|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
1.8.2009 14:56:30   
Erdbeere
Pridna ja....mal zato k sem hotla bit, mal pa zato, ker sem bila primorana bit user posted image

Še boljš bi pa bilo, če ne bi bilo tako soparno.

Zdej moram pa samo še po tleh pomiti potem pa počakam, da se moj Žigi zbudi, ker trenutno spi in gremo mal ven...mogoče pa še avto operem, bom vidla, če se mi bo dalo user posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 351
1.8.2009 14:58:22   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

Zdej moram pa samo še po tleh pomiti potem pa počakam, da se moj Žigi zbudi, ker trenutno spi in gremo mal ven...mogoče pa še avto operem, bom vidla, če se mi bo dalo user posted image

no pretiravat pa spet ni trebauser posted image user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 352
1.8.2009 15:00:56   
Erdbeere
Sej ne samo, da bo lepo pospravljeno....sem najbolj vesela, ko se vse sveti, čeprav ni to zlo pogosto....

Sem pa ugotovila, da do poroda bom celo celo bajto v red spravla user posted image user posted image user posted image

Zdej pa res nimam več veliko...edino, če se bom spravla še na podstreho čistko delat user posted image user posted image user posted image

Ampak danes imam tak taprav dan, za kramo stran metat, mi ni ničesar škoda. Ker kakšen dan, nebi ničesar v kanto zabrisala, danes pa vse kar mi pod roke pride leti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 353
1.8.2009 15:20:25   
Tanik
Dober dan,

joj ste čvekice user posted image

no včeraj zvečer sem letela v trgovino po kremin, smetano pa testo in danes sem naredila. čez 2 uri probamo. edino testo se ni lepo speklo, kako ve zvaljate pa spečete testo za kremšnite, vzela sem tisto zmrznjeno,listnato?

Meni sta tudi Maruša pa Andraž lepi imeni.

kako pa naj dudo prekuham, a celo vržem v vodo? sam kam naj jo potem dam, ker nimam škatlice? pa še dva meseca imam do roka, kaj čem pol z dudo, mislim da več ne bo sterilna user posted image

jaz sem tudi lepo spala, edin okol 3 grem zmeraj lulat pa potem zgodaj zjutraj.čeprav danes sem spala do 9, potem pa je sledilo čiščenje,pranje najinih cot,kuhanje,kremšnite,.. zdaj grem pa malo pred TV, dokler stroj ne opere potem pa še ena runda. jutri pa verjetno začnem s cunjami za bebija.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 354
1.8.2009 15:23:02   
Erdbeere
jaz dam testo na pladenj in ga naluknjam z vilicami, potem pa še enega spečem....običajno vsakega na svojem pladnju pečem...

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 355
1.8.2009 16:29:34   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: altaja
Dobila poličko za nad previjalno, jutri oz v ponedeljek bo montirana. Zdaj se moram pa brzdati s temi naročili prek neta in se izogibat otroških trgovin ker drugače lahko razglasim samo še bankrot.

Kje si jo pa kupila in koliko si dala? Jaz jo tudi še iščem, pa ne vem, ali jo naj dam mizarju delat ali naj jo kupimuser posted image

Sem razmišljala... ko bom rodila se bom zdela sama sebi ful suha ko ne bo bušija

Ne preveč pričakovat. Jaz sem drugi dan po porodu šla vsa ponosna na wc in grem po hodniku in srečam starejšo gospo z oddelka pa pravi: " gospa, sedaj bo pa kmalu, a ne?"user posted image user posted image user posted image Jap, sem rekla, moj mali pa že en dan spi v svoji posteljiciuser posted image user posted image Meni se je pa zdelo, kok sem suha, ker nimam trebuhauser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Jaz pa pripravljam torbo za v P, pa torbo za malega. Sem se odločila, da bom s sabo za vsak slučaj vzela še dudo in jo sedaj prekuhavam.

Kam boš pa shranila zdaj dudo? A tisto škatlico za dudo shranit se tudi prekuha? Je še nimam, ta nakup me še čaka. Ali boste dale dudo kam drugam?

Jaz imam na dudi-na samem cuclju- pokrovček, samo dudo pa sem dala v škatlico, ki je prav za to namenjena. Sem pa vse prekuhala (dudo, pokrovček in štatlico)
Drugače pa..jaz že prvič nisem ne vem kako pretiravala z prekuhavanjem. Tokrat sem pač prekuhala tudi škatlico, ker sem že ravno prekuhavala, drugače je ne bi. Sem pa pri prvem otroku tudi stekleniško samo enkrat prekuhala, potem ne več in sem jo pomivala samo še v pomivalnem stroju. Dude pa itak nismo imeli.
Ma mislim, da ni tko važno, da je vse tako sterilizirano. Važno, da je čisto. Jaz sem v glavnem dudo zaprla in tako bo ostalo. Nekih hudih bakterij čez en mesec ne bo.

