|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
1.8.2009 9:58:55   
Bety11
Nepoznana....Če se ti že dogaja, da poleg ogromno sadja in zelenjave ne hodiš redno na blato, potem že imaš problem  o katerem sem pisala (glavica zapira pot blatu)....Edino, kar lahko je, da vztrajaš pri surovem sadju in zelenjavi. Zvečer si namoči suhe slive in zjutraj v tisto vodo daj malo limone pa pojej vse skupaj in vodo spij. Pomaga pri odvajanju blata in obenem je odličen vir železa. Jaz si narežem paradajz in kumarice, malo limoninega soka in en jogurt...pa to pojem z užitkom in mi zamenja cel obrok....

Črna čokolada zapira, čeprav je vir železa.

Če se kakšna nesreča zgodi na mizi pri porodu, pa nič hudega. Tam so že navajeni na to in znajo pravilno ukrepati.

Moje zatečene noge....user posted image  Uspelio mi je sanirati vse....Naredila sem napako, ker sem pojedla kosilo, ki je soljeno. Jaz si namreč svojo porcijo dam na stran i na koncu solim hrano za družinske člane. Torej, še en dokaz, da je samo sol kriva za zadrževanje vode v telesu.

eltea333...hmmmmm....To kar si napisala o izvidu ledvic je verjetno malo zmešano nekaj stvari skupaj. Kakorkoli, ni važno. Izvid vode lahko pokaže samo beljakovine, bakterije in morebiti sladkor. Bakterije so znak vnetja mehurja, vse drugo pa slabega delovanja ledvic, oz.obremenjenost zaradi povišanega sladkorja.

In univerzalen nasvet za vse težave je: Uživanje sadja in zelenjave brez kuhanja in soli (lahko na kratko kuhano zaradi izgube vitaminov in mineralov), pitje čimveč čiste vode, lahko z limono, seveda sladkorja pa prav nič in v nobeni obliki.
Če boste vzele en čokoladni piškot na dan, ne bo konec sveta in nič narobe.....Slabo je, če to predstavlja en obrok ali celo način pehranjevanja....

Zdaj pa res ni problem za pehrano. Tako je vroče, da si človek ne želi prav nobene jote, zelja, Kranjske klobase, štruklje, pice, bureka, kebaba.....Najbolj paše lubenica, melona, breskve....pa paradižnikova solata s kumaricami in jogurtom.....njamsiiiiiii....

Jaluca....Otročički moji so tako stari (23 let, 14 in 12)

Avgust je HB.....Še ta mesec da preživimo v celoti, pa potem naj se dogaja kar hoče....

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 326
1.8.2009 10:33:01   
polari
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: polari

Aja, če je katera iz bližine Ptuja, pridite na ptujski grad popoldan! Imamo delavnice za otroke pa enega glasbenika ob 18h, ki igra na neke posebne bobne.....pa grad si z vodenjem lahko pogledate....malo reklame, hehe....pa brez zamere!

A delaš v muzeju?

Nadomeščala sem porodno, pa so me zaposlili za eno leto, pa pripravništvo še delam.....ne vem pa, če bom še kasneje dobla kako mesto fraj..bomo vidli...:)

Jaz sem zdaj zunaj oprala previjalno (mam ono premično na kolcah), pol pa grem malo kuhat. Vmes pa se malo vležem, pa tak paše....bom kar zunaj v senčiki.....user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 327
1.8.2009 10:37:10   
klaja
JaLuca od teh imen mi je najbolj všeč Jasna, se mi zdi, da ni več tako pogosto ime. Andraž pa je tudi zelo lepo ime!
Pa res sva pogosti obiskovalki porodnišnice user posted image , bi lahko dobili kako nagrado! Mislita potem še imet kakega user posted image , pa če se ne motim, si enkrat napisala da ne več. Mi bomo tudi s tem končali!
Moji dve pa bosta zaenkrat doma, če pa bom videla, da ne bom zmogla, pa ju bom vpisala v vrtec, če bo še kaj fraj.

