|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
31.7.2009 22:13:55   
Erdbeere
Hm pri nas je, ko so ji v vtrcu povedali, da je dobila bratca 1,5 ure neutolažljivo jokala, je rekla vzgojiteljica, da ni pričakovala česa tazga, ker je bila tok navdušena, da bo dobila user posted image (nismo vedeli, kaj bo). No potem ko je pa čez 2 uri po tem prišla pa k meni na obisk je bila pa popolnoma druga, 100% navdušena. Skratka imata se zelo rada in nikoli ni kazala nobenega ljubosumja zaradi bratca.

Zdej pa mislim, da tudi ne bo problemov, s Tejo itak ne, z Žigom pa prav tako ne, ima pa dva bratranca stara 8 mesecev in je popolnoma navdušen nad njima, tako da po mojem bo čist ok. Je pa že sedaj zelo "ljubeč" do user posted image in pride vsake toliko časa do mene in mi lubčka trebuh pa boža me....

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 301
31.7.2009 22:15:41   
Erdbeere
IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

Meni sta pa Maruša pa Andraž lepi imeni. Jaz se pa kr ne morem odločit...jest bi pa rada kakšnega tazga da lahko narediš pomanjševalnico. Mi je všeč ime Filip, samo kako user posted image pol lahko svojga fantička kako bolj ljubko pokličeš?

ha, vidiš, ko smo si različni, jaz pa ne prenesem pomanjševalnic ..in prepogostih imen ... user posted image

Saj meni tud niso prepogosta imena preveč všeč samo ko se za nekaj odločim, mi je čisto vseeno kok jih je že...tko da za 3.user posted image za punčko imamo že izbrano (če se slučajno ne premislimo) za fantka smo pa še kr vsak dan pri drugem imenu...mi ni prav nič zadosti všeč user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 302
31.7.2009 22:26:17   
tulpek

Jaluca, meni ime ni všeč, ker imam eno zafnano mrzlo sestrično s tem imenomuser posted image , pa niso mi všeč npr. pomanjševalnice iz imen Maruška, Maška, Polonca, Barbi (mene niso nikoli klicali Barbi, ampak vedno s polnim imenom, mogoče zato sovražim te zadeve), Urška ...fuuuu, me kr zmrazi. Spet bluzimuser posted image

Dobr da vem....ti raje ne povem svojega imena, da sredi vročega poletja ne zmrzneš  user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 303
31.7.2009 22:27:50   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Jaluca, meni ime ni všeč, ker imam eno zafnano mrzlo sestrično s tem imenomuser posted image , pa niso mi všeč npr. pomanjševalnice iz imen Maruška, Maška, Polonca, Barbi (mene niso nikoli klicali Barbi, ampak vedno s polnim imenom, mogoče zato sovražim te zadeve), Urška ...fuuuu, me kr zmrazi. Spet bluzimuser posted image

Dobr da vem....ti raje ne povem svojega imena, da sredi vročega poletja ne zmrzneš  user posted image user posted image user posted image .

a si Urška?user posted image
Jaz sem bila v P. z eno ki ji je ime Barbika, pa je ženska stara okoli 40 let. In sma se pogovarjale, pa je rekla, da nori, če jo kdo tak pokliče.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 304
31.7.2009 22:32:12   
Erdbeere
Barbika user posted image user posted image user posted image a postavco je imela tud tako, mal sem user posted image nastrojena, saj bo bolje user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 305
31.7.2009 22:32:39   
barika
aja, Tulpek, danes sem bila v laboratoriju, pa sem ono tam za hec vprašala, če je že kej prepovedi glede obiskov v bolnici in ZD, pa pravi da neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker tudi za niben primer gripe še ne vejo. no upam, da bo vseeno kaj prepovedi glede obiskov...user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 306
31.7.2009 22:34:15   
barika

v
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

Barbika user posted image user posted image user posted image a postavco je imela tud tako, mal sem user posted image nastrojena, saj bo bolje user posted image

v bistvu ne, ampak je bila ena ful prijazna ženska, pa super za pogovor...mi je kr žal, da ni iz naših koncev, da  se ne srečama ... jih je pa kar nekaj iz P. ko se večkrat srečamo pa na hitro poklepetamouser posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 307
31.7.2009 22:37:30   
tulpek

a si Urška?user posted image
Jaz sem bila v P. z eno ki ji je ime Barbika, pa je ženska stara okoli 40 let. In sma se pogovarjale, pa je rekla, da nori, če jo kdo tak pokliče.

Ne, nisi omenila mojega imena. Ampak mene ne moti, sem navajena.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 308
31.7.2009 22:38:50   
tulpek

aja, Tulpek, danes sem bila v laboratoriju, pa sem ono tam za hec vprašala, če je že kej prepovedi glede obiskov v bolnici in ZD, pa pravi da neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker tudi za niben primer gripe še ne vejo. no upam, da bo vseeno kaj prepovedi glede obiskov...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Saj mogoče se še kaj zgodi do konca meseca. Lahko je tudi kak drug virus, sam da omejijo obiske.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 309
31.7.2009 22:44:23   
Erdbeere
Jest pa upam, da v LJ P ne bo kakšnih hudih omejitev, sej k meni tak al tak pridejo samo mož pa otroci pa tast pa tašča, če pa še brat pa pa svak in svakinja je pa tud vse...meni je bilo pa vedno tako dolgčas....bi kr mela skoz cel dan obiske...tko da upam, da bodo vsaj mož in otroci lahko prišli, eč že drugi ne user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 310
1.8.2009 8:00:32   
barika
jutrouser posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 311
1.8.2009 8:04:12   
polari
Dobro jutro....user posted image

Danes sem suuuuuuuuuuuuuper spala. Kot top!!!! Kak je blo fajn user posted image user posted image user posted image

Mislim, da mi je zvečer pasal sprehod po mestu - ptujska noč je, če je katera slišala....fajn, grema danes zvečer tudi na sprehod. Sma pa hodla okrog eno uro, in sem bla pol čist gotova-križ me je bolel, pa noge tudi. Je blo čist dovolj. Pa nič se ga nisma napila, heheuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte v lepem dnevu!

Aja, če je katera iz bližine Ptuja, pridite na ptujski grad popoldan! Imamo delavnice za otroke pa enega glasbenika ob 18h, ki igra na neke posebne bobne.....pa grad si z vodenjem lahko pogledate....malo reklame, hehe....pa brez zamere!

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 312
1.8.2009 8:28:55   
barika
uuuuuu punce, avgust se je začel user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 313
1.8.2009 8:39:36   
sontschica
dobro jutro

najprej ena user posted image pol pa čistilna akcijauser posted image

ja avgust je že...ne morem verjet, kako hitro gre časuser posted image

barika včeraj sem probala malinov čaj in tudi mene ne spominja na govejo juhouser posted image (sej si bla ti tista, ki je to napisala, ne?). sicer malce zagreni na koncu, ampak je kar užitenuser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 314
1.8.2009 9:07:07   
indy0024
jutroooouser posted image tudi jaz sem kar dobro spala,ce odstejem te wec-eje!!!!user posted image user posted image Sedaj pa ena kavica sede in to velika salca,......mmmmmmmmm,grem pa se tipkamo pol!!!!!user posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 315
1.8.2009 9:07:50   
kepica
Dobro jutrouser posted image

Joj, ste včeraj načvekaleuser posted image Tukaj sigurno pade part IV.user posted image user posted image ni dvomauser posted image

Jaz sem včeraj še do konca uredila papirje na CSD, dokupila sem še par malenkosti za user posted image , potem sem se pa pobrala domov, ker je bilo ubijalsko vročeuser posted image Tale vročina mi res ne paše. Še dobro, da imamo doma klimo.

Mami je bila tako prijazna, da mi je zlikala večino baby cunjic, ker sem bila čisto hin. Imeli smo tudi malo panike. Okoli 14h sem imela neko dogajanje spodaj, kot rahli popadki. Trd trebuh in bolečine kot pri M, kakšno uro skupaj, kar pogosto. Sem bila že z mislimi v Puser posted image K sreči se je potem umirilo, trebuh pa mi je otrdeval še cel dan.

Danes zjutraj me je pa dvakrat tako krč prijel v nogo, da komaj hodim. Uh, sem se učila dihat vmes, ko je krč držaluser posted image hehe dobra vaja za popadke.

Letim pospravljat, dokler je še hladno.

Uživajte v vikenduuser posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 316
1.8.2009 9:10:51   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: polari

Aja, če je katera iz bližine Ptuja, pridite na ptujski grad popoldan! Imamo delavnice za otroke pa enega glasbenika ob 18h, ki igra na neke posebne bobne.....pa grad si z vodenjem lahko pogledate....malo reklame, hehe....pa brez zamere!

A delaš v muzeju?

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 317
1.8.2009 9:11:20   
cukr07
Dobro jutro!

Mene je pa danes zjutraj že navsezgodaj razveselil poštar, ki je prinesel paket s posteljnino za zibko od Galeba. Ful je lepa, tako da sem čisto navdušena nad njo.user posted image Jo grem takoj sprobat, še preden jo operem, da vidim kako zgleda.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 318
1.8.2009 9:12:02   
tulpek

uuuuuu punce, avgust se je začel user posted image user posted image user posted image user posted image

Js pa svojo user posted image čutim vsak dan nižje. Žgečka me že čisto spodaj. Pa malo se je povečal obisk wc-ja, ampak še ni kritično.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 319
1.8.2009 9:18:01   
veselka
jutro,

juhu, avgust je tu user posted image

jaz sem spala spet kr precej trdno. moj me je zbudil ob 4ih zjutraj, ko je nepričakovano prišel domov (sem ga šele dopoldne pričakovala), ampak sem pol zaspala nazaj, sicer komaj, ker se je moja user posted image odločla, da je čas za mal telovadbe.

učer sem imale pa po moje najbolj otečene noge do sedaj... pa sem si kopel n pripravla, pa ni blo nič, pol sem skor cel dan noge v luft držala, pa je blo mogoče 10% bolje. sej boli ne, je pa neprijetno, ker mi ful nateguje kožo, pa mravljince dobivam.

uf, zdej je pa mama prišla na obisk... mogoče mi pa okna pomije user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 320
1.8.2009 9:18:44   
veselka

Js pa svojo user posted image čutim vsak dan nižje. Žgečka me že čisto spodaj. Pa malo se je povečal obisk wc-ja, ampak še ni kritično.

men se je učer zvečer čist nad sramno kostjo premikala user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 321
1.8.2009 9:23:06   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Jaz sem včeraj še do konca uredila papirje na CSD,

Imeli smo tudi malo panike. Okoli 14h sem imela neko dogajanje spodaj, kot rahli popadki. Trd trebuh in bolečine kot pri M, kakšno uro skupaj, kar pogosto. Sem bila že z mislimi v Puser posted image K sreči se je potem umirilo, trebuh pa mi je otrdeval še cel dan.

Danes zjutraj me je pa dvakrat tako krč prijel v nogo, da komaj hodim.

Js sem tudi  včeraj končno oddala papirje, sem čakala na zadnji dan user posted image . Ampak sem jih itak 5krat vprašala, če bo tako OK. Sem čakala na zadnjo plačo. Je bila pa pred mano ena pol ure not in js sem komaj še zdržala tam stoje v soparni stavbi. Sem že mislila, da mi voda odteka, ker sem začutila dve kapljici po stegnu. Ma res je bilo grozno, vsi smo bili že čisto bogi. Samo, da je za mano.

Podobne lažne popadke sem imela js kak teden nazaj. Sedaj pa jih spet ni.

Mene pa krči že kakšne 3 tedne ne mučijo... upam, da se mi ta izjava že danes ponoči ne maščuje. Prej so me vsaj 2krat na teden tak močno, da sem tisti vmesni čas komaj hodila.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 322
1.8.2009 9:23:59   
altaja
Ojla, dans bom pa še jst malo pojamrala user posted image

Počutim se totalno zanič! Včeraj sem bila pri babici in ko sem prišla domov sem bila čist crknjena in sem šla direkt v posteljo. Spala 3 ure, bila 2 uri pokonci in šla spat. Spala celih 9 ur (vmes en postanek na wc). Sem misla da bom po tako dobrem počitku kot nova, ampak sem še vedno kot ena navadna cunja. Boli me v predelu želodca - ne vem verjetno mali prtiska kam al kaj jst vem kaj je to, apetita nobenega, bolečine v križu, ful hitro sem utrujena, zatekanja pa ne rabim sploh več omenjat. A mislite da sem noseča? user posted image Tko da ja, končno je tukaj avgust, ker sem že rahlo sita tega da se počutim kot invalid. No, vsaj spanje mi gre.

Grem na pošto, so mi poslali poličko za nad previjalno user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 323
1.8.2009 9:25:11   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

men se je učer zvečer čist nad sramno kostjo premikala user posted image

Meni se že dva dni, od takrat, ko sem opazila, da je buši malo spuščen, ravno toliko, da se opazi. user posted image se pripravljajo. Js sem pa kup že spravila vse, kar rabim za v P. Samo v potovalko je še treba dat.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 324
1.8.2009 9:29:22   
tulpek
Altaja, se navadiš na tako počutje - po nekaj mesecih user posted image . Samo z zatekanjem še nimam problemov.
Je pa smotano, ker se počutiš čisto nekoristno, nič ne moreš, sam sebi greš na živce (vsaj js sem si šla) , ker nič ne narediš... še odhod v trgovino je podvig in izziv...
Js sem še vedno precej solidno, je bilo že veliko slabše, tak da se ne bom pritoževala.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?