kepica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere Joj kepica ko bi ti vedla kako je fletn avto prat, pa še k se mal "ponesreči" zmočiš, da ti ni tako vroče...še malo pa končam. Enga sem fertik, zdej moram pa samo enga še posesat od znotraj pa obrisat od zunaj pa bo Jest sem tud samo prvič prekuhala potem pa nič več samo pomivalni stroj, flaške pa tko al tko imeli nismo, šele potem kasneje, ko je že vodo pil oz. pila, sta bila oba dolgo časa samo dojena Jaz sem pa danes čist nekoristna. No, dopoldne sem še nekaj spravila iz sebe, popoldne pa na škrge diham in čakam, da gre sonce za hribe. Jap, ne morem verjeti, da je tudi meni lahko vroče Verjetno bom zvečer spet dobila napad dela IZVIRNO SPOROČILO: baby blue kepica ti si pa pridna da imaš že vse pripravljeno... Tudi sama sem razmišljala da bi tisto od Nivee vzela kar smo v MŠ dobili ampak mislim da je to za bejbije Jst bom kar vzela da bo čim manj placa vzelo... Joj sploh ne vem kaj naj spakiram v potovalko in kaj naj vzamem za otročka... Ne vem kakšen kompletek naj pripravim... Ma, sem si včeraj, ko me je zagrabilo, rekla, bolje, da pripravim...da ne bom potem možu po telefonu razlagala, kaj naj mi prinese Saj je bil prav užitek pripravljati. Sicer še par stvari manjka. Recimo vložki. Sem potem na netu malo brala. Sem se odločila za tiste nove VIR natural. Samo še kupit jih moram. Za tistko kozmetiko od Nivee, ki smo jo dobili v MŠ, pa vem, da je za bejbije, pa mi je vseeno. Važno, da se umiješ. Bom pa enotna z dojenčkom. Bova oba podobno dišala Kompletek imam tudi že pripravljen. Tko je cort Bo pa primeren za vse vremenske razmere, tako, da mi ne bo treba dveh pripravljat. Ga poslikam, pa prilepim Punce, kakšne copate oz. natikače boste vzele s sabo v P? Jaz sem razmišljala, da bi kar Crocse vzela Kaj mislite? IZVIRNO SPOROČILO: altaja Kepica, jst mam tole http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=188906 Men se zdi kar draga, ampak sem jo vseeno vzela ker mam posteljico in previjalno tudi od Sonje. Kasneje imam namen dokupit še omare in bo sobica kompletna. Za enkrat pa imava kar rabiva... Luštna Nekaj takega sem imela v mislih, ampak rabim v bukovi barvi. Je pa res kar draga. Bom vprašala še mizarja, koliko bi računal...
|