Zdej moram pa samo še po tleh pomiti potem pa počakam, da se moj Žigi zbudi, ker trenutno spi in gremo mal ven...mogoče pa še avto operem, bom vidla, če se mi bo dalo

Nisi resnauser posted image user posted image user posted image Jaz samo sedim, pa kar teče z mene. Čakam na ohladitve. Zvečer začnem delat po 21. uriuser posted image Trenutno imam v hladilniku kavo in čakam, da se ohladi, potem pa še sladoled noter in njamsi, grem ven v senčko počasi posrebat tisto kavo s sladoledom. Pa noge v luftuser posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 356
1.8.2009 16:38:55   
tulpek
Jullie, kepica in sontschica, hvala za nasvete glede dude. Kje se kupijo dezinfekcijski rokbči?

Ime: samo ena pomanjševalnica navadnega imena, ampak ne tipa Alenčica (kot je bila moja razredničarka), bolj tipa Urška. Enako pri sestri.

Neposredna povezava do sporočila: 357
1.8.2009 17:08:12   
Erdbeere
Joj kepica ko bi ti vedla kako je fletn avto prat, pa še k se mal "ponesreči" zmočiš, da ti ni tako vroče...še malo pa končam. Enga sem fertik, zdej moram pa samo enga še posesat od znotraj pa obrisat od zunaj pa bo user posted image user posted image user posted image

Jest sem tud samo prvič prekuhala potem pa nič več samo pomivalni stroj, flaške pa tko al tko imeli nismo, šele potem kasneje, ko je že vodo pil oz. pila, sta bila oba dolgo časa samo dojena user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 358
1.8.2009 17:23:51   
baby blue
Moj je bil danes izredno pirden... Po tem ko sva se kar ornk skregala ker nisem hotla sredi vročine v trgovine se je prejle lotil pomivanja tal oziroma tepiha... Sedaj pa prav lepo vse diši...

kepica ti si pa pridna da imaš že vse pripravljeno... user posted image Tudi sama sem razmišljala da bi tisto od Nivee vzela kar smo v MŠ dobili ampak mislim da je to za bejbije user posted image Jst bom kar vzela da bo čim manj placa vzelo... Joj sploh ne vem kaj naj spakiram v potovalko in kaj naj vzamem za otročka... Ne vem kakšen kompletek naj pripravim...

Jap 4.9 je luna tako da vsaj do takrat počakava user posted image user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 359
1.8.2009 17:26:29   
Erdbeere
hehe punce kok se na luno opirate, jest ji nič ne verjamem, sem jo že 2x preskočila....meni ni nikoli pomagala, da bi šla rodit....medtem ko krajc me je pa obakrat peljal v P. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 360
1.8.2009 17:28:09   
altaja
Kepica, jst mam tole http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=188906

Men se zdi kar draga, ampak sem jo vseeno vzela ker mam posteljico in previjalno tudi od Sonje. Kasneje imam namen dokupit še omare in bo sobica kompletna. Za enkrat pa imava kar rabiva...

Razmišljam če bi se tud sama lotila prekuhavanja dude... pa da bi kar pripravila v torbo za v P, je še vedno nisem pa bo počasi kar treba!

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 361
1.8.2009 17:57:18   
barika

Joj kepica ko bi ti vedla kako je fletn avto prat, pa še k se mal "ponesreči" zmočiš, da ti ni tako vroče...še malo pa končam. Enga sem fertik, zdej moram pa samo enga še posesat od znotraj pa obrisat od zunaj pa bo user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image

mi smo se pa danes potepali, sem cel dan počivala, ker je mali tak brcal, da se premaknat nisem mogla, potem se je pa na 1x tako "odrinil", da sem glavico čisto spodaj čutila, pa par kapljic mi je ušlouser posted image user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 362
1.8.2009 17:58:20   
barika

hehe punce kok se na luno opirate, jest ji nič ne verjamem, sem jo že 2x preskočila....meni ni nikoli pomagala, da bi šla rodit....medtem ko krajc me je pa obakrat peljal v P. user posted image user posted image user posted image

enako, jaz tudi ne verjamem lunam ..

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 363
1.8.2009 18:13:53   
Sarchi
dan bejbe,

dva dni sem odsotna in je toooolk za prebrat da mi ni uspelo še...
bla sem na morju, čudovito. pasalo se je namakat ful. sicer me je blo ful strah it, ker me vse tišči, boli, trd trebuh, krči, pa še bebi miga vse nižje se mi zdi in pritiska...ampak mi ni žal da sem šla.
a vas tud že vse tišči, madonca še tazadnji mesec mormo zdržat.

danes sem pa spet neki slabša po počutju, predvsem mam ful ful trd trebuh in me vse tišči in se mi zdi da bo kr poču. booooli user posted image

sam ste me pa s temi kremšnitami in smetano in njammmm zmešale in jzt bi tud zdej kej fincanga popapala....user posted image

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 364
1.8.2009 18:24:14   
jullie
Tulpek js jih vedno kupim v lekarni..imam robčke(Incides) za površine in Spitaderm  (tekočino) za roke..je pa res, da js to tudi uporabljam pri svojem delu zato imam vedno vse pri roki...
..so nam pa v porodnišnici rekli, da naj si na začetku obiski vedno roke razkužijo.. zdaj bo pa sploh aktualno zaradi te gripeuser posted image user posted image  ..

Baby blue najboljše je, da imaš pripravljena dva kompleta in potem fantu naročiš katerega ti naj prinese... jaz sem rodila lani julija po tistem velikem neurju in se je ozračje ohladilo zato tudi nisem vedela kateri bo prav prišel..

..glede lune.. imela sem rok na polno luno..rodila pa dva dni prej... vsaj zdi se mi, da je blo nekaj takega user posted image

< Sporočilo je popravil jullie -- 1.8.2009 18:38:29 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 365
1.8.2009 18:35:03   
Sarchi
ma jzt sm non stop na wc-ju. tečno. a je možno da mi že tolk dol prtiska user posted image , joj dns me vse tako boli da bom kar znorela.
sori k sam jamram user posted image

user posted image se je pa poraba papirja potrojila

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 366
1.8.2009 19:10:59   
kepica

Jest sem tud samo prvič prekuhala potem pa nič več samo pomivalni stroj, flaške pa tko al tko imeli nismo, šele potem kasneje, ko je že vodo pil oz. pila, sta bila oba dolgo časa samo dojena user posted image

Jaz sem pa danes čist nekoristna. No, dopoldne sem še nekaj spravila iz sebe, popoldne pa na škrge diham in čakam, da gre sonce za hribe. Jap, ne morem verjeti, da je tudi meni lahko vročeuser posted image Verjetno bom zvečer spet dobila napad delauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: baby blue
kepica
ti si pa pridna da imaš že vse pripravljeno... Tudi sama sem razmišljala da bi tisto od Nivee vzela kar smo v MŠ dobili ampak mislim da je to za bejbije Jst bom kar vzela da bo čim manj placa vzelo... Joj sploh ne vem kaj naj spakiram v potovalko in kaj naj vzamem za otročka... Ne vem kakšen kompletek naj pripravim...

Ma, sem si včeraj, ko me je zagrabilo, rekla, bolje, da pripravim...da ne bom potem možu po telefonu razlagala, kaj naj mi prineseuser posted image Saj je bil prav užitek pripravljati. Sicer še par stvari manjka. Recimo vložki. Sem potem na netu malo brala. Sem se odločila za tiste nove VIR natural. Samo še kupit jih moram.
Za tistko kozmetiko od Nivee, ki smo jo dobili v MŠ, pa vem, da je za bejbije, pa mi je vseeno. Važno, da se umiješ. Bom pa enotna z dojenčkom. Bova oba podobno dišalauser posted image

Kompletek imam tudi že pripravljen. Tko je cortuser posted image Bo pa primeren za vse vremenske razmere, tako, da mi ne bo treba dveh pripravljat. Ga poslikam, pa prilepimuser posted image

Punce, kakšne copate oz. natikače boste vzele s sabo v P? Jaz sem razmišljala, da bi kar Crocse vzelauser posted image Kaj mislite?

Kepica, jst mam tole http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=188906

Men se zdi kar draga, ampak sem jo vseeno vzela ker mam posteljico in previjalno tudi od Sonje. Kasneje imam namen dokupit še omare in bo sobica kompletna. Za enkrat pa imava kar rabiva...

Luštnauser posted image user posted image Nekaj takega sem imela v mislih, ampak rabim v bukovi barvi. Je pa res kar draga. Bom vprašala še mizarja, koliko bi računal...

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 367
1.8.2009 19:18:49   
Tanik

jaz dam testo na pladenj in ga naluknjam z vilicami, potem pa še enega spečem....običajno vsakega na svojem pladnju pečem...

saj jaz sem tudi tko nardila,razvaljala na velikost pladnja pa prepikala z vilicami.samo zdaj se vse nekaj drobi pa niso tok kompaktne ko režem, čeprav krema je za prste obliznit,no cele kremšnite,sam testo ni tko fajn.pa zelo dvignjeno testo je. kje sem mimo brcnila? res da so to moje prve kremšnite.

no pri cotkah sem pa napredovala, danes sem vse listke s cenam dol zrezala user posted image tako da mogoče gre prva runda jutri v pranje. na kok perete, a na 60 ali 40°C?

ko operem vse pa zlikam bom pa ugotavljala kaj pripravim za v porodnišnico pa kaj mi še manjka (kozmetika za malega). potem bom pa jaz na vrsti, torba,...

torej morem it kupit škatlico za dudo, katero pa, ker dudo imam od firme Mam-nekaj takega, tista za nedonošenčke in novorojenčke.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 368
1.8.2009 19:29:49   
Nepoznana
Kepica, jaz sem si ravno danes kupila ene ponarejene Crocse, da jih bom vzela s seboj v porodnišnico. Ene imam za doma in sem super zadovoljna, ker nič ne drsi po mokri kopalnici, pa če so mokri, jih samo obrišeš in to je to.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 369
1.8.2009 20:03:12   
kepica
Ja, saj imam jaz tudi ene ponarejene. Iz Italije za 5€. Pa jih ne zamenjam za prave Crocse, tudi, če mi jih zastonj dajo. Ker Crocsi so ful trdi, ti so pa lepo mehki in res udobni. Jih imam za doma za okoli hiše.
Mi je pa prišlo na misel, da bi jih vzela s sabo, ker sem videla, da jih nosijo vsi v Kranjski P. Od sester do čistilk. Se mi zdi, da ne bo nič čudno izpadlo, če bi v njih prišla v P.

IZVIRNO SPOROČILO: Tanik
no pri cotkah sem pa napredovala, danes sem vse listke s cenam dol zrezala tako da mogoče gre prva runda jutri v pranje. na kok perete, a na 60 ali 40°C?

torej morem it kupit škatlico za dudo, katero pa, ker dudo imam od firme Mam-nekaj takega, tista za nedonošenčke in novorojenčke.

Tanik, jaz sem prala vse na 40 stopinj. Na 60 ni potrebe, saj ni umazano, pa še kaj se ti bo skrčilo.
Škatlica za dudo ni pomembna katera je. Važno, da dudo vanjo spraviš, da je dovolj velika. Jaz imam dudo Tomee Tipee, pokrovček od Aventa, škatlico pa od Chiccotauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 370
1.8.2009 20:19:06   
barika
kepica, kroksi grejo z menoj v P.user posted image
prala sem pa pisane na 40, bele pa na 60 (ker nisem nič ločevala in sem skupaj z našimi stvarmi oprala).

jaz pa že taaak komaj čakam, da se začne dogajati ...no potem bom pa verjetno spet čez rok.user posted image user posted image
Zdejle sem pa spekla eno goro palačink, pa jih skoraj ni več ...sta še 2 ostali za juho ...če verjamešuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 371
1.8.2009 20:22:47   
barika
Škatlico za dudo sem kupila v DM-, kar njihovo znamko ...potem pa še ugotovim, da je zadeva primerna za steriliziranje v MV.user posted image

Drugače sem pa pri prvem imela one dude, ko že imajo pokrovček zraven, zdej sem pa kar dm-ove kupila (je bil tudi M. zadovoljen uporabnik, zdej je pa že skoraj pol leta ozdravljen "odvisnosti" od dudanjauser posted image )

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 372
1.8.2009 21:03:16   
veselka
kaj pa škatla za ščitnike za bradavice?

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 373
1.8.2009 21:06:26   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

tista v kateri so bili pakirani, pa eno gumico prekuser posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 374
1.8.2009 21:10:16   
veselka
IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

tista v kateri so bili pakirani, pa eno gumico prekuser posted image

a si jo kej očistila?

zakaj pa rabim posebej še škatlo za dudo, če ima gor pokrovček in je že v orig. škatli (Avent)?

< Sporočilo je popravil veselka -- 1.8.2009 21:11:21 >

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?