Glede imen, od mojega botra je tudi Barbara, pa jo pri skoraj 60. letih še zmeraj vsi kličejo Barbikauser posted image user posted image user posted image

Mene pa že par dni mučijo bolečine v križu, sploh ne nehajo, pa slabo se počutim, pa kar naprej imam drisko.  Groza! Tudi v trebuhu me ful tišči, tako da sem čisto zanič. Komaj čakam na pregled v četrtek, da vidim kako je z user posted image .

Lep vikend želim vsem!

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 328
1.8.2009 10:37:32   
eltea333

[/quote]

Js pa svojo user posted image čutim vsak dan nižje. Žgečka me že čisto spodaj. Pa malo se je povečal obisk wc-ja, ampak še ni kritično.

[/quote]

men se je učer zvečer čist nad sramno kostjo premikala user posted image
[/quote]

Tudi jaz čutim včeraj in danes user posted image nižje, kot sem ga, nimam pa občutka, da bi se mi trebuh kaj spustil. Oblačila, čeprav jih nosim nizko, me kar naenkrat tiščijo ?? Najraje bi si vse slekla.

Bety, mogoče sem nerodno napisala, ja, ker nisem v stroki in pravzaprav ne vem, o čem natančno govorim - na vodi mi je pokazalo, da vsebuje vrednost sladkorja 6. G me je vprašala, če sem jedla kaj več sladkega prejšnji dan (v lab sem bila že prejšnji teden), vendar se ne spomnim, da bi. Potem je rekla, da se ji ne zdi, da bi delala sedaj na koncu preiskave za sladkorno. Do sedaj se nisem ozirala na prehrano, ma če je tako, se bom do konca skušala odpovedati sladkemu.

Danes sem tako dobro spala user posted image Do 9.30 - ne spomnim se, kdaj se mi je zadnjič to zgodilo. Zdaj pa perem - najprej najino, potem se lotim cunjic  za user posted image

Kako pa je kaj s škorpijončico?

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 329
1.8.2009 10:55:10   
jasmina in tadej

Jutro user posted image !

Mene pa danes tako bolijo kolki!!!!user posted image user posted image user posted image

Komaj hodim, komaj sedim,ležim!!!!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zgaga me peče!!
user posted image user posted image

Nevem kaj naj naredim!!????

Popuser posted image bom!!!!

Po eni strani komaj čakam da naš mali user posted image pride na svet,ker ne gre več!!!!

Kaj naj naredim!!???

Moji kolki!!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eltea333)
Neposredna povezava do sporočila: 330
1.8.2009 10:56:14   
tulpek

Aja, če je katera iz bližine Ptuja, pridite na ptujski grad popoldan! Imamo delavnice za otroke pa enega glasbenika ob 18h, ki igra na neke posebne bobne.....pa grad si z vodenjem lahko pogledate....malo reklame, hehe....pa brez zamere!

A delaš v muzeju?

Nadomeščala sem porodno, pa so me zaposlili za eno leto, pa pripravništvo še delam.....ne vem pa, če bom še kasneje dobla kako mesto fraj..bomo vidli...:)

Js sem imela pa za eno leto v Celjskem user posted image , pa sem oddelala samo 7 mesecev user posted image .

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 331
1.8.2009 11:01:55   
škorpijončica

Živjo

Čist na hitro se javim, da ne boste skrbele; nekaj časa me žal ne bo na forumu, ker so nam po nesreči preščipnili telefonsko linijo in zaradi tega nimam več interneta. Nov kabl bodo zrihtali baje v pon., potem imam pa še veliko strani za nazaj za prebrat, vidim, da ste bile pridne. Jst sm še vedno 2v 1, hvala za vaše odgovore, lepo je vedt, da nisem edina s takimi problemi, pa bomo že potrpele vsaj še par tednov. Bety, hvala za opis dihanja, se bom poskušala držat tvojih nasvetov.
Včeraj sem bila pri frizerju in sem se postrigla na kratko, danes grem pa na koncert nietov..
Vam pišem takoj ko bom lahko, do takrat pa držte se, prav pogrešam vas..morm it

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 332
1.8.2009 11:02:10   
tulpek
Jasmina, misli na user posted image in da boš imela zakladek kmalu v rokah. Ne vem, če se da kaj narediti glede kolkov. Počivanje? Js na to še čakam... mogoče me pa ne bodo kosti bolele user posted image A je možno ali je nujno, da se premikajo in bolijo? Nimam pojma.

Aja, imam časa danes preveč (očitno, a ne), moški nekaj delajo, js pa itak nič preveč ne smem. Malico jim bom naredila, pa kakšno pjačko.

Barika, sem včeraj pozabila napisat, da če bi vedela, kakšno ime ima moja sestra, pa nekaj dni ne bi skupaj prišla user posted image user posted image user posted image kako lahko dajo starši takšna imena kar dvema. Še dobro, da nas ni več otrok user posted image . So bili pa to predlogi očeta.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 333
1.8.2009 11:10:59   
polari

A delaš v muzeju?

Js sem imela pa za eno leto v Celjskem user posted image , pa sem oddelala samo 7 mesecev user posted image .

user posted image user posted image user posted image Ja, jaz tudi, hehe...od februarja do zaj-sem na dopustu, pol pa kar v porodno 19.8.user posted image user posted image user posted image
Sem pa mela srečo, ker sem poleg mame delala v pisarni, pa ji je najprej šefica šla v porodno, potem njena prva zamenjava, potem pa še jaz kot druga zamenjava...se vidi, da je to pedagoška služba, heheuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 334
1.8.2009 11:19:52   
polari
Naši user posted image dobro slišijo, ne? Zdaj poslušama klasične skladbe za otroke, in se je čisto umiril, potem pa sem naredla eno bolj divjo pesem, pa je začel migat, pa sem prešaltala spet na klasiko, pa je spet miren....user posted image user posted image user posted image user posted image

Ziher čuje, ne? Pa mu očitno paše taka umirjena glasba.....uspavanke, hehe..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 335
1.8.2009 11:39:47   
Erdbeere
Dober dan user posted image

Jest sem pa danes imela tako lepe načrte kaj vse bom naredila, no sej sem že veliko pa vseeno. Sem ponoči študirala kaj naj danes delam in sem se odločila da skrinjo bom pomila drug teden user posted image , sem se pa odločila, da bom pomila okna in oprala zavese. No okna sem res pomila, zavese še nisem zihr, da jih operem user posted image , pridem pa prejle v kuhinjo in hočem iz skrinje zrezke vzet in kaj doživim, očitno je moj možek včeraj zvečer ko mi je postregel s sladoledom pozabil oz. ni dobro zaprl vrat user posted image in glej no cela skrinja je bila odtaljena. Zdej imam pa kr veliko dela....moram vse kar je odtaljeno skuhat pa potem ponovno v skrinjo dat user posted image

No vmes sem še en stroj cunj oprala, pa zdej se pere drug, pa otroško sobo sem igrače pospravila pa stran pometala tisto, kar ni uporabno oz. je samo navlaka user posted image user posted image user posted image

V glavnem dons sem popolnoma delovna. Zdej grem pa kosilo pa kar je uporabnega skuhat, da ne bom ravno v kanto metala. 

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 336
1.8.2009 11:49:51   
tulpek
Polari, to pa vas je nosečk. Saj pri nas so baje samo ugibali, katera bo naslednja, potem pa pridem js in že prvi dan skupaj padem user posted image . Ampak se vidi, da je državna služba in nisem imela nobenih problemov ali grdih pogledov. Nekatera dela so mi celo prepovedali, da ne bi bilo kaj narobe.

Erdbeere, to bo pa pester dan. Skrinja ti je bila usojena. Vsaj stalilo se je že vse in je pripravljeno na čiščenje. Kako je pa s hrano, če se tako stali? A se sploh vse odmrzne čez noč? A se lahko ponovno zamrzne... koliko vprašanj, se mi še ni zgodilo, pa je fajn, da vem.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 337
1.8.2009 12:19:37   
baby blue
Živjo

Kepica ne ne smeš še roditi sva rekli da greva skupaj user posted image
user posted image

Jst sem pa še vedno super... Kar ne morem vrjet je edino to da je že avgust in da bodo nekatere naše septembrke kmalu rodile in pestovale svoje dojenčkeuser posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 338
1.8.2009 12:32:19   
Anonimen
dan bejbe!
madonca ste se v dveh tednih razčvekale k pr norcihuser posted image
zdej vam komi sledim
jaz sm dans tko zaspana k je mali skoz vsako urco zastokal k je prvič prespal celo noč v svoji sobici in postelji,ampak ni kej ga morm pohvalit k je šlo brez joka in da bi ga kakorkoli mogla nazaj nosituser posted image in rezultat je da nisem nič spala ker k sm vstala sm šla še vsakič na wcuser posted image pol k sm pršla v pojstlo nisem vedla kako se naj dam da me ne bi vsaj nekje bolel ehh pol sm pa obupalauser posted image

glede imen uff no jaz priznam da se ne morm zadržat da tamavčija ne bi mogla poklicat Luki al pa Lukec,jaz sm pr seb sovražila in še zdej če me kdo iz osnovne šole pozdrav k mi še zmer reče Tejkauser posted image sm pa navajena da me kličejo Tejči bolj kot pa Teja,k vsi moji kolegi pa tko so starejši od mene in se bolj razumem s starejšo skupino ljudi kot pa mladihuser posted image pač takle mamouser posted image

zdele morm pa še mal po netu pogledat k so tamavčija prej vzun mravlje tko grdo popikale pa ne vem al naj ga s kamagelom namažem al z bepanthenomuser posted image

(odgovor članu baby blue)
  Neposredna povezava do sporočila: 339
1.8.2009 12:35:15   
Erdbeere
Jah meso če se odtaja se ne sme še enkrat zamrznit, zato pa moram zdej vse skuhat, kar je tazga pa bom pač potem to v skrinjo dala user posted image bom mela pa nekaj časa kosila kuhana pa bom potem samo pogrevala ....vsaka stvar je za nekaj dobra user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 340
1.8.2009 12:38:20   
tulpek
No, to imaš pa prav user posted image . Boš imela zalogo pripravljene hrane za po porodu. Takrat boš možu zagotovo hvaležna user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 341
1.8.2009 12:51:50   
Erdbeere
jah sej mam kr mal sreče, ker to je una skrinja, kokr je nad hladilnikom in tukaj ni prav veliko notri, bolj mi je hudo zarad sladoleda. Meso pa sem iz enga danes rižoto skuhala iz druzga bom pa jutri goveje zrezke v omaki pa kruhove cmoke user posted image . Vse ostalo je pa ok, aja ribice bodo pa danes za večerjo. 

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 342
1.8.2009 12:54:53   
tulpek
Ah, potem bo pa šlo. Sem mislila, da je tavelika skrinja. Potem bi pa imela kuhanja za nekaj dni in pripravljeno ogromno zalogo hrane user posted image .
Sladoled pa odtaljen pojej, meni je dober.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 343
1.8.2009 13:02:55   
indy0024
evo me nazaj!!!!koncno nekaj pospravila oz kuhinjo zribala,wc,pa kopalnico, sedaj se pa lotim samo se najino spalnico,kjer bo najinuser posted image spau!!!!!popoudne pa piknik juhuhuuser posted image .Punce zelim vam lep dan se naprej,prsla sem vas mal pozdravit!!!!!PAPA

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 344
1.8.2009 13:05:28   
kepica
Jaz pa pripravljam torbo za v P, pa torbo za malega.user posted image Sem se odločila, da bom s sabo za vsak slučaj vzela še dudo in jo sedaj prekuhavam. Pa možgani mi bodo pregoreli, ko razmišljam, kaj moram vzeti s sabo.
V MŠ smo dobili fin paketek od Nivee, notri je gel za tuširanje in intimno milo v mini izvedbi, tako, da bom kar to s sabo vzela, da mi bo vzelo čim manj prostora. Čeprav, če se kaj prav spomnim, se po porodu ne smeš spodaj umivati z nobenim milomuser posted image Vsaj pri meni je bilo tako, ko sem rodila. Najbrž zaradi šivovuser posted image

Bolečine imam tudi jaz. In sicer, zjutraj, ko vstanem, me tako boli medenica, da komaj hodim. Saj potem je hitro dobro, ko se malo sprehodim. Za spremembo pa že dva dni spim, kot dojenčekuser posted image user posted image Brez obiskov wc-ja. Ravno ritem bom ujela do poroda, bo pa treba ponoči vstajat, ker bo mali lačen.

Naši  dobro slišijo, ne? Zdaj poslušama klasične skladbe za otroke, in se je čisto umiril, potem pa sem naredla eno bolj divjo pesem, pa je začel migat, pa sem prešaltala spet na klasiko, pa je spet miren....

Ziher čuje, ne? Pa mu očitno paše taka umirjena glasba.....uspavanke, hehe..

polari, seveda slišijo. Tudi naš se različno odziva na glasbo. Pa recimo, ko pomoli ven (mislim, da ritko ali pa hrbet user posted image ) ga začnem po tistem delu božat, pa se mi zdi, kot bi se nastavljal. Postane čisto miren. Ko pa neham, se pa odmakne in spremeni legouser posted image Naš se že sedaj rad crkljauser posted image

Erdbere uh, si pridna.  user posted image Ja, ko enkrat začneš, ni konca. Si pa nehote upoštevala nasvete iz revij.... V naprej si skuhajte obroke in jih zamrznite, ker potem mogoče ne bo časa za kuhanje
Ne pretiravat, da nam kam predčasno ne uideš.Jaz tak dan ponavadi pokasiram zvečer s trdim trebuhom.

IZVIRNO SPOROČILO: baby blue
Živjo
Kepica ne ne smeš še roditi sva rekli da greva skupaj

Ne ne...nikamor še ne grem. Nočem, dokler doma nimam tip top zrihtanouser posted image Pa mož pravi, naj počakam vsaj do plače, ker sva čist broke in nima niti, da bi za pijačo dal, če slučajno rodimuser posted image user posted image Ja, ta mesec je bil razsipen. Smo kupili vse za user posted image in se je kar nabralo.
4.9. je luna. Vsaj do takrat počakava, a ne baby blue? Tudi jaz upam, da se res srečava v P user posted image

Joj, spet sem preveč načvekala. Nič, grem dudo ven iz kropa vzet....

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 345
1.8.2009 13:09:00   
altaja
Sem že malce boljše volje kot zjutraj user posted image

Se je treba kar navadit in sprejet nosečniške radosti. Vse do zadnjega meseca je bilo kot po maslu, počutje ok, zdej me je pa malce ujezilo ko vidim da ni več tako preprosto biti v 9. mesecu.

Dobila poličko za nad previjalno, jutri oz v ponedeljek bo montirana. Zdaj se moram pa brzdati s temi naročili prek neta in se izogibat otroških trgovin ker drugače lahko razglasim samo še bankrot.

Bety, ja načeloma pomaga nesoljena hrana, navadna voda in zelenjava oz sadje. Pa seveda počitek z nogami v luft, ampak so moje noge kmalu za tem ko hodim, sedim ali sem zunaj zatečejo. Čez noč sicer malce padejo skupaj, vendar so kmalu spet v otečenem stanju. Sam ni vrag, do konc meseca bom pa že zdržala! Kaj bi šele bilo če se ne bi pazila? user posted image

Larilu, jst bi kar s kamagelom namazala...
Polari, sliši, sliši user posted image . Tud midva se crklava z otroškimi uspavankami. Pa baje tud potem ko je že zunaj prepozna to glasbo, tko da bo fajn za uspavanje...upam!

Sem razmišljala... ko bom rodila se bom zdela sama sebi ful suha ko ne bo bušija user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 346
1.8.2009 13:41:40   
Nepoznana
Bety11, hvala za odgovor - ampak so mi v diabetološki prepovedali vsakršno suho sadje user posted image (tudi vodo od namočenih sliv). Sem to že prej prakticirala (pa ni kaj dosti pomagalo) in sem potem vprašala in so mi rekli, da naj se raje lanenega semena držim. Eh, če ne bo drugače, bom užgala taktiko od prijateljice in si nabavila sirup Prorektal - ko je bila noseča, ji je v lekarni svetovala in ga je potem recimo dvakrat na teden malo spila, tko da je vsaj malo pospešila (ne toliko, da bi se kr v enem šusu spucala...).

Končno sem iz CSD dobila tudi odločbo za denarce namesto paketa. Nisem vedela, da so znesek povečal na 276 pa še nekaj centov user posted image . Sem prav vesela, bom bejbi še kaj kupila, ker zdej sem že bolj broke - sem vse zapravila za bejbiko, ampak imam pa že vse nujno (no, v lekarno še moram po alkohol in lanolin).

Spanje: kaj je že to?user posted image Od dveh do štirih zjutraj sem "veselo" brala knjigo, ker sem se prej že eno uro premetavala in poskušala zaspat. Ne vem, kaj se to dogaja. Pa grem spat, ko imam že res občutek, da sem zmatrana in mi oči že rahlo samo skup vleče. Na wc grem pa tud samo enkrat na noč, tko da ni to krivo...

Torba za P: Jaz je še nimam pripravljene, ampak ker imam rok bolj proti koncu septembra, upam, da se mi še ne mudi tako hudo. Imam pa tudi jaz namen vzet testerje s seboj, da ne bom vlačila celih embalaž. Ker za tiste par dni bodo tudi testerčki čisto zadosti.

< Sporočilo je popravil Nepoznana -- 1.8.2009 13:42:24 >

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 347
1.8.2009 14:15:52   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Jaz pa pripravljam torbo za v P, pa torbo za malega.user posted image Sem se odločila, da bom s sabo za vsak slučaj vzela še dudo in jo sedaj prekuhavam.

Kam boš pa shranila zdaj dudo? A tisto škatlico za dudo shranit se tudi prekuha? Je še nimam, ta nakup me še čaka. Ali boste dale dudo kam drugam?

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 348
1.8.2009 14:32:12   
jullie

Jaz pa pripravljam torbo za v P, pa torbo za malega.user posted image Sem se odločila, da bom s sabo za vsak slučaj vzela še dudo in jo sedaj prekuhavam.

Kam boš pa shranila zdaj dudo? A tisto škatlico za dudo shranit se tudi prekuha? Je še nimam, ta nakup me še čaka. Ali boste dale dudo kam drugam?

..ene dude imajo tak zaščitni pokrovček, ki se tudi prekuha...drugače pa škatlico samo s fajn vročo vodo umij pa bo.. js sem si pa  nabavila dezinfekcijske robčke in lahko tudi z njimi pobrišeš škatlico...so pa praktični, da vsake tolko časa malo previjalno razkužiš...

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 349
1.8.2009 14:38:15   
sontschica
haj haj

sem že nazaj, vse pospravljeno in poiščeno - ko bi stanovanje blo skoz tko tipi topiuser posted image

baje se tista škatlica za dudo tut prekuha. sam kokr sem jaz slišala, ti dudo sterilizirajo tudi v P. jaz sem tut razmišljala, da bi to prekuhala, sam je ?, če bo čez 1 mesec še vedno sterilizirano.

tulpek zdej me pa zanima kako ti je imeuser posted image user posted image in tvoji sestriuser posted image user posted image

Erdbeere
pol si pa pridna danes, očitno je sobota tak dan.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?