič mi ni pasalo,... Ampak sem potem vseeno nekako zaspala,... Celo do pol 10ih. Drugače mi pa vstrajno pritiska dol, tako da včasih niti hodit ne morem,... To pa ni prijetno,... Je pa pravi razgrajač. Čestitke vsem mamicam in njihovim zakladkom,... Jasmina za tebe pa še posebaj držim pesti in za Timoteja,... Aja glede makadama, probajte na kolo in po makadamu,... Meni je to povzročilo krče v 4 mesecu,... Mislim, da vam bi to moraqlo sprožit popadke,...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 1.9.2009 14:01:12
|
|
|
|
baby blue
|
Jst sem se odločila da danes greva nekam v hrib... Jutri pa okna pomijem... Potem bomo pa videli...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 1.9.2009 14:05:52
|
|
|
|
kepica
|
baby blue maš kaj plevela na vrtu?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 1.9.2009 14:10:49
|
|
|
|
baby blue
|
Ja moji ga majo kar nekaj ja... Vidš tud to je ideja ja...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 1.9.2009 14:13:03
|
|
|
|
tulpek
|
Na kolo ne upam, sicer nisem ekstra nerodna, ampak zihr je zihr. Tudi ravnotežje je sedaj malo drugačno kot prej. Bom raje šla na kak hrib, če se mi bo dalo. Sicer sem pa trenutno na sredini ene zanimive knjige in dokler je ne preberem, naj bejbi kar not ostane . Pa naj vam povem (mislim, da že dolgo nisem) da se počutim super, nič me ne boli in sploh se ne počutim noseča. Če ne bi imela nekaj odvečnih migetajočih kil v trebuhu (no, tudi kje drugje so se nabrale ) sploh ne bi vedela, da sem noseča. Vsaj to, če že moram čakat čez rok.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 1.9.2009 14:13:13
|
|
|
|
Erdbeere
|
Evo mene jaz sem tudi nazaj iz Mengeške koče...samo se bojim, da je bilo premalo...je pa vsaj toliko, da je postal mal aktiven, ker drugače je bil od včeraj že bolj mir Zdej pa čakam popadke...drugač grem pa pol zvečer še kam...se bom že neki spomnila...ma da je čimprej akcija
|
|
|
Koliko časa sta potrebovala za zanositev?ItkicaKoliko časa?1-2 meseca (
53%)
cca pol leta (
18%)
cca eno leto (
11%)
več let (
18%)
Število vseh glasov: 421Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!