kepica
|
Jaz pa pripravljam torbo za v P, pa torbo za malega. Sem se odločila, da bom s sabo za vsak slučaj vzela še dudo in jo sedaj prekuhavam. Pa možgani mi bodo pregoreli, ko razmišljam, kaj moram vzeti s sabo. V MŠ smo dobili fin paketek od Nivee, notri je gel za tuširanje in intimno milo v mini izvedbi, tako, da bom kar to s sabo vzela, da mi bo vzelo čim manj prostora. Čeprav, če se kaj prav spomnim, se po porodu ne smeš spodaj umivati z nobenim milom Vsaj pri meni je bilo tako, ko sem rodila. Najbrž zaradi šivov Bolečine imam tudi jaz. In sicer, zjutraj, ko vstanem, me tako boli medenica, da komaj hodim. Saj potem je hitro dobro, ko se malo sprehodim. Za spremembo pa že dva dni spim, kot dojenček Brez obiskov wc-ja. Ravno ritem bom ujela do poroda, bo pa treba ponoči vstajat, ker bo mali lačen. IZVIRNO SPOROČILO: polari Naši dobro slišijo, ne? Zdaj poslušama klasične skladbe za otroke, in se je čisto umiril, potem pa sem naredla eno bolj divjo pesem, pa je začel migat, pa sem prešaltala spet na klasiko, pa je spet miren.... Ziher čuje, ne? Pa mu očitno paše taka umirjena glasba.....uspavanke, hehe.. polari, seveda slišijo. Tudi naš se različno odziva na glasbo. Pa recimo, ko pomoli ven (mislim, da ritko ali pa hrbet ) ga začnem po tistem delu božat, pa se mi zdi, kot bi se nastavljal. Postane čisto miren. Ko pa neham, se pa odmakne in spremeni lego Naš se že sedaj rad crklja Erdbere uh, si pridna. Ja, ko enkrat začneš, ni konca. Si pa nehote upoštevala nasvete iz revij.... V naprej si skuhajte obroke in jih zamrznite, ker potem mogoče ne bo časa za kuhanje Ne pretiravat, da nam kam predčasno ne uideš.Jaz tak dan ponavadi pokasiram zvečer s trdim trebuhom. IZVIRNO SPOROČILO: baby blue Živjo Kepica ne ne smeš še roditi sva rekli da greva skupaj Ne ne...nikamor še ne grem. Nočem, dokler doma nimam tip top zrihtano Pa mož pravi, naj počakam vsaj do plače, ker sva čist broke in nima niti, da bi za pijačo dal, če slučajno rodim Ja, ta mesec je bil razsipen. Smo kupili vse za in se je kar nabralo. 4.9. je luna. Vsaj do takrat počakava, a ne baby blue? Tudi jaz upam, da se res srečava v P Joj, spet sem preveč načvekala. Nič, grem dudo ven iz kropa vzet....
|