kepica
|
Evo, sem že nazaj iz P. Hvala, ker ste držale pesti Me je bilo tako strah So imeli kar nekaj težav, da so ugotovili, v kakšni legi je naš mali. Pregledali sta me dve babici in G, da so potrdili, da ima glavično vstavo. HB, mi je tako odleglo, da ne znam povedat. Čutim ga pa čisto spodaj, v medeničnem dnu. Pravijo, da verjetno nima več prostora, da bi premikal nogice in da verjetno rokice steguje ali pa miga z glavo, zato ga samo tam čutim. Posneli so mi še ctg, vse bp, popadkov ni. Jutri pa imam spet amnioskopijo. Počasi se bliža dan D, PDP pa so rekli, da ga skoraj 100% ne bom dočakala. Upam, da sem se ponoči, ko sem imela popadke, spet kaj odprla Takšno odpiranje mi je res všeč jasmina mislim nate in na tvojega Timoteja Da bi le bilo vse ok mojgal jaz bi šla na tvojem mestu na ctg. Pri nas v P non stop poudarjajo, da, če imaš občutek, da kaj ni ok, ne čakat, ampak se pridi pokazat. Saj zato so tam. Jaz imam tudi jutri pregled, pa sem danes takoj šla, ker me je preveč skrbelo. In so rekli, da je prav, da nisem čakala na jutri. tulpek dobro opravi na ctg. Držim pesti, da je danes tvoj dan Erdbeere a nismo smešne. Jaz danes gledam omare v kuhinji, ki sem jih spolirala slab mesec nazaj, če niso spet malo umazane Ma, če mi je pa dolgčas. Nekaj je treba počet, za ležat mi pa ni. Ostalo sem pa že vse zribala. mara81 dobrodošla na temi polno dogajanja